Kolín – Vsetín 1:5 (kon.) | Sokolov – Jihlava 0:3 (kon.) | Frýdek-M. – Litoměřice 3:2 (kon.)
Prostějov – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Zlín – Přerov 1:2 (kon.) | Znojmo – Pardubice B 3:2 (kon.)
Třebíč – Slavia 2:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
HC Slavia Praha
Sobota 13.01.2024, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zdravím všechny fanoušky hokeje a druhé nejvyšší soutěže především! Sobotní podvečer s sebou přináší další kolo Chance ligy a společně budeme v tomto onlajnovém přenose sledovat duel Slavií. Domácí třebíčská vyzve od 17:30 tu pražskou.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč
    Moravané uzavírají se ziskem 63 bodů elitní čtyřku tabulky Chance ligy. Poslední střetnutí ale střídají výhry s prohrami a jejich pět nedávných klání jim přineslo devět bodů za tři výhry a dvě prohry. Naposledy se na domácí půdě utkali se svým tabulkovým sousedem z Prostějova, na kterého se mohli v případě výhry dotáhnout. Do vedení šli sice jako první Jestřábi, nicméně poté se radovala už jen třebíčská střídačka a s výsledkem 4:1 uzmula plnou bodovou nálož pro sebe.

    Nejproduktivnější hráči Třebíče:
    Martin Dočekal (23+26)
    Ladislav Bittner (14+12)
    Antonín Bořuta (6+20)
     
    HC Slavia Praha
    Sešívaní vybojovali v dosavadním ročníku na své konto pouhých 35 bodů, a tak se krčí na poslední a sestupové příčce naší druhé nejvyšší soutěže. Ze svých posledních pěti zápasů vytěžili svěřenci kouče Aleše Tottera pouhé tři body a v tomto kalendářním roce navíc na první triumf stále čekají. Jejich poslední utkání znamenalo poměření sil s Frýdkem-Místkem, kde sice hned dvakrát vedli, nicméně utkání pro sebe získali ve třetím dějství Rysi za výsledek 3:2.

    Nejproduktivnější hráči Slavie Praha:
    Tomáš Guman (10+19)
    Tomáš Knotek (11+16)
    Edgars Kulda (10+16)
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Bořuta, Baláž, Štebih, Vodička, Poizl, Furch – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Vodný, Michálek, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Malý, Ondráček – Matě. Svoboda, Kučera, Frömel.
    Trenér: Kamil Pokorný

    HC Slavia Praha: Volevecký (Hölsä) – Žovinec (A), Klikorka, Hrdinka, Holý (A), Kajínek, Křepelka, Stejskal – Matě. Beran, V. Polák II, Guman – Průžek, Knotek (C), J. Brož – Havrda, Kucharčík, Strnad – Všetečka, J. Půček, Slavíček.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Wagner, Petružálek – Polák, Sýkora.
     
    Na ledové ploše se již projíždí arbitři dnešního utkání.
     
    A právě teď se na hrací prostor dostávají také hráči obou mužstev.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní buly sice dopadlo lépe pro Slavii, nicméně kotouč se následně vydal do pásma domácích.
     
    00:20
    První útočná akce ztroskotala na Karlu Klikorkovi, který zasáhl ve svém pásmu dobrým zákrokem.
     
    00:40
    Slávisté sice nedávají Třebíči mnoho prostoru ve vlastní třetině, při vlastní iniciativě se ale nedostali dále než do střední třetiny.
     
    01:20
    Ale teď už se jim to podařilo a Pavel Jekel si musel ve svém brankovišti počínat velmi pozorně proti druhé hostující letce!
     
    02:00
    Nicméně většinu hry tvoří v začátku tohoto utkání na straně sešívaných spíše nahazování dlouhých kotoučů do pásma Třebíče.
     
    03:00
    Závar před Pavlem Jekelem, který zaváněl úvodní brankou Slavie! Tomáš Guman už propálil domácího maskovaného muže, kterému touš vyplul za jeho zády, na brankovišti byl ale pozorný Matěj Psota, který hrací předmět nahrnul mimo dosah slávistických borců
     
    03:50
    Zápas se však hraje v úctyhodném tempu. Uvidíme, zda tempo oběma celkům vydrží i v dalším průběhu souboje.
     
