Sparta – Vítkovice 5:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 5:3 (kon.) | Jihlava – Liberec 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 29.12.2023, 17:00 • Malá hala, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Já se odsud z Jihlavy s Vámi loučím a přeji hezký zbytek pátečního večera. (19:14:42)
     
    Na jihlavském ledě je dobojováno! Po poměrně vyrovnané třetí třetině, kdy se nejdříve Liberec vrátil do hry, následně si Dukla opět uzmula vedení zpět. A to udržela i přes tlak Bílých Tygrů v závěru. Jihlavští junioři tak vrátili Liberci úvodní vzájemnou prohru a získávají cenné body v boji o pořadí v play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Hambálek zpátky mezi třemi tyčemi, Jihlavští jsou aktivnější v útoku.
     
    58:46
    Tadeáš Vološin zachránil situaci ve prospěch svého týmu. Přesto ještě neměli Liberečtí na růžích ustláno a museli hájit svůj vymezený prostor. Nejblíže k zakončení měl Tomáš Vandas, který ale v klíčovém momentu přestřelil.
     
    58:21
    Denis Jeletz neváhal ani nejmenší chvilku a pro zmírnění tlaku na svou branku důrazně vyhodil kotouč na zakázané uvolnění. Tím ovšem vytvořil prostor pro Liberecké odvolat gólmana a vyzkoušet si v závěru hru v šesti. Ti toho také využili a Vojtěch Hambálek zamířil na střídačku.
     
    57:28
    Adam Rauš byl za brankou atakován a upadl na ledovou plochu, přesto dokázal ještě posunout kotouč na modrou k Tomáši Vandasovi.
     
    56:47
    Hra se v posledních chvílích drží před jihlavskou brankou. Obrana domácího týmu ale zvládá držet situaci pod kontrolou.
     
    55:19
    Liberečtí neumožnili soupeři přejít modrou čáru do útočného pásma. V rohu ledové plochy se tak k volnému puku dostal Lukáš Meisel. Ovšem ani Severočeši se na puku dlouho neudrželi a takřka ihned se museli vrátit k bránění prostoru před Hambálkem.
     
    55:04
    Souhru třech na modré proměnil ve střelu od pravého mantinelu Jakub Hladík. Jihlavský brankář vyrazil kotouč před sebe, čehož se snažil využít Jenčovský pro dorážku. Tu už si ale obrana domácího týmu dokázala ohlídat.
     
    54:40
    Ihned po buly posunuli Jihlavští kotouč dozadu na Adama Topola, který se postaral o další ránu od modré. Proti ní nyní zavčasu vystrčil gólman Hambálek svou lapačku.
     
    54:25
    Vojtěch Hois si na modré nepočínal zrovna obratně proti dvojici bránících hráčů Dukly. Sám se také ocitl v ofsajdu.
     
    53:25
    Jihlavští dosáhli svého cíle, alespoň pro tentokrát. Ve středním pásmu vybojovali kotouč, který následně nahodili za libereckou branku a zamířili na střídačku. Herní režie se tak chopili Bílí Tygři, kteří se rychle přesunuli k Cinkovi. A také jej ohrozili střelou z pravého kruhu.
     
    52:22
    Adam Topol hledal ideální palebnou pozici, čímž dlouho držel kotouč na své holi. Nakonec si sjel blíže k pravému mantinelu, odkud křižmo vypálil. Jeho ránu ovšem dokázali hosté zblokovat.
     
    51:55
    Tentokrát se v podobné pozici na opačné straně opřel do kotouče Radim Handl. Proti němu se postavil Lukáš Číhal, který jej vyrazil mimo hrací plochu.
     
    51:31
    Jeletzův pokus o zakončení od modré srazil jeden z bránících hráčů Liberce nad sebe do střešní konstrukce jihlavského zimáčku. Vhazuje se tak ještě blíže k brance Bílých Tygrů.
    50:10 Hynek PEŠ - 3:2
     
    50:10
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se tak znovu dostává do vedení až o chvilku později! Po úspěšném průniku po levé straně se opřel do kotouče HYNEK PEŠ, který neomylně zacílil za záda gólmana Bílých Tygrů. Asistence: Tobiáš Niederhafner a Lukáš Číhal.
    Cinka D., Peš H., Niederhafner T., Vandas T., Číhal L., Chlubna T.
    Hambálek V., Hladík J., Seidl Jak., Šťástka M., Křížek P., Handl R.
     
