Jihlava – Tábor 5:1 (kon.) | Sparta – Kladno 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:0 (kon.)
Plzeň – Slavia 3:4 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 2:0 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HC Tábor
Sobota 27.01.2024, 12:00 • Malá hala, Jihlava • Extraliga dorostu • O účast v play-off
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního dne. (14:09:38)
     
    Na jihlavském zimáčku je dobojováno! Domácí Dukla už v poslední třetině byla o něco úspěšnější a svou snahu pojistila dvěma vstřelenými góly. Kohouti se vzchopili až v závěru, avšak také se dokázali prosadit. Přesto tři body zůstávají na Vysočině.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Hlavínovo zakončení zkraje přesilovky vymíchal Štěbeták betony. Jihlavským se záhy povedlo přenést hru na opačnou stranu.
     
    59:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jindřich Lukáš – 2 min., podrážení.
     
    58:33
    Tábor se stále drží na dostřel jihlavské branky. Přesto už je obrana domácích obezřetnější a snaží se blokovat soupeřovy střelecké šance.
    58:02 Jan HLAVÍN - 5:1
     
    58:02
    5/5
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši se přeci jen v závěru dostali ke vstřelení gólu. Po delším tlaku na Štěbetákovu klec se opřel do kotouče JAN HLAVÍN, který umístil kotouč za záda jihlavského brankáře. Asistence: Jiří Strachota.
    Hlavín J., Strachota J., Suchan A., Mohyla Rob., Pufr A.
    Holas D., Zmrhal D., Adamec Š., Chvátal O., Kytka D.
     
    57:22
    Daniel Kytka zablokoval hned napoprvé Maškovu střelu. Následně se dostal k opačné brance po souhře s Ondřejem Chvátalem, i k přesnému zakončení. Táborský gólman ale udržel puk u těla.
     
    56:39
    Jihočeši stále pokračují ve vyšší aktivitě. Bačovu střelu Štěbeták pouze vyrazil, navíc ne úplně přesvědčivě. Proto tlak na jeho klec neustává.
     
    55:39
    Slibná střela Jana Hlavína z vnitřní hranice pravého kruhu na vzdálenější tyč. Pár centimetrů jí ale chybělo, čímž se puk odrazil o mantinel za brankou Dukly.
     
    55:02
    Chvátal zvládl rychlostní souboj o puk s Vítem Maškem, avšak už mu nevyšla přihrávka za sebe. Táborští se tak vydali na opačnou stranu, zastavil je ale ofsajd na modré čáře.
     
    54:08
    Táborskou souhru u vlastní branky narušil Ivan Volodin, který se ihned odhodlal ke střele. Adam Moustafa ale tentokrát rychlý pokus Dukly pokryl.
     
    53:34
    Ivan Volodin se vydal po pravé straně dopředu. Následně posunul kotouč doleva na rozjetého Jonáše Trambu, jehož zakončení z první vyrazil Moustafa nad sebe do ochranné sítě.
     
    52:38
    Jihočeši stále drží kotouč ve své moci. Snaží se i o střelecké příležitosti, avšak pořád nemohou najít recept na připraveného Štěbetáka.
     
    52:10
    Cézova rána od modré čáry zamířila přesně do lapačky Ondřeje Štěbetáka.
     
    51:02
    Domácí tým rozjel akci ve své třetině. Zleva se dostal ke střele Daniel Kytka, avšak Moustafa svými betony poslal kotouč k opačnému mantinelu.
     
    50:27
    V krátkém čase Štěbeták v akci potřetí. Tentokrát likvidoval ránu z levého kruhu a přidržel puk ve svém náručí.
     
    49:27
    Maškova rána od modré ve snaze využít zakrytého výhledu gólmana nevyšla. Ondřej Štěbeták i tak kotouč vyčíhal a vyrazil jej svým betonem.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 20. Kytka (Tomica, Š. Adamec), 38. Chvátal (TS), 38. Hanzák, 41. Kytka (Chvátal, Verbeščuk), 49. Holas (Zmrhal) – 59. Hlavín (Strachota, Suchan)


    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Verbeshchuk, Tomica, Zmrhal, Holas, Slavíček, Podroužek (A), Pešl – Kytka, Š. Adamec, Chvátal (C) – Hanzák, Lukáš, Trefil – Volodin, Tramba, Kouba – Beraczka.
    Trenér: Michal Broš

    HC Tábor: Moustafa (A. Spálenka) – Céza, V. Mašek, Pufr (A), Rob. Mohyla, Bačo, Špaček, J. Šťastný – Podzimek, Hlavín (C), Slívko – Suchan, S. Pánek (A), Strachota – Bartuška, Slabý, Šustík – Kostka.
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Kratochvíl – Hájková, Kolář

    Diváci: 89
    bahis siteleri