Vyškov – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Benátky n/J – Příbram 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Kobra 4:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 2:7 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 3:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Opava 3:2 (po pr.)
Hronov – Mostečtí Lvi 2:1 (kon.) | Letňany – Tábor 3:2 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Šumperk 1:6 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 3:4 (0:2 po s.n.) | Kralupy n. Vltavou – Cheb 5:6 (po pr.) | Vrchlabí – Chomutov 0:2 (kon.)
Děčín – Řisuty 6:3 (kon.)
po prodl.
SHKM Baník Hodonín
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
HK Opava
Sobota 13.01.2024, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín. • 2. liga skupina Východ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, hezký zbytek sobotního večera přeje Tomáš Chalupa. (19:28:40)
     
    Zajímavé utkání má nakonec šťastnější konec pro domácí Hodonín. Ten se v utkání ujal vedení jako první, Opavští sice dvěma góly utkání otočili, vyrovnání nicméně pro Baník zajistil Vojtěch Riedl. A když Slezané promarnili v závěru několik tutovek, uzmuli v prodloužení po úniku Matěje Macha pro sebe druhý bod domácí, kteří tak udrželi třetí příčku v tabulce.
     
    Konec zápasu.
    63:18 Filip WEINTRITT - 3:2
     
    63:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, druhý bod berou domácí! Krejčí vybojoval před vlastní střídačkou kotouč a v prostoru středového kruhu si všiml FILIPA WEINTRITTA, který v úniku propálil Marka Slíže. Asistence: Petr Krejčí, David Rauš.
     
    62:30
    Slezan má v moci kotouč ve vlastní třetině.
     
    61:30
    Baník přispěchal se zajímavou akcí v opavské třetině. Riedl nahodil puk směrem na branku a dobře přitom věděl, že tam číhá Dominik Luža. Kotouč se nicméně po odrazu ocitl mimo hrací plochu.
     
    61:00
    Rousek i Brada mohli v obrovských šancích rozhodnout, ale oba trestuhodně zblízka nerozhodují!
     
    60:30
    Novák ale v útočné třetině o kotouč přišel a na tahu je Opava.
     
    60:01
    Důležité vhazování zvládli lépe domácí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Skutečně jdeme do prodloužení. Třetí třetina nám příliš hokejové krásy nenabídla, v posledních zhruba osmi minutách se ale hra obou týmů přeci jen zlepšila. Blíže k plnohodnotnému vítězství nakonec měla Opava, která promarnila několik vyložených šancí. Který z týmů pro sebe uzme druhý bod?
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:15
    Vypadá to, že za malou chvíli půjdeme do prodloužení. Změnit se to ještě snažil drzým průnikem a následnou střelou pod břevno Hložánek, pozorný Slíž ovšem chytá.
     
    58:30
    Kryštof Stuchlík vystřelil jen do betonu Pitáka a domácí mohli jít po odrazu kupředu. Špatná přihrávka ale celou akci pokazila.
     
    58:00
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:00
    Hodně nebezpečně ale po rychlém kontru pálil Erik Hložánek! Slíž jeho ránu s problémy vyráží a Opava následně puk posouvá do středního pásma.
     
    56:25
    Domácí jsou opravdu pod velkým tlakem a Slezan je o poznání aktivnějším celkem. V kýžený gól ale hosté svou převahu zatím nepřetavili.
     
    55:50
    Slezané jsou teď lepším týmem a další šanci měl z otočky v mezikruží Rousek, který branku netrefil. Hodonín následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    55:38
    Z následného vhazování přímo do Pitákovy náruče vypálil Radim Štěpánek.
     
    55:34
    Přiblížit hosty ke třem bodům mohl Marek Brada, který střílel přes bránícího hráče. Zadák Hodonína mu nicméně vložil do rány hůl a od ní puk letěl do ochranné sítě.
     
    55:00
    Začíná posledních pět minut zápasu. Nebo pouze třetí třetiny?
     
    54:40
    Opava se teď nepřesnou přihrávkou sama vyhání z útočné třetiny.
     
    53:55
    Hodonín rozehrával zpoza vlastní branky a nakonec se poměrně rychle dostal až do opavské třetiny. Tam zasahoval Slíž při střele Macha, svým zákrokem ale zároveň posunul svou svatyni, takže ve hře nemůžeme pokračovat.
     
    53:00
    Zakázané uvolnění Baníku. Slezan se po delší době osmělil a tlačí se za brankou, která by potenciálně mohla být tou vítěznou.
     
    52:30
    Kryštof Stuchlík perfektní žabičkou na útočné modré uvolnil Tomáše Rouska, kterému se otevřela dálnice! Opavský snajpr udělal Pitákovi kličku, jenže to celé možná až překombinoval a nakonec vlastně vůbec nezakončil!
     
    52:10
    Krátce po vhazování přichází další neúspěšná rána Hodonínských. Ty teď hlasitě ženou kupředu jejich fanoušci.
     
    52:00
    Baník se na chvilku usadil v opavské třetině, střelba ale dlouho nepřicházela. Nakonec se k ohrožení hostující branky od modré odhodlal David Rauš, Slíž puk nicméně viděl a chytá.
     
    50:37
    A znovu se nehraje, tentokrát je na vině hodonínská přihrávka rukou.
     
    50:00
    Matěj Mach od mantinelu nahodil touš směrem na opavskou branku, tam ale bez potíží puk do lapačky sebral Marek Slíž.
     
    49:30
    Další odpískaný ofsajd, tentokrát z dílny domácích. Zatímco ve druhé třetině jsme viděli parádní hokej, v té třetí zatím sledujeme de facto bramboračku.
     
    49:10
    Hodonínu bylo nejprve odpískáno zakázané uvolnění, to nicméně rozhodčí Čech nakonec odvolal a vhazuje se ve středovém kruhu.
     
    48:52
    Po střetu dvou hráčů ve středním pásmu už se zdálo, že půjde Baník do čtyř, rozhodčí nicméně po rychlé poradě usoudili, že v souboji k žádnému faulu nedošlo.
     
    48:30
    O několik málo vteřin později jeli Brada s Rouskem do přečíslení! To zakončoval z první druhý jmenovaný, Rousek ale hodonínskou klec minul!
     
    48:09
    Obrovská šance Slezanu! Adam Beránek našel mezi kruhy volného Jana Vašenku, kterého skvěle vychytal Piták! Vašenkův jmenovec Vojtovič byl ještě připraven na dorážku, puk ovšem z brankáře Hodonína nevypadl.
     
    47:40
    Jeden z domácích plejerů se teď zjevil zcela sám před Slížem, nicméně veškeré vzrušení bylo zbytečné. Přihrávka totiž šla ze středního pásma, což čárové Smetkové neuniklo.
     
    47:26
    Hodonínský brankář si po drobné odmlce znovu osahal kotouč. Střela z levé strany jej ohrozit nemohla, Pitákovi hosté nicméně nedovolili rozehrát.
     
    46:30
    Oba týmy v tuto chvíli bojují o každý centimetr ledu a spíš než hokej v tuto chvíli sledujeme jakousi přetlačovanou.
     
    45:30
    Dominik Piták teď při rozehrávce zabrnkal domácím fanouškům na nervy. Rousek totiž jeho přihrávku sklepl ze vzduchu, kotouč ale nezpracoval.
     
    45:20
    A hostům je odpískán další ofsajd. Třetí třetina zatím mnoho krásy nepobrala.
     
    44:10
    Opavští si nerozuměli při přechodu přes modrou čárou a výsledkem je odpískané postavení mimo hru.
     
    43:40
    Dobrá práce Matěje Macha. Ten zavezl podél střídaček kotouč do opavské třetiny, následně si chytře počkal a na druhé straně si všiml do pásma vjíždějícího Jana Švejdy. Ten střílel z dobré pozice, Slíže ovšem pouze trefil do břicha.
     
