Švýcarsko – Německo 2:1 (kon.) | Kanada – Česko 2:4 (kon.) | USA – Finsko 4:2 (kon.)
konec
Kanada
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
Česko
Sobota 13.01.2024, 15:00 • Arena Zug • Mistrovství světa žen do 18 let • Semifinále
Partner:
    59:36 Anežka ČABELOVÁ - 2:4
     
    59:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jsme svědky historického okamžiku! ANEŽKA ČABELOVÁ získala puk a jela sama na prázdnou bránu a pohodlně zavěsila. Češky jsou blízko! Bez asistence.
    46:08 Klaudie SLAVÍČKOVÁ - 2:3
     
    46:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je opravdu Tým s velkým T, jak prohlásila česká kapitánka po čtvrtfinále. Střela Barbory Juříčkové z levé strany na bránu ještě neprošla, puk se ale odrazil na pravou stranu ke KLAUDII SLAVÍČKOVÉ, která se přes obránkyni trefila ke vzdálenější tyči! Asistence: Barbora Juříčková.
    42:03 Stryker ZABLOCKIOVÁ - 2:2
     
    42:03
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle je škoda. Češky ztratily puk za vlastní bránou trochu lacino. Soupeřky toho využily. STRYKER ZABLOCKIOVÁ dostala přihrávku mezi kruhy, kde byla úplně sama, a po ledě se trefila k levé tyči české brány. Asistence: Morgan Jacksonová.
    28:45 Chloe PRIMERANOVÁ - 1:2
     
    28:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Náskok Česka už je zase pouze jednobrankový, Kanaďanky využily přesilovou hru. CHLOE PRIMERANOVÁ vystřelila z vrcholku pravého kruhu přesně k protější tyči. Asistence: Gracie Grahamová.
    23:32 ČABELOVÁ - 0:2
     
    23:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky odskakují na rozdíl dvou branek v signalizované výhodě! Adéla Šapovalivová zamíchala s pukem v rohu kluziště, bruslila za bránu, ale ještě před přední tyčí přihrála před brankoviště. Tam byla připravená ANEŽKA ČABELOVÁ, která se z první trefila za vyrážečku kanadské brankářky! Asistence: Adéla Šapovalivová, Aneta Paroubková.
    13:16 Adéla ŠAPOVALIVOVÁ - 0:1
     
    13:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Akce českého týmu ovšem pokračovala a je z toho první gól utkání! Madlen Chladová vystřelila od modré čáry a ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ šikovně tečovala puk mezi betony kanadské brankářky! Asistence: Madlen Chladová, Tereza Plosová.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 29. Primeranová (Grahamová), 43. Zablockiová (Jacksonová) – 14. Šapovalivová (Chladová, Plosová), 24. Čabelová (Šapovalivová, Paroubková), 47. Slavíčková (Juříčková), 60. Čabelová


    Kanada: Clarková (47. Stewartová) – Primeranová, Venusiová (C), Pickeringová (A), Grahamová, Watsonová, Bretonová, Cheungová – Stonehouseová, Kraemerová (A), Murdochová – Alexanderová, Mannessová, D'Alessandrová – Jacksonová, Loganová, Zablockiová – Pieckenhagenová, MacKinnonová, Cimoroniová – Pellerinová
    Trenér: Tara Watchornová

    Česko: Šenková (Ševčíková) – Paroubková, Fromová, Velinská, Hujová, Slavíčková, Jarabková, Chladová, Tischler – Šapovalivová (C), Čabelová, Plosová (A) – Vocetková, Gildainová, Juříčková (A) – Pánková, Jebousková, Felcmanová – Skořepová, Mazancová, Jílková
    Trenér: Dušan Andrašovský

    Rozhodčí: Henrikssonová (SWE), Ketonenová (FIN) – Gottlibetová (HUN), Oksanenová (FIN)

    Diváci: 523
    bahis siteleri