Slavia – Brann 0:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
0:1 (0:0)
Brann Bergen
Čtvrtek 25.01.2024, 18:45 • Lokotrans Arena, Mladá Boleslav • Liga mistryň • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.
     
    Vítám tu všechny milovníky a milovnice kvalitního fotbalu. Tentokrát v podání žen! Tento týden totiž pokračuje svým 5. hracím kolem skupinová fáze Ligy mistryň. Velmi důležitý zápas čeká fotbalistky pražské Slavie, které se utkají v norským týmem Brann Bergen. Sešívaným hráčkám patří v tabulce skupiny B třetí místo a na druhý Brann ztrácejí tři body. Jen výhra tak českým mistryním udrží reálnou naději na postup do čtvrtfinále prestižní soutěže.
     
    Brann Bergen:
    Norský tým má na kontě ze čtyř utkání sedm bodů a v tabulce skupiny B mu patří postupové druhé místo. Brann zvládl skvěle vstup do LM, když na úvod zvítězil 2:1 v St. Pöltenu a poté doma zdolal 1:0 právě slávistky. Následovala porážka 1:3 na půdě jednoho z nejlepších evropských týmů z Lyonu. Následně však celek z Bergenu dokázal s francouzskými šampiónkami remizovat 2:2 doma, což byl pro Norky výborný výsledek.

    Ženský tým Brannu vznikl až v roce 2022 přechodem týmu IL Sandviken právě pod strukturu organizace Brann Bergen. Sandviken byl tehdy poprvé v historii mistrem a hráčky titul obhájily také ve zmíněném roce 2022 už pod hlavičkou Bergenu. V roce 2023 pak obsadily v norské lize čtvrté místo.

    Mezi opory týmu patří hráčky, které se nacházejí v základním či širším kádru norské reprezentace. Jmenovat můžeme brankářku Auroru Mikalsenovou, která sbírala zkušenosti i v anglických klubech Manchesteru United a Tottenhamu. Povědomým jménem může být záložnice Andrine Hegerbergová. Její mladší sestra Ada je totiž velkou hvězdou francouzského Lyonu a obě proti sobě stanuly v letošním ročníku Ligy mistryň. Útočnice Amalie Eikelandová, která startovala také na letním MS, se vrátila do Brannu (před tím působila ještě v původním klubu Sandviken) po čtyřech letech v anglickém Readingu. Ze zahraničních hráček pak za Bergen nastupují například islandská defenzivní fotbalistka Natasha Anasiová, německá obránkyně Sara Ritterová, či australská reprezentační útočnice Larissa Crummerová.
     
    SK Slavia Praha:
    Slávistky si v minulosti hned třikrát zahrály čtvrtfinále Ligy mistryň, ale to bylo ještě ve starém vyřazovacím systému. Do skupinové fáze letos postoupily podruhé v řadě a před týdnem se dočkaly historické výhry, když v Mladé Boleslavi zdolaly 1:0 rakouský St. Pölten, čímž udržely své naděje na postup. Do soutěže české mistryně vstoupily dvěma porážkami. Nejprve jim ukázal tvrdou realitu francouzský Lyon, který je v Edenu deklasoval výsledkem 9:0. Poté sešívané hráčky prohrály už po statečném výkonu 0:1 v Bergenu. Následná bezgólová remíza v St. Pöltenu byla určitým zklamáním, protože ze slávistického tábora zaznívaly hlasy, že tým měl v Rakousku vyhrát. To se podařilo až v domácí odvetě před týdnem. Historicky první triumf českého týmu ve skupinové fázi soutěže trefila Michaela Khýrová a v závěru udržela skvělými zákroky brankářka Olivie Lukášová.

    Po podzimní části české nejvyšší soutěže je Slavia v čele tabulky o pět bodů před Spartou, když z deseti zápasů neztratila ani bod při skóre 48:1. Na děleném prvním místě v tabulce střelkyň ligy se nachází se 13 zásahy Keňanka Marjolen Nekesaová. Kouč Kare Piták spoléhá také na české reprezentantky Terezu Krejčiříkovou, Gabrielu Šlajsovou, Franny Černou či Kristýnu Růžičkovou. Důležitými členkami kádru jsou také Slovenky Diana Bartovičová (mimochodem kapitánka týmu) s Martinou Šurnovskou. Cizineckou legii pak doplňují ještě dvě Američanky a Jamajčanka Alika Keeneová.
     
    K udržení postupových nadějí potřebují slávistky ve čtvrtek zvítězit. A ideálně alespoň o dva góly. I pokud by se to povedlo, musely by Pražanky ideálně doufat v zaváhání Brannu v posledním duelu skupinové fáze, který Norky sehrají doma se St. Pöltenem. Červenobílé fotbalistky totiž zakončí skupinu na půdě francouzského Lyonu, kde je jakýkoliv bodový zisk spíše nepravděpodobný.
    Příjezd slávistek do Lokotrans Areny.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Lukášová – Šlajsová, Bendová, Bartovičová (C), Xiaová – McLaughlinová, Černá – Krejčiříková, Szewieczková, Stackpoleová – Křivská.
    Náhradníci: Fuchsová, Bryscejnová – Morávková, Divišová, Nekesaová, Košíková, Keeneová, Šurnovská, Necidová, Veselá, Kroupová, Růžičková.
    Trenér: Karel Piták

    Brann Bergen: Mikalsenová – Steneviková, Tynniläová, Anasiová-Erlingssonová – Kvammeová (C), Kiellandová, Hauglandová, Bratbergová Lundová – Engesviková, Gaupsetová – Crummerová.
    Náhradníci: Stavenesová – Ritterová, Eikelandová, Svendheimová, Renmarková, Eide Lieová.
    Trenér: Martin Ho

    Rozhodčí: Caputiová – Di Monteová, Trasciattiová (ITA).
     
    Norský tým do Česka doprovázelo několik televizních štábů, skupinka novinářů a dorazil také početný kotel fanoušků. Je vidět, že ženský fotbal má v Norsku velký zvuk.
     
    Slávistický trenér Karel Piták musel udělat jednu vynucenou změnu oproti duelu se St. Pöltenem. Pro nemoc chybí střelkyně vítězného gólu Michaela Khýrová, kterou nahradila Američanka Haleigh Stackpoleová.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání rozehrál Brann. Norský tým je povzbuzován početným a hlasitým kotlem svých příznivců. Zdá se, že v Mladé Boleslavi bude mít domácí prostředí.
     
    2
    Parádní akce Brannu! Po rychlé kombinaci se na pravé straně šestnáctky dostala k míči Signe Gaupsetová, která našla přesnou přihrávkou před bránu nabíhající Rachel Engesvikovou. Ta ve vyložené šanci po zemi minula!
    2. Tutovka Engesvikové.
     
    3
    Brann od začátku ukazuje svou kvalitu v kombinaci. Engesviková nyní nahrávala. Míč dala proti noze Justine Kiellandové, jejíž střela zpoza šestnáctky skončila v náručí brankářky Olivie Lukášové.
     
    5
    No, v úvodu v podstatě hraje jen Brann. Když se slávistky dostanou k míči, většinou ho rychle zase ztratí.
     
    6
    Crummerová se nyní vystavila do ofsajdového postavení. Míč pro Slavii.
     
    8
    Norský celek je už opět na míči. Hráčky v tmavém zapojily do hry i brankářku Auroru Mikalsenovou.
     
    9
    Poprvé se výrazněji ozvali i slávističtí příznivci, kteří se tak pustili do nerovného boje s kotlem Bergenu.
     
    10
    Kvammeová vybojovala pro hosty rohový kop. Ten slávistky odvrátily. Pak do jejich šestnáctky přilétl další centr, který skončil v rukavicích Lukášové.
     
    11
    První střela sešívaných mezi tyče. Z dálky to zkusila Tereza Krejčiříková. Míč směřoval pod břevno, ale také doprostřed a Aurora Mikalsenová ho nadvakrát ztlumila v rukavicích.
     
    13
    Tereza Szewieczková spadla v pokutovém území v souboji s obránkyní. Slávistky se rozhlížely, zda to nebude na penaltu. Italská rozhodčí však pískala hru slávistické hráčky rukou.
     
    14
    Rachel Engesviková se z levé strany snažila nahrát před bránu. Míč srazila na roh mladičká stoperka Lucie Bendová.
     
