Mostečtí Lvi – Chomutov 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Děčín 3:4 (2:3 po s.n.) | Vrchlabí – Letňany 1:2 (kon.)
Žďár n/S – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – Havířov 1:6 (kon.)
Vyškov – Nový Jičín 11:6 (kon.) | Cheb – Písek 3:1 (kon.) | Hronov – Benátky n/J 7:8 (kon.)
Kobra – Kralupy n. Vltavou 6:2 (kon.) | Příbram – Tábor 5:2 (kon.)
konec
HC WIKOV Hronov
7:8 (2:1, 3:2, 2:5)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 31.01.2024, 18:00 • Wikov aréna (Hronov) • 2. liga skupina Západ • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Milan VESELÝ - 7:8
     
    58:41
    Hronov právě vstřelil branku!
    Tak to je blázinec. Hronov ještě vybojoval útočné pásmo a Plíšek našel zpoza branky MILANA VESELÉHO, který puk procedil do branky. Asistence: Jindřich Plíšek a Michal Beneš.
    57:01 Viktor MARTÍNEK - 6:8
     
    57:01
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Wikov úplně odešel. Po Klodnerově střele vznikla skrumáž a VIKTOR MARTÍNEK pohotově dorazil. Je zřejmě rozhodnuto. Asistence: Jan Klodner a David Šafránek.
    56:08 Milan ANTOŠ - 6:7
     
    56:08
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Za tu aktivitu si to Benátky zasloužily. Netrvalo dlouho a našly si znovu cestu do útočné třetiny. MILAN ANTOŠ získal vyražený puk jako první. Střela proklouzala Pittrovi pomalu mezi nohama. Asistence: Jiří Hozák.
    55:29 Jan KLODNER - 6:6
     
    55:29
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    JAN KLODNER jako bek vyvezl puk až do útoku. Před dvěma obránci se rozhodl vystřelit a jeho střela doletěla až do branky. Je vyrovnáno. Asistence: Vojtěch Havlas.
    52:06 Viktor MARTÍNEK - 6:5
     
    52:06
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Individuální akce VIKTORA MARTÍNKA skončila brankou. Po neslaném přechodu z obranné třetiny se Martínek ocitl sám před Pittrem a trefil se přesně k pravé tyči. Asistence: Lukáš Kučera.
     
    51:14
    Hronov právě vstřelil branku!
    Nakonec se tam ale dostali. Hájek poslal puk před branku JINDŘICHU PLÍŠKOVI, který měl tolik prostoru, že to nešlo nedat. Benátky zase musí dotahovat dvoubrankové manko. Asistence: Matěj Hájek a Filip Vaňkovský.
    48:41 David ŠAFRÁNEK - 5:4
     
    48:41
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Nakonec se DAVID ŠAFRÁNEK raduje z druhého gólu. Po jeho akci se puk dostal ke střílejícímu Klimentovi, jehož střela skončila na holi Šafránka, který našel skulinu mezi betony Pittra. Asistence: Michal Kliment a Dominik Zumr.
    39:43 Jindřich PLÍŠEK - 5:3
     
    39:43
    Hronov právě vstřelil branku!
    Beneš zavezl puk a čekal. Trandin střílel z pravé strany a od Brázdilova betonu se k dorážce nejrychleji dostal JINDŘICH PLÍŠEK. Asistence: Alexej Trandin.
    30:59 Dominik ŘEPÍK - 4:3
     
    30:59
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak to je odpověď. Parádně sehraná přesilovka, kdy Hozák počkal, až bude moct posunou puk na Kučeru na brankoviště. Ten naznačil, že půjde sám do zakončení, ale nakonec ještě křižně přihrál DOMINIKU ŘEPÍKOVI, který si věděl rady. Asistence: Lukáš Kučera a Jiří Hozák.
    30:08 Matěj HÁJEK - 4:2
     
    30:08
    Hronov právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení. Plíšek byl sám před Brázdilem, který jej vytlačil do rohu, ale poté zasmatkoval. MATĚJ HÁJEK si našel puk, který se mu vykutálel z výstroje a lehce zakončil. Asistence: Jindřich Plíšek.
    26:41 David ŠAFRÁNEK - 3:2
     
    26:41
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Kontaktní gól! Odražený kotouč se od mantinelu dostal k DAVIDU ŠAFRÁNKOVI na středu hřiště. Ten naznačil střelu, počkal si a poté vymetl pravou šibenici. Asistence: Michal Kliment a Václav Jankovský.
    20:34 Marat MURTAZIN - 3:1
     
    20:34
    Hronov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Hronov šel rychle do pásma, kde kombinoval v pravém rohu. MARAT MURTAZIN poté hledal spíše nahrávkou na druhé tyči Trandina, ale hostující bek si puk srazil pod horní tyč. Asistence: Alexej Trandin a Ilja Babrusev.
    12:38 David STRAKA - 2:1
     
    12:38
    Hronov právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda DAVIDA STRAKY. Ten si vzal puk ve středním pásmu a najel si na pravou stranu. Tam objel obránce tak, že si prohodil puk mezi bruslemi a bekhendem zavěsil. Asistence: Filip Vaňkovský a David Voňka.
    08:43 Alexej TRANDIN - 1:1
     
    08:43
    Hronov právě vstřelil branku!
    Velký tlak se vyplatil. Murtazin udržel útočné pásmo a přenesl puk z pravé strany hřiště na druhou. Táborský vystřelil a ALEXEJ TRANDIN parádně tečoval kotouč mezi nohy Brázdila. Asistence: Šimon Táborský a Marat Murtazin.
    00:42 Dominik ŘEPÍK - 0:1
     
    00:42
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Rychlá branka. Nejdříve šel DOMINIK ŘEPÍK s Hozákem 2 na 1, ale nakonec šanci nevyužili. Poté se puk dostal na modrou čáru, odkud se střela odrazila hůl Řepíkovi, který jenom dorazil. Asistence: Ivan Lytvynov a Jiří Hozák.

    Karel Geba

    Branky a nahrávky: 9. Trandin (Táborský, Murtazin), 13. D. Straka (Vaňkovský, Voňka), 21. Murtazin (Trandin, Babrusev), 31. M. Hájek I (Plíšek), 40. Plíšek (Trandin), 52. Plíšek (M. Hájek I, Vaňkovský), 59. M. Veselý (Plíšek, Beneš) – 1. Řepík (Lytvynov, Hozák), 27. Šafránek (Kliment, Jankovský), 31. Řepík (L. Kučera, Hozák), 49. Šafránek (Kliment, Zumr), 53. Martínek (L. Kučera), 56. Klodner (Havlas), 57. Antoš (Hozák), 58. Martínek (Klodner, Šafránek)


    HC WIKOV Hronov: Pittr (Malychin) – Babrusev, Táborský, Kopecký, Ondruš, M. Veselý, Voňka (A) – Murtazin, Trandin (A), Beneš – D. Straka, T. Veselý, M. Hájek I (C) – Popitič, Vaňkovský, Plíšek.
    Trenér: Jaroslav Polák

    HC Benátky nad Jizerou: Brázdil (Hradiský) – M. Němeček, Klodner, Lytvynov, Kliment, Fišer, Antoš, Knesl – Jankovský, P. Douša, Martínek – Řepík, Husák, Vágner – Hozák (A), Zumr, Šafránek (C) – L. Kučera, Havlas (A).
    Trenér: Martin Novák

    Rozhodčí: Valda – Hájková, Teršíp

    Diváci: 208
    bahis siteleri