    42:41
    Špatná rozehrávka se nevyhnula ani hostům a icing se píská i na druhé straně.
     
    42:25
    Hodonínští se dopouští zakázaného uvolnění.
     
    41:20
    Slíž před forčekujícími útočníky nedostal šanci rozehrát a vhazovalo se tak v opavské třetině. Slezané nicméně byli na buly úspěšnější a kotouč ihned poslali do středního pásma.
     
    40:56
    Na druhé straně se okolo opavské klece s pukem obtočil Matěj Novák, jeho následné zakončení však až na branku neprošlo.
     
    40:20
    První opavská formace ihned zahrozila a Piták se musel mít na pozoru. Zblízka pálil ze zajímavé pozice Kryštof Stuchlík, který mířil na bližší tyč, nakonec však trefil jen boční konstrukci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části hry se děly věci! Domácí poslal rychle do vedení Matěj Novák, Opava ale o tři minuty později vyrovnala přesilovkovou ranou Tomáše Rouska. V polovině zápasu šli hosté dokonce do vedení, když v oslabení propálil Pitáka Šindelář. V početní nevýhodě ale nakonec udeřili i Hodonínští, kus práce odvedl Luža a Riedl pak zblízka překonal Slíže. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina, zápas má každopádně pořádné grády a diváky musí bavit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Omyl, Baník mohl jít ještě podruhé do vedení! Domácí rychle dostali kotouč ze třetiny a těsně za vlastní modrou si Mach chytře puk přehodil přes hůl opavského zadáka. Díky tomu upaloval na Slíže zcela sám, zakončení mezi betony ale nedopadlo dle jeho představ!
     
    39:15
    A poslední desítky sekund druhé části hry zřejmě dohrajeme po Kalusově nahození od modré v pásmu Baníku, hosté totiž Pitákovi nedovolili rozehrát.
     
    39:00
    Začíná poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:13
    Domácí hrají v plném počtu.
    37:29 Vojtěch RIEDL - 2:2
     
    37:29
    Baník právě vstřelil branku!
    A skutečně, máme srovnáno dalším gólem v oslabení! Před opavskou brankou se zjevil Dominik Luža, kterého ještě opavští za cenu faulu zastavili. Luža nicméně ještě puk stačil zadovkou posunout na VOJTĚCHA RIEDLA, který ranou z první kotouč posílá za záda rozevlátého Marka Slíže. Asistence: Dominik Luža, Vojtěch Dobiáš.
     
    37:15
    Rousek teď ale u mantinelu nezpracoval dlouhou přihrávku a Opavě je odpískáno zakázané uvolnění. Hodonín tak může sbírat cenné vteřinky a dokonce tě ba i zahrozit.
     
    36:46
    Ervasti zpátky na ledě, začíná minutu a půl dlouhá přesilovka červenobílých.
     
    36:13
    Přesilovka Baníku je minulostí, Matěj Novák před opavskou brankou podrazil soupeře a putuje na dvě minuty za katr.
     
    35:30
    Vzápětí se však děly věci! Nejprve z dobré pozice trefil levý beton Slíže Matěj Mach, poté domácím puk vypíchl Marek Brada, který uháněl sám na Pitáka. Domácí brankář se ovšem v brance dobře roztáhl a opavský útočník nedokázal puk zvednout nad pravý beton!
     
    35:10
    Hodonínu se zatím přesilovka vůbec nedaří a domácí se ještě nedostali do útočného pásma.
     
    34:46
    Niko Ervasti si v souboji před svou brankou pomohl dle rozhodčích nedovoleným bráněním, byť bych spíš řekl, že se jednalo o evidentní podražení. Na dvou minutách pro finského beka to však nic nemění.
     