    15
    Po rohovém kopu Lundové dokázaly slávistické hráčky soupeřky uhlavičkovat.
     
    16
    Karolína Křivská při presinku na půlce sebrala míč Stenevikové. Následně se však ocitla proti přesile a balón neudržela.
     
    17
    Slávistky dobře otevřely hru na levé straně, kam si naběhla Michelle Xiaová. Přízemní centr americké levé obránkyně byl sražen na roh.
     
    17
    Rohový kop zahrávala Tereza Krejčiříková. K hlavičce se na zadní tyči dostala Gabriela Šlajsová a Mikalsenová si jistě oddechla, že balón zamířil vedle pravé tyče její brány! To nebylo vůbec zlé.
     
    18
    V ofsajdu byla přistižena Marit Lundová. Rozehrává Slavia.
     
    20
    Slávistky přestály úvodní nástup norského týmu. Hra se přeci jen vcelku vyrovnala.
     
    22
    Hráčky Brannu hodně využívají svou pravou stranu. Nyní byla v ofsajdu jejich kapitánka Cecilie Kvammeová, která u lajny operuje.
     
    22
    Haleigh Stackpoleová zasprintovala na levém křídle a odcentrovala. V pokutovém území ale byla jen jedna slávistka, kterou si soupeřky pohlídaly.
     
    23
    Karolína Křivská byla faulována na půlícím kruhu Joannou Tynniläovou. Rozehrávají tedy Pražanky.
     
    25
    Držení míče je výrazně na straně Brannu. Hráčky tohoto celku sázejí na kombinační hru. Slávistky dávají balóny rychle nahoru.
     
    26
    Tereza Szewieczková obrala na vlastní polovině o míč Justinu Kiellandovou. Norka ji následně přidržela a dostala za to žlutou kartu.
     
    27
    Nákop Stenevikové měl oslovit Lundovou. K míči však měla blíže Lukášová.
     
    28
    Franny Černá si na vlastní polovině vynutila faul od Hauglandové. Slávistky tak zůstanou u míče.
     
    29
    Cecilie Kvammeová dostala balón na pravé křídlo a odcentrovala. Našla hlavu Diany Bartovičové.
     
    31
    Půlhodina hry je za námi. Slávistky drží bezgólový stav. Brann působí rozhodně fotbalověji, ale sešívané fotbalistky velmi dobře brání.
     
    32
    Olivie Lukášová si na hranici šestnáctky dovolila kličku proti napadající Crummerové a uspěla! Fanouškům či trenérovi možná pocuchala nervy, ale udělala to velmi elegantně.
     
    34
    Druhý roh slávistek. Centr Michelle Xiaové propadl k Franny Černé, která střílela levačkou z první. Mířila k pravé tyči, ovšem Aurora Mikalsenová tam byla včas. Scházela trochu větší razance.
    34. Střelecký pokus Černé.
     
    35
    V ofsajdu se ocitla levá křídelní obránkyně Brannu Marit Lundová.
     
    37
    Slávistická obrana Brann k ničemu nepouští. Jedinou velkou šanci měly Norky hned v úvodu. Od té doby sice mají výraznou převahu v držení míče, ale je znát, že Karel Piták své svěřenkyně dobře připravil.
     
    39
    Teď jsme viděli takovou překopávanou, z níž nakonec s míčem vyjely hráčky Brannu.
     
    40
    Karolína Křivská si seběhla pro míč hluboko na vlastní polovinu a získala ho pro svůj tým. Pak ale scházela na hrotu, takže dlouhý nákop letěl do země nikoho.
     
    42
    Brann teď dlouho operoval kolem šestnáctky slávistek. Kiellandová však nakonec nepřesně přihrávala Engesvikové a míč sebrala McLaughlinová.
     
    43
    Moc dlouho si ale slávistická obrana neodpočinula. Cecilie Kvammeová z levé strany zřejmě centrovala. Míč ale trefila tak, že ten přelétl Olivii Lukášovou a skonči na vzdálenější tyči! Teď měla slávistická gólmanka tedy velké štěstí!
    43. Centr Kvammeové zapadl na tyč.
     
