Zlín – Prostějov 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 1:3 (kon.) | Znojmo – Kolín 1:0 (kon.)
Pardubice B – Litoměřice 1:5 (kon.) | Sokolov – Slavia 3:4 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 31.01.2024, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vzájemné zápasy

    Moc často se nestává, aby ve vzájemných zápasech vyhrávaly týmy jen na hřištích soupeřů, přesně takovou však mají dosavadní bilanci souboje Jihlavy a Třebíče. První vzájemný zápas v Třebíči vyhrála Jihlava 2:1, Třebíč pak při prvním utkání v Pelhřimově zvítězila 2:0, ve druhém vzájemném zápase v Třebíči ale znovu byla šťastnější Jihlava, která si odvezla dva body za výhru 3:2 po samostatných nájezdech.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč

    Ani v Třebíči nemohou být s vývojem od nového roku spokojeni. Horácká Slavia pouze čtyřikrát během ledna zvítězila, z toho jednou až po prodloužení. Poslední dvě utkání Třebíč vyhrála, předtím však čtyřikrát v řadě padla. Solidně rozjetou sezonu tak Třebíč bude muset ještě uhájit v samotném závěru. Jedna porážka by čtvrté místo Třebíče bezprostředně neohrozila, hned čtyři týmy pod ní by však při souhře ostatních výsledků najednou ztrácely na Horáckou Slavii 1 nebo 2 body. Třebíč se však nemusí ohlížet jen za sebe, výhra v dnešním utkání ji může v případě zaváhání Prostějova posunout na třetí místo.
     
    HC Dukla Jihlava

    Dukla má za sebou poměrně rozkolísané výkony. Od začátku roku 2024 pravidelně střídala výhry a porážky, na dvě výhry v řadě hned navázaly dvě porážky. Kvůli nepravidelným bodovým ziskům se tak Jihlava propadla až na deváté místo, Dukla však měla štěstí, protože vyjma Přerova v posledních kolech také ostatní týmy na hranici přímého postupu do play-off nezapsaly vysoký bodový zisk. Dukla má navíc oproti většině ostatních týmů utkání k dobru. Výhra v dnešním utkání může Duklu při souhře okolností posunout až do nejlepší šestky, případná prohra by však mohla znamenat pro domácí velké komplikace v boji o nejlepší šestku.
     
    Dobrý večer všem fanouškům hokeje. Dnešní 44. kolo je zajímavými zápasy skutečně nabyté, ani tento není výjimkou. Domácí Dukla Jihlava v derby vyzve Horáckou Slavii Třebíč. Souboj o Vysočinu začíná v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, Koštoval, Ozols, Chvátal – Čachotský (C), R. Toman, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Jelínek – Báťa, Menšík, Jungwirth – Kočí, Pořízek, Štefančík.
    Trenér: Viktor Ujčík

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Štebih, Vodička, Baláž, Furch, Poizl, Kříž – Vodný, Bittner (C), Psota – Dočekal (A), Michálek, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Malý, Ondráček – Matě. Svoboda, Kučera, Michalčuk – Frömel.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Hucl, Jaroš – Beneš, Kotlík.
     
    Ještě jednou dobrý večer z Pelhřimova. Týmy už pomalu nastupují na led, za chvíli začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní vhazování pro Třebíč.
     
    00:15
    Hosté krátce po buly vyvezli puk do útočného pásma a pokoušeli se o kombinaci. Ke střele se však zatím nedostali, po teči totiž končí puk na domácí střídačce.
     
    00:41
    Domácí dlouho museli bojovat o puk v útočném pásmu. To se jim nakonec podařilo, Dukla vybojovala puk za brankou a Dundáček mohl pálit z modré, jeho střelu však Mičán dobře viděl a vyřešil ji svou lapačkou.
     
    01:09
    Za hosty jako první pálil Michálek, také od modré, jeho střelu však dokázala domácí obrana vytečovat do ochranné sítě a přerušila tak hru.
     
    01:50
    Po nepřesné přihrávce Jihlava musela pro puk až za vlastní branku. Domácí teď nikam nespěchali a zvolili střídání na jistotu.
     
