Jihlava – Tábor 5:1 (kon.) | Sparta – Kladno 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:0 (kon.)
Plzeň – Slavia 3:4 (kon.) | Pardubice – Mountfield HK 2:0 (kon.) | K. Vary – Č. Budějovice 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HC Tábor
Sobota 27.01.2024, 12:00 • Malá hala, Jihlava • Extraliga dorostu • O účast v play-off
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek sobotního dne. (14:09:38)
     
    Na jihlavském zimáčku je dobojováno! Domácí Dukla už v poslední třetině byla o něco úspěšnější a svou snahu pojistila dvěma vstřelenými góly. Kohouti se vzchopili až v závěru, avšak také se dokázali prosadit. Přesto tři body zůstávají na Vysočině.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Hlavínovo zakončení zkraje přesilovky vymíchal Štěbeták betony. Jihlavským se záhy povedlo přenést hru na opačnou stranu.
     
    59:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jindřich Lukáš – 2 min., podrážení.
     
    58:33
    Tábor se stále drží na dostřel jihlavské branky. Přesto už je obrana domácích obezřetnější a snaží se blokovat soupeřovy střelecké šance.
    58:02 Jan HLAVÍN - 5:1
     
    58:02
    5/5
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši se přeci jen v závěru dostali ke vstřelení gólu. Po delším tlaku na Štěbetákovu klec se opřel do kotouče JAN HLAVÍN, který umístil kotouč za záda jihlavského brankáře. Asistence: Jiří Strachota.
    Hlavín J., Strachota J., Suchan A., Mohyla Rob., Pufr A.
    Holas D., Zmrhal D., Adamec Š., Chvátal O., Kytka D.
     
    57:22
    Daniel Kytka zablokoval hned napoprvé Maškovu střelu. Následně se dostal k opačné brance po souhře s Ondřejem Chvátalem, i k přesnému zakončení. Táborský gólman ale udržel puk u těla.
     
    56:39
    Jihočeši stále pokračují ve vyšší aktivitě. Bačovu střelu Štěbeták pouze vyrazil, navíc ne úplně přesvědčivě. Proto tlak na jeho klec neustává.
     
    55:39
    Slibná střela Jana Hlavína z vnitřní hranice pravého kruhu na vzdálenější tyč. Pár centimetrů jí ale chybělo, čímž se puk odrazil o mantinel za brankou Dukly.
     
    55:02
    Chvátal zvládl rychlostní souboj o puk s Vítem Maškem, avšak už mu nevyšla přihrávka za sebe. Táborští se tak vydali na opačnou stranu, zastavil je ale ofsajd na modré čáře.
     
    54:08
    Táborskou souhru u vlastní branky narušil Ivan Volodin, který se ihned odhodlal ke střele. Adam Moustafa ale tentokrát rychlý pokus Dukly pokryl.
     
    53:34
    Ivan Volodin se vydal po pravé straně dopředu. Následně posunul kotouč doleva na rozjetého Jonáše Trambu, jehož zakončení z první vyrazil Moustafa nad sebe do ochranné sítě.
     
    52:38
    Jihočeši stále drží kotouč ve své moci. Snaží se i o střelecké příležitosti, avšak pořád nemohou najít recept na připraveného Štěbetáka.
     
    52:10
    Cézova rána od modré čáry zamířila přesně do lapačky Ondřeje Štěbetáka.
     
    51:02
    Domácí tým rozjel akci ve své třetině. Zleva se dostal ke střele Daniel Kytka, avšak Moustafa svými betony poslal kotouč k opačnému mantinelu.
     
    50:27
    V krátkém čase Štěbeták v akci potřetí. Tentokrát likvidoval ránu z levého kruhu a přidržel puk ve svém náručí.
     
    49:27
    Maškova rána od modré ve snaze využít zakrytého výhledu gólmana nevyšla. Ondřej Štěbeták i tak kotouč vyčíhal a vyrazil jej svým betonem.
     