    44
    Larissa Crummerová ostře faulovala Dianu Bartovičovou. Může být ráda, že se to obešlo bez žluté karty.
     
    45
    Šance slávistek! Centr z levé strany vyboxovala Mikalsenová z hlavy Karolíny Křivské a hrací předmět si nakonec našla Tereza Szewieczková. Její ránu k levé tyči vyškrábla na roh Mikalsenová, která se při zákroku udeřila hlavou o tyč a bude muset být ošetřena!
    45. Szewieczková protáhla brankářku Brannu, která zasáhla i za cenu vlastního zdraví.
     
    45+1
    Brankářka Brannu je v pořádku a sešívané hráčky budou zahrávat roh.
     
    45+2
    Slávistky teď byly obrány o zřejmě regulérní gól! Po rohovém kopu Stackpoleové poslala míč hlavou do sítě Molly Mclaughlinová. Rozhodčí Caputiová ukazuje zřejmě útočný faul na brankářku Brannu, které se ale žádná ze slávistických hráček nedotkla! Domácí fotbalistky se teď hodně – a pravděpodobně oprávněně – zlobí!
    45+2. Neuznaný gól Mclaughlinové kvůli údajnému útočnému faulu.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Karel Piták dostává žlutou kartu za protesty. Také trenéra slávistek neuznání gólu rozezlilo.
     
    První poločas souboje Slavie s Brannem Bergen gól nepřinesl. Norky byly fotbalovější a velkou šanci si připravily hned v úvodu, kdy Engesviková v tutovce minula bránu. Poté ale sešívané hráčky velmi dobře bránily a další problém měly až pár minut před přestávkou, kdy přetažený centr Kvammeové skončil na tyči. Samotný závěr půle pak dokonce patřil slávistkám. Nejprve vytáhla brankářka Mikalsenová na roh dobrou střelu Szewieczkové a po něm dokonce skórovala McLaughlinová. Domácí gól však nebyl uznán kvůli údajnému útočnému faulu na gólmanku.
    První poločas přinesl bojovný výkon Slavie a také neuznaný gól.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas byl zahájen. Ani jeden z týmů zatím nestřídal.
     
    46
    Zdravotní problém má hostující obránkyně Natasha Anasiová. Tu zasáhla Franny Černá nechtěně loktem do obličeje a vypadá to na rozseklý ret. Tohle ale spraví krátké ošetření a Anasiová se do hry určitě vrátí.
     
    48
    Italská rozhodčí nyní pustila šlapák na Terezu Szewieczkovou. Na to upozorňuje i trenér Piták, ale musí decentně, jelikož po skončení první půle už viděl žlutou kartu za protesty.
     
    50
    Brannu stačí i remíza k jistotě konečného druhého místa v tabulce skupiny a tedy i postupu do čtvrtfinále Ligy mistryň.
     
    51
    Slávistky přestály roh Brannu a rýsovala se před nimi šance na nadějný brejk. To by ale Tereza Szewieczková musela přesně najít jmenovkyni Krejčiříkovou.
     
    53
    Haleigh Kae Stackpoleová vyrazila dopředu a pořádně prohnala obránkyni Anasiovou. Ta balón s problémy odehrála alespoň na roh.
     
    54
    Po rohovém kopu Szewieczkové se míč odrazil na hranici šestnáctky právě k Haleigh Stackpoleové. Ta z hranice šestnáctky minula bránu.
     
    55
    To je škoda! Haleigh Stackpoleová napravo utekla Anasiové a předkládala míč před bránu Tereze Krejčiříkové. Té zabránila v možná gólovém zakončení v poslední chvíli Steneviková! Přes Anasiovou se mohou rychlé slávistické hráčky dostávat. Teď na ni hraje právě Američanka Stackpoleová.
     
    57
    Karolína Křivská měla míč napravo. Právě odrazem o Anasiovou získala roh pro Slavii.
     
    57
    To byla další šance sešívaných! Aurora Mikalsenová vytáhla na další roh hlavičku Molly Mclaughlinové, která měla gólové parametry.
    57. Hlavičku Mclaughlinové vytáhla na roh brankářka.
     