    33:50
    Baník soupeře ze své třetiny vyhnal, nicméně na holích mají touš znovu hráči Slezanu, kteří zakládají zpoza vlastní branky další útok.
     
    33:28
    V posledních dvou minutách se toho na ledě moc neděje. Opavští teď nahodili kotouč na Pitáka, díky čemuž získávají alespoň vhazování v útočné třetině.
     
    32:35
    Opava teď jen nahazuje kotouč za Pitáka a oba týmy odjíždí vystřídat.
     
    31:40
    Zakázané uvolnění hostů.
     
    31:18
    Baník si ještě vytvořil jednu střelu, tu ale Slíž chytá do své lapačky. Souběžně s tímto zákrokem se Beránek vrací na led a Slezan je kompletní.
    30:43 Jiří ŠINDELÁŘ - 1:2
     
    30:43
    Opava právě vstřelila branku!
    Pozor, Opava se ve vlastním oslabení ujímá vedení! Baník zapomněl na zadní vrátka a ve čtyřech lidech zůstal v útočné třetině. Toho využil k dlouhému pasu na JIŘÍHO ŠINDELÁŘE Tomáš Rousek a opavský kapitán po přechodu do pásma vystřelil zápěstím přesně nad Pitákův pravý beton. Asistence: Tomáš Rousek.
     
    30:30
    Z trestu Beránka už zbývá pouze nějakých padesát vteřin.
     
    30:00
    Raušova střela skončila poměrně hodně vedle a následně Slíž při dalším zákroku posílá kotouč mimo hrací plochu
     
    29:50
    Ihned po přechodu do útočné třetiny prověřil Slížovu pozornost svižnou ranou Filip Weintritt, opavský brankář se nicméně nachytat nenechal a hrací předmět ukryl v lapačce.
     
    29:30
    Opava vyhrála vhazování a ihned vyhazuje.
     
    29:18
    Vyloučených je dnes opravdu hodně a další trest dostává za vysokou hůl Adam Beránek. Ten ve vlastní třetině soupeře zasáhl do obličeje po odehrání kotouče.
     
    29:09
    Erik Hložánek chytrým nahozením na Slíže získává pro své spoluhráče buly v útočné třetině.
     
    27:45
    Spolupráce Šindeláře s Rouskem málem zafungovala podruhé! Kapitán Opava nahazoval od modré a autor vyrovnávací trefy puk těsně před brankou tečoval, kotouč nicméně zamířil vedle Pitákovy svatyně.
     
    27:00
    V necelé polovině zápasu tak opět začínáme od nuly a je to teď Opava, která se tlačí kupředu.
    25:55 Tomáš ROUSEK - 1:1
     
    25:55
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané skutečně trestají a srovnávají krok! Na pravý kruh dostal nabito TOMÁŠ ROUSEK, s jehož dělovkou z první si Piták neporadil. V zápise je zatím jako střelec chybně uveden Jiří Šindelář, ten nicméně přihrával. Asistence: Jiří Šindelář, Kryštof Stuchlík.
     
    25:28
    Hodně dlouho teď rozhodčímu Čechovi trvalo, než odpískal nesmyslné nedovolené bránění Davida Rauše, který v rohu kluziště zbytečně masíroval soupeře. Hvizd ale přichází a Opava může vyrovnat.
     
    25:00
    Při Machově střele od modré domácí Slížovi nepříjemně clonili, opavský brankář puk ale vyrazil do rohu kluziště. Slezan následně vyhazuje na zakázané uvolnění, Baník je teď aktivnější.
     
    24:40
    Hodonínští zvládli vhazování a snažili se něco vymyslet, jenže jejich rozlet zastavuje odpískané postavení útočícího hráče v brankovišti. Opavští tak mohou vystřídat.
     
    24:00
    Domácí jsou při chuti a hned se hnali do dalšího útoku. Opava pouze vyhazuje na zakázané uvolnění.
    23:15 Matěj NOVÁK - 1:0
     
    23:15
    Baník právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest na druhé straně! Matěj Mach na pravém kruhu uvolnil MATĚJE NOVÁKA, který si kotouč potáhl blíže brance a následně touš poslal zblízka za Slížova záda. Asistence: Matěj Mach.
     