    49:31
    Ránu Šimona Jeletze vyrazil gólman Hambálek před sebe. K jeho štěstí před ním nestál žádný další hráč v jihlavském dresu, který by ránu tečoval.
     
    48:15
    Adam Topol si obkroužil libereckou branku, avšak k zakončení se nedostal. Puk mu sjel po hokejce dál než by si představoval. To otevřelo hostům šanci na přesun směrem k Cinkově kleci.
     
    47:05
    Ven z obranné třetiny vyvezl kotouč Patrik Křížek. Ten jej následně ze středního pásma obloučkem nahodil na Cinku, což jihlavský gólman proměnil ve sražení směrem k ledu. Jeho spoluhráči posléze puk nasměrovali na icing.
     
    46:14
    Vyhozený kotouč ve vlastní třetině zastavil Václav Rybář. Bílí Tygři se ale tentokrát k ničemu nedostali, pouze vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    45:14
    Handlův pokus o křižnou nahrávku na opačný mantinel vyčíhal Robert Váňa, který neváhal ani nejmenší chvilku a ihned otočil hru směrem k liberecké brance. Domácí se ale tentokrát do slibné příležitosti nedostali.
     
    44:39
    Lukáš Číhal převzal volný kotouč po Šťástkově sevření u mantinelu. Přesto se Liberečtí rychle pokoušeli projít zpět do útočné třetiny.
    43:31 Mikuláš JENČOVSKÝ - 2:2
     
    43:31
    6/6
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se dostávají zpátky do hry! Vydařenou souhru po pravé straně definitivně umístil mezi tři tyče přesným zakončením z kruhu MIKULÁŠ JENČOVSKÝ. Asistence: Radek Janata a Jakub Hladík.
    Hambálek V., Jenčovský M., Janata R., Hladík J., Seidl Jak., Handl R.
    Cinka D., Topol A., Vildomec M., Chlubna T., Kudrna V., Peš H.
     
    43:09
    Odražený kotouč po dlouhém Topolově výhozu směřoval na branku Jakub Modl. Jeho zakončení ale nebylo přesné.
     
    42:31
    Nakonec se ale na malou chvíli utrhli. Přesto Liberec rychle vrátil hru zpět, nebo se alespoň o to pokusil. Na modré byl totiž zastaven v ofsajdu.
     
    42:04
    Domácí se stále drží na kotouči, avšak operují s ním pouze za vlastní brankou. Nikam dopředu se jim nedaří proniknout.
     
    41:47
    Už druhý icing Dukly v poslední minutě.
     
    41:20
    Z druhé vlny rychle napasoval kotouč na branku dorážející Jáchym Jungwirth. Vojtěch Hambálek byl ale proti němu připravený a puk přidržel na ledové ploše.
     
    40:54
    Volného kotouče se zmocnil Adam Topol, který rozehrál další akci svého týmu. Ta ale nyní domácím vůbec nevyšla, kotouč totiž dojel až na zakázané uvolnění.
     
    40:29
    Báťova střela z těsné blízkosti se odrazila o Hambálkovo tělo a zamířila do ochranného plexiskla nad libereckou klecí.
     
    40:02
    Liberecký tým znovu vybojoval úvodní vhazování. S pukem se vydal dopředu Radek Janata, čímž si Cinka připsal první zákrok této třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce. Aktivnější zprvu byl Liberec, pak se hra víceméně vyrovnala. Před Bílými Tygry se ale otevřela velká příležitost v podobě dvojnásobné přesilovky, kterou také využili. Proto v závěrečné periodě dotahují jednobrankovou ztrátu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Jakub Modl sveřepě držel kotouč na modré čáře. Přes dvojici Libereckých ale vypálit nedokázal, proto se puku zmocnil soupeř.
     
