Třinec – Kladno 5:0 (kon.) | Sparta – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Středa 31.01.2024, 17:00 • Werk Arena, Třinec • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:30
    Hosté se následně provinili druhým faulem v tomto utkání. Za útočný faul (držení) je vykázán Richard Jarůšek (KLA).
     
    53:25
    Nedomlel ztratil puk v obranné třetině a z pravé strany střílel Frolík!
     
    52:42
    A vyvinul se z toho samostatný nájezd Poláška! Jeho zakončení mezi betony si Bow pohlídal a domácí se k dorážce nedostali.
     
    48:58
    Polášek pomohl rychle dostat domácím puk z pásma. Hrehorčák jej zatáhl do útočné třetiny a před brankou následně hledal úplně volného Hudáčka. Jeho lehké přiťuknutí končí pod Bowem.
     
    47:27
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hudáček byl na puku na levém hrazení v útočném pásmu, udělal brzdu a poslal kotouč na modrou čáru. Odtud napřáhl ADAM POLÁŠEK a jeho střela z první zapadla do sítě. Asistence: Libor Hudáček. Stav utkání 5:0.
    Polášek A., Hudáček L., Dravecký V., Vrána P., Nedomlel R.
    Veber V., Martenet C., Klepiš J., Sideroff D., Tralmaks E.
     
    47:10
    Sideroff udělal u hrazení kličku Draveckému a následně centroval před branku, kde byl úplně volný Klepiš. Kotouč přeskočil Kacetlovu branku.
     
    43:50
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec snadno ubránili a nakonec dostali puk rychle do útočného pásma. Ten vedl po levé straně DANIEL VOŽENÍLEK, k pravé tyči si sjížděl Růžička a na středu byl Nestrašil. Nevím, na koho Voženílek adresoval přihrávku, ale kotouč se za přispění pravděpodobně někoho z hostujících hráčů dostal do sítě. Asistence: Andrej Nestrašil. Stav utkání 4:0.
    Voženílek D., Nestrašil A., Růžička M., Nedomlel R., Kundrátek T.
    Slováček O., Tralmaks E., Klepiš J., Nemčík M., Sideroff D.
     
    38:32
    Dobrá šance domácích! Voženílek využil prostoru, který mu hosté dali po vstupu do útočné třetiny, nechal puk na modré Adámkovi a jeho střílenou přihrávku jen těsně mimo usměrnil Nestrašil.
     
    29:50
    Tralmaks se dostal na puk mezi kruhy, posunul si puk ještě dopředu a následně švihem vypálil ostrou ránu. Kacetl pouze máchl lapačkou, ale naneštěstí pro hosty byla střela nepřesná.
     
    28:40
    Čtvrtá třinecká formace teď nadělala napadáním hostům problémy, ale nakonec Klepiš vyvezl puk a Slováčkova střela z osy kluziště těsně minula pravou Kacetlovu tyč. Následně Richard Nedomlel (TRI) vyhodil puk mimo hřiště a hosté si zahrají přesilovku.
     
    25:46
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásný gól třineckého benjamínka PETRA SIKORY! Adámkovu střelu od modré, která třineckému bekovi moc nevyšla, sebral Čacho a posunul kotouč do slotu na zcela volného mladíka. Ten si kotouč posunul do bekhendu a vstřelil tak svůj premiérový gól v extralize. Asistence: Viliam Čacho, Marian Adámek. Stav utkání 3:0.
    Sikora P., Čacho V., Adámek M., Jeřábek J., Dravecký V.
    Jarůšek R., Bláha O., Tralmaks E., Ticháček J., Hejda T.
     
    24:37
    Hosté dál hrají velice sympaticky! Teď byl vidět Frolík! Ten nejprve si najel bez bázně a hany z levé strany do zakončení a zkoušel to mezi Kacetlovy betony. Následně vytáhl puk zpoza branky, ale Kacetl utěsnil prostor u své tyče.
     
    23:34
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jak to bývá – nedáš dostaneš! Dravecký s Čachem teď drželi puk v útočné třetině, ten se dostal na modrou k Poláškovi. Jeho střelu odrazil Bow do strany, kde byl JAKUB JEŘÁBEK a ten využil pravděpodobně Bowova těla k odrazu kotouče do sítě. Asistence: Adam Polášek. Stav utkání 2:0.
    Jeřábek J., Polášek A., Sikora P., Čacho V., Dravecký V.
    Ticháček J., Hejda T., Babka J., Tralmaks E., Vimmer Š.
     
    13:25
    Kurovského střela byla zablokována a hosté rychle vyvezli útočnou akci. Smoleňák zatáhl puk, předal si jej s Tralmaksem, který zakončoval z levé strany útočného pásma!
     
    10:35
    Cienciala v útočném pásmu před kladenskou brankou dal do strany Marinčinovi, který byl sám před Bowem, ale neprostřelil kanadského brankáře!
     
    10:15
    Tralmaks v ideální pozici na ose útočného pásma trefil lem Kacetlovy lapačky.
     
    05:54
    Výhoda končí po Kundrátkově nahození, které chytil Bow. Hra bude pokračovat přesilovkou domácích. Za držení je vyloučen Jakub Babka (KLA).
     
    04:03
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se přestěhovali do útočného pásma a hned měli velkou šanci! Růžička si najel z pravé strany a po objetí brankáře Bowa se snažil zasunout. To se mu nepovedlo, ani z následné dorážky neuspěl Voženílek. Úspěšný byl až o chvíli později ANDREJ NESTRAŠIL, který za Bowa usměrnil přihrávku z pravé strany do brankoviště. Asistence: Martin Růžička, Daniel Voženílek. Stav utkání 1:0.
    Nestrašil A., Růžička M., Voženílek D., Adámek M., Jeřábek J.
    Melka A., Tralmaks E., Smoleňák R., Nemčík M., Veber V.
     
    02:35
    Vimmer na druhé straně orazítkoval levou tyč Kacetlovy branky! Kotouč se následně odrazil kolem modré čáry a hosté se na něj nedostali.
     
    01:56
    Obrovská šance Třince! Navrátilec do sestavy Hudáček vyndal puk zpoza branky a ten následně prošel brankovištěm a z pravé strany střílel do odkryté části branky Roman. Některý z kladenských bránících hráčů na poslední chvíli do rány padl.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 5. Nestrašil (M. Růžička, Voženílek), 24. J. Jeřábek (Polášek), 26. Sikora (Čacho, Adámek), 44. Voženílek (Nestrašil), 48. Polášek (L. Hudáček)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Polášek, J. Jeřábek, Adámek – M. Růžička (A), Nestrašil, Voženílek – Kurovský, Vrána (C), Cienciala – Hrehorčák, L. Hudáček, M. Roman – Sikora, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rytíři Kladno: Bow (Mitens) – Ticháček, Hejda, Nemčík, Slováček, Veber, Martenet – Tralmaks, Klepiš, Sideroff – M. Procházka, Melka (A), Smoleňák (C) – Frolík, Jarůšek, Bláha – Vimmer, Babka.
    Trenér: Otakar Vejvoda

    Rozhodčí: Hradil, Cabák – Lederer, Rožánek

    Diváci: 5 084
    bahis siteleri