Kralupy n. Vltavou – Letňany 4:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Cheb 4:3 (2:1 po s.n.) | Val. Meziříčí – Havířov 1:5 (kon.)
Opava – Šumperk 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHKM Hodonín 2:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vyškov 2:6 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 7:1 (kon.) | Hronov – Vrchlabí 3:7 (kon.) | Tábor – Chomutov 2:5 (kon.)
Písek – Příbram 4:3 (kon.) | Technika Brno – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Řisuty – Kobra 3:8 (kon.)
konec
HC Řisuty
3:8 (0:3, 3:3, 0:2)
HC Kobra Praha
Středa 10.01.2024, 18:30 • Zimní stadion Slaný. • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:52 Jiří STEJSKAL - 3:8
     
    57:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Máme hotovo, osmý hostující zásah je na světě! Z prostoru pro vhazování prázdný prostor mezi třemi tyčemi zasáhl JIŘÍ STEJSKAL – 3:8! Asistence: Tomáš Šťastný, Kamil Bříška.
    54:49 Kamil BŘÍŠKA - 3:7
     
    54:49
    Kobra právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že ve Slaném máme definitivně hotovo! Dramatický závěr se nekoná, KAMIL BŘÍŠKA jednoduchou střelou z mezikruží posílá Kobru zpátky do čtyřgólového trháku a začíná být jasné, že hosté si do hlavního města odvezou důležité tři body – 3:7! Asistence: Martin Nagy.
    34:12 Jan MATUŠKA - 3:6
     
    34:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro vzdorující domácí hořký zásah! Řepka špatnou rozehrávkou přímo naservíroval puk na hůl forčekujícího JANA MATUŠKY, který nehodlal tuto šanci zahodit a obratem poslal za Zeithamla kotouč číslo šest – 3:6! Bez asistence.
    32:22 Zdeněk PETRÁŠ - 3:5
     
    32:22
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak pozor, ve Slaném to zřejmě bude ještě pěkně zajímavé! Bílek v přesilovce zpoza branky nasměroval puk na kruh na volného ZDEŇKA PETRÁŠE, jehož následné rychlé zakončení zaplulo přesně do pražské sítě – 3:5! Asistence: Vítězslav Bílek, Aleš Chamrád.
    30:26 Sebastian JANDA - 2:5
     
    30:26
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci odmítají složit zbraně a znovu stahují své manko! Na střeleckou listinu se zapisuje SEBASTIAN JANDA, jenž se prodral do prostoru pro vhazování a překvapil Málka vesměs jednoduchou střelou na vzdálenější stranu – 2:5! Asistence: Václav Kolářík, Tadeáš Zeithaml.
    25:46 Jiří STEJSKAL - 1:5
     
    25:46
    Kobra právě vstřelila branku!
    Odpověď Kobry na sebe nenechala dlouho čekat! Šteiner nastartoval přečíslení dva na jednoho, ve kterém Šťastný připravil střelu pro JIŘÍHO STEJSKALA a ten se z hranice brankoviště zařadil mezi úspěšné střelce dnešní bitvy – 1:5! Asistence: Tomáš Šťastný, Dominik Šteiner.
    24:59 Vítězslav BÍLEK - 1:4
     
    24:59
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí se těsně po konci přesilovky prosazují a připravují Málka o čisté konto! Petráš najel před brankou a krátkou přihrávkou vybídl ke střele velezkušeného VÍTĚZSLAVA BÍLKA, který se z prostoru pro vhazování nemýlil – 1:4! Asistence: Zdeněk Petráš, Juja Okegawa.
    21:00 Tomáš ŠŤASTNÝ - 0:4
     
    21:00
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ostřílený tahoun domácích opouští trestnou lavici po pouhých deseti sekundách, Braničtí si jdou za důležitou výhrou a navyšují svůj náskok! Šteiner si jen krátce po startu početní výhody párkrát vyměnil puk s TOMÁŠEM ŠŤASTNÝM, jenž následně uklidil pryž ke konstrukci – 0:4! Asistence: Dominik Šteiner, Martin Nagy.
    17:32 Filip VLČEK - 0:3
     
    17:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané sice přesilovku nevyužili, moc dlouho je to ale mrzet nemuselo! Jen pár sekund po vypršení Čechova trestu našel Petrák na rohu nikým nehlídaného FILIPA VLČKA, jenž obratem najel před brankoviště a nasměroval za osamocného Pánka třetí kotouč – 0:3! Asistence: Martin Petrák, Jan Matuška.
    14:21 Filip VLČEK - 0:2
     
    14:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hostující druhá formace zatím ve Slaném úřaduje, Pražané odskakují na rozdíl dvou gólů! Matuška z rohu narýsoval krátkou přihrávku do prostoru pro vhazování na FILIPA VLČKA, na jehož přesnou střelu na vzdálenější tyč Pánek reagoval pozdě – 0:2! Asistence: Jan Matuška.
    03:35 Martin PETRÁK - 0:1
     
    03:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    První gól je na světě, skóre duelu otevírá druhá formace Kobry! Obrana Řisut zapomněla na MARTINA PETRÁKA, jenž v bezprostřední blízkosti domácí svatyně zachytil Matuškovu přihrávku a následně uklidil puk bez milosti uklidil puk k zadní tyči – 0:1! Asistence: Jan Matuška, Filip Vlček.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Bílek (Petráš, Okegawa), 31. Janda (Kolářík, Zeithaml), 33. Petráš (Bílek, Chamrád) – 4. Petrák (Matuška, F. Vlček), 15. F. Vlček (Matuška), 18. F. Vlček (Petrák, Matuška), 21. Šťastný (Šteiner, Nagy), 26. J. Stejskal (Šťastný, Šteiner), 35. Matuška, 55. Bříška (Nagy), 58. J. Stejskal (Šťastný, Bříška)


    HC Řisuty: Pánek (21. Zeithaml) – Strnad, Kolářík, Janda, Růžička, Malovický – Bílek (C), Patyk, Petráš – K. Pejchal, V. Procházka, Chamrád – Okegawa, Čech, Pulda – Výrut, Mulač, Řepka.
    Trenér: Roman Varga.

    HC Kobra Praha: Málek (Ondrík) – J. Stejskal (A), Šteiner, Dráb, T. Duda, Pelant, Horáček – Nagy, Šťastný (C), Bříška (A) – F. Vlček, Petrák, Matuška – S. Tichý, M. Kvasnička, Míšek – Janča.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    Rozhodčí: Glanc – Jurak, Hlinka.

    Diváci: 70
    bahis siteleri