    04:39
    A nahození ze středního pásma teď musel chytat Pavel Jekel, měl na puk ale čistý výhled, a tak se nejednalo o obtížnou disciplínu.
     
    04:50
    Slavie se prezentuje velmi pečlivým a agresivním forčekingem. Domácím nedává na hokejkách chvíli klidu pro rozehrávku.
     
    05:40
    A hostům se také daří solidně bránit přechody svého soupeře do vlastní třetiny. Teď se dobře uvedla jejich první obranná dvojice Žovinec a Klikorka.
     
    06:30
    Aktuálně nicméně sledujeme poměrně klidnější pasáž, kde se domácí nedokáží dostat do pozice umožňující střeleckou pozici a hosté pro změnu založit útok jinak než nahozením.
     
    07:30
    O kotouč v rohu za Pavlem Jekelem soupeřily elitní formace, nakonec ale v malém duelu zvítězili domácí a posunuli kotouč směrem pryč ze své třetiny.
     
    08:00
    Střely na branku – 1:4.
     
    08:08
    Po vyhraném buly ve vlastní třetině se rozjela kupředu čtvrtá domácí formace, provinila se ale ofsajdovým postavením, a tak je jejich přechod zastaven písknutím sudích.
     
    08:20
    Bittner se před Voleveckým pokoušel o nebezpečnou teč v jeho bezprostřední blízkosti a hostující gólman měl co dělat, aby změnu směru pokryl.
     
    09:00
    Hbitý kontr hostů prostřednictvím výpadu Vojtěcha Poláka skončil zákrokem Jekela, který touš vyrazil až do ochranné sítě.
     
    09:26
    A další ofsajd třebíčského výběru. Na hranici mezikruží byl ale osamocený Matyáš Svoboda, který byl v případě obdržení kotouče připravený jej ihned vyslat na Tomáše Voleveckého.
     
    10:02
    Maxim Havrda si povyjel od pravých prken blíže ke středu, odkud kotouč vyslal na Jekela. Ten si ale jeho pokus v pohodě vyhlédl a smlsnul si na kusu černé gumy svou lapačkou.
     
    10:10
    Šimon Frömel už už vyjížděl vstříc dalšímu útočnému dobrodružství, opět ale ztroskotal na solidně zformované hostující defenzívě.
     
    10:46
    Dušan Žovinec to na Jekela opět zkusil dlouhým nahozením, ani tentokrát s tím ale neměl domácí maskovaný muž sebemenší potíže.
     
    10:54
    Karel Klikorka se řádně obul do střely z prostoru nad kruhy a jeho tvrdou ránu musel Pavel Jekel vyrážet spíše reflexivně.
     
    11:35
    Slavie je v utkání více aktivní a mimo střelecké aktivity to dávají najevo i v počtu velkých šancí. Jejich druhá formace se teď s ničím nepárala, přebruslila svůj protějšek a dostala se do zajímavé příležitosti, kdy Jiří Průžek posílal puk před branku na najíždějícího Jaroslava Brože. Ten se dostal hned k několika zakončením, Jekel měl ale svou svatyni pevně ucpanou.
     
    12:52
    A domácím se stále nedaří přecházet do třetiny Slavie v souladu s pravidly, Další postavení mimo hru teď má na svědomí jejich druhá brázda vedená Michalem Vodným.
     
    13:30
    Třebíčští si teď v souboji v rohu hostujícího území počínali velmi tvrdě, a tak si Slavie zahraje přesilovku. Momentálně mají sešívaní z hlavního města výhodu.
     
    14:17
    Pražané se snaží výhodu vytěžit do puntíku, a tak s hráčem navíc vymýšlí, jak s kotoučem v třetině Třebíče naloží. Jan Holý se napřahoval ke střele z vrcholku pravého kruhu, nakonec si ale tento záměr rozmyslel.
     
    14:31
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Radim Ferda – 2 min., vražení na hrazení.
     