    38:58
    Boj o kotouč v rohu ledové plochy zvládla lépe domácí Dukla, která vyjela ven z vlastní třetiny. Nadále ale o něj musí bojovat v pásmu středním.
     
    38:36
    Jihlavští jsou ale po obdržené brance aktivnější a souhrou v útočném pásmu se snaží znovu vybojovat dvoubrankový náskok.
    37:10 Vojtěch HOIS - 2:1
     
    37:10
    5/4
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři přeci jen využívají dvojnásobnou přesilovku a přibližují se na rozdíl jediné branky! Po rychlé souhře se opřel do kotouče VOJTĚCH HOIS, který jej nasměroval přesně za Cinkova záda. Asistence: Samuel Jansa a Patrik Křížek.
    Hois V., Jansa S., Hambálek V., Šťástka M., Křížek P.
    Cinka D., Vovsík M., Váňa R., Chlubna T.
     
    36:48
    Další rychlý atak ze strany Liberce a další výhoz z holí Jihlavských.
     
    36:03
    Střela Jakuba Hladíka z vnější hranice kruhu se odrazila od gólmana Cinky. Jihlavští ihned vyhodili kotouč mimo ohrožení.
     
    35:32
    Liberecký tým postupně stále více a více svírá soupeře v útočné třetině.
     
    35:30
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Rostislav Nosek – 2 min., vražení na hrazení,
    Lukáš Číhal – 2 min., napadání rozhodčích.
     
    35:14
    Rostislav Nosek si až příliš odhodlaně sjížděl pro kotouč, čímž si nevšiml zvednuté paže čárového sudího a ocitl se tak v postavení mimo hru.
     
    34:18
    Matěj Vovsík převzal dlouhý vyhozený kotouč a sám se zjevil tváří v tvář gólmanu Hambálkovi. Puk ale k němu doputoval až příliš blízko k brance, čímž strážce liberecké branky přesně zaúřadoval svou holí.
     
    33:20
    Po vyrovnání početních sil se Dukla vydala do útoku. Šanci rozjel Matěj Vovsík a domácí se drží v útočném pásmu. K bezprostřednímu zakončení se ale dostat nemohou.
     
    33:01
    Domácí v plném počtu.
     
    32:32
    Znovu Vojtěch Hois. Tentokrát pálil z vrcholu od modré těsně vedle. Domácí posléze vyhodili kotouč do bezpečí.
     
    31:58
    Libereckou souhru po obvodu útočného pásma zakončil ránou z levého kruhu Vojtěch Hois. Jihlavský brankář ale sevřel puk mezi betony.
     
    31:19
    Matěj Vovsík se obětavě vložil do Jenčovského rány. Liberečtí se tak na malou chvíli museli vrátit k vlastní brance, nicméně celkem rychle se dostali opět na dostřel Cinkovy svatyně.
     
    31:05
    Rychlá střela Liberce bezprostředně po vhazování. Gólman Cinka ovšem proti ní včas vytáhl svou lapačku.
     
    31:01
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tobias Chlubna – 2 min., vražení na hrazení.
     
    29:22
    Liberečtí se po delší době drží na kotouči. Dopředu se vydal David Rozsíval, který si obkroužil Cinkovu klec, načež krosovou přihrávkou našel na modré stojícího Vojtěcha Pilíška. Jeho zakončení na vzdálenější tyč ovšem přesné nebylo.
     
    28:25
    Sám proti třem se vydal Radek Janata. Ještě ve středním pásmu o puk přišel a domácím se povedlo vrátit hru ke svatyni libereckého celku.
     
    27:45
    Domácí v plném počtu.
     
    27:37
    Jihlavští i toto oslabení přežili bez úhony a v jeho závěru znovu vyhodili kotouč k liberecké brance.
     
    26:48
    Domácí Jihlavě se povedlo vyvézt kotouč až k liberecké brance. Bílí Tygři se tedy znovu pokoušejí o rozehrávku. Tentokrát ale příliš úspěšná nebyla.
     
    26:08
    Slibná souhra Libereckých, kterou po křižné přihrávce zakončoval od modré Mikuláš Jenčovský. Kotouč ale zvedl příliš vysoko nad Cinkovu klec.
     
    25:46
    Zdá se, že to nebylo nic tak vážného. Na ledě již kompletní čtveřice sudích.
     
    25:45
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Šimon Báťa – 2 min., krosček.
     
    24:10
    Jihlavští pokračují v souhře poblíž branky libereckého týmu. Přesto se nemohou dostat k zakončení.
     
    23:45
    Tvrdý střet odnesl jeden z čárových rozhodčích Ondřej Tuháček, který tak na chvilku odstoupil ze hry a zůstává trojice sudích.
     
    23:28
    Při pokusu o výjezd Bílých Tygrů skončil kotouč mimo prostor ledové plochy. Vhazuje se tak po levé ruce Vojtěcha Hambálka.
     
    22:46
    Číhalova rána od modré se odrazila o nohu Jakuba Hladíka. I tak pokračuje jihlavský tým v útočné hře poblíž Hambálkovy klece.
     
    21:47
    Od vlastní branky nasměroval akci dopředu Tobiáš Niederhafner. Ta však vzala za své na modré čáře, přes kterou nedokázal puk procedit dopředu Jungwirth.
     
    21:38
    Další průnik Bílých Tygrů zastavili čároví sudí odpískáním ofsajdu.
     
    20:37
    Zprvu rychlý brejk Liberce, kdy s kotoučem od vlastní branky vyjel kupředu Radim Handl. Na modré ale obloučkem odhodil puk k Cinkovi a zamířil na střídačku.
     
    20:02
    Liberečtí vybojovali kotouč v úvodním buly a ihned se s ním vydali dopředu. Jihlavská obrana si ale počínala odhodlaně a nedovolila soupeři vystřelit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. O něco lépe jí zvládla domácí Dukla, která do té další vstoupí s dvoubrankovým náskokem. Přesto, na střelecké příležitosti to bylo víceméně vyrovnané.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Snahu Libereckých o výjezd brzy zastavila obranná dvojice Dukly.
     
    19:28
    Dukla ovšem zůstává v útočném pásmu. Do střely se dostal Matěj Vildomec, který ovšem nastřelil pouze horní část těla Damiana Hrabčáka, který sice opouští led v bolestech, avšak po svých.
     
    18:32
    Tvrdě, avšak ne zcela přesně mířila Vandasova rána od modré směrem na Hambálka. Hostující gólman se ale v tomto případě mohl jen klidně po kotouči ohlédnout za své rameno k mantinelu.
     
    18:10
    Domácí v plném počtu.
     
    17:43
    Za svou brankou přidržel puk Vojtěch Hambálek, který tímto zahájil akci Libereckých se snahou probít se na opačný konec ledové plochy.
     
    17:03
    Domácí i přes oslabení stále drží kotouč pod kontrolou a zvládají držet soupeře daleko od Cinkovy svatyně.
     
    16:17
    Proti zakončení Mikuláše Jenčovského vystoupil brankář Cinka svým betonem. Jihlavským se následně povedlo vyhodit puk do bezpečí.
     
    16:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Andrej Klapica – 2 min., krosček.
     
    16:01
    Útočná souhra Dukly v útočném pásmu pokračuje.
     
    14:57
    Hosté v plném počtu.
    14:57 Robert VÁŇA - 2:0
     
    14:57
    6/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští využívají přesilovku a navyšují své vedení! Lukáš Číhal znovu prudce nahodil kotouč od modré těsně před branku, kde stál připravený ROBERT VÁŇA, který doklepl puk za záda libereckého gólmana. Asistence: Lukáš Číhal a Jakub Modl.
    Cinka D., Váňa R., Číhal L., Modl J., Vandas T., Nosek R.
    Hambálek V., Pilíšek V., Hois V., Jansa S., Rozsíval D.
     
    14:46
    Důraznou ránu Tomáše Vandase srazil Pilíšek do bezpečí.
     
    13:53
    Hráči Dukly pozvolna rozehrávají z vlastní třetiny. Po delší souhře se dostal k ráně od modré Lukáš Číhal. Jeho střelu ale zadržel Hambálek mezi betony.
     
    13:07
    Liberečtí ihned vyhodili puk ven z vlastní třetiny na opačný konec kluziště, kam se také přesunuli a zahrozili domácím.
     
