Ostrava – Česká Lípa 9:3 (kon.) | Chodov – Mladá Boleslav 4:7 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
4:7 (0:3, 1:1, 3:3)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 13.01.2024, 19:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
    59:00 Vojtěch KLÁPA - 4:7
     
    59:00
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov snižuje na rozdíl tří branek! Marek Vávra přesně našel na pravé straně připraveného VOJTĚCHA KLÁPU, který dokázal dostat do odkryté branky Lukáše Bauera! Asistence: Marek Vávra.
    52:23 Mikuláš KOMÁREK - 3:7
     
    52:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi nevídaná situace! Jasné nadzvedávání florbalky a Mladá Boleslav se velmi diví! Radim Slunečko nahrál na MIKULÁŠE KOMÁRKA, který tedy nebyl přistižen u faulu a zamířil do levého horního rohu branky! Asistence: Radim Slunečko.
    49:44 Marek MATOUŠEK - 2:7
     
    49:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov střílí druhou branku v utkání! Marek Vávra přihrál na MARKA MATOUŠKA, který natáhl ke střele a zamířil přesně ke vzdálenější tyči branky Lukáše Bauera! Asistence: Marek Vávra.
    48:36 Milan TOMAŠÍK - 1:7
     
    48:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další branka do odkryté klece domácích! Ronald Gašparík sice nejdříve minul branku Chodova, ale vzápětí Michal Sládek přihrál na MILANA TOMAŠÍKA, který si počkal až domácí obránce udělá krok navíc a zamířil přesně do branky! Asistence: Michal Sládek.
    46:23 Michal SLÁDEK - 1:6
     
    46:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav velmi rychle trestá chybu Jiřího Bauera, který přihrál na MICHALA SLÁDKA, který o míček musel ještě bojovat a vybojoval ho, což udělal a zakončil do dokryté branky! Bez asistence.
    44:53 Marek MATOUŠEK - 1:5
     
    44:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už to máme o čtyři branky! Milan Tomašík vystřelil ze středu hřiště na Karla Hodíka, který ramenem vyrazil míček nad sebe a poté vůbec nevěděl, kde je, do branky si ho nakonec ztečoval domácí MAREK MATOUŠEK. Bez asistence.
    28:54 Daniel EREMIÁŠ - 1:4
     
    28:54
    Chodov právě vstřelil branku!
    Chodov snižuje na rozdíl tří branek! DANIEL EREMIÁŠ se v klidu rozjel a čekal na pohyb Bauera, který nepřišel, poté tedy zvolil střelu do levého horního rohu branky, kde Lukáš Bauer neměl šanci na zákrok! Bez asistence.
    24:15 Daniel ŠEBEK - 0:4
     
    24:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ale je to právě hostující celek, který se prosazuje! Michal Sládek dokázal obrat obránce Chodova na polovině domácího celku, vzápětí přesně nahrát na DANIELA ŠEBKA, který zamířil přesně do branky Karla Hodíka! Asistence: Michal Sládek.
    15:21 Daniel ŠEBEK - 0:3
     
    15:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už to máme o tři branky! Michal Sládek mezi dvěma hráči Chodova vybojoval míček dostal se s ním do středu, kde byl připravený na střelu DANIEL ŠEBEK a ten zakončil přesně do levého horního rohu! Asistence: Michal Sládek.
    13:23 Adam DELONG - 0:2
     
    13:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Jakub Vařecha přihrál na ADAMA DELONGA, který u levého mantinelu udělal krok dozadu a zakončil přesně k bližší tyči Hodíkovy branky! Asistence: Jakub Vařecha.
    4:22 Jakub VAŘECHA - 0:1
     
    4:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Marek Šmíd rozehrál za svou branku, kde nikoho neměl, míček si vzal mladoboleslavský Adam Delong, který nahrál před branku přesně na JAKUBA VAŘECHU, ten si míček srovnal na forhend a zamířil přesně k pravé tyči! Asistence: Adam Delong.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 29. Eremiáš (TS), 50. Matoušek (Vávra), 53. Komárek (Slunečko), 59. V. Klápa (Vávra) – 5. Vařecha (Delong), 14. Delong (Vařecha), 16. D. Šebek (Sládek), 25. D. Šebek (Sládek), 45. Matoušek (vla.), 47. Sládek, 49. Tomašík (Sládek)


    Využití: 0:1. Zásahy brankářů: 15:16.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Dittrich (Hodík) – M. Šmíd, Slunečko, Sýkora, J. Bauer, Matoušek, Sláma, Horký – Komárek, Vošta, Vávra, Ondrušek (C), Skřivánek, Kafka, Eremiáš, V. Petráň, Votava, V. Klápa, J. Dufek.
    Trenér: David Podhráský

    Předvýběr.CZ Florbal MB: Týc (L. Bauer) – Suchánek, Gruber, Zoufalý, Zakonov, Feigl, J. Eliáš – D. Šebek, Tomašík (C), D. Beneš, J. Bína, Vařecha, Bergman, Sládek, Delong, Gašparík, Duben, Šourek.
    Trenér: Joonas Naava

    Rozhodčí: Jiří Dolanský a Vojtěch Sýkora

    Diváci: 225
    bahis siteleri