Chelsea – Fulham 1:0 (kon.) | Newcastle – Manchester City 2:3 (kon.)
konec
Newcastle United
2:3 (2:1)
Manchester City
Sobota 13.01.2024, 18:30 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Oscar BOBB - 2:3
     
    90+1
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Hrdinou zápasu se stává střídající mladíček OSCAR BOBB, který pravděpodobně zajišťuje Manchesteru City vítězství! Kevin De Bruyne vymyslel ze středu hřiště krásný pas za obranu na Oscara Bobba. Ten si balón v pokutovém území skvěle zpracoval, udělal kličku Dúbravkovi a zblízka zakončil do prázdné brány. Pep Guardiola u postranní čáry emotivně slaví!
    74. Kevin De Bruyne - 2:2
     
    74
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté dočkali! Na sebe to vzal navrátilec po zranění KEVIN DE BRUYNE, který převzal míč ve středu hřiště od Rodriho a využil otevřenějšího prostoru, který se mu naskytl. S balónem tak doběhl k šestnáctce a přízemní střelou k pravé tyči překvapil Dúbravku – 2:2.
    37. Anthony GORDON - 2:1
     
    37
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat Magpies! Opět vše začalo ziskem míče ve středu hřiště. Ten putoval doleva na ANTHONYHO GORDONA, jenž se dostal ke střele z rohu pokutového území a opět to bylo přes nešťastného Walkera. Nádherná rána zapadla ke vzdálenější tyči Ortegovy svatyně a v hledišti se rozpoutala euforie.
    35. Alexander ISAK - 1:1
     
    35
    Newcastle právě vstřelil branku!
    V St James' Parku máme vyrovnáno! Bruno Guimarães okamžitě po zisku míče adresoval krásný pas do běhu ALEXANDERA ISAKA. Toho ještě zleva podpořil náběhem Anthony Gordon. Isak to ale vzal na sebe, přes bránícího Walkera si balón navedl na pravačku a střelou ke vzdálenější tyči srovnává na 1:1.
    26. Bernardo SILVA - 0:1
     
    26
    Manchester City právě vstřelil branku!
    A je z toho dokonce gól, na který reagují domácí fanoušci hromovým bučením a pískotem a domácí fotbalisté protesty u hlavního sudího Kavanagha! Nutno říci, že Gordon už byl v té chvíli zpátky na hřišti.

    Skvěle to udělal nejprve Jeremy Doku, který si míč navedl zleva do středu hřiště a pak otočil hru na pravé křídlo, kde byl Kyle Walker. Pravý obránce Manchesteru poslal před bránu přízemní centr, po němž BERNARDO SILVA usměrnil balón efektní patičkou za záda Martina Dúbravky.

    Martin Augustin

    Branky: 35. Isak (Guimarães), 37. A. Gordon (Burn) – 26. B. Silva (Walker), 74. De Bruyne (Rodri), 90+1. Bobb (De Bruyne)

    Karty:   21. Guimarães (NEW) – 55. B. Silva (MAC)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 5:11. Střely mimo: 2:7. Rohy: 3:13. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 7:7.
    Newcastle United: Dúbravka – Trippier (C), Schär, Botman, Burn – Guimarães, Longstaff, Miley – Almirón, Isak, A. Gordon (85. Hall).
    Náhradníci: Karius, Gillespie – Parkinson, Krafth, Ritchie, Dummett, A. Murphy, Lascelles.

    Trenér: Eddie Howe

    Manchester City: Ederson (8. Ortega) – Walker (C), Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Kovačić – B. Silva (69. De Bruyne), Foden, Doku (82. Bobb) – J. Álvarez.
    Náhradníci: Gómez, Lewis, K. Phillips, Grealish, Nunes, Susoho.

    Trenér: Pep Guardiola

    Rozhodčí: Kavanagh – Bennett, Davies
    bahis siteleri