Německo – Česko 1:6 (kon.) | Kanada – Finsko 10:0 (kon.)
konec
Německo
1:6 (0:3, 1:0, 0:3)
Česko
Úterý 09.01.2024, 16:00 • Arena Zug • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    59:47
    Vyloučení v týmu Česko:
    Hujová – 2 min., nedovolené bránění.
    57:30 ŠAPOVALIVOVÁ - 1:6
     
    57:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu hattrick české kapitánky! ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ jela po modré čáře, na ose hřiště strhla jízdu směrem na bránu, kličkou se vyhnula protihráčce a střelou zápěstím z mezikruží se trefila k levé tyče německé brány! Asistence: Veronika Hujová, Anežka Čabelová.
    53:07 ŠAPOVALIVOVÁ - 1:5
     
    53:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kapitánka českých juniorek se prosazuje podruhé! Anežka Čabelová přihrála přes brankoviště a ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ střílela u levé tyče na přesouvající se brankářku, zblízka dokázala přehodit její betony. Asistence: Anežka Čabelová, Tereza Plosová.
     
    47:33
    Vyloučení v týmu Německo:
    Grußová – 2 min., hákování.
    46:57 ŠAPOVALIVOVÁ - 1:4
     
    46:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky vyhrály puk v útočném pásmu na Madlen Chladovou. Ta vystřelila od modré čáry a před brankovištěm puk šikovně tečovala ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ. Puk zapadl k tyči za vyrážečku německé brankářky. Asistence: Madlen Chladová, Tereza Plosová.
    39:00 HOPPEOVÁ - 1:3
     
    39:00
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky se radují z prvního vstřeleného gólu na tomto šampionátu! Elisa Pietschmannová po buly přihrála na modrou čáru, kde se do puku z první opřela HANNA HOPPEOVÁ a vypálila opravdu tvrdou ránu, navíc perfektně umístěnou, že česká brankářka neměla nárok zasáhnout. Asistence: Elisa Pietschmannová, Anastasia Grußová.
     
    38:56
    Vyloučení v týmu Česko:
    Fromová – 2 min., hákování.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu Německo:
    Schricková – 2 min., podrážení.
     
    35:10
    Před Adélou Pánkovou nebyla žádná protihráčka a mohla tak sama na bránu. S pukem ale jela do levého mantinelu a neměla tak nejlepší možnou výchozí pozici, zblízka pak trefila jen betony německé brankářky.
     
    32:24
    Vyloučení v týmu Německo:
    Kindlová – 2 min., hákování.
     
    24:04
    Vyloučení v týmu Německo:
    Weichenhainová – 2 min., podrážení.
    19:53 VELINSKÁ - 0:3
     
    19:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen pár sekund před koncem úvodní periody zvyšují svěřenkyně Dušana Andrašovského svůj náskok. Tereza Plosová přebruslila protihráčky na pravém křídle a bekhendem přihrála před brankoviště, kde se trefila za přesouvající se brankářku LUCIE VELINSKÁ. Asistence: Tereza Plosová, Adéla Šapovalivová.
     
    18:43
    Velká šance Německa! Hanna Weichenhainová ujela sama na bránu. Také ona zvolila jako zakončení střelu, kterou Aneta Šenková vyrazila levým betonem.
     
    10:23
    Linda Vocetková ujela ve vlastním oslabení do samostatného úniku, také nic nevymýšlela, její střelu ale Hannah Loistová lapila.
     
    08:32
    Vyloučení v týmu Česko:
    Jílková – 2 min., podrážení.
     
    06:39
    Adéla Šapovalivová kličkovala u pravé tyče německé brány a pěknou přihrávkou uvolnila mezi kruhy Terezu Plosovou, která jen těsně minula z dobré pozice německou bránu!
    05:37 PÁNKOVÁ - 0:2
     
    05:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! ADÉLA PÁNKOVÁ se dostala do samostatného úniku. Nevymýšlela nic složitého, prostě vystřelila zápěstím a našla mezírku v postavení německé brankářky! Bez asistence.
    01:41 FROMOVÁ - 0:1
     
    01:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenkyně Dušana Andrašovského se ujímají brzkého vedení! Magdalena Felcmanová dostala nabito mezi kruhy, puk jí ale sjel z hole. Jenže Němky posunuly kotouč jenom na modrou čáru, odkud vypálila ADÉLA FROMOVÁ, která se trefila k levé tyče soupeřovy svatyně! Bez asistence.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 39. Hoppeová (Pietschmannová, Grußová) – 2. Fromová, 6. Pánková, 20. Velinská (Plosová, Šapovalivová), 47. Šapovalivová (Chladová, Plosová), 54. Šapovalivová (Čabelová, Plosová), 58. Šapovalivová (Hujová, Čabelová)


    Německo: Loistová (Siebertová) – Schricková (C), Hoppeová, Kindlová, Mannsová, Birkaová, Pietschmannová (A), Georgiová – Weichenhainová, Grußová, Seyrerová – Klareová (A), Heineová, Poindl – Del Monteová, Plaumannová, Hanacková – Zielinskiová, Bergmannová, Rosenstocková
    Trenér: Jeff MacLeod

    Česko: Šenková (Ševčíková) – Paroubková, Jarabková, Velinská, Hujová, Tischler, Fromová, Chladová, Slavíčková – Šapovalivová (C), Čabelová, Plosová (A) – Vocetková, Gildainová, Juříčková (A) – Pánková, Jebousková, Felcmanová – Skořepová, Mazancová, Jílková
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Henrikssonová (SWE), Willinerová (SUI) – Kostersová (NED), Vichaová (SUI)

    Diváci: 123
    bahis siteleri