    15:00
    Třebíči se zatím daří držet kotouč spíše ve své moci a již dvakrát se jim podařilo jej vyhodit ze své třetiny pryč.
     
    15:35
    Slavie se již konečně usadila v domácí třetině, zatím se ale pohybují spíše po mantinelech.
     
    15:54
    A na střelu si teď troufl Karel Klikorka, trefil nicméně pouze prvního clonícícho hráče.
     
    16:31
    Domácí jsou kompletní, přesilovce Pražanů se úspěšně ubránili.
     
    17:10
    Třebíč se snaží založit útok dlouhým pasem, už dvakrát za sebou se jim ale tento záměr nevyvedl.
     
    17:39
    Horácká Slavie se na chvíli usadila na území hostů, jejich pobyt ale skončil po první vážnější střele, která vyústila v jejich vyhnání z útočné třetiny.
     
    18:32
    Matěj Svoboda si pomohl ve vlastní třetině hákováním, a tak míří na trestnou lavici. Závěr první části si tak Pražané zpříjemní hrou v pěti proti čtyřem.
     
    19:00
    Slavii se teď podařilo vyhrát buly a udržet se v pásmu Třebíče, nedlouho poté ale museli být na pozoru proti výpadu Jiřího Ondráčka.
     
    19:48
    6/5
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté dvanáct sekund před první odchodem do šaten odskakují do vedení! V přesilové hře vybídl střílenou nahrávkou MATĚJE BERANA z vrcholku mezikruží k teči Tomáš Knotek. Sešívaná a osamocená osmaosmdesátka této pobídce nastavila svou hůl a vychýlila jeho trajektorii až za záda Pavla Jekela, který nebyl schopen se včas přesunout. Asistence: Tomáš Knotek.
    Beran Matě., Knotek T., Holý J., Guman T., Průžek J., Volevecký T.
    Jekel P., Vodička P., Dočekal M., Štebih M., Vodný M.
    19:48 Matěj BERAN - 0:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Na střely skromná úvodní perioda utkání, především ze strany domácích, se hrála za stavu 0:0 až do času 19:48, kdy zařídil první branku zápasu Matěj Beran v přesilovce. Do druhého dějství tak jde Slavie po tomto gólu do šatny s náskokem jedné trefy. Podle herního projevu jde ale s čistým svědomím říct, že jejich vedení je zasloužené, jelikož jsou na ledě lepším týmem jak do útoku tak do obrany. Domácí se poté mají v kabinách rozhodně nad čím zamýšlet, jelikož podle statistik prověřili brankáře Tomáše Voleveckého v jeho úřadovně pouze jednou za celých dvacet minut.

    Další třetina začne zhruba v 18:18.

    Střely na branku – 1:12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Vojtěch Polák se rozjel vyzvat Pavla Jekela do duelu, ideálně jej ale dokázali zastavit domácí obránci, kteří jej sevřeli mezi sebe a zamezili mu zakončit.
     
    20:50
    A po vyhraném buly v pásmu Třebíče teď ihned po buly vypálil dělovku Jan Holý, Pavel Jekel stál ale přímo v dráze střely.
     
    21:40
    Slavii se nyní nedaří vykličkovat z vlastní třetiny, jelikož si dobře počínají napadající domácí hráči.
     
    22:10
    Kotouč se jim nyní ale aspoň podařilo dostat pryč ze svého území.
     
    22:25
    Jan Kučera si náramně nabruslil do prostředku pásma Slavie, odkud vypálil po ledě a Volevecký musel tasit svůj beton. Dostal se poté i k dorážce, nicméně i proti té tasil Volevecký úspěšný zákrok.
     
    22:25
    První početní výhodu si nyní ale zahrají také domácí, kdy je potrestán menším trestem za hákování Jana Kučery David Kajínek.
     
    23:12
    Třebíčským se daří kroužit s kotoučem na území Pražanů, nicméně ti proti soupeři dobře vystupují a nedávají mu mnoho prostoru ke smysluplnému zakončení.
     
    24:25
    Domácí sice strávili drtivou většinu své přesilovky v třetině sešívaných, nicméně nedostali se ke gólové střele.
     