    48:44
    Z přetahované o kotouč ve středním pásmu vyšel jako vítěz Adam Suchan, který se také dostal k zakončení z pravého kruhu. Znovu ale nevyzrál na Štěbetáka, který zasáhl svou lapačkou.
    48:11 Dominik HOLAS - 5:0
     
    48:11
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    A právě z této akce vytěžila Dukla už pátý gól! David Zmrhal posunul kotouč na rozjetého DOMINIKA HOLASE, který ve velké rychlosti umístil puk do volné skuliny v táborské brance. Asistence: David Zmrhal.
    Holas D., Zmrhal D., Beraczka A., Tramba J., Kouba M.
    Mohyla Rob., Pufr A., Slívko O., Pánek S., Suchan A.
     
    47:58
    Sebastian Pánek si už v mezikruží stavěl kotouč na střelu, když mu jej domácí vypíchli a vydali se do protipohybu.
     
    47:43
    Domácí v plném počtu.
     
    46:51
    Šimon Céza kroužil s kotoučem ve vlastní obranné třetině a dlouho se mu nedařilo posunout hru směrem dopředu.
     
    45:53
    Táborští rozehráli od vlastní branky. K zakončení od modré se dostal Robin Mohyla, avšak jeho ránu srazil Štěbeták lapačkou do rohu kluziště.
     
    45:43
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    David Podroužek – 2 min., podrážení.
     
    45:17
    Slavíčkova nahrávka zpoza táborské branky nenašla adresáta v jihlavském dresu. Toho Táborští využili k přesunu na opačný konec ledové plochy.
     
    44:42
    Jakub Hanzák se prosmýkl okolo Vojtěcha Špačka a vypálil křižmo na branku z levého kruhu. Moustafa ale zůstal ve střehu a stáhl kotouč do své lapačky.
     
    44:01
    Rozehrávka domácích z vlastní třetiny vzala rychle za své vyhozením kotouče mimo prostor ledové plochy. Vhazuje se tak po levici Ondřeje Štěbetáka.
     
    42:40
    David Podroužek nejdříve při průniku podél mantinelu vyzrál na dvojnásobnou přesilu Táborských, pak so ale dokázal zkřížit další bránící hráč. Hosté tak díky tomu mohli rozjet další protiakci.
     
    41:40
    Jihlavští zůstávají v útočné třetině a daří se jim kombinovat. K samotnému střeleckému prověření táborského gólmana se ale dostat nemohou.
    40:46 Daniel KYTKA - 4:0
     
    40:46
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlý gól Dukly po další kombinaci od vlastní branky! Sérií přihrávek se dostal kotouč až na hokejku DANIELA KYTKY, který našel volnou skulinu v brance Adama Moustafy. Asistence: Ondřej Chvátal a Dominik Verbeshchuk.
    Kytka D., Chvátal O., Verbeshchuk D., Tomica V., Lukáš J.
    Mohyla Rob., Pufr A., Slívko O., Pánek S., Suchan A.
     
    40:04
    Tábor se ihned pokusil o průnik dopředu. Snaha Pánka ale vzala za své už ve středním pásmu, načež Jihlavští přesunuli hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Takový výsledek je pro Jihočechy hodně krutý. Táborští byli takřka celý průběh aktivnější a svého soupeře přestříleli. Avšak vždy si vylámali zuby na připraveném Štěbetákovi. Navíc v závěru inkasovali dva góly, čímž domácí Dukla vstoupí do závěrečné třetiny s trochu pohodlnějším náskokem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:15
    Domácí se ještě pokouší o rozehrávku z vlastní třetiny. Následné zakončení ovšem hosté zablokovali v prostoru mezi kruhy.
     
    38:40
    Jihlavští se v závěru drží v útočné třetině. Dělovku od modré poslal na Moustafu Dominik Holas, přičemž táborský gólman zachytil kotouč u svého těla.
    37:46 Jakub HANZÁK - 3:0
     
    37:46
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    V rychlém sledu přichází další jihlavský gól! Verbeshschuk se rozjel proti táborské obraně, načež poslal puk do leva, kde se odrazil od Táborských na hůl JAKUBA HANZÁKA. Tomu se posléze povedlo napasovat kotouč k bližší tyčce. Bez asistence
    Hanzák J., Podroužek D., Slavíček M., Trefil M., Tramba J.
    Mohyla Rob., Pufr A., Slabý M., Slívko O., Hlavín J.
    37:07 Ondřej CHVÁTAL - 2:0
     
    37:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Právě nájezd vyšel ONDŘEJI CHVÁTALOVI na výbornou! Jihlavský kapitán se rozjel po levé straně, načež napasoval kotouč přesně mezi betony strážce táborské svatyně.
     
    37:07
    Ondřej Chvátal se řítil sám proti brankáři Moustafovi, načež mu stíhal záda Antonín Bačo, který jej ovšem zahákoval a Jihlava si tím vysloužila trestné střílení.
     
    36:25
    Rychlá souhra Jihočechů a následné zakončení Ondřeje Slívka z prostoru mezi kruhy! Proti němu ale stál obezřetný Ondřej Štěbeták, který i tentokrát udržel kotouč ve svém náručí.
     
    35:16
    Marek Trefil přišel o puk za brankou soupeře proti trojnásobné přesile. Hosté se záhy rozjeli na opačný konec ledové plochy, avšak i zde se pouze dostali za Štěbetákovu klec, nikoliv ke střele.
     
    34:50
    Strachotova střela mířila příliš vysoko. Přeletěla plexisklo a skončila mimo prostor ledové plochy.
     
    34:17
    Nepřesná souhra mezi Kytkou a Chvátalem zapříčinila táborský rozjezd. Tomu se domácí vzepřeli jen za cenu vyhození puku na další icing.
     
    33:22
    Dominik Verbeshchuk při svém rozjezdu od vlastní branky posunul kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se tedy rychle vrátila před Štěbetákovu klec.
     
    32:59
    Sám proti trojici hráčů vyjížděl Jan Bartuška. Celkem zákonitě o kotouč přišel, přesto se Táborští drží blíže k jihlavské kleci.
     
    32:07
    Chvátalovo nahození do volného prostoru převzali hosté, kteří se tak přesunuli na druhý konec hrací plochy. Ovšem zde se nijak dlouho neohřáli.
     
    31:40
    Hosté v plném počtu.
     
    31:37
    Matyáš Slavíček po buly vyjel na opačnou stranu a z levého kruhu poslal vyšší střelu na Adama Moustafu. Tomu se ale povedlo vytáhnout proti puku svou lapačku.
     
    31:09
    Nepříliš důrazné Kytkovo zakončení od modré Moustafa bez obtíží vyrazil. Jihlavští pokračují v útočné souhře poblíž táborské svatyně.
     
    30:06
    Početní výhoda usadila po dlouhé době Jihlavské v útočném pásmu. Z otočky se v těsné blízkosti brankoviště pokusil prostrčit kotouč za Moustafu Daniel Kytka. Táborský brankář ale utěsnil prostor u tyčky svým betonem.
     
    29:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jakub Hanzák – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Antonín Bačo – 2 min., napadení + 2 min., hrubost, odpyká Robin Šustík.
     
    29:36
    Matyáš Slavíček se osamostatnil v útočném pásmu a odhodlal se ke střele z levého kruhu. Avšak puk napasoval kotouč přesně do betonů táborského gólmana.
     
    29:03
    Přetahovanou o kotouč ve středním pásmu zvládl lépe Tábor. Dopředu se tedy rozjel Jan Hlavín a Štěbeták musel znovu zasahovat.
     
    28:19
    Rychlý výpad Tábora po buly a následné zakončení Adama Suchana z pravé strany. Štěbeták měl ale celou dobu kotouč na očích a udržel jej ve svém náručí.
     
    27:25
    Matěj Slabý uchránil kotouč před dojíždějícím Ondřejem Chvátalem a dokázal rozehrát akci svého týmu směrem k brance Dukly. Táborští ale nebyli důrazní a k zakončení se nedostali.
     
    26:24
    Domácí se ovšem po delší době drží na puku, jakožto i v útočné oblasti. Přesto střelecké zakončení nadále nepřichází.
     
