Liberec – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 4:3 (3:2 po s.n.) | HC Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Pardubice – Zlín 7:3 (kon.) | Přerov – Plzeň 4:2 (kon.)
Sparta – K. Vary 2:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Pondělí 08.01.2024, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Pěkný den z Přerova. V rámci 12. kola nadstavbové skupiny O účast v play-off DHL extraligy juniorů se zde utkají týmy HC ZUBR Přerov a HC Škoda Plzeň.
     
    HC Škoda Plzeň
    Plzeň suverénně vede tabulku nižší nadstavby juniorské extraligy. Z jedenácti zápasů deset vyhrála v normální hrací době a pouze jednou prohrála v prodloužení. V lednu zatím indiáni vyzráli na Zlín (6:4), Olomouc (4:2) a naposledy Litvínov (6:2). V prvním vzájemném duelu s Přerovem dokázali udržet čistý štít a na domácí půdě zvítězili 4:0. Kanadské bodování výběru hlavního trenéra Petra Vojana vede útočník Jakub Šiler (18+12), jenž současně vévodí i produktivitě celé nadstavbové části O účast v play-off.
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov v nadstavbě prohrál čtyřikrát v řadě a kvůli tomu v tabulce vypadl z první čtyřky. Momentálně je pátý, oproti týmům před sebou ale odehrál o zápas méně. V posledních dvou duelech dokázali Zubři alespoň bodovat, Českým Budějovicím podlehli po prodloužení a Hradci Králové zase po nájezdech (pokaždé 2:3), přičemž pokaždé dokázali vyrovnat z 0:2 na 2:2. Nejproduktivnějším hráčem týmu hlavního trenéra Pavla Neumana je ve skupině O účast v play-off útočník Radim Hradil (3+7).
     
    Předchozí vzájemný zápas

    16. prosince, 5. kolo nadstavby O účast v play-off
    HC Škoda Plzeň – HC ZUBR Přerov 4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
    Branky a nahrávky: 10. Šiler (Soukup, Matějka), 26. Hála (Benák, Cícha), 48. Šiler (Soukup, Řehoř), 49. Pešek (Soukup, Šiler).

    Plzeň: Lokajíček – Skok, Hromádka, Čančura, Prošek, Hodinář, Cícha, Houdek – Hořejší, Soukup, Matějka, Pešek, Řehoř, Mazanec, Hála, Benák, Koubek, Šiler, Beran, Pittr.

    Přerov: Vojtek – Bárta, Polame, Nášel, Tomiga, Pekr, Holík, Janek – Hlávka, Hyža, Švejda, Šťastný, Hradil, Dobša, Mašek, Martiňák, Kuchta, Kolařík, Hanák, Halík.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (C), Pekr, Janek – Hlávka, Hradil, Buršík (A) – J. Hanák, Halík, Kolařík – Kuchta, Nášel, Švejda – Martiňák, Šťastný, Šindler – Hyža.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (Lokajíček) – Hodinář, Hromádka, Cícha, Skok, M. Houdek (A), Dolhý (C) – Šiler, Koubek, Benák – M. Hořejší, J. Matějka, M. Beran II – Pešek, Sabiniok, Mazanec (A) – Hála, Iščenko, Korčák – Řehoř.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Maťašovský, Schenel – Bubela, Lainka.
     
    Přerov nastoupí ve žlutomodrých dresech, Plzeň v modrobílých dresech.
     
    Oba týmy za sebou mají rozbruslení.
     
    Duel za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly vyhráli domácí.
     
    00:24
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci se prosazují z první útočné akce, na které se podílel kompletní první útok. Hradil přihrál z osy hřiště doleva Hlávkovi, jehož křížnou střelu Jansa vyrazil před sebe. Kotouč jako první dojel DAVID BURŠÍK a z dorážky ho poslal do sítě. Asistence: Tadeáš Hlávka a Radim Hradil.
    Buršík D., Hlávka T., Hradil R., Bárta Da., Tomiga A., Vojtek M.
    Jansa D., Dolhý A., Hodinář J., Korčák M., Benák A., Šiler J.
    00:24 David BURŠÍK - 1:0
     
    01:41
    Martiňák po levém křídle zavezl puk do útočného pásma a zpoza branky ho posílal před Jansu. Přihrávku sice zachytil Šindler, kotouč mu nicméně utekl až za útočnou modrou čáru.
     
    02:20
    Přízemní křížná přihrávka mířila přímo na domácí branku. Vojtek šel do pokleku a před dojíždějícími hráči Plzně puk raději schoval do své moci.
     