    25:20
    Dlouhé protečované nahození od domácí druhé formace znamenalo souboj o puk v rohu hostující třetiny.
     
    25:50
    6/6
    Slavia právě vstřelila branku!
    A Pražané se znovu radují z branky a díky MATĚJI BERANOVI odskakují již do dvougólového trháku! Ten využil zmatečné situace před Pavlem Jekelem a kotouč dopravil bezpečně za jeho záda. Asistence: Karel Klikorka, Matouš Jan Kucharčík.
    Beran Matě., Klikorka K., Kucharčík M., Holý J., Guman T., Volevecký T.
    Jekel P., Frömel Š., Bittner L., Vodička P., Baláž O., Dočekal M.
    25:50 Matěj BERAN - 0:2
     
    25:55
    Střely na branku – 7:14.
     
    26:13
    Hosté znovu laborují s pukem v pásmu Třebíče, konkrétně se o vypracování další šance snaží jejich elitní lajna.
     
    27:20
    Horácká Slavia se také dostává do třetiny Pražanů, nicméně přes mohutný val hostujících hráčů není kudy puk poslat na Voleveckého.
     
    27:42
    Střela Martina Dočekala z otočky doputovala jen a připraveného Tomáše Voleveckého.
     
    28:24
    Jaroslav Brož se pomalu chystal k zakončení, nakonec se ale píská ofsajdové postavení.
     
    28:50
    Střílené nahození Matyáše Svobody se rozhodl Volevecký raději podržet ve své náruči a přerušit hru.
     
    29:25
    Jan Kučera od pravého mantinelu najel blíže slotu, odkud se rozhodl pro střelu švihem, nicméně i tento pokus mířil pouze doprostřed slávistického loga, které má Volevecký na svém dresu.
     
    29:40
    Domácí se nyní však prezentují velmi povedenou pasáží, kdy mají ze hry více. Volevecký si vynahrazuje zákrokově chudou první část a aktuálně má již 13 úspěšných zásahů.
     
    29:50
    Ihned po výhře v buly se s ničím nerozpakoval Miha Štebih a poslal touš zpátky směrem na Voleveckého, ani jeho střela ale neměla góĺové parametry.
     
    30:14
    Radim Ferda práskl do koní, jeho tvrdý projektil ale František Hrdinka zneškodnil.
     
    30:45
    Proti nahození Karla Klikorky chtěl Jekel zasahovat rozklekem, nakonec ale mohl být v klidu, jelikož hrací předmět putoval pouze na zadní mantinel.
     
    31:00
    6/6
    Slavia právě vstřelila branku!
    A hosté si připisují třetí trefu a třímají ve svých rukách pohodlný tříbrankový náskok! Dušan Žovinec napřáhl od modré čáry, kotouč ještě před Jekelem tečoval JIŘÍ PRŮŽEK a právě po jeho kontaktu s pukem touš doplachtil za bezbranného Pavla Jekela, který je tak střídán. Pro domácí tak přichází velmi tvrdý direkt, jelikož se svému sokovi ve hře značně vyrovnávali. Asistence: Dušan Žovinec, Tomáš Knotek.
    Průžek J., Žovinec D., Knotek T., Brož J., Klikorka K., Volevecký T.
    Jekel P., Bořuta A., Bittner L., Baláž O., Dočekal M., Psota M.
    31:00 Jiří PRŮŽEK - 0:3
     
    31:00
    Střídání v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    ze hřiště odchází Pavel Jekel, přichází Jan Mičán.
     
    31:30
    Slavie nepolevuje a žene se do dalších útočných výpadů.
     
    32:33
    Domácím fanouškům se teď nelíbilo odpískání ofsajdu jejich celku, kdy se dopředu rozjel Martin Dočekal. Nutno uznat, že sudí v této situaci neměl jednoduchou úlohu, jelikož zde podle opakovaného záběru rozhodovaly milimetry.
     
    33:13
    Avšak Martin Dočekal se přece jen dostal k zakončení, ačkoliv o nějakou dobu později. Pozornost Tomáše Voleveckého prověřil ranou z levé strany, jednalo se ale spíše o propagační pokus.
     