    22:30
    Obrovská skrumáž před brankou Hodonína! Stuchlík po přechodu do pásma přenechal puk Bradovi, jehož rána Pitákovi vypadla. Následovala neuvěřitelná přetahovaná brankovišti, při které už někteří opavští hráči zvedali ruce na hlavu, za čáru ale nakonec puk nedotlačili!
     
    21:45
    Vzrušení poprvé ve druhé třetině také na druhé straně. Nejprve nad vypálil z mezikruží Petr Krejčí, pak ještě na Slíže přilétla jedna rána zleva, kterou vítkovický odchovanec zkrotil až napodruhé.
     
    21:30
    V útočné třetině operuje s kotoučem i třetí opavská formace, že by však byla nebezpečná, to se říct nedá.
     
    21:00
    Další střela Opavy byla sražena do ochranné sítě.
     
    20:35
    Velice podobnou střelu poslal vyslal hned po vyhraném vhazování Radim Štěpánek, výsledek je totožný.
     
    20:30
    Slezan v útočné třetině vybojoval kotouč a následně se dostal i ke střele. Od modré z poměrně těžké pozice střílel kapitán Šindelář, ale Piták puk dobře viděl a bez potíží zasáhl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní část hry, ve které jsme viděli hned pět vyloučených hráčů. Ani jeden z faulů však nebyl potrestán a tak je stav po první třetině nerozhodný 0:0. Nejblíže byl brance Jan Štědrý, jehož střela zápěstím skončila na levé tyči Slížovy klece. Doufejme, že po změně stran se dočkáme také gólů.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Matěj Novák je zpátky na ledě, ani tentokrát jsme se branky nedočkali.
     
    19:25
    Defenzivě Baníku teď výrazně vypomohl Dominik Piták, který zachytil opavské nahození a puk poslal pryč ze třetiny.
     
    19:00
    Domácí vyhazují přes všechny čáry, začíná poslední minuta první části hry.
     
    18:21
    Jakub Hendrych je zpátky na ledě, hosté jsou kompletní.
     
    17:55
    Oním hříšníkem je Matěj Novák, který soupeře zasáhl vysokou holí. Půl minuty budeme hrát ve čtyřech, pak začne zkrácená přesilovka Opavy.
     
    17:30
    Slezan zachytil kombinaci domácí pětice a kotouč odpaluje až k Pitákovi. Oba týmy na led posílají čerstvé síly, přesilovka domácích navíc po faulu v útočné třetině za malou chvíli skončí.
     
    16:21
    Jakub Hendrych se ve středním pásmu hokejkou ohnal po rozehrávajícím Vyrůbalíkovi, který se poroučel k zemi a jsou z toho dvě minuty za hákování.
     
    15:10
    Nepřesná přihrávka teď Opavu vyhání z útočné třetiny, Slezan ale okamžitě zakládá nový útok.
     
    14:38
    Tomáš Rousek v útočném pásmu přečetl úmysl zadáka domácích a byla z toho obrovská šance. Rousek si z pravého kruhu sjel až k brance a snažil se přelobovat Pitákův levý beton, brankář Hodonína ale skvěle zasáhl lapačkou!
     
    14:15
    Oba týmy nám v posledních desítkách vteřin předvedly několik nepřesností, což vyvrcholilo zakázaným uvolněním hostů.
     
    12:53
    Hned po vyhraném vhazování vystřelil od modré Martin Vyrůbalík a kotouč se před brankou několikrát nepříjemně odrazil! Nakonec ale proskákal jen těsně vedle levé tyče opavské klece.
     
    12:48
    Zakázané uvolnění Opavy.
     