    03:00
    Plzeňský tahoun Šiler si najel mezi kruhy a zápěstím vystřelil k levé tyči. Vojtek vytrčil levý beton a šanci útočníka hostů zneškodnil.
     
    04:55
    Pěkná přímočará akce indiánů. Přihrávku z levé strany obdržel do jízdy Řehoř, před bránou mu ale kotouč zřejmě uskočil a Vojtek tak neměl příliš mnoho práce.
     
    06:06
    Buršík z rohu útočného pásma posílal kotouč před branku. Tam ho dokázal sklepnout Hlávka, ale ne na branku.
     
    07:38
    Billa neustál osobní souboj za přerovskou brankou u mantinelu, o chvíli později mu však vypomohl kolega z obranného páru Škňouřil, který rozehrál.
     
    08:28
    6/6
    Přerov právě vstřelil branku!
    Indiáni chybovali u obranné modré čáry, kde přišli o puk. Ten jim sebral Hradil a po jeho parádní nahrávce postupoval sám na bránu TADEÁŠ HLÁVKA. Tváří v tvář Jansovi se rozhodl pro střelu do horní části branky a trefil se přesně do jejího pravého horního rohu. Asistence: Radim Hradil.
    Hlávka T., Hradil R., Pekr J., Buršík D., Janek K., Vojtek M.
    Jansa D., Hromádka J., Cícha M., Řehoř D., Mazanec A., Hořejší M.
    08:28 Tadeáš HLÁVKA - 2:0
     
    10:00
    Šiler se dostal ke střele zápěstím z prostoru mezi kruhy. Přerovská obrana jeho zakončení dokázala zablokovat, stejně jako dorážku.
     
    10:59
    V obranném pásmu teď pro změnu chybovali Zubři a z levé strany tak mohl střílet najetý Pešek. Vojtek jeho křížný pokus zastavil vkleče ve výstroji.
     
    11:14
    Už to mohlo být o tři góly! Z pravé strany zakončil švihem Halík a trefil brankovou konstrukci za Jansou.
     
    13:06
    Vojtek vypomohl domácím s rozehrávkou a kotouč poslal ven ze hřiště. Ještě předtím, než opustil hrací plochu, se ale puk otřel o tvrzené sklo. Dvě minuty pro Přerov z toho tak nejsou.
     
    13:35
    Hlávkův pokus z pravého křídla Jansa neudržel v lapačce a kotouč mu vypadl do blízkosti brankové čáry. Domácí ho sice do brány nedorazili, zahrají si ale přesilovku.
     
    13:46
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Adam Dolhý – 2 min., hákování.
     
    15:24
    Přerované kombinovali v útočném pásmu a Jansa měl co dělat, aby u levé tyče zabránil třetímu inkasovanému gólu.
     
    15:46
    Hosté v plném počtu.
     
    17:34
    Plzeň si vytvořila pěkný tlak v útočném pásmu. Od modré čáry dvakrát střílel Houdek, poprvé minul prostor u pravé tyče domácí brány, podruhé proti němu zakročil klečící Vojtek.
     
    18:54
    Hradil posunul puk k mantinelu za branku hostů. Protože to ale udělal ještě před červenou čárou, píská se domácím zakázané uvolnění.
     
    19:01
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tadeáš Hlávka – 2 min., podrážení.
     
    19:30
    Benák si na začátku přesilovky najel až na střelu z levého kruhu, obrana Zubrů kotouč tečovala do ochranné sítě.
     
    19:51
    Šiler na pravé straně útočného pásma neprošel přes dvojici bránících hráčů Přerova a domácím se podařilo vyhodit puk pryč z obranné třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Přerovu vyšel vstup do utkání, už po 24 sekundách otevřel skóre dorážející David Buršík. V deváté minutě navíc proměnil samostatný postup na bránu Tadeáš Hlávka a Zubři tak zatím vedou nad Plzní na domácím ledě 2:0. Druhá třetina začne zhruba v 18:45.
     
    Plzeň bude mít k dispozici ještě minutu a 22 sekund přesilovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    První buly druhé třetiny vyhráli domácí a hned vyhodili kotouč do útočného pásma.
     
    20:24
    Na střelu z levého kruhu si stejně jako v závěru první třetiny najel Benák, přerovská obrana i tentokrát tečovala kotouč mimo branku Vojtka.
     
    20:52
    Hradil se dostal ke střele při vlastním oslabení. Byl už ale hodně z úhlu a Jansa a kotouč vyrazil před sebe.
     
    21:24
    6/6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté sekundu po konci přesilovky snižují na rozdíl jediného gólu. Nejlepší střelec a současně nejproduktivnější hráč indiánů JAKUB ŠILER posílal kotouč před branku a zřejmě s pomocí teče brusle jednoho z přerovských hráčů dokázal puk propasírovat za Vojtkova záda i brankovou čáru. Asistence: Matěj Korčák a Aleš Mazanec.
    Šiler J., Korčák M., Mazanec A., Benák A., Hodinář J., Jansa D.
    Vojtek M., Škňouřil M., Hanák J., Halík M., Billa J., Hlávka T.
    21:24 Jakub ŠILER - 2:1
     
    23:28
    Z levé strany střílel Buršík a za Jansou zazvonila tyčka! Poté si ještě z levé strany nabruslil k brance Hradil, kotouč ale skončil v ochranné síti.
     
    23:58
    Plzeňští teď sice z dorážky dostali kotouč do sítě, jeden z nich ale předtím povalil Vojtka na led a domácí brankář tak nemohl chytat. Právě kvůli zákroku na něj rozhodčí branku neuznávají.
     
    24:07
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matěj Korčák – 2 min., vražení na hrazení.
     
    24:48
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tadeáš Koubek – 2 min., podrážení.
     
    25:04
    Hosté se ve třech rychle dokázali osvobodit.
     
    25:18
    6/4
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ale zanedlouho přesilovku pět na tři využívají. Po tečované ráně Tomigy a přistrčení Bárty zůstal kotouč volný před Jansovou brankou a pohotový DAVID BURŠÍK ho rychle nasměroval do sítě. Buršík tak přidává druhý gól v tomto zápase. Asistence: Adam Tomiga a Radim Hradil.
    Buršík D., Tomiga A., Hradil R., Bárta Da., Hlávka T., Vojtek M.
    Jansa D., Dolhý A., Hodinář J., Šiler J.
    25:18 David BURŠÍK - 3:1
     
    26:48
    Hosté v plném počtu.
     
    27:44
    Šindler z levého rohu kluziště nahazoval kotouč směrem na bránu a trefil její vnější oblouk.
     
    28:19
    Buršík chyboval v obranném pásmu a jeden z Plzeňských se už už řítil na Vojtka. Obránce Bárta jej ale dokázal dojet a puk mu čistě vysekl.
     
    29:27
    Halík vystřelil švihem zdálky od levého mantinelu poté, co mu jeden ze spoluhráčů kotouč přistrčil. Jansa betonem puk vyrazil před sebe.
     
    31:17
    Kapitán Plzně Dolhý nahazoval kotouč od modré čáry a Vojtkovi nyní pomohla tyčka!
     
    32:09
    Škňouřil vystřelil zdálky a Jansa vyrazil puk pouze k Hlávkovi. Domácí útočník zakončoval v pádu a místo prázdné části plzeňské branky trefil spoluhráče Šťastného.
     
    33:05
    Zubři se dostali pod tlak soupeře a osvobodili se jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    33:05
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Radim Hradil – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Šiler – 2 min., hrubost.
     
    33:15
    Zcela volný Koubek se dostal k dorážce před domácí brankou, ale bekhendem mířil nad úroveň horní tyče.
     
    33:29
    Opět v akci Koubek. Jeho pokus lehce z levé strany Vojtek sice nakonec neudržel ve výstroji, puk mu ale vypadl z výstroje zpátky do hry až poté, co rozhodčí píšťalkou přerušil hru.
     
    35:15
    Plzeň má v aktuální pasáži zápasu rozhodně více ze hry a častěji operuje v útočném pásmu. Sabiniokovo zakončení z levé strany obrana Přerova usměrnila do ochranné sítě.
     
    35:44
    Hradil u modré čáry uvolnil Škňouřila, ale tomu při střele sjel kotouč z hole.
     
    36:10
    Na druhé straně se k odraženému puku dostal jako první na levé straně útočné třetiny Hála a Vojtek koncem betonu vytěsnil tento pokus před sebe.
     
    37:12
    Indiáni zblízka nahrnuli kotouč na Vojtka, ten si však na brankové čáře lehl a puk tak za svá záda nepropustil.
     
