Michalovce – Humenné 1:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Poprad 3:4 (po pr.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Nitra – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Trenčín – Košice 1:4 (kon.)
po prodl.
HK Spišská Nová Ves
3:4 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:1)
HK Poprad
sk Pátek 26.01.2024, 17:30 • Spiš Aréna Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:17
    Poprad dal gól! Bitka o Spiš sa skončila úlovkom popradských hokejistov. TYLER COULTER nastavil hokejku na letiaci puk od Patrika Svitanu a rozhodol o dvoch bodov pre hostí. Asistencie: Patrik Svitana a Ben Betker.
     
    53:52
    Spišská Nová Ves dala gól! Spišské derby štartuje nanovo. Archambault výborne vyšachoval obrancov aj Vaya, že ak by TODD BURGESS neskóroval do poloprázdnej bránky, bolo by to neuveriteľné zlyhanie. Asistencie: Olivier Archambault a Marcel Melicherčík.
     
    44:05
    Spišská Nová Ves dala gól! TODD BURGESS si nevyužitý strelecký pokus ideálne vynahradil zhruba o štvrťminútku. Duel na Spiši tak dostáva nový náboj. Asistencie: Olivier Archambault a Lukáš Hamráček.
     
    26:07
    Poprad dal gól! TOMÁŠ ZÁBORSKÝ spoza bránky nachytal na hruškách Melicherčíka. Asistencia: Oldrich Kotvan.
     
    17:43
    Poprad dal gól! Tím trénera Todda Bjorkstranda sa ujíma vedenia 2:1. Klobúk dole za koncovku BENA BETKERA. Krásne trafená ľavá šibenica. Marcel Melicherčík ostal ako prikovaný. Asistencia: Patrik Svitana.
     
    13:52
    Poprad dal gól! Teraz majú nárok na oslavu fanúšikovia Kamzíkov. A sú hneď za domácou bránkou, takže disponujú výborným výhľadom. Kotol rozjasal prudkou strelou RYAN DMOWSKI, ktorý sa už pri druhej snahe nemýlil. Asistencie: Jacob Cardwell a Patrik Svitana.
     
    10:33
    Spišská Nová Ves dala gól! Spiš Aréna prvý raz buráca. Ališauskas strávil tvrdý hit od Belluša a Rysy sa presúvali do tretiny. Takú schovanú strelu z ľavej strany vyslal LUKÁŠ HAMRÁČEK. Vay už iba videl puk vo svojej sieti. Asistencia: Branislav Rapáč.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 11. Hamráček (Rapáč), 45. Burgess (Archambault, Hamráček), 54. Burgess (Archambault, Melicherčík) – 14. Dmowski (Cardwell, P. Svitana), 18. Betker (P. Svitana), 27. Záborský (Kotvan), 63. Coulter (P. Svitana, Betker)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas, Merežko, Žiak, Valach, Romaňák, Björkung, Vaverčák – Archambault, Nellis, Burgess – Majdan, Kerbashian, Bakoš – Hamráček, Frankovič, Vandas – T. Danielčák, Bortňák, Rapáč.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    HK Poprad: Vay – Betker, Cardwell, Kotvan, Brincko, D. Brejčák, Turan, Česánek – Dmowski, Coulter, P. Svitana – Záborský, Bjalončík, Calof – Peresunko, D. Jendek, Kukuča – Melcher, Suchý, Belluš.
    Trenér: Todd Bjorkstrand.

    Rozhodčí: Hronský, Jobbágy – Pribula, Durmis.

    Diváci: 4300.
    bahis siteleri