    33:32
    Střely na branku – 15:18.
     
    33:50
    Třebíčští přidali ve svém pohybu a je vidět, že svému soupeři nedají nic zadarmo.
     
    34:32
    Hostům se vyplatil risk s dlouhou přihrávkou, která sice nevyšla úplně podle představ, nicméně nepískal se icing a sešívaní mohli vystřídat.
     
    34:56
    Tomáš Volevecký je v zákrokové permanenci a v této třetině zneškodnil již 14 střeleckých pokusů. Teď jeho zásah proti střele od modré poslal kotouč až do ochranné sítě.
     
    35:29
    Tomáš Guman převzal touš na pravé straně, obratnou otočkou odmítl domácího beka a následně si najel až do prostoru před brankou, odkud prověřil pozornost Jana Mičána. Ten byl ale dostatečně přilepený ke své pravé tyčce, a tak neměla střela Gumana šanci na úspěch. Zdařilý průjezd hostujícího borce ale ukázal, že není žádný nazdárek.
     
    36:25
    Slávistický útok skončil střelou mimo, a tak mohli dopředu vyjet domácí prostřednictvím Matyáše Svobody. Ten se následně dostal také ke střele na Voleveckého, hostující gólman ji nicméně kryl.
     
    37:23
    Honbu za vyhozeným kotoučem Jiří Průžek prohrál, a tak se hra vrací před Tomáše Voleveckého.
     
    37:55
    Snaha o dlouhou rozehrávku Michala Furcha nenašla žádnou z hokejek jeho spoluhráčů, a tak se vhazování přesune také před Jana Mičána.
     
    38:25
    Emoce na ledě bují a vzájemně se teď hned dvakrát potkali David Kajínek a Matyáš Svoboda. Oba si připsali v tomto miniduelu po jedné výhře.
     
    39:27
    Zblokovaná střela Jana Holého přece jen doputovala k Janu Mičánovi, který ji rychle přikryl lapačkou.
     
    39:40
    Volevecký kryje střelu od modré čáry, hru ale přerušovat nechtěl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhém dějství navýšili hosté své vedení o dvě trefy zásluhou Matěje Berana a Jiřího Průžka. Třebíč sice razantně zvedla svou střeleckou aktivitu, nicméně ani to jim nestačilo na to, aby alespoň jednou překonali zatím bezchybného brankáře Tomáše Voleveckého.

    Střely na branku – 16:19.

    Další třetina začne zhruba v 19:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Záhy po začátku závěrečné třetiny se dostali do svého útočného pásma domácí, nicméně Slavie se zmocnila puku a vyhodila jej na zakázané uvolnění.
     
    40:20
    Ihned po buly musel být Volevecký v pozoru proti střele z vrcholku pravého kruhu.
     
    40:36
    František Hrdinka si pomohl nedovoleně vysokou holí, a tak jde vychladnout na trestnou lavici. Třebíč si tak zahraje další přesilovou hru, a to hned na počátku třetího dějství.
     
    41:09
    6/5
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    To byla rána! ANTONÍN BOŘUTA odčaroval neprůstřelnost Tomáše Voleveckého po ráně z první, ke které mu v početní výhodě předložil hrací předmět Martin Dočekal. Asistence: Martin Dočekal, Ladislav Bittner.
    Bořuta A., Dočekal M., Mičán J., Bittner L., Vodný M., Psota M.
    Volevecký T., Knotek T., Kajínek D., Průžek J., Kajínek D.
    41:09 Antonín BOŘUTA - 1:3
     
    41:50
    Jan Půček napadal rozehrávku Moravanů, ti se ale proti jeho záměru dostatečně obrnili.
     
    42:30
    Třebíč byla zahnána znovu až za svoji klec, a tak začíná jejich další výpad až zpoza Jana Mičána.
     
    43:05
    Dočekal vyslal kupředu Davida Michálka, toho ale včas od kotouče odstavil hostující Karel Křepelka.
     