    38:21
    Domácím se vyplatilo napadání v útočném pásmu. Kotouč se odrazil na osu hřiště, kde si ho srovnal Šťastný, který poté zápěstím mířil do Jansova nataženého betonu.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    Kolařík se u pravého mantinelu vyhnul bránícímu Hodinářovi, následně si ve středním pásmu najel na střed hřiště a zdálky prověřil Jansu. Ten si připsal rutinní zákrok vyrážečkou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také ve druhé třetině byly k vidění dva góly, tentokrát po jednom na každé straně. Za Plzeň snížil těsně po skončení přesilové hry její tahoun Jakub Šiler, Přerov si ale poté pomohl přesilovkou pět na tři. Tu z prostoru před brankou využil David Buršík a druhou trefou v zápase vrátil domácím dvougólový náskok. Zubři tak po 40 minutách vedou nad indiány 3:1. Třetí část začne zhruba v 19:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Úvodní buly třetí třetiny vyhráli hosté.
     
    40:50
    Zubři dostali kotouč do útočné třetiny, nicméně pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    40:58
    Kotouč se nyní zasekl v Hradilově výstroji a rozhodčí přerušují hru.
     
    41:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jaroslav Pekr – 2 min., nedovolené bránění.
     
    41:18
    Švejda s Kuchtou ujeli do útočného pásma a proti druhému jmenovanému musel vyrážečkou zasáhnout Jansa.
     
    42:14
    Šiler se na levé straně útočného pásma uvolnil ke střele, která po teči letěla nad domácí brankou a do ochranné sítě.
     
    42:52
    Na konci hostující kombinace stál Houdek, Vojtek jeho pokus od modré čáry příklepem schoval mezi betony.
     
    43:11
    Domácí v plném počtu.
     
    43:39
    Střelu Iščenka od pravého mantinelu Vojtek dobře viděl a uzmul ji do lapačky.
     
    43:57
    Kuchta vystřelil z hodně ostrého úhlu, pro Přerov však vybojoval útočné pásmo. Jansa zastavil puk mezi betony a pak už nerozehrál.
     
    44:34
    Koubek si z pravé strany nabruslil na bližší kruh, Vojtek jeho křížné zakončení zneškodnil koncem levého betonu.
     
    45:52
    Dolhého nahození od modré čáry Vojtkovi vypadlo z výstroje. Naštěstí pro Přerov se poblíž nacházel jeho spoluhráč z obrany, který kotouč poslal dál od přerovské branky.
     
    47:12
    Benák se probil až před přerovskou bránu a mířil mezi betony Vojtka. Domácí brankář ale své chrániče nohou sevřel k sobě včas.
     
    47:12
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matěj Korčák – 2 min., sekání.
     
    48:13
    Bárta obdržel kotouč před odkrytou část plzeňské brány, Jansa se ale proti jeho pokusu z pravé strany famózně přesunul a ve skoku zabránil téměř jistému gólu.
     
    48:50
    6/5
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé v zápase využívají početní převahu. Kolaříkovu střelu z pravé strany Jansa pouze vytěsnil před sebe, volný kotouč vzápětí dojel jako první JAN HANÁK a zblízka ho dopravil do brány. Asistence: Ondřej Kolařík a Matěj Halík.
    Hanák J., Halík M., Kolařík O., Škňouřil M., Billa J., Vojtek M.
    Jansa D., Dolhý A., Hodinář J., Koubek T., Řehoř D.
    48:50 Jan HANÁK - 4:1
     
    49:43
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Ondřej Sabiniok.
     
    50:15
    Hradil po nahrávce Tomigy vypálil příklepem z levé strany útočného pásma, mířil však nad hostující branku.
     
    51:01
    Šiler průnikem do útočného pásma ukrojil pořádný kus z plzeňského oslabení.
     
    51:43
    Hosté v plném počtu.
     
    51:56
    Střelu od pravého mantinelu Vojtek u bližší tyče vkleče zvládl pokrýt a následně už kotouč ze své moci nepustil.
     
    52:07
    Dalekonosné nahození jednoho z hostů mířilo přesně na přerovského brankáře, který si stejně jako před chvílí nechal puk raději pro sebe.
     
    52:24
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tobiáš Kuchta – 2 min., vysoká hůl.
     
    52:52
    Benák si najel na střelu mezi kruhy, kterou Vojtek zřejmě ramenem vytěsnil mimo branku.
     
    53:20
    Na jedné straně se Vojtek včas přesunul proti rychlé střele Peška. Na druhé straně poté ujel osamocený na Jansu Buršík, nicméně hattrick se mu dovršit nepovedlo. Hostující brankář střelu domácího útočníka vyrážečkou vytáhl mimo branku.
     