    58
    Příležitost po dalším rohu! Střelu Michelle Xiaové vytáhla Mikalsenová nad břevno! Brankářka teď drží svůj tým.
     
    59
    Tereza Krejčiříková si naváděla balón na střelu levačkou, ke které puštěna nebyla. Poté následoval ještě závar v pokutovém území. Tyhle minuty patří Slavii!
     
    59
    Střídání v týmu Brann Bergen:
    ze hřiště odchází Natasha Anasiová, přichází Sara Ritterová.
     
    61
    V tomhle zápase rozhodně sledujeme velmi sympatický výkon Slavie proti kvalitnímu soupeři. Chybí tomu jen gól. Produktivita je ostatně asi hlavním problémem Pražanek v tomto ročníku Ligy mistryň.
     
    63
    Justine Kiellandová to zkusila z dálky. Lukášová kontrolovala míč, který minul její bránu.
     
    65
    Brann právě vstřelil branku!
    Tak tohle je smolný moment pro sešívané a především pro brankářku Lukášovou! Signe Gaupsetová převzala míč na levé straně šestnáctky a už se dostala k úrovni brankové čáry. Z této pozice balón napálila na bránu a Lukášová si ho nešťastně srazila za brankovou čáru. Gól je v oficiálních statistikách zapsán jako vlastní OLIVII LUKÁŠOVÉ.
    65. Olivie LUKÁŠOVÁ - 0:1
     
    67
    Slávistky zahrávaly roh. Ke střele se pak dostala Michelle Xiaová, která ale netrefila zpoza šestnáctky bránu.
     
    68
    Larissa Crummerová strkala Franny Černou tak dlouho, až do rozhodčí odpískala a udělila hostující útočnici žlutou kartu.
     
    70
    Gabriela Šlajsová získala průnikem na pravé straně roh pro Slavii.
     
    70
    Rohový kop Krejčiříkové našel jen protihráčky. O chvíli později se ocitla stejná hráčka v ofsajdu.
     
    71
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Tereza Szewieczková, přichází Martina Šurnovská,
    ze hřiště odchází Karolína Křivská, přichází Marjolen Nekesaová.
     
    72
    Střídání v týmu Brann Bergen:
    ze hřiště odchází Larissa Crummerová, přichází Amalie Eikelandová.
     
    73
    Právě střídající Martina Šurnovská roztáhla hru doprava na Terezu Krejčiříkovou. Ta odcentrovala a v šestnáctce už číhala Nekesaová. Pro míč si ale vyběhla Mikalsenová.
     
    74
    Amalie Eikelandová byla v ofsajdu. Útočnice, která přišla ze střídačky, je zkušenou norskou reprezentantkou. Takže rozhodně nepostrádá kvalitu.
     
    76
    Čtvrthodina do konce zápasu, kterému by slušena alespoň remíza. Ta by sice slávistky dál neposunula, ale byla by cenným a zaslouženým výsledkem.
     
    77
    Krejčiříková při napadání faulovala Ritterovou. Míč uvede do hry brankářka Bergenu.
     
    78
    Dlouhý nákop Xiaové dolétl až do rukavic brankářky Mikalsenové. Norská reprezentantka dnes chytá velmi dobře. Zachránila možná dvě gólové situace.
     
    81
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Haleigh Stackpoleová, přichází Tamara Morávková,
    ze hřiště odchází Gabriela Šlajsová, přichází Denisa Veselá,
    ze hřiště odchází Tereza Krejčiříková, přichází Petra Divišová.
     
    82
    Střídání v týmu Brann Bergen:
    ze hřiště odchází Justine Kiellandová, přichází Nora Eide Lieová,
    ze hřiště odchází Signe Gaupsetová, přichází Johanna Renmarková.
     
    84
    Hráčky Slavie se už snaží všechny míče hrnout do pokutového území. Na nic moc jiného už není čas.
     
    86
    Spolupráci mezi Eikelandovou a Engesvikovou utnula Denisa Veselá, která míč druhé jmenované sebrala a vyjela s ním pryč.
     
    87
    Tohle ale bylo hodně nebezpečné! Přízemní centr Lundové před bránou těsně nezasáhla ve skluzu Rachel Engesviková.
     
    89
    Denisa Vesellá dlouho čekala s nákopem dopředu. Když už míč konečně poslala na hrot, byla Marjolen Nekesaová v ofsajdu.
     