    13:03
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Lukáš Meisel – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    12:07
    Tadeáš Vološin nepřešel na modré přes Vovsíka. Liberečtí se ale i tak dostali do útočné třetiny a také k zakončení. David Cinka ovšem kotouč podržel.
     
    11:23
    Aktivnější je ale stále liberecký tým, který nechce svého soupeře pustit ven z prostoru okolo Cinkovy branky.
    10:47 Lukáš ČÍHAL - 1:0
     
    10:47
    6/6
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští jdou do vedení! Ke střele se nejprve dostal Jakub Modl, který ale vypálil pod velkým úhlem. Kotouč se tak dostal k LUKÁŠI ČÍHALOVI, který si vyjel o kousek dopředu a z vnější hranice kruhu napálil kotouč do volné skuliny u bližší tyče liberecké branky. Asistence: Rostislav Nosek a Jakub Modl.
    Cinka D., Číhal L., Nosek R., Modl J., Vandas T., Váňa R.
    Hambálek V., Hladík J., Seidl Jak., Vološín T., Křížek P., Kofroň A.
     
    10:21
    Hosté v plném počtu.
     
    09:47
    První výraznější rána Dukly v této přesilovce. Od modré se o ní postaral Matěj Vovsík, avšak Hambálek tuto ránu vyrazil svým betonem.
     
    09:18
    Puk se doklouzal až do brankoviště Davida Cinky, který jej přikryl na ledové ploše a uchránil jej před dojíždějícími protihráči.
     
    08:39
    Libereckým se podařilo vyhodit kotouč přes obě modré a Adam Topol rozjel protiakci jihlavského týmu.
     
    08:21
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Adam Kofroň – 2 min., vražení na hrazení.
     
    07:48
    Jakub Modl po svém návratu z trestné rychle vystartoval po levém křídle směrem do předbrankového prostoru. Stíhán dvěma hráči si vyjel křižmo směrem k brance, avšak nezakončil přesně.
     
    07:36
    Domácí v plném počtu.
     
    06:43
    Střela Radima Handla se odrazila o Cinkovy betony do ochranného plexiskla za jihlavskou brankou. Hosté se posléze stáhli na malou chvíli k vlastní kleci.
     
    05:44
    Před Davidem Cinkou stojí velké množství práce. Liberečtí zakončují ze všech možných pozic a vzdáleností. Přesto strážce svatyně Dukly drží situaci pod kontrolou.
     
    05:36
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jakub Modl – 2 min., hákování.
     
    05:10
    Puk stále drží liberečtí hokejisté, kteří tentokrát zvolili pozvolnou rozehrávku ze středního pásma.
     
    04:23
    David Rozsíval se řítil rychle po levé straně podél mantinelu. Směrem na Cinku ale vypálil až skoro pod pravým úhlem, čímž jihlavský gólman udržel puk ve své moci.
     
    03:40
    Po Noskově vývozu kotouče těsně před Hambálkovu klec se strhla mela v brankovišti libereckého týmu. Celkem brzy jí ukončili sudí, a to vytrvalým pískotem.
     
    03:14
    Dopředu se hnal po levém křídle Tadeáš Vološin. Domácí jej ale zvládli zastavit na modré. Přesto se puk doklouzal až před Cinku, který ho pro větší klid přivinul na ledové ploše.
     
    02:40
    Hosté v plném počtu.
     
    02:23
    Pešův průnik po křídle zastavil Radek Janata. Libereckým se následně povedlo vyhodit puk až k Davidu Cinkovi.
     
    01:49
    Další pokus Dukly z prostoru od modré čáry. Do kotouče se tentokrát opřel Adam Topol, který ale také našel pouze lapačku Vojtěcha Hambálka.
     
    01:12
    Jihlavští se vrátili zpět k brance Liberce. Bílým Tygrům se ale daří blokovat množství střel domácích.
     
    00:43
    První rána Jihlavy v této přesilovce. Od modré vyslal kotouč na branku Lukáš Číhal. Gólman Hambálek ovšem stáhl puk do lapačky.
     
    00:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Radim Handl – 2 min., nedovolené bránění.
     
    00:10
    Rychlý výpad Liberce dokázal zastavit v obranném pásmu Denis Jeletz.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Sigmund) – Vovsík (C), Jeletz, Číhal (A), Vandas, Topol, Vildomec, Löffler – Burkov, Báťa (A), Rauš – R. Váňa, Modl, Nosek – Chlubna, Kudrna, Peš – Já. Jungwirth, Niederhafner, Klapica.
    Trenér: Michal Broš

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Macourek) – Hladík, Jak. Seidl, Meisel, Pilíšek, Rybář, Jarabko – Jenčovský (C), Janata (A), Handl – S. Jansa, Hois (A), Rozsíval – Šťástka, Křížek, Vološín – Hrabčák, Kofroň.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Hacaperka, Trnka – Kotlík, Tuháček.
     
    Předchozí vzájemné utkání:

    Bílí Tygři Liberec – HC Dukla Jihlava 2:0
    Branky a nahrávky:
    30. Jenčovský (Pekař, Janata), 44. Průšek (Janata, Jenčovský). Rozhodčí: Bejček, Domský – Štěpánek, Dědek. Vyloučení: 6:4. Bez využití. Diváci: 65. Střely na branku: 25:30. Průběh utkání: 2:0.

    Sestava Liberce: Schnattinger – Ehrenberger (A), Král, Průšek, Pilíšek, Meisel, Jarabko, Macháček – Jenčovský (C), Šťástka, Janata – Pekař, Hois (A), Jansa – Prokůpek, Křížek, Vološín – Lachkovič, Kofroň, Hrabčák.

    Sestava Jihlavy: Sigmund – Vovsík (C), Löffler, Číhal (A), Vandas, Jeletz, Topol, Vildomec – Báťa (A), Rauš, Katolický – Nosek, Modl, Váňa – Kudrna, Peš, Chlubna – Coufal, Niederhafner, Jáchym Jungwirth.
     
    Bílí Tygři jsou na tom o jednu výhru lépe. Porazit se jim povedlo hned na startu nadstavbové série doma Jihlavu 2:0, pak, podobně jako Dukle, Vítkovice. V libereckém případě se jednalo o venkovní výhru poměrem 4:1 Zbývající bod vybojovali taktéž po prohře v prodloužení, avšak na ledě Karlových Varů. S deseti body tak Liberci aktuálně náleží čtvrté místo.
     
    Jihlavská Dukla v nadstavbové části zatím ze sedmi odehraných zápasů vybojovala sedm bodů za dvě výhry a jednu prohru po základní hrací době. Porazit se jí povedlo Mladou Boleslav 4:1, pak v posledním předvánočním kole Vítkovice 8:4. Zbylý bod získala po domácí prohře v prodloužení s Třincem. A aby těch sedmiček v jihlavském osudí nebylo málo, tak se momentálně drží na sedmé příčce v tabulce.
     
    Zdravím Vás u 8. kola nadstavbové skupiny o pořadí v play-off DHL extraligy juniorů. Domácí HC Dukla Jihlava v něm přivítá Bílé Tygry Liberec. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Číhal (Nosek, Modl), 15. R. Váňa (Číhal, Modl), 51. Peš (Niederhafner, Číhal) – 38. Hois (S. Jansa, Křížek), 44. Jenčovský (Janata, Hladík)


    HC Dukla Jihlava: Cinka (Sigmund) – Vovsík (C), Jeletz, Číhal (A), Vandas, Topol, Vildomec, Löffler – Burkov, Báťa (A), Rauš – R. Váňa, Modl, Nosek – Chlubna, Kudrna, Peš – Já. Jungwirth, Niederhafner, Klapica.
    Trenér: Michal Broš

    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Macourek) – Hladík, Jak. Seidl, Meisel, Pilíšek, Rybář, Jarabko – Jenčovský (C), Janata (A), Handl – S. Jansa, Hois (A), Rozsíval – Šťástka, Křížek, Vološín – Hrabčák, Kofroň.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Rozhodčí: Hacaperka, Trnka – Kotlík, Tuháček
    bahis siteleri