    54:23
    6/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Také indiáni v tomto duelu využívají přesilovku, a to sekundu před jejím koncem. MATĚJ HOUDEK vypálil tvrdě příklepem od modré čáry, respektive kousek před ní, a jeho přesná rána zapadla za natahujícího se Vojtka do sítě. Asistence: Denis Řehoř a Aleš Mazanec.
    Houdek M., Řehoř D., Mazanec A., Hála D., Koubek T., Jansa D.
    Vojtek M., Bárta Da., Kolařík O., Švejda P., Pekr J.
    54:23 Matěj HOUDEK - 4:2
     
    55:45
    Už to mohlo být pouze o jednu branku. Přerované nechali před brankou u levé tyče volného Šilera, Vojtek nicméně kvalitním zákrokem betonem domácí celek podržel.
     
    56:51
    Hanák u modré čáry zadní částí svého těla zablokoval Houdkovu střelu a posléze bekhendem poslal kotouč ven z obranného pásma.
     
    57:46
    Švejdův pas na Nášela byl příliš prudký a domácí se dopustili zakázaného uvolnění.
     
    57:46
    Jansa odjel na střídačku, Plzeň to zkusí se šesti bruslaři.
     
    58:08
    Kuchta od obranné modré čáry mířil na prázdnou bránu, zdálky však trefil jen pravou tyč.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Matěj Korčák – 2 min., krosček.
     
    58:56
    Plzeň zkraje oslabení rychle vyhodila kotouč k Vojtkovi.
     
    59:19
    Zubři drží kotouč ve své moci a už se příliš nikam neženou.
     
    59:56
    U střídaček i přímo v prostoru střídaček se 4,7 sekundy před koncem strhla hromadná mela. Na ledě se pak vytvořilo pár dvojiček, uvidíme, jakou tato situace bude mít dohru.
     
    59:56
    Rozhodčí nyní řeší u trestných lavic, jak celou situaci vyhodnotí z hlediska trestů.
     
    59:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Jan Hanák – 2 min. + 10 min. osobní trest, nesportovní chování, 2 min. odpyká Patrik Hyža.

    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Ondřej Sabiniok – 2 min., krosček + 2 min., nesportovní chování.
     
    59:56
    Rozhodčí se stále radí, čeká se na jejich verdikt. Zatím rozdali tresty přerovskému Hanákovi a plzeňskému Sabiniokovi, které by udělili stejně, bez ohledu na vzniklý hromadný konflikt.
     
    59:56
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Petr Švejda – 5 min. + OK, bitka,
    Martin Nášel – 2 min. + 5 min. + OK, bitka, odpyká Tomáš Šťastný,
    Kryštof Janek – 5 min. + OK, bitka,
    Tadeáš Hlávka – 5 min. + OK, bitka.

    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Ondřej Pešek – 5 min. + OK, bitka,
    Aleš Mazanec – 5 min. + OK, bitka,
    Marek Hořejší – 2 min. + 5 min. + OK, bitka, odpyká Jakub Hromádka,
    Matyáš Cícha – 5 min. + OK, bitka.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání sledovalo 164 diváků.
     
    Zápas je u konce. Ve třetí třetině stejně jako v té druhé padla jedna branka na každé straně, přičemž Přerov i Plzeň využily přesilovku. Za domácí se z dorážky prosadil Jan Hanák, za hosty střelou od modré čáry Matěj Houdek. Závěr utkání pak poznamenal hromadný konflikt u střídaček na ledě i přímo na střídačkách. Rozhodčí za tento incident rozdali celkem osm trestů na pět minut a do konce utkání, přičemž oba celky dostaly po čtyřech těchto penalizacích. Konflikt se odehrál 4,7 sekundy před závěrečnou sirénou. Na výsledek 4:2 pro Přerov už neměl vliv.
     
    Ode mě je to pro dnešek z Přerova vše, přeji vám pokud možno hezký a klidný zbytek dne. (20:28:49)

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 1. Buršík (Hlávka, Hradil), 9. Hlávka (Hradil), 26. Buršík (Tomiga, Hradil), 49. J. Hanák (Kolařík, Halík) – 22. Šiler (Korčák, Mazanec), 55. M. Houdek (Řehoř, Mazanec)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (C), Pekr, Janek – Hlávka, Hradil, Buršík (A) – J. Hanák, Halík, Kolařík – Kuchta, Nášel, Švejda – Martiňák, Šťastný, Šindler – Hyža.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (Lokajíček) – Hodinář, Hromádka, Cícha, Skok, M. Houdek (A), Dolhý (C) – Šiler, Koubek, Benák – M. Hořejší, J. Matějka, M. Beran II – Pešek, Sabiniok, Mazanec (A) – Hála, Iščenko, Korčák – Řehoř.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Maťašovský, Schenel – Bubela, Lainka

    Diváci: 164
    bahis siteleri