Davos – Frölunda 4:3 (po pr.) | Pardubice – Team Canada 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Davos
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
Frölunda HC
Sobota 30.12.2023, 15:10Spengler Cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:51 Henrik HAAPALA - 4:3
     
    60:51
    Davos právě vstřelil branku! Je hotovo! Čekání Davosu na účast ve finále je u konce! HENRIK HAAPALA projel po levém křídle do útočného pásma, místo přihrávky na pravou stranu zvolil zakončení zápěstím a trefil se pod lapačku!
     
    59:10
    Hosté měli v poslední minutě obrovskou šanci, jenže zakončení z levého kruhu nakonec domácí gólman skvěle vyrazil ramenem!
     
    53:57
    Hosté mohli dokonat obrat v dnešním duelu! Öberg jel sám na brankáře, přehodil si kotouč na bekhend, ale nepřekonal Aeschlimanna!
    52:56 Malte STRÖMWALL - 3:3
     
    52:56
    Frölunda právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Hostující celek sedm minut před koncem využívá početní převahu! Po přihrávce na modrou čáru vypálil bez přípravy MALTE STRÖMWALL, který dělovkou trefil mezírku mezi betony domácího gólmana! Asistence: Linus Högberg, Jere Innala.
     
    51:33
    Hosté dostávají šanci v podobě přesilovky. Dvě minuty za hákování vyfasoval
     
    47:57
    Vyloučení v týmu Frölunda HC:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Nilsson.
     
    47:35
    Další prudkou ránu od modré čáry hostující brankář Johansson jen vyrazil před sebe, jenže dojíždějící hokejista Davosu dorážet nedokázal!
     
    43:33
    Vyloučení v týmu Frölunda HC:
    Borg – 2 min., vražení na hrazení.
     
    36:01
    Davos mohl okamžitě odskočit do vedení o dvě branky! Nordström se zjevil před brankářem, zkoušel zakončení s hokejkou mezi nohama, ale gólman jej vychytal!
    35:32 Enzo CORVI - 3:2
     
    35:32
    Davos právě vstřelil branku! Davos se dostává do vedení! ENZO CORVI projel středem ledové plochy do útočného pásma, kde zvolil nenápadnou střelu zápěstím a jeho pokus skončil v horním rohu!
     
    32:41
    Matěj Stránský znovu dostal přihrávku do obrovské šance, jenže kotouč netrefil zrovna čistě a gólman se stačil přemístit!
     
    31:51
    Davos si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Halbgewachs.
     
    30:05
    Tentokrát už se Matěj Stránský zjevil v obrovské šanci, nicméně jeho projektil skončil v lapačce připraveného brankáře!
     
    28:56
    Vyloučení v týmu Frölunda HC:
    Lasu – 2 min., vražení na hrazení.
    23:33 Dennis RASMUSSEN - 2:2
     
    23:33
    Davos právě vstřelil branku! A to se domácímu celku podařilo! Švýcarský celek se udržel v útočném pásmu. DENNIS RASMUSSEN nejprve usměrnil na branku nahození od mantinelu. Jeho pokus gólman vyrazil jen před sebe a Rasmussen kotouč bekhendem zametl mezi betony! Asistence: Henrik Haapala, Šimon Stránský.
    22:03 Carl KLINGBERG - 1:2
     
    22:03
    Frölunda právě vstřelila branku! Švédský celek udeřil po vyhraném vhazování v útočném pásmu! CARL KLINGBERG se ihned po vyhraném vhazování zmocnil puku, obkroužil domácí klec a zasunul puk kolem levého betonu brankáře!
    14:55 Erik BORG - 1:1
     
    14:55
    Frölunda právě vstřelila branku! Je vyrovnáno! Halbgewachs dostal přihrávku do úniku, udržel obránce za zády, skvěle se tělem dostal před gólmana, jenže ten jeho pokus vyrazil. Dojíždějící ERIK BORG měl snadnou práci! Asistence: Jayden Halbgewachs.
     
    13:27
    Egli se po sklepnutí Tomáše Jurča dostal do samostatného úniku, v němž se pokusil o bekhendový blafák, ale Johansson svůj celek podržel!
     
    11:50
    Mohlo být vyrovnáno! Po nahození od modré čáry kotouč poskakoval po brankovišti, jenže nikdo v bílém jej nedorazil do sítě!
     
    11:04
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Tomáš Jurčo vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl.
     
    04:38
    Domácí Davos je na koni! Tomáš Jurčo si sjel na přihrávku od mantinelu, jenže bekhendem trefil vnější oblouk branky!
    04:14 Joakim NORDSTRÖM - 1:0
     
    04:14
    Davos právě vstřelil branku! Domácí celek se rychle dostává do vedení! Po závaru v útočném pásmu dostal přihrávku proti hokejce Calle Andersson, jehož ránu tečoval JOAKIM NORDSTRÖM! Asistence: Calle Andersson.
     
    03:13
    Po rychlém přechodu švédského celku do útočného pásma střílel z prostoru mezi kruhy Strömwall, jenže ze skvěle pozice trefil bránícího Anderssona.
     
    01:35
    Hostující brankář musel poprvé v utkání zasahovat. Nordström se prosmýkl před obránce, ale jeho ránu Johansson vyrazil betonem!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Nordström (Andersson), 24. Rasmussen (Haapala, Stránský), 36. Corvi, 61. Haapala – 15. Borg (Halbgewachs), 23. Klingberg, 53. Strömwall (Högberg, Innala)


    HC Davos: Aeschlimann (Senn) – Egli, Dahlbeck, Andersson, Näkyvä, Fora, Jung, Guebey – Stránský, Rasmussen, Haapala – Wieser, Corvi, Olofsson – Ambühl, Nordström, Knak – Bristedt, Jurčo, Egli
    Trenér: Josh Holden

    Frölunda HC: L. Johansson (Tuohimaa) – F. Hasa, Tömmernes, Heens, Folin, T. Nilsson, Högberg, P. Johansson – Strömwall, Nässén, Friberg – Halbgewachs, Borg, Innala – Klingberg, Lasu, N. Nilsson – Künzle, Öberg, N. Hasa
    Trenér: Roger Rönnberg.
    bahis siteleri