Kralupy n. Vltavou – Letňany 4:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Cheb 4:3 (2:1 po s.n.) | Val. Meziříčí – Havířov 1:5 (kon.)
Opava – Šumperk 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 2:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 7:1 (kon.) | Hronov – Vrchlabí 3:7 (kon.) | Tábor – Chomutov 2:5 (kon.)
Písek – Příbram 4:3 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.)
konec
HK Opava
4:3 (0:1, 1:0, 3:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 10.01.2024, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Daniel VACHUTKA - 4:3
     
    59:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak pozor, máme tady znovu drama! Na modré se do kotouče opřel DANIEL VACHUTKA a hrací předmět se zastavil až v síti Marka Slíže. Asistence: Štěpán Dudycha, Tadeáš Jaroš.
    58:46 Josef KREJSA - 4:2
     
    58:46
    Opava právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! Opava využívá přesilovku a vede o dvě branky. Slusarczyk předal puk JOSEFU KREJSOVI, který z osy hřiště dává svůj první gól v opavském dresu. Asistence: Jakub Slusarczyk, Marek Brada.
    54:03 Jakub HORKÝ - 3:2
     
    54:03
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se vrací do zápasu! Hosté vybojovali puk za opavskou brankou a následně dostal skvělou přihrávku JAKUB HORKÝ, jehož pohotová rána skončila pod břevnem Slížovy klece. Asistence: Daniel Vachutka, Jakub Müller.
    46:25 Tomáš ROUSEK - 3:1
     
    46:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan Šumperku zasahuje třetí direkt! Na pravé straně se dostali do přečíslení dva na jednoho domácí hokejisté. Radim Štěpánek přes obránce puk dostal na TOMÁŠE ROUSKA a proti pohotovému zakončení domácího útočníka se Irgl nestačil přesunout. Asistence: Radim Štěpánek.
    42:51 Kryštof STUCHLÍK - 2:1
     
    42:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané se ujímají vedení! Domácí zvládli buly v útočné třetina a následovala rychlá střela, kterou Denis Irgl vyrazil pouze k připravenému KRYŠTOFU STUCHLÍKOVI a ten neměl problém puk dorazit do branky. Asistence: Jiří Šindelář, Tomáš Rousek.
    31:17 Jan VOJTOVIČ - 1:1
     
    31:17
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan srovnává krok! Po několika přihrávkách domácí puk dostali mezi kruhy, kde bez váhání z otočky vystřelil JAN VOJTOVIČ! Kotouč zamířil přímo k pravé tyči Irglovy klece. Asistence: Jan Vašenka, Adam Beránek.
    15:50 Jozef DANIELČÁK - 0:1
     
    15:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se ujímá vedení! Opava má v posledních kolech neuvěřitelnou smůlu na nešťastné odrazy a nepříjemnost se ji nevyhne ani v tomto zápase! Jednoduchou branku do opuštěné klece totiž po odrazu od zadního mantinelu dává JOZEF DANIELČÁK! Marek Slíž jel za branku rozehrát puk, nakonec ale může pouze rozhodit rukama. Asistence: Patrik Hohl.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 32. Vojtovič (Vašenka, Beránek), 43. K. Stuchlík (Šindelář, Rousek), 47. Rousek (Štěpánek), 59. Krejsa (Slusarczyk, Brada) – 16. Danielčák (P. Hohl), 55. J. Horký (Vachutka), 60. Vachutka (Dudycha, Jaroš)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Pachula, Bílek, Štěpánek, Ervasti, Jak. Ludvík, Adamec – Káňa (A), K. Stuchlík, Rousek (A) – Slusarczyk, Brada, Krejsa – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Kotásek, Häring, Hendrych.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (Ryšavý) – Dudycha, Cekr, Rutar (A), Minařík, P. Kubíček, P. Hohl – Vachutka (A), Müller, Jaroš (C) – Scheuter, Šišolák, J. Horký – Danielčák, Nilsson, Skopal – Polách.
    Trenér: Tomáš Sedlák.

    Rozhodčí: Rapák – Gančarčík, Hladík.
    bahis siteleri