Mostečtí Lvi – Chomutov 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Děčín 3:4 (2:3 po s.n.) | Vrchlabí – Letňany 1:2 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – Havířov 1:6 (kon.)
Vyškov – Nový Jičín 11:6 (kon.) | Cheb – Písek 3:1 (kon.) | Hronov – Benátky n/J 7:8 (kon.)
Kobra – Kralupy n. Vltavou 6:2 (kon.) | Příbram – Tábor 5:2 (kon.)
konec
Hokej Vyškov
11:6 (5:2, 3:2, 3:2)
HK Nový Jičín
Středa 31.01.2024, 18:00 • Vyškov, Zimní stadion • 2. liga skupina Východ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:04 Roman MALINÍK - 11:6
     
    57:04
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové se dostali do přečíslení dva na jednoho. Kotouč si mezi sebou vyměnili Zdeněk a ROMAN MALINÍK, jenž překonal přesouvajícího se Šarmana. Asistence: Jiří Zdeněk.
    52:58 Adam POPELKA - 11:5
     
    52:58
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Na pravé straně se ocitl zcela osamocený ADAM POPELKA, který přesnou střelou ke vzdálenější tyči kompletuje hattrick. Asistence: Vojtěch Krejčiřík.
     
    51:45
    Ve vlastním oslabení ujel obraně Ďáblů Komínek, ale Málek jeho forhendovou kličku zneškodnil.
     
    50:39
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Vojtěch Krejčiřík – 2 min., sekání.
     
    50:28
    Lehečka prošel obranou hostů a poté předal před brankou kotouč Krejčiříkovi, jehož střela do odkryté branky byla zblokovaná.
     
    47:45
    Sebera trefil z vrcholu levého kruhu tyč!
     
    46:59
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    Jiří Zdeněk – 2 min., podrážení.
     
    45:37
    Po střele Janečka zazvonila za Málkem tyč!
    45:26 Adam POPELKA - 10:5
     
    45:26
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškovští slaví desátou branku! Střelu Vašíčka vyrazil Málek před ADAMA POPELKU, který je autorem desáté branky domácího celku. Asistence: Dominick Vašíček.
    42:34 Adam FLOK - 9:5
     
    42:34
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Máme tu další rychlou odpověď, tentokrát ze strany Ďáblů! První útočná formace hostů sehrála pěknou kombinace v útočném pásmu, kterou zakončil přesnou střelou nad rameno ADAM FLOK. Asistence: Jan Sluštík a Robin Gebauer.
    41:35 Tomáš KOMÍNEK - 9:4
     
    41:35
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškovští se přiblížili hranici deseti branek! Na Málka ujížděli osamocení Jan Štefka a Tomáš Komínek. První jmenovaný předal kotouč TOMÁŠI KOMÍNKOVI, proti jehož střele se Málek nestihl přesunout. Asistence: Jan Štefka a David Štefka.
    39:21 Adam FLOK - 8:4
     
    39:21
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! Flok nejdříve tečoval střílenou přihrávku Dudáše a z dorážky následně dopravil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Martin Dudáš a Jan Sluštík.
     
    38:51
    Flok se po povedené individuální akci dostal až před Šarmana, jenže své zakončení poslal vedle levé tyče.
    38:34 David ŠTEFKA - 8:3
     
    38:34
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí slaví po pěkně kombinaci další branku! Po přesné křižné přihrávce Kořenka usměrnil kotouč za brankovou čáru tehdejší Ďábel DAVID ŠTEFKA. Asistence: Matěj Kořenek a Jan Štefka.
     
    37:39
    Málek vytáhl skvělý zákrok lapačkou, když vytěsnil nad břevno střelu Tomajka, který obdržel přihrávku zpoza branky a ocitl se před hostujícím brankářem zcela osamocený.
     
    35:57
    Další šance Ďáblů. Tentokrát přihrál Maliník zpoza branky volnému Zdeňkovi, jehož střela končí na betonech Šarmana.
    34:24 Jan ŠTEFKA - 7:3
     
    34:24
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov opět bleskově odpovídá! Na levém kruhu si připravil kotouč ke střele JAN ŠTEFKA, jenž překonal Málka střelou na teploměr. Asistence: Dominik Hohl a Matěj Kořenek.
    33:53 Jiří ZDENĚK - 6:3
     
    33:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Z protiútoku udeřili Ďáblové. Maliník našel najíždějícího si JIŘÍHO ZDEŇKA, který se objevil před Šarmanem nikým nekrytý a přesným forhendovým zakončení snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Roman Maliník.
    32:19 Adam POPELKA - 6:2
     
    32:19
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do čtyřgólového vedení! Při přečíslení dva na jednoho našel Sebera přesnou přihrávkou ADAMA POPELKU, jenž překonal přesouvajícího se Málka. Asistence: Matěj Sebera a Vojtěch Krejčiřík.
     
    21:19
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    Stanislav Báchor – 2 min., podrážení.
     
    20:27
    Málek hned při svém prvním zákroku čelil samostatnému úniku Komínka, ale bekhendovou kličku domácího útočníka dokázal zneškodnit svou vyrážečkou.
     
    20:01
    Střídání v týmu HK Nový Jičín:
    ze hřiště odchází Filip Hořejší, přichází Tomáš Málek.
    19:23 Michal JANEČEK - 5:2
     
    19:23
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí opět našli rychlou odpověď! Po střílené přihrávce Holemého se kotouč odrazil před MICHALA JANEČKA, který již pouze dorazil kotouč do odkryté branky. Asistence: Jan Holemý a Matěj Tomajko.
    18:52 Jiří ZDENĚK - 4:2
     
    18:52
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové snižují na rozdíl dvou branek! Domácí obranou projel JIŘÍ ZDENĚK, který se dostal až před Šarmana a přesnou střelou nad lapačku rozvlnil síť v domácí brance. Bez asistence.
    16:44 David LEKEŠ - 4:1
     
    16:44
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov jde do vedení o tři góly! Tomajko našel skvělou přihrávkou DAVIDA LEKEŠE, jenž přízemní střelou mezi betony zvyšuje náskok domácího týmu na 4:1.Asistence: Matěj Tomajko.
    14:24 Adam STUDENÝ - 3:1
     
    14:24
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového vedení! Před Hořejším si našel odražený kotouč ADAM STUDENÝ. Střelu mu sice nesedla podle představ, ale kotouč nakonec projel Hořejšímu mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Matěj Kořenek.
     
    11:47
    Ve vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal Jan Štefka, jenže svou forhendovou kličkou na Hořejšího nevyzrál.
     
    10:32
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Michal Janeček – 2 min., krosček.
    10:06 Matěj SEBERA - 2:1
     
    10:06
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí se rychle vrací do vedení! Flokovi mezi kruhy nesedla střela a Vyškov se následně vydal do přečíslení tři na jednoho. Zakončení na sebe vzal MATĚJ SEBERA, který vypálil přesně nad vyrážečku do pravého horního rohu. Bez asistence.
    09:01 Roman MALINÍK - 1:1
     
    09:01
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Mámě srovnáno! Zdeněk našel nad kruhy volného ROMANA MALINÍKA, který přesnou a prudkou střelou překonal domácího brankáře. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    07:19
    Oba týmy pokračují v aktivní hokeji, který přináší mnoho šancí. Před Hořejším se objevil zcela osamocený David Štefka, ale pálil pouze do prostoru, kde měl brankář Ďáblů připravenou svou lapačku.
     
    06:39
    Na druhé straně zahrozili hosté. Nejdříve pálil nebezpečně Kafka, který jen těsně minul levou tyč domácí branky. Následně se při závaru před Šarmanem odrazil kotouč na hůl Hudečka, jenže ten se své zakončení neusměrnil mezi tři tyče.
     
    05:41
    Vyškov získal za novojičínskou svatyní kotouč a po křižné přihrávce zívala na Vašíčka odkrytá branky, jenže Hořejší se skvělé roztáhl na brankové čáře a puk vytěsnil svou hokejkou.
    03:13 David LEKEŠ - 1:0
     
    03:13
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! První branku zápasu obstaral DAVID LEKEŠ, který nachytal Hořejšího střelou na bližší tyč. Asistence: Michal Janeček.
     
    02:02
    Špatnou rozehrávku Ďáblů měl možnost potrestat Matěj Sebera, ale jeho střelu zblízka zastavila pravá tyč hostující branky.

    Kopejda

    Branky a nahrávky: 4. Lekeš (Janeček), 11. Sebera, 15. Studený (Kořenek), 17. Lekeš (Tomajko), 20. Janeček (Holemý, Tomajko), 33. Popelka (Sebera, Krejčiřík), 35. J. Štefka (D. Hohl, Kořenek), 39. D. Štefka (Kořenek, J. Štefka), 42. Komínek (J. Štefka, D. Štefka), 46. Popelka (D. Vašíček), 53. Popelka (Krejčiřík) – 10. Maliník (Zdeněk), 19. Zdeněk, 34. Zdeněk (Maliník), 40. Flok (Dudáš, J. Sluštík), 43. Flok (J. Sluštík, Gebauer), 58. Maliník (Zdeněk)


    Hokej Vyškov: Šarman (Synek) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – D. Vašíček, Janeček, Tomajko – Lekeš, Sebera, Krejčiřík – Popelka, Kořenek, Lehečka (A) – J. Štefka, D. Štefka, Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    HK Nový Jičín: Hořejší (21. Málek) – D. Holáň, Kuboš, Báchor, Hruška, Andrýsek, J. Holáň, Dudáš – Zdeněk, Maliník (A), D. Handl – J. Sluštík (A), Flok, Gebauer (C) – Hudeček, Kafka, Berka – Hilšer.
    Trenér: Dominik Kafka

    Rozhodčí: Gebauer – Hladík, Návrat
    bahis siteleri