    02:32
    Třebíči se nepovedla rozehrávka ve středním pásmu, po zakázaném uvolnění se vhazuje před Mičánem.
     
    02:54
    Tentokrát rozehrávku hostí přerušil poměrně těsný ofsajd, Třebíč tak znovu místo zakončení musí na buly daleko od Maláče.
     
    03:30
    Ferda už příliš dlouho váhal s rozehrávkou a o puk se dlouho bojovalo za brankou Maláče, z tohoto souboje vyšli lépe domácí a kotouč rychle posílají na druhou stranu hřiště.
     
    04:18
    Tentokrát Maláč ani nemusel zasahovat, střela Horácké Slavie letěla vysoko nad a skončila až v ochranné síti.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Šimon Jelínek – 2 min., vysoká hůl.
     
    04:32
    5/4
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč hned při první možnosti využila přesilovou hru a otevírá tak skóre dnešního zápasu. Po zemi pálil od modré MIHA ŠTEBIH a propálil Maláče mezi betony, domácí brankář měl v tu chvíli zhoršený výhled na střelu. Asistence: Ladislav Bittner.
    Štebih M., Bittner L., Malý J., Vodný M., Psota M.
    Strejček J., Bilčík V., Menšík M., Kočí F.
    04:32 Miha ŠTEBIH - 0:1
     
    05:29
    Zakázané uvolnění vrací hru před Maláče.
     
    05:50
    Kočí upaloval za volným pukem v útočném pásmu domácích, k tomu se však jako první dostal hostující Kříž a o puk oba hráči bojovali v rohu hřiště. Dukla nakonec dokázala puk získat, střelu z úhlu však Mičán dobře viděl a neměl s ní větší problémy
     
    07:05
    Střela Matyáše Svobody končí po teči v rohu hřiště, hosté pokračují v kombinaci.
     
    08:01
    Tentokrát si Maláč střelu po ledě z mezikruží pohlídal, Cachnín pak alespoň vyhodil puk do útočného pásma a dovolil tak svému týmu vystřídat.
     
    09:08
    Třebíč po tlaku domácích vybojovala puk a mířila s ním do útočného pásma, hostům se však nepovedl přechod do útočného pásma a museli tak v útočném pásmu přenechat puk domácím.
     
    09:35
    Ozols vyslal dlouhé nahození, téměř přes celé hřiště. Na modré sice nikdo na přihrávku nečekal, domácí si alespoň vybojovali vhazování v útočném pásmu.
     
    09:45
    Bilčík pálil ihned po vhazování, jeho pokus Mičán rychle vyrazil na druhou stranu kluziště. Dukla následně po ofsajdu musí vyklidit útočné pásmo.
     
    10:32
    Matyáš Svoboda pálil od modré a jeho pokus vyskočil Maláčovi z lapačky, hosté sice nedokázali dorazit, ale stále mohou pokračovat v tlaku na domácí branku.
     
    11:16
    Střelu z vrcholu kruhu domácí dokázali vytečovat do ochranné sítě, hra se tak přerušuje. Vhazovat se bude po pravici Maláče.
     
    11:45
    Nahození Ozolse přes celé kluziště dle rozhodčích jako první tečoval hostující hráč, hra se tak po zakázaném uvolnění vrátí k Maláčovi.
     
    12:24
    Jelínek se šťastně přimotal mezi dva hráče Třebíče a zpoza branky hledal někoho na dorážku, v tu chvíli však domácím chyběl přímo na brankovišti někdo na dorážku a hosté rychle vyhodili do středního pásma.
     
    13:32
    Dukla se nestihla včas vrátit z útočného pásma, rozhodčí tak domácímu týmu píská ofsajd.
     
    13:57
    Hosté dokázali v tvrdém osobním souboji vybojovat puk a snažili se podél mantinelu protáhnout do útočného pásma, tentokrát se však i hosté snažili dostat do útoku nepovoleným způsobem.
     
    14:03
    Pořízek téměř ihned po vyhraném buly vyvezl puk podél mantinelu do útočného pásma, jeho střelu z úhlu si však Mičán pohlídal a nenechal u tyčky žádné volné místo.
     
    15:07
    Dočekal u tyčky pověřil Maláče, ten dokázal vykopnout puk před sebe. Hostům se nabízel i prostor pro dorážku, ale v tu chvíli zde nikdo v červeném nebyl.
     
    15:58
    Hosté po tlaku pouze vyhodili puk za branku Maláče, rozhodčí tak píská zakázané uvolnění.
     
    15:58
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jan Strejček – 2 min., nesportovní chování.
     
    16:08
    Menšík dokázal zachytit za brankou přihrávku Třebíče a rychle vyhodil puk až před Mičána. Domácí navíc ušetří další cenné vteřiny z oslabení, protože hosté se při přechodu zpět do útoku dopustili ofsajdu.
     
    16:50
    Hostům se znovu nepovedla rozehrávka na modré, Čachotský zachytil na lajně puk a rychle ho vrátil na druhou stranu hřiště.
     
    17:38
    Po sérii přihrávek zkusil Ondráček podobnou střelu jako při prvním gólu Třebíče, tentokrát si však prostor u ledu Maláč pohlídal a střelu vyřešil svou lapačkou.
     
    17:58
    Domácí v plném počtu.
     
    18:25
    Dukla se dostala do tlaku a v útočném pásmu zahrála vysokou holí. Krátce poté se dva hráči hostů dlouho nechtěli dotknout kotouče, čímž ušetřili několik vteřin z první třetiny.
     
    19:28
    Domácí se snažili dostat do útočného pásma podél střídaček, nahození za branku už si ale hostující hráči pohlídali a nedovolili v závěru výrazné drama.
     
    19:55
    Třebíč v závěru třetiny vyhazuje kotouč na Maláče, více se už v této třetině nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. Nabídla nejen skvělou atmosféru, ale také poměrně vyrovnanou hru, na počet velkých šancí z tlaku by však přeci jen o chlup vedli hosté. Ti také otevřeli skóre dnešního zápasu, když hned v první přesilové hře Miha Štebih po ledě propálil vše, co mu stálo v cestě. Po první třetině tak Horácká Slavia odchází do kabin s jednobrankovým vedením.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:20.
     
    Týmy se už pomalu vrací na ledovou plochu, utkání bude za okamžik pokračovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Po buly se dlouho bojovalo o puk, nakonec ho dokázala vybojovat Horácká Slavia.
     
    20:40
    Čachotský se vydal napadat za hostující branku, puk se mu však nepodařilo vybojovat. Ani hosté se teď ke střele nedostanou, rozhodčí jim totiž odpískal ofsajd.
     
    21:10
    Havránek pálil z kruhu a Mičán pouze vyrazil puk před sebe, Dukla se následně snažila o dorážku, jenže to už hostující obránci dokázali vytečovat puk do bezpečí.
     
    22:16
    Junwirthova přihrávka ve středním pásmu byla na Báťu příliš rychlá a rozhodčí tak domácím píská zakázané uvolnění.
     
    23:01
    Domácí po nepřesné přihrávce ztratili puk ve středním pásmu, Třebíč však za brankou nespěchá s rozehrávkou a nechává oba týmy vystřídat.
     
    24:00
    Balážova rychlá střela z kruhu končí po teči v ochranné síti, hra se tak přerušuje.
     
    24:32
    Dočekal se s Ferdou dostal do přečíslení 2 na 1, první jmenovaný neměl moc prostoru přes obránce na přihrávku a tak zkusil rychle vystřelit, Maláč jeho střelu vyrazil do ochranné sítě.
     
    24:50
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Marek Chvátal – 2 min., vysoká hůl.
     
    25:03
    Dukla dokázala po buly vyslat puk až na druhou stranu hřiště, hosté se však velmi rychle vrací do útočného pásma.
     
    25:36
    Dobrá přihrávka hostů z kruhu na kruh střelou nekončí, v klíčový moment dokázal vypíchnout puk jeden z domácích obránců a zabránil tak dorážce do odkryté části branky.
     
    26:43
    Baláž nedokázal na modré zkrotit kotouč a domácí tak tuto přesilovku přežijí bez úhony.
     
    26:50
    Domácí v plném počtu.
     
    27:26
    Harkabus posunul puk za sebe na volného Havránka a ten zkoušel pálit přes bránícího hráče, jeho pokus však skončil jen na brusli soupeře.
     
    28:22
    Domácí se teď nepohodli při rozehrávce a hosté tak mohli vyvézt puk na druhou stranu hřiště. Ke střele se však nedostali.
     
    29:09
    Zakázané uvolnění posouvá hru před Mičána.
     
    29:17
    Třebíč se pokoušela vyhodit puk podél mantinelu, ten však po teči končí mimo hrací plochu. Vhazovat se tak bude znovu u Mičána.
     
    29:30
    Cachnín dostal poměrně dost prostoru na kruhu a mířil do vzdálenějšího rohu, brankář Mičán však skvěle dokázal natáhnout svou lapačkou a vychytal tak zatím největší šanci domácích.
     
    30:05
    Dukla hned dvakrát po sobě nedokázala udržet útočné pásmo a musela před vlastní branku. Ve skrumáži u branky totiž Maláč nedokázal zachytit puk, domácí se ovšem dostali ke kotouči na brankovišti jako první a nedovolili žádné drama.
     
    30:58
    5/5
    Dukla právě vstřelila branku!
    V polovině zápasu domácí vyrovnávají stav utkání! Znovu za to mohla nenápadná střela od modré, MAREK CHVÁTAL zkusil v signalizované výhodě střelu od modré a puk uklidil přesně do horního rohu branky. Asistence: Radek Pořízek, Fabien Kočí.
    Chvátal M., Pořízek R., Kočí F., Ozols P., Štefančík M.
    Vodička P., Štebih M., Malý J., Ondráček J., Svoboda Maty.
    30:58 Marek CHVÁTAL - 1:1
     
    31:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tomáš Havránek – 2 min., krosček.
     
    31:34
    Domácí hned v úvodu znovu vyhazují puk až k Mičánovi, Třebíč se snaží o rychlý návrat zpět.
     
    32:06
    Hosté pálí na Maláče ze všech možných pozic, velká šance z kruhu však trefila Maláče pouze do výstroje. Domácí následně vyhazují puk až na druhou stranu a dokonce zde mohou rozehrát.
     
    33:12
    Domácí znovu vyvezli puk až k Mičánovi, Čachotský místo zbrklé střely chytře zavezl puk za branku a domácí tak i tuto přesilovku zvládnou bez obdržené branky.
     
    33:19
    Domácí v plném počtu.
     
    34:09
    Harkabus od mantinelu neměl komu rozehrávat a tak pouze vyhodil puk do volného prostoru, Jihlava míří rychle střídat.
     
    34:45
    Jungwirth si připravil střelu na kruhu a zkusil mířit ke vzdálenější tyči, Mičán však zvládl vykopnout puk mimo ohrožení. Dukla si aktuálně vypracovala velký tlak a několik dobrých šancí.
     
    35:43
    Dundáček dostal puk do prostoru mezi kruhy, v klíčový moment mu však zablokoval hokejku jeden z hostů a obránce Dukly tak nemohl pálit. Třebíč následně jen vyhodila na zakázané uvolnění, Dukla si tak prodlouží pobyt v útočném pásmu.
     
    36:17
    Hosté po delší době dokázali vyvézt puk až k Maláčovi. Zde ho v rohu hřiště dokázal sebrat Cachnín a přes celé kluziště ho dovezl až na kruh, jeho střelu Mičán prodloužil hokejkou do ochranné sítě.
     
    37:19
    Štefančíkovo nahození do útočného pásma tečují hosté mezi střídačky, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    David Michálek – 2 min., sekání.
     
    37:51
    Štebih hned v úvodu oslabení vyhodil puk do středního pásma, ten však ve středním pásmu po teči letí mimo kluziště, čeká nás tak vhazování u trestné lavice.
     
    38:15
    Harkabusova střela z kruhu letní zcela mimo až do rohu hřiště, Dukla může pokračovat v útoku.
     
    38:40
    Mičán nedokázal zcela zachytit puk a domácí se snažili ze všech sil vydolovat puk, to se jim však nepodařilo. Začínající šarvátku po přerušení rozhodčí rychle rozprášili.
     
    39:09
    Teď se ovšem domácím nepovedla rozehrávka u modré a sami sebe vyhnali až do středního pásma.
     
    39:41
    Hosté v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. I tentokrát mohli fanoušci sledovat vyrovnanou hru, v závěru třetiny si však Dukla dokázala vypracovat silný tlak. Došlo i na vyrovnání, obránce Chvátal se prosadil nenápadnou střelou od modré, podobně jako Štebih při první brance. Po dvou třetinách je tak stav vyrovnaný.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:55
    Michálkovo nahození z velké dálky Maláče nijak výrazně neohrozilo, na střelu totiž dobře viděl. Na druhé straně způsobilo rozruch zakončení Strejčka, puk totiž vylétl nad Mičána, jenže nakonec skončil až za brankou.
     
    42:09
    Třebíči se nepovedla rozehrávka na modré a Strejček rychle poslal puk do vlastního útočného pásma. Hosté se však velmi rychle dokázali vrátit do útočného pásma.
     
    43:19
    Bilčík pálil přes obránce, jeho střele ovšem chyběla větší přesnost. Domácí pak ještě jednou vystřelili od modré, to už musel Mičán zasáhnout svými betony.
     
    44:09
    Čachotský se snažil s pukem protlačit přes dva obránce do zakončení, to se mu však nepovedlo a v sevření končí až v Mičánově brance.
     
    44:15
    Vhazování u Mičána se bude opakovat, hosté dostávají první varování.
     
    45:11
    Přihrávka Kočího na Koštovala nebyla úplně přesná, obránce Dukly ji však dokázal zpracovat. Kočí se následně dostal do skvělé šance, jenže v pádu nedokázal puk dorazit do volného prostoru k tyči.
     
    46:07
    Psota vyslal od mantinelu prudkou ránu na Maláče, ten si však místo dobře pohlídal a včas zasáhl u tyčky svou lapačkou.
     
    46:15
    Třebíč po vyhraném buly ihned vypálila na Maláče, případný gól by však stejně neplatil, protože zároveň se střelou rozhodčí pískal ofsajd.
     
    46:30
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Miha Štebih – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    46:49
    Kočí dostal od Strejčka pomalejší přihrávku na vrchol kruhu a okamžitě vypálil, Mičán se však stihl včas přesunout a pokryl puk svou výstrojí.
     
    47:06
    Nyní se Třebíči poprvé podařilo vyhodit puk na druhou stranu, vzápětí vyhazuje podruhé. Dukle zbývá lehce přes minutu přesilovky
     
    48:03
    Nyní se domácí po nepřesné přihrávce museli vracet až před vlastní branku, bekhendová střela z malé vzdálenosti však Maláče nijak nezaskočila.
     
    48:30
    Hosté v plném počtu.
     
    49:03
    Koštoval měl plné ruce práce se zpracováním puku kousek od brankoviště, toho využil Psota a rychle vypálil na Maláče z minimální vzdálenosti, ten však stihl včas zasáhnou svou lapačkou.
     
    49:28
    Bittner nikým nehlídaný z prostoru mezi kruhy pálil vysoko nad, následná dorážka z minimálního úhlu už letěla jen za branku.
     
    50:27
    Třebíč znovu pálila z nebezpečné pozice, jeden z Třebíčských obránců pálil ke vzdálenější tyči, Maláč ale na střelu dobře viděl a bez větších potíží zasáhl svou lapačkou.
     
    Dnešní utkání sleduje 1497 diváků.
     
    50:47
    Harkabus čekal na přihrávku na levém kruhu, tu mu však sebral hostující obránce a rychle vyslal puk na druhou stranu hřiště.
     
    51:48
    O puk se teď dlouho bojovalo za brankou hostů, Dukla sice vybojovala puk, záhy ho však v útočném pásmu ztratila. Na druhé straně pálila Horácká Slavia k bližší tyči, Maláč se znovu včas přesunul.
     
    52:38
    Bilčík v souboji obdržel signalizovaný trest, rozhodčí ho i ve vypjaté atmosféře nakonec odvolali. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    53:12
    Dočekal ve středním pásmu tečoval vyhození puku až mezi vlastní fanoušky, vhazuje se u trestných lavic.
     
    54:14
    Dukla musela pro puk až do svého obranného pásma, u hry se již projevuje určitá opatrnost, ani jeden z týmů nechce udělat velkou chybu.
     
    55:11
    Pořízek z kruhu trefil jen prvního bránícího hráče, Dukla pokračuje v útočném pásmu.
     
    55:43
    Koštoval zkusil střelu od modré, i tu však Mičán dobře viděl a včas dokázal zasáhnout vyrážečkou.
     
    56:15
    Dukla si v závěru třetiny dokázala vybojovat opravdu velký tlak, rána Koštovala trefila jen výstroj Mičána a následný pokus z malého úhlu už brankář Třebíče dokázal zachytit do lapačky.
     
    56:55
    Strejček se zamotal s pukem na útočné modré, čímž hodně zavařil vlastní obraně, která musela čelit přečíslení. Hosté však místo přečíslení pouze vyvezli puk do rohu hřiště.
     
    57:28
    5/5
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč střílí branku v samotném závěru a výrazně se tak přiblížila tříbodovému zisku. Bittner přihrával od modré na kruh na volného PETRA VODIČKU, ten se dokázal zbavit bránícího Strejčka a poslal puk až za brankovou čáru. Asistence: Ladislav Bittner, Ladislav Vodný
    Vodička P., Bittner L., Vodný M., Štebih M., Psota M.
    Strejček J., Bilčík V., Jelínek Š., Pořízek R., Havránek T.
    57:28 Petr VODIČKA - 1:2
     
    57:55
    5/5
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. MARTIN DOČEKAL svou první střelou z malého úhlu Maláče nepřekonal, puk se k němu však odrazil zpět a tentokrát už se nejproduktivnější hráč Třebíče dokázal prosadit. Asistence: Radim Ferda, David Michálek.
    Dočekal M., Ferda R., Michálek D., Furch M., Baláž O.
    Ozols P., Chvátal M., Menšík M., Jungwirth J., Báťa Š.
    57:55 Martin DOČEKAL - 1:3
     
    58:10
    Maláč míří na střídačku, Jihlava zkusí hru v šesti.
     
    58:45
    Třebíč ze středního pásma pouze vyhodila puk na zakázané uvolnění. Jihlava tak má ještě 75 vteřin na to něco v útočném pásmu vymyslet.
     
    59:21
    Kočí a následně i Strejček trefili jen první bránící hráče, Jihlavě už zbývá skutečně málo času na vyrovnání.
     
    59:49
    Hosté puk drží v rohu hřiště, více už se v tomto utkání zřejmě nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce. Dukla tlak v poslední desetiminutovce nedokázala přetavit v branku, Třebíč v samotném závěru využila hned dvě šance a z dnešního zápasu bere tři body. To je z dnešního utkání vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek středečního večera. (19:45:41)
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 31. Chvátal (Pořízek, Kočí) – 5. Štebih (Bittner), 58. Vodička (Bittner), 58. Dočekal (Ferda, Michálek)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, Koštoval, Ozols, Chvátal – Čachotský (C), R. Toman, Cachnín – Harkabus (A), T. Havránek, Jelínek – Báťa, Menšík, Jungwirth – Kočí, Pořízek, Štefančík.
    Trenér: Viktor Ujčík

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Štebih, Vodička, Baláž, Furch, Poizl, Kříž – Vodný, Bittner (C), Psota – Dočekal (A), Michálek, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Malý, Ondráček – Matě. Svoboda, Kučera, Michalčuk – Frömel.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Hucl, Jaroš – Beneš, Kotlík

    Diváci: 1497
    bahis siteleri