    25:36
    Marek Trefil přiklepl pod úhlem kotouč směrem k Moustafově brance. Strážce táborské svatyně jej ovšem svou holí posunul ihned na opačnou stranu ke svým spoluhráčům.
     
    24:31
    Zblokovaná střela Antonína Bača od modré. Jihlavští se pokusili o průnik dopředu, avšak nepřešli přes dělící čáru do útočného pásma a museli se vrátit zpět bránit prostor před Štěbetákem.
     
    23:56
    Příliš zahuštěný prostor byl před Filipem Podzimkem, který si chystal kotouč na střelu. Táborští tak zatáhli hru na modrou, odkud se odhodlal ke střele Ondřej Kostka. Štěbeták v brance puk podržel.
     
    23:07
    Tlak ze strany Tábora pokračuje. Domácím se sice daří soupeře vytěsňovat ven ze třetiny, avšak vždy jen na malou chvíli.
     
    22:34
    Tábor pokračuje ve hře v útočném pásmu. Přestože se nemůže dostat ke střele, tak proti nim domácí zvolili jen zakončení na zakázané uvolnění.
     
    22:21
    Domácí v plném počtu.
     
    21:55
    Jiří Strachota se vydal po pravém křídle do útočného pásma. To obkroužil po jeho obvodu, avšak nedokázal zacílit na jihlavskou svatyni.
     
    21:26
    Střelu Adama Suchana dokázal Štěbeták ihned vyrazit. Následná dorážka už pak ke gólmanovi Dukly nedolétla.
     
    20:40
    I přes oslabení drží Jihlava svého soupeře v šachu v jeho třetině a neumožní mu vyjet ven do volného prostoru.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ondřej Chvátal – 2 min., sekání.
     
    20:15
    Hned první jihlavský pokus o průnik byl zastaven ofsajdem na modré čáře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Oba týmy se střídaly v útočných situacích, o něco málo více ze hry měl i hostující Tábor. Ovšem ten byl také častěji na trestné lavici a právě zatím poslední přesilovku domácí využili, čímž budou vstupovat do druhé periody s těsným náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    Hosté v plném počtu.
    19:15 Daniel KYTKA - 1:0
     
    19:15
    5/4
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pouhá vteřina chyběla Táboru do ukončení oslabení, když se Jihlavským povedlo vstřelit úvodní branku utkání! Po rychlém výpadu od vlastní svatyně se dostal ke kotouči na hranici brankoviště DANIEL KYTKA, který přehodil táborského gólmana a napasoval jej za jeho záda. Asistence: Viktor Tomica a Štěpán Adamec.
    Kytka D., Tomica V., Adamec Š., Chvátal O., Kouba M.
    Mohyla Rob., Pufr A., Hlavín J., Suchan A.
     
    18:41
    Tvrdá Chvátalova rána od pravého mantinelu. Trochu jí ale chyběla přesnost, proto se puk odrazil za brankou Moustafy a dostal se až do obranného pásma Dukly.
     
    18:21
    Až příliš zvednutý kotouč při převzetí Davidem Zmrhalem. Sudí tak přerušili hru a vhazuje se ještě blíže k brance Adama Moustafy.
     
    17:23
    Adam Suchan odvážně narušil jihlavskou souhru a vydal se na závody za pukem s Viktorem Tomicou. Jihlavský bek byl ale o něco rychlejší a přenesl těžiště hry blíže k brance Táboru.
     
    17:16
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Ondřej Slívko – 2 min., hrubost.
     
    16:27
    O další střelu od modré se pokusil Štěpán Adamec. Moustafa znovu připraven. Tentokrát ihned posunul kotouč svým spoluhráčům pro rychlé rozjetí protiakce.
     
    16:19
    Hosté v plném počtu.
     
    15:53
    Jihočechům se po delším tlaku na svou svatyni povedlo vyhodit kotouč ven ze třetiny.
     
    14:45
    Jihlavští se nadále drží na kotouči a vyčkávají na vhodný moment pro střeleckou příležitost. O jednu takovou se pokusil dělovkou od modré David Zmrhal, který ovšem orazítkoval jen mantinel za táborskou brankou.
     
