Rapid – Slovácko 2:1 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
2:1 (0:0)
1.FC Slovácko
Čtvrtek 18.01.2024, 15:00 • Belek (TUR) • Přípravný zápas
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:51:22)
     
    Slovácku nebyl ve 13. minutě uznán gól Vechety a až do konce první půle se bránilo tlaku, v němž Rapid neproměnil žádnou z mnoha šancí. Buď si skvělé zákroky připisoval Fryšták, anebo do hry vstoupily dvakrát zasažené tyče. Průtrž mračen změnila druhou půli ve vodní sport. Těžké podmínky zprvu svědčily Slovácku. Kvasinovu zahozenou penaltu brzo odčinil Reinberk, který z Trávníkovy standardky skóroval hlavičkou odraženou o protihráče. Poslední půlhodina už patřila Rapidu, a to hlavně díky dalším pokutovým kopům. Provinění Kadlece vyrovnávající trefou potrestal Mayulu a po ruce Srubka v 90. minutě rozhodl Kaygin. To už podmáčené hřiště bylo dávno neregulérní. Své o tom ví Daniel Holzer, jenž se v těžkých podmínkách zranil.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dvěma hráči křižovaný Ismail Seydi vcelku jednoduše vybojoval rohový kop. O realizaci se postaral Thorsten Schick. Centrovaný míč se k němu vrátil a ve druhém případě mu uletěl k Reinberkovi.
     
    90+1
    Seung-bin Kim se snažil odčinit nepřesnou přihrávku Petržely. Ostrým skluzem zezadu však sestřelil Kaygina a nepřekvapivě obdržel žlutou kartu.
    90. Dennis KAYGIN - 2:1
     
    90
    Rapid právě vstřelil branku!
    DENNIS KAYGIN v poslední minutě strhává vedení na stranu rakouského týmu! Němec tuto penaltu prudce umístil k horní tyčce, Heča skákal úplně někam jinam.
     
    89
    Kromě Srubka si žlutou kartu vykoledoval i Petržela, který se rozhodčímu snažil vysvětlit, že jeho penaltový verdikt nebyl správný.
     
    89
    Jaromír Srubek údajně zastavoval Kayginovu střelu rukou. Rapid má těsně před koncem šanci na obrat prostřednictvím druhé penalty.
     
    88
    Nyní už se Slovácku napadání vyplatilo více. Havlík ale neměl s kým kombinovat a trochu ukvapená střela z dálky se skoro ani nedokoulela k brankáři.
     
    87
    Rapidu vyšla poněkud riskantní kombinace po zemi. Míč se na podmáčeném terénu tentokrát nezastavil, v což doufal Havlík.
     
    85
    Martin Moormann byl na konci rychlé akce Rapidu vyrušen Juroškou. Nepovedená křížná střela se zastavila ještě před brankou, kde míč vyzvedl Srubek.
     
    84
    Kvůli jedné z kaluži se nyní ocitl v problémech Michael Sollbauer. Náhle zastavený míč mu málem vyfoukl poblíž napadající Kvasina.
     
    83
    Marek Havlík poslal přímý kop zhruba z třicetimetrové vzdálenosti vedle levé tyče.
     
    82
    Na hřišti už je tolik vody, že už to s fotbalem nemá nic společného. Nebezpečný skluz Thorstena Schicka byl nyní oceněn žlutou kartou.
     
    80
    Faulovaný Juroška zařídil Slovácku standardní situaci. Rychlá rozehrávka u sudích neprošla, bude se hrát na píšťalku.
     
    78
    Se zraněním na pravé noze leží na hřišti Daniel Holzer a podle gestikulace všech okolo bude muset být okamžitě vystřídán.

    Michal Břuchanský

    Branky: 69. Mayulu (pen.), 90. Kaygin (pen.) – 59. Reinberk

    Karty:   54. Hofmann (RVI), 55. Hedl (RVI), 82. Schick (RVI) – 89. Petržela (SLO), 89. Srubek (SLO), 90+1. Kim (SLO)

    Neproměněná penalta: 56. Kvasina (SLO), brankář Hedl zneškodnil


    SK Rapid Vídeň: Hedl – Kasanwirjo, Kongolo, Querfeld, Auer – Kerschbaum, Seidl, Sattlberger, Grüll, Lang – Bufgstaller (C).
    2. poločas. Hedl – Schick, M. Hofmann (C), Sollbauer, Moormann – Seydi, Kaygin, Bajlicz, Oswald, Živković – Mayulu.

    Trenér: Robert Klauß

    1.FC Slovácko: Fryšták – Kalabiška, Holásek, S. Hofmann, Sinjavskij – Kohút, Daníček, Blahút (C) – Mihálik, Cicilia, Vecheta.
    2. poločas: Heča – Reinberk, Srubek, Kadlec (C), Holzer – Juroška, Kim, Trávník, Havlík, Petržela – Kvasina.

    Trenér: Martin Svědík
    bahis siteleri