    12:15
    Na druhé straně vymyslel perfektní přihrávku zadovkou pro Vojtěcha Riedla, který zápěstím pálil na vzdálenější tyč. Bohužel pro domácí ale dnes zatím velice aktivní zadák netrefil zařízení.
     
    11:45
    Nakonec Slezan přispěchal se střelou Jakuba Ludvíka, ta ale byla spíše z kategorie propagačních.
     
    11:30
    Domácím je odpískáno postavení mimo hru. A jelikož přihrávka přišla už z jejich vlastní třetiny, hra se stěhuje před Dominika Pitáka.
     
    11:10
    Nakonec se k zakončení dostala třetí opavská pětka, konkrétně to byl Jan Vašenka. Ten nejprve slabě vystřelil od modré, o dvacet vteřin později vyslal Pitákovi další pokus z pravé strany. Brankář Hodonína chytá a bude se vhazovat.
     
    10:25
    Slezané se nyní snaží po dvou vyloučeních hru uklidnit a za každou cenu se netlačí kupředu.
     
    09:45
    Baníku je odpískáno postavení mimo hru.
     
    09:30
    Beránek je zpátky na ledě, ani třetí přesilovka zápasu úvodní branku nepřinesla.
     
    09:15
    Nakonec se ale domácím otevřel prostor na levé straně, kde kotouč dostal zcela volný Dominik Luža. Ten měl ke střele spoustu času, nakonec ale puk poslal jen do připraveného Marka Slíže.
     
    09:00
    Baník se teď nedokáže probít do třetiny soupeře, který houževnatě brání svou modrou čáru.
     
    08:44
    Z první to zkoušel z levé strany Matěj Novák, ale Slížovi nikdo neclonil a opavský brankář puk udržel ve výstroji. Píská se, oba týmy na led posílají čerstvé síly.
     
    08:00
    Ta ovšem měla jepičí život. Jeden z opavských se totiž dostal k puku a následně chtěl vyhodit, domácí zadák ale puk zasáhl vysoko nad hlavou holí. Rozhodčí tak pískají a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    07:40
    Hodonín zvládli vhazování a rozjíždí kombinaci v útočné třetině.
     
    07:28
    Po faulu v obranném pásmu už se ale Opavě dvě minuty nevyhnou. Adam Beránek si půjde odpočinout za faul kolenem, který jeden z domácích hráčů zřejmě odnesl hodně nepříjemným koňarem.
     
    06:53
    Domácí příznivci se po souboji ve středním pásmu dožadují další přesilovky, ruka rozhodčího Čecha však zůstává dole.
     
    06:15
    Vzápětí ale dostal na osu hřiště v útočné třetině kotouč Jan Štědrý a málem z toho byla první branka! Domácí útočník sice přelstil Slíže, ale opavského brankáře zachraňuje pravá tyč!
     
    05:50
    Také Opava první oslabení ustála.
     
    05:00
    Domácí se prokombinovali ke střele z vrcholu pravého kruhu, ta však zamířila vysoko nad branku. Hosté následně puk odpalují pryč ze své třetiny.
     
    04:05
    Krátce po vyhraném vhazování se na modré do puku opřel Vojtěch Riedl, Slíž ale dobře viděl a kotouč bez potíží zkrotil.
     
    03:51
    První početní výhoda také pro Hodonín, dvě minuty za nedovolené bránění dostává Jakub Hendrych.
     
    03:30
    Jan Štědrý ve středním pásmu protečoval kotouč do třetiny hostů, puk ale vzlétl do vzduchu a skončil až v ochranné síti.
     
    02:50
    I nadále se však hraje ve třetině Baníku, Dominik Piták musel krotit ránu od modré. Následné buly už ale Baník zvládl a kotouč dostal mimo svou třetinu.
     
    02:45
    Sedláček je zpátky na ledě, domácí hrají v plném počtu.
     