    43:45
    Tomáš Knotek se na hraně pravidel dostal ke kotouči v pásmu domácích, i k nevoli fanoušků Horácké Slavie se ale faul nepíská.
     
    44:22
    Zakázané uvolnění na straně sešívaných. Následuje tak buly po levici Tomáše Voleveckého.
     
    44:30
    Střely na branku – 20:19.
     
    45:00
    Psotovo nahození ze středového bodu pro vhazování Volevecký zachytil a puk rychle vyklepal zpět do hry.
     
    45:19
    Domácím nyní nehraje do karet jejich zakázané uvolnění, které hru vrací před Jana Mičána.
     
    45:34
    Obrovská šance Martina Dočekala, ke kterému kotouč připlul do prostoru levého kruhu! Domácí borec vypálil bez přípravy a Tomáš Volevecký měl co dělat, aby se dokázal přesunout.
     
    46:27
    Jan Kučera si najížděl s pukem na holi před Voleveckého, jenže mu zavadil o nohu a následně skončil na ledě.
     
    47:04
    Slávisté dokázali vyhodit kotouč ze své třetiny natolik obratně, aby se nejednalo o icing.
     
    47:45
    Sešívaní se po delší odmlce také vydávají do třetiny Horácké Slavie, dlouho se zde ale neohřáli.
     
    47:57
    A Jan Mičán musel tasit zákrok proti spíše propagační střele Maxima Havrdy.
     
    48:44
    Oba celky se střídají v držení touše, žádný z nich se nicméně nedokáže propracovat do palebných pozic.
     
    49:21
    Sešívaní se nyní ocitli v náznaku tlaku od Třebíče, a tak se rozhodli pro záchranné vyhození kotouče pryč až na icing.
     
    49:45
    Třebíčští sice ztrácejí dvě branky, nicméně na ledě mají nyní převahu a dávají to najevo rychlým a efektivním přistupováním k soupeři, kterému nedají klid pro rozehrávku.
     
    50:15
    Lehká roztržka se nyní odehrála před působištěm Tomáše Voleveckého, který se rozhodl kotouč podržet.
     
    50:15
    Sudí tuto potyčku rozsoudili dvěma dvouminutovými tresty, po jednom pro každý tým. Na trestnou lavici tak usedl domácí Ladislav Bittner a hostující Karel Křepelka.
     
    50:30
    Miha Štebih si najížděl pro přihrávku Martina Dočekala, pár kroků mu na ni ale scházelo.
     
    51:00
    Slávisté se poslední dobou spíše brání a Třebíč zasypává Voleveckého jednou střelou za druhou. Problémy jim činí také opuštění vlastního pásma bez icingu.
     
    51:38
    Jiří Průžek mohl vrátit Pražanům tříbrankový náskok, když se ocitl v brejkové situaci. Byl však obtěžován dojíždějícím domácím zadákem, a tak neměl dostatek klidu pro svůj blafák, který tak pod tlakem nasměroval pouze do náruče Jana Mičána. Ten tak sklidil ovace od třebíčského kotle.
     
    52:48
    Obětavý Jaroslav Brož zastavil prudkou ránu od Mihy Štebiha, ke kterému puk vyplul ze slotu. Hostující borec s číslem pět následně ještě kotouč úspěšně vyhodil ze své třetiny tak, že se navíc nejednalo o zakázané uvolnění.
     
    53:17
    Na ledové ploše zůstal ležet domácí David Michálek, který se jen těžce zvedal z ledu po hitu u mantinelu.
     
    53:30
    Slávisté nevymýšlejí nic převratného a kotouč ze své třetiny spíše odhazují, než že by vymýšleli nějaké důmyslné akce.
     
    53:54
    Rána od modré čáry prolétla přes změť těl obou celků až k Janu Mičánovi, který ji dokázal zkušeně zachytit.
     
    54:00
    Střely na branku – 27:22.
     
    54:17
    Antonín Bořuta nestihl dojet Slavií vyhozený kotouč, a tak se píská icing sešívaných.
     