    14:34
    Domácí v plném počtu.
     
    14:25
    Obloukovitá střela Dominika Holase zaplula úplně přesně do náručí táborského brankáře.
     
    14:19
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Antonín Pufr – 2 min., faul kolenem.
     
    13:23
    Rychlý výpad Ondřeje Chvátala do útočného pásma! Sám se dostal i ke střele, následně i k dorážce vlastní rány od betonů Moustafy. Na druhý pokus tak táborský strážce svatyně přivinul puk do své náruče.
     
    13:01
    Přihrávku od Pánka z těsné blízkosti tečoval na Štěbetáka Ondřej Slívko. Gólmanovi domácích se ale zadařilo udržet kotouč ve svém náručí.
     
    12:34
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jakub Hanzák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    12:04
    Lukášův slibný pokus o zakončení z otočky zpoza branky! Adam Moustafa ovšem zvládl zavřít prostor u bližší tyče a udržel i řadu pokusů o dorážku, kvůli kterým se spustila i menší strkanice před brankovištěm.
     
    10:59
    Hosté v plném počtu.
     
    10:52
    Ondřej Chvátal vzal průnik středem pole na sebe a dostal se poměrně daleko. Přesto do samotného zakončení nikoliv a Jihočeši po vyrovnání početních sil přenesli hru ke svatyni Dukly.
     
    09:56
    Nadějný pokus po Zmrhalově střele od modré. Jeho spoluhráči sice byli připraveni na dorážku, tu ovšem očekávali i hosté, včetně gólmana Moustafy, který tak neuvolnil kotouči cestu za jeho záda.
     
    09:07
    Jihlavští zvolili na začátku přesilovky přihrávky po obvodu útočné třetiny, které se hosté snaží blokovat, avšak kotouč do svého držení získat nemohou.
     
    08:59
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor:
    Jan Hlavín – 2 min., faul kolenem.
     
    08:21
    Bačovu ránu z pravého kruhu zastavil svýma nohama Dominik Verbeshchuk. Díky tomu se Jihlava dostala do protiakce a obsadila pozice v útočném pásmu.
     
    07:50
    Domácí v plném počtu.
     
    07:42
    V závěru vlastního oslabení vyhodili Jihlavští kotouč až na hokejku Moustafy.
     
    06:53
    Jihočeši se probili ven z vlastní třetiny. Z hranice útočného pásma pak poslal přímou střelu směrem na branku Dukly Robin Mohyla, který ovšem nemířil přesně.
     
    05:55
    Rychlá kombinace po obvodu útočné třetiny a následné zakončení Jana Hlavína pod značným úhlem. Pro Štěbetáka ovšem nepříliš náročná práce, pouhým posunutím betonů zvládl puk vyrazit.
     
    05:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matyáš Slavíček – 2 min., hákování.
     
    05:25
    Ivan Volodin odvážně vypíchl kotouč soupeři za brankou Adama Moustafy, vyjel si dopředu a z otočky se pokusil zavěsit k bližší tyči. Táborský brankář ovšem do dráhy letu puku vložil svůj beton.
     
    04:38
    Rychlá souhra Táborských po levé straně, kterou zakončil ránou z první od modré Antonín Bačo. Štěbeták ale zvládl včas reagovat svými betony.
     
    03:44
    Podruhé se do akce dostal Jiří Strachota. Ten ovšem na ledě netrefil přesně puk, načež se jej zmocnili domácí a vrátili se opět k Moustafovi.
     
    03:00
    Své střelecké štěstí z otočky od modré prověřil Vít Mašek. Na úvod měl ale celkem smůlu, neboť se kotouč odrazil pouze o nohy bránícího hráče v jihlavském dresu.
     
    02:42
    Daniel Kytka se celkem rychle dostal do postavení mimo hru. V posunu dále dopředu tedy nemohl pokračovat.
     
    01:50
    Rozjezd Antonína Bača okolo vlastní branky podél mantinelu zastavili Jihlavští na přechodu do středního pásma, čímž udrželi hru před táborskou klecí.
     
    00:51
    Marek Trefil nebyl na modré u mantinelu příliš důrazný. I tak se ale nakonec domácí dostali do útočného pásma a snaží se přiblížit ke svatyni Adama Moustafy.
     
    00:04
    Štěpán Adamec se pokusil vydat ihned po buly dopředu. Na modré ho ovšem zastavila táborská obrana, která naopak přenesla hru směrem ke Štěbetákovi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Verbeshchuk, Tomica, Zmrhal, Holas, Slavíček, Podroužek (A), Pešl – Kytka, Š. Adamec, Chvátal (C) – Hanzák, Lukáš, Trefil – Volodin, Tramba, Kouba – Beraczka.
    Trenér: Michal Broš

    Hockey Club Tábor: Moustafa (A. Spálenka) – Céza, V. Mašek, Pufr (A), Rob. Mohyla, Bačo, Špaček, J. Šťastný – Podzimek, Hlavín (C), Slívko – Suchan, S. Pánek (A), Strachota – Bartuška, Slabý, Šustík – Kostka.
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Kratochvíl – Hájková, Kolář.
     
    Ofenziva Tábora pak stojí především na Adamu Suchanovi, který má ze všech hráčů svého týmu nejvyšší počet gólů i asistencí. Gólově se prosadil už v čtrnácti případech, nahrával pak devatenáctkrát. Gólmanskou jedničkou kohoutů je Adam Moustafa, který odchytal 26 utkání s úspěšností 90,78 %. Záda mu kryjí Alex Spálenka (9 zápasů, úspěšnost 85,00 %) a Marek Brož (6 zápasů, úspěšnost 78,14 %).
     
    Jihlavští se v útoku mohou spolehnout na Šimona Katolického, který se dokázal už dvacetkrát gólově prosadit, k čemuž přidal třináct asistencí. V jejich počtu ho ale dokázali překonat hned dva jeho spoluhráči. Osmnáct nahrávek přidal Radek Nejedlý, šestnáct pak Štěpán Adamec. Oporou brankoviště dorostu Dukly je Ondřej Štěbeták, který zasáhl už do třiceti zápasů s úspěšností 90,59 %. Sekunduje mu Patrik Bican, na něhož zbylo šest duelů a jeho úspěšnost činí 85,62 %.
     
    Proti sobě nastoupí celky ze spodních pater tabulky. Domácí Dukla obývá sedmou příčku s osmi body na kontě. Ty získala díky dvěma domácím výhrám nad Litvínovem a Porubou, zbylé dva body vybojovala po prohrách v prodloužení v Olomouci a na ledě pražské Sparty. To situace Jihočechů je ještě trochu smolnější. V tabulce jim patří deváté místo, přičemž dokázali porazit doma Kladno, další bod utržili po domácí porážce na nájezdy s Litvínovem.
     
    Zdravím Vás u 10. kola skupiny o postup do play-off extraligy dorostu. Jihlavská malá hala bude hostit klání mezi domácí HC Duklou Jihlava a hosty HC Tábor. Přeji příjemné počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 20. Kytka (Tomica, Š. Adamec), 38. Chvátal (TS), 38. Hanzák, 41. Kytka (Chvátal, Verbeščuk), 49. Holas (Zmrhal) – 59. Hlavín (Strachota, Suchan)


    HC Dukla Jihlava: Štěbeták (Bican) – Verbeshchuk, Tomica, Zmrhal, Holas, Slavíček, Podroužek (A), Pešl – Kytka, Š. Adamec, Chvátal (C) – Hanzák, Lukáš, Trefil – Volodin, Tramba, Kouba – Beraczka.
    Trenér: Michal Broš

    HC Tábor: Moustafa (A. Spálenka) – Céza, V. Mašek, Pufr (A), Rob. Mohyla, Bačo, Špaček, J. Šťastný – Podzimek, Hlavín (C), Slívko – Suchan, S. Pánek (A), Strachota – Bartuška, Slabý, Šustík – Kostka.
    Trenér: Milan Dančišin

    Rozhodčí: Kratochvíl – Hájková, Kolář

    Diváci: 89
    bahis siteleri