Finsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Finsko
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Česko
Čtvrtek 21.12.2023, 18:30 • Halmstad Arena, Halmstad, Švédsko • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:17 HEMMING - 4:1
     
    48:17
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nedisciplinovanost stojí český výběr další branku. Tentokrát předvedl nádhernou individuální akci EMIL HEMMING, kterému se rozestoupila obrana a on tak měl volnou cestu k Hrabalovi. Asistence: Kulonummi, Keskinen.
    39:09 NYMAN - 3:1
     
    39:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají další početní výhodu, když se rozestavěli v pásmu a z vrchu kruhů dostal na pravou stranu nabito od Halttunena na příklep JANI NYMAN. Ten perfektně zavěsil kotouč pod víko Hrabalovy branky. Asistence: Halttunen, Hämeenaho.
    24:30 SAPOUŠEK - 2:1
     
    24:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zmatek před finskou brankou znamená snížení stavu. Z pravého křídla byl kotouč nahozen směrem k brance Melovským, kde ho za záda brankáře Kokka propašoval ROBIN SAPOUŠEK. Asistence: Melovský.
    14:16 KUMPULAINEN - 2:0
     
    14:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Útok tři na dva z druhé vlny dirigoval po zpětném pasu Salin, který nic neuspěchal a dokázal najít RASMUSE KUMPULAINENA, který byl úplně osamocen u Hrabalovy tyče. Asistence: Salin, Männistö.
    04:33 NYMAN - 1:0
     
    04:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové rychle trestají české provinění, když akci založenou z Gretzkyho kanceláře zakončil střelou z mezikruží Kärki, jehož pokus tečoval JANI NYMAN, který tak překonal Hrabala. Bez asistence.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 5. Nyman, 15. Kumpulainen (Salin, Männistö), 40. Nyman (Halttunen, Hämeenaho), 49. Hemming (Kulonummi, Keskinen) – 25. Sapoušek (Melovský)


    Finsko: Kokko (Vali) – Kulonummi, Pulkkinen, Salin, Pieniemi, Väisänen J., Kärki, Kangas, Väisänen V. – Hämeenaho, Helenius, Naukkarinen – Halttunen, Lassila, Kaskimäki – Nyman, Keskinen, Koskipirtti – Hemming, Kumpulainen, Männistö
    Trenér: Lauri Mikkola

    Česko: Hrabal (Vondraš) – Hamara, Cibulka, Alscher, Galvas, Port, Čech, Kočí – Bareš, Šapovaliv, Šalé – Becher, Melovský, Rymon – Štancl, Sapoušek, Slavíček – Židlický, Přibyl, Maštalířský – Hujer, Redlich
    Trenér: Patrik Augusta

    Rozhodčí: Folkstrand, Harnebring – Naperotti, Jonsson
    bahis siteleri