    02:30
    Až na konci přesilovky přišla dobrá pasáž Slezanu. Ten rozjel v útočné třetině svou kombinaci a domácí měli plné ruce a nohy práce. Tomáš Rousek si nakonec potáhl kotouč na osu kluziště, střela mu ale úplně nevyšla a Piták zasáhl i proti následné dorážce.
     
    01:30
    Opava zatím není nebezpečná, domácí výborně brání.
     
    00:41
    Prvním vyloučeným zápasu je domácí Sedláček, který dostává dvě minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    00:40
    Na druhé straně přišlo rychlé přečíslení Baníku, na jehož konci letěl kotouč z hole Štědrého před branku, kam najížděl jeden z jeho spoluhráčů! Slíž se ale blýskl výborným zákrokem.
     
    00:20
    Úvodní vhazování zvládli lépe hosté, kteří s pukem hned spěchali do pásma soupeře. Tam ale o touš přišli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SHKM Baník Hodonín: Piták (Dolíška) – Riedl, D. Rauš (A), Sedláček, Vyrůbalík, L. Stuchlík, J. Švejda – Hložánek, Luža, Dobiáš – Mat. Novák, M. Mach, Sajdl (C) – Bachánek, Weintritt, P. Krejčí (A) – Štědrý.
    Trenér: Aleš Bachánek.

    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Kalus, Lehotský, Štěpánek, Ervasti, Jak. Ludvík, Bílek – Brada, K. Stuchlík (A), Rousek (A) – Kotásek, Häring, Hendrych – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Wendelín, Štindl, Buršík.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    Rozhodčí: Čech – Smetková, Vískot.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezoně utkaly dvakrát. Nejprve doma vyhrál Hodonín 2:1, Opava pak ve svém teritoriu oplácela, když vyhrála 4:1. Bude i dnes platit pravidlo můj dům, můj hrad?
     
    HK Opava

    Opavští hokejisté jsou ve stejné skupině na pátém místě a dosud nasbírali čtyřiačtyřicet bodů. Na svého dnešního soupeře tak ztrácejí pouze tři body. Po prohře 3:4 s Kopřivnicí Opavští zabrali a dvakrát po sobě vyhráli za tři body. Nejprve 3:0 nad Velkým Meziříčím a naposledy pak porazili doma Šumperk těsně 4:3. Připíší dnes na ledě Hodonína třetí výhru v řadě za sebou?
     
    SHKM Baník Hodonín

    Hodonínští hokejisté se v tabulce nacházejí na třetím místě se ziskem sedmačtyřiceti bodů a drží se tak stále meti elitní čtyřkou. Naposledy se jim dařilo, když na ledě Velkého Meziříčí zvítězili vysoko 7:2. Napravili zaváhání z ledu Kopřivnice, kde prohráli 5:8 a také odčinili prohru 1:4 s brněnskou Technikou. Naváží dnes na tříbodový zisk z předchozího zápasu?
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je další kolo druhé hokejové ligy ve skupině Východ. My budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy SHKM Baník Hodonín a HK Opava.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 24. Mat. Novák (M. Mach), 38. Riedl (Luža, Dobiáš), 64. Weintritt (P. Krejčí, D. Rauš) – 26. Rousek (Šindelář, K. Stuchlík), 31. Šindelář (Rousek)


    SHKM Baník Hodonín: Piták (Dolíška) – Riedl, D. Rauš (A), Sedláček, Vyrůbalík, L. Stuchlík, J. Švejda – Hložánek, Luža, Dobiáš – Mat. Novák, M. Mach, Sajdl (C) – Bachánek, Weintritt, P. Krejčí (A) – Štědrý.
    Trenér: Aleš Bachánek.

    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Kalus, Lehotský, Štěpánek, Ervasti, Jak. Ludvík, Bílek – Brada, K. Stuchlík (A), Rousek (A) – Kotásek, Häring, Hendrych – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Wendelín, Štindl, Buršík.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    Rozhodčí: Čech – Smetková, Vískot.

    Diváci: 1005
    bahis siteleri