    90
    Fanoušci Brannu už svými chorály oslavují výsledek, který jejich tým pošle do vyřazovací fáze Ligy mistryň. To bude pro norský celek historický úspěch.
     
    90+1
    Italská rozhodčí nastaví čtyři minuty.
     
    90+2
    Osmnáctiletá Lucie Bendová zvládá dnešní zápas velmi dobře. Nyní zastavila brejk soupeřek a odehrála míč k brankářce Lukášové.
     
    90+3
    Norský tým nyní zkušeně drží míč a šetří čas.
     
    90+4
    Rachel Engesviková ještě z levé strany projela až před bránu. Snažila se nahrávat, ale našla jen stoperky Slavie.
     
    90+4
    Diana Bartovičová se vysunula až na hrot, kde bojovala o míč. Italská sudí nejprve signalizovala odkop od brány. Bartovičová ale nakonec uhádala roh...
     
    90+5
    Na rohový kop šla i Olivie Lukášová. Ta skákala na míč, nezasáhla ho, ale ten se ještě odrazil mimo šestnáctku k Petře Divišové. Slávistická veteránka těsně minula bránu!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Fotbalistky Slavie v posledním domácím zápase skupinové fáze Ligy mistryň podlehly norskému Brannu 0:1! Slávistky proti kombinačně a individuálně velmi kvalitním soupeřkám předvedly bojovný výkon a tahle prohra je dosti smolná.

    Celek z Bergenu v úvodu diktoval tempo hry a velkou příležitost spálila Engesviková. Pak už ale sešívané dobře bránily a další příležitost Brannu přišla až ke konci první půle po nepovedeném centru Kvammeové, který skončil na tyči. Domácím hráčkám pak byl v nastavení upřen regulérní gól. Hlavička McLaughlinové po rohu skončila v síti, ovšem italská sudí viděla údajný útočný faul na brankářku, které se přitom žádná z protihráček nedotkla.

    Po změně stran přišla skvělá pasáž slávistek, kterou Brann přestál hlavně díky své brankářce, která vytáhla na roh gólovou hlavičku Mclaughlinové a poté také střelu Xiaové. V 65. minutě však přišel hodně smolný moment pro slávistickou gólmanku Olivii Lukášovou, která si srazila do vlastní brány nástřel Signe Gaupsetové z nulového úhlu. Pak už si Norky zkušeně své vedení hájily a soupeřky do žádné větší šance nepustili. Zatrnulo jim snad jen po závěrečné střele Divišové, které moc nechybělo.

    Brann tak slaví historický postup do vyřazovací části LM. Slávistky naopak skončí pravděpodobně třetí. Ještě je ale čeká závěrečné utkání na půdě Lyonu.
     
    Statistiky zápasu:
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:10. (20:52:49)

    Martin Augustin

    Branky: 65. Lukášová (vla.)

    Karty:   ?. Piták (trenér) (SLA) – 26. Kiellandová (BANN), 68. Crummerová (BANN)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 13:10.
    SK Slavia Praha: Lukášová – Šlajsová (81. Veselá), Bendová, Bartovičová (C), Xiaová – McLaughlinová, Černá – Krejčiříková (81. Divišová), Szewieczková (72. Šurnovská), Stackpoleová (81. Morávková) – Křivská (72. Nekesaová).
    Náhradníci: Fuchsová, Bryscejnová – Morávková, Divišová, Nekesaová, Košíková, Keeneová, Šurnovská, Necidová, Veselá, Kroupová, Růžičková.

    Trenér: Karel Piták

    Brann Bergen: Mikalsenová – Steneviková, Tynniläová, Anasiová (59. Ritterová) – Kvammeová (C), Kiellandová (82. Eide Lieová), Hauglandová, Bratbergová Lundová – Engesviková, Gaupsetová (82. Renmarková) – Crummerová (72. Eikelandová).
    Náhradníci: Stavenesová – Ritterová, Eikelandová, Svendheimová, Renmarková, Eide Lieová.

    Trenér: Martin Ho

    Rozhodčí: Caputiová – Di Monteová, Trasciattiová (ITA)
    bahis siteleri