    54:35
    Úplně volnému Jiřímu Ondráčkovi se naskytla příležitost pro střelu ze slotu, proti které musel Volevecký tasit velmi důležitý přesun v brankovišti! Ani tato střela ani následné zmatky před jeho působištěm ale neznamenaly kontaktní branku domácích.
     
    55:30
    Domácí mají ze hry jednoznačně víc a jejich tlak sílí s blížícím se koncem základní hrací doby. Slávisté tak mají co dělat, aby nepouštěli třebíčské hráče od mantinelů před svého maskovaného muže.
     
    56:25
    Střela Antonína Bořuty byla pro Voleveckého nebezpečnou, protože před hostujícím brankářem projelo hned několik hráčů, a tak na puk neměl dostatečně dobrý výhled.
     
    57:00
    6/6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavie využívá svůj ojedinělý brejk a zásluhou JAROSLAVA BROŽE odskakuje tři minuty před koncem znovu na tři trefy a teď už to bude mít Třebíč hodně těžké. Jaroslavu Brožovi kotouč předložil do jízdy Jiří Průžek a mladý slávistický útočník se v této situaci nemýlil. Asistence: Jiří Průžek, František Hrdinka.
    Brož J., Průžek J., Hrdinka F., Knotek T., Holý J., Volevecký T.
    Mičán J., Furch M., Štebih M., Ferda R., Malý J., Svoboda Maty.
    57:00 Jaroslav BROŽ - 1:4
     
    58:00
    Přízemní střela Antonína Bořuty nenadělala Voleveckému větší potíže, jelikož na ni měl krásný výhled.
     
    58:22
    Jaroslav brož putuje na trestnou lavici za hákování protihráče. Dokáží Třebíč ještě utkání zdramatizovat?
     
    58:30
    Domácí hrají s odkrytými zády, nyní tak mají na ledě šest borců proti čtyřem hostujícím!
     
    58:49
    6/5
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá svou vylepšenou přesilovku a zásluhou na brankovišti pozorného MATĚJE PSOTY se dotahují na dva góly. Asistence: Michal Vodný, Martin Dočekal.
    Psota M., Vodný M., Dočekal M., Ondráček J., Bittner L., Bořuta A.
    Volevecký T., Žovinec D., Knotek T., Průžek J., Kajínek D.
    58:49 Matěj PSOTA - 2:4
     
    59:14
    Třebíčští hrají opět s brankářem na střídačce, mnoho času na srovnání jim ale už nezbývá.
     
    59:50
    Domácí dohrávají utkání v pásmu Slavie, nicméně vítězství pro sebe uzmou sešívaní.
     
    Konec zápasu.
     
    A je dobojováno! Slavie si vypracovaný náskok pohlídala a ačkoliv dokázali za domácí skórovat Antonín Bořuta a Matěj Psota, na body to nestačilo. Čtvrtou branku sešívaných naopak zařídil Jaroslav Brož, který zasadil Třebíči finální ránu. Pražané si tak po čtyřech utkáních připisují výhru a získávají veledůležité tři body do tabulky.

    Střely na branku – 33:23.

    Ode mě to je dnes vše a těším se zase někdy příště, na počtenou! (20:03:18)
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 42. Bořuta (Dočekal, Bittner), 59. Psota (Vodný, Dočekal) – 20. Matě. Beran (Knotek), 26. Matě. Beran (Klikorka, Kucharčík), 31. Průžek (Žovinec, Knotek), 57. J. Brož (Průžek, Hrdinka)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (31. Mičán) – Bořuta, Baláž, Štebih, Vodička, Poizl, Furch – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Vodný, Michálek, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Malý, Ondráček – Matě. Svoboda, Kučera, Frömel.
    Trenér: Kamil Pokorný

    HC Slavia Praha: Volevecký (Hölsä) – Žovinec (A), Klikorka, Hrdinka, Holý (A), Kajínek, Křepelka, Stejskal – Matě. Beran, V. Polák II, Guman – Průžek, Knotek (C), J. Brož – Havrda, Kucharčík, Strnad – Všetečka, J. Půček, Slavíček.
    Trenér: Aleš Totter

    Rozhodčí: Wagner, Petružálek – Polák, Sýkora
    bahis siteleri