Rimavská Sobota – SR 18 8:2 (kon.)
konec
HKM Rimavská Sobota
8:2 (5:1, 1:1, 2:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Čtvrtek 18.01.2024, 12:30 • Zimný štadión Rimavská Sobota • 1. liga (SR) • 60. kolo
Partner:
     
    Rimavská Sobota poľahky získala povinné víťazstvo v boji o záchranu prvoligovej príslušnosti. Orly o všetkom rozhodli už v prvom dejstve. Hľadanie cesty k akémukoľvek bodu v sezóne v podaní Slovákov má pokračovanie. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (14:46:47)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! Poznáme víťaza, ktorý si zo zápasu odnesie status hetrikového muža. Je to MARTIN ĎALOGA. Domáci kanonier urobil blafák a v horných poschodiach brány došlo k rozvlneniu sieťky. Asistencie: Vladislav Solomončak a Juri Nazarov.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:50
    Rimavská Sobota hrá s piatimi hráčmi.
     
    56:55
    Rimavská Sobota hrá so štyrmi hráčmi.
     
    55:50
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    Lenďák – 2 min., sekanie.
     
    54:55
    Vylúčenie v tíme HKM Rimavská Sobota:
    Nazarov – 2 min., podrazenie.
     
    54:15
    Osemnástka to teraz skúšala s clonením brankárovi a zakončením. Andrej Fabuš zasiahol lapačku Nagya, od ktorej putoval puk na hornú sieťku.
     
    53:04
    Tím Rimavská Sobota práve strelil gól! K Ďalogovi naskakuje konkurent v otázke dosiahnutia hetriku. SAKU KIVINEN využil odkrytú bránku reprezentantov, kam zasunul Nazarovov puk. Asistencie: Juri Nazarov a Reinis Demiters.
     
    53:01
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    51:36
    Lenďák vyrazil poriadne nepríjemnú a štipľavú strelu z hokejky Ďalogu, ktorý je jeden gól od spečatenia hetriku. Na to si však ešte musí počkať.
     
    51:01
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Liščinský – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:57
    Šimon postavil účinný strom Novotovi. Pekná a najmä čistá zrážka dvoch mladých hokejistov. Aj rozhodcovia sa k tomu správne postavili.
     
    49:39
    Slováci opäť bránili vlastnú tretinu. Domáci hľadali pri pravej žŕdke Jadrného, okolo ktorého iba prefrčal puk.
     
    48:56
    Hazala sa predviedol peknou sťahovačkou na začiatku útočného pásma. Hlbšie v ňom rovnaký spôsob zvolil na Demitersa, no Lotyš mu to nezhltol.
     
    48:00
    Tretia tretina sa odohrá v dobrom tempe i keď ani jeden zo súperov sa už výrazne neponáhľa dopredu. V tomto momente je to zakázané uvoľnenie hostí.
     
    Reklamná prestávka.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 2. Jadrný (G. Olejník), 3. Ďaloga (TS), 6. Nazarov (Solomončak), 9. Ďaloga (Soveľ, Lenďák), 20. Soveľ (Ďaloga, Solomončak), 25. Kivinen (Demiters, Nazarov), 54. Kivinen (Nazarov, Demiters), 60. Ďaloga (Solomončak, Nazarov) – 12. Lašš (Liščinský, Beluško), 37. Liščinský (Kupec, Beluško)


    HKM Rimavská Sobota: A. Nagy – Frídel, Demiters, Lenďák, Soveľ, Klajban, A. Novota – Solomončak, Nazarov, Ďaloga – Ridzoň, Cútt, Kivinen – G. Olejník, Mlynčár, Jadrný – Hojo.
    Trenér: Andrej Péter.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Haronik (6. Lenďák) – Kupec, Ličko, Beluško, Šlank, Fabuš, Dravecký, Šimon, Hazala – Straka, Prokopovič, Tomík – Liščinský, Semančík, Šilhár – Lašš, Krchňavý, Liška.
    Trenér: Martin Dendis.

    Rozhodčí: Vido, Tornay – Bezák, Staššák.

    Diváci: 894.
    bahis siteleri