Utkání hvězd NHL - dovednostní soutěže Vítěz: C. McDavid (EDM) (kon.)
konec
Utkání hvězd NHL - dovednostní soutěže

Vítěz: C. McDavid (EDM)

Sobota 03.02.2024, 01:00Hokej
     
    Konečné pořadí All-Star Skills
    1. Connor McDavid (EDM) 25
    2. Cale Makar (COL) 20
    3. Auston Matthews (TOR) 18
    4. William Nylander (TOR) 16
    5. Mathew Barzal (NYI) 13,5
    6. JT Miller (VAN) 12
    ---
    (vyřazeni po sedmé disciplíně)
    6. Elias Pettersson (VAN) 10
    8. Nathan MacKinnon (COL) 7
    ---
    (vyřazeni po šesté disciplíně)
    9. David Pastrňák (BOS) 4,5
    9. Leon Draisaitl (EDM) 4,5
    11. Quinn Hughes (VAN) 4
    12. Nikita Kučerov (TBL) 0,5 (04:02:47)
     
    Vítězem dovednostních soutěží NHL v rámci NHL All-Star víkendu se stal útočník Edmontonu Connor McDavid, který prokázal největší všestrannost a získal celkem 25 bodů. Prvenstvím v dovednostních soutěžích si vysloužil zisk šeku na milion dolarů. Během All-Star Skills byl udělen také šek na sto tisíc dolarů brankáři Alexandaru Georgijevovi, který si v soutěži jeden na jednoho připsal hned devět zákroků, paradoxně právě proti McDavidovi.
     
    Program skončil.
    Nejrychlejší v závěrečné disciplíně byl Connor McDavid
     
    8
    Vítězem milionu dolarů se stává Connor McDavid! Opičí dráhu zvládl projet za 40,606 sekundy. Celkem ukořistil 25 bodů a porazil druhého v pořadí Caleho Makara o pět bodů!
     
    8
    Mathew Barzal pokazil střelbu přes překážku. A to natolik, že mu museli přinášet další a další puky, aby vůbec mohl střílet. Jeho čas v cíli činí 1:16,850.
     
    8
    William Nylander útočil na čas Makara navzdory zdržení u střelby na mini-branky. O možné vedení jej však připravila minela u závěrečné překážky, tedy střely do kruhu umístěného v bráně.
     
    8
    Auston Matthews se zasekl na střelbě přes překážku, kvůli čemuž jeho finálový čas má hodnotu 47,271 sekundy. A to ještě díky tomu, že závěrečnou střelu vyslal od modré čáry a nešel na jistotu.
    Cale Makar
     
    8
    Cale Makar zvládl celou trasu za 43,435 sekundy! V tuto chvíli má na kontě 22 bodů a je ve vedení.
     
    8
    JT Miller zapisuje čas 49,351 sekundy. Součástí této disciplíny jsou dva slalomy, střelba na přesnost přes překážku do mini-branek, jde o rychlost bruslení a také závěrečná střela do vyznačeného kruhu.
     
    Poslední disciplínou je opičí dráha, na které je potřeba zkombinovat několik dovedností. Vítěz této disciplíny obdrží hned 10 bodů, takže šanci na zisk milionu dolarů mají všichni.
     
    Pořadí All-Star Skills
    1. Connor McDavid (EDM) 15
    2. Mathew Barzal (NYI) 13,5
    3. Auston Matthews (TOR) 12
    3. William Nylander (TOR) 12
    3. Cale Makar (COL) 12
    6. JT Miller (VAN) 10
    ---
    6. Elias Pettersson (VAN) 10
    8. Nathan MacKinnon (COL) 7
     
    Do závěrečné disciplíny se nepodívají Elias Pettersson a Nathan MacKinnon! Pettersson a Miller mají oba po deseti bodech, nicméně v soutěži jeden na jednoho byl lepší Miller než Pettersson, což nakonec rozhodlo.
     
    Alexandar Georgijev zapsal na konto hned devět zásahů a je vítězem šeku na 100 tisíc dolarů!
     
    7
    McDavid v nájezdech nedokázal uspět. Zapsal pouze tři body, Georgijev udělal maximum možného. Tuto disciplínu tak vyhrává William Nylander s devíti body!
     
    7
    A poslední souboj jeden na jednoho bude mezi McDavidem a Georgijevem.
     
    7
    Hellebuyck za svá záda pustil dvě střely za jeden bod a jednu střelu za dva body. Makar tedy zapisuje čtyři body na své konto.
     
    7
    Cale Makar nemůže střílet na svého spoluhráče Alexandara Georgijeva, takže si musel vybrat skvěle chytajícího Connora Hellebuycka.
     
    7
    Barzal překonal Šesťorkina celkem čtyřikrát a získal šest bodů. A hned dvakrát jej zastavila tyč, takže si vybral i trochu smůly. Barzal má nicméně jistotu postupu do závěrečné disciplíny.
     
    7
    Newyorské derby! Mathew Barzal z Islanders vyzval Igora Šesťorkina z Rangers.
     
    7
    A neudělal dobře! Oettinger za svá záda propustil pouze dva puky – jeden za bod, jeden za dva.
     
    7
    Elias Pettersson si zvolil brankáře Dallasu Jakea Oettingera.
    Auston Matthews
     
    7
    Matthews se za jeden bod prosadil jednou. Za dva body předvedl tři úspěšné střely. Se sedmi body se dostává na druhé místo za Nylandera.
     
    7
    Auston Matthews volí Thatchera Demka z Vancouveru. Ten má v této sezoně výtečné statistiky. Matthews se toho nebojí.
     
    7
    Miller zaznamenal celkem šest bodů za čtyři góly. Dvakrát se prosadil za jeden bod, dvakrát za dva body z nájezdů od modré čáry.
     
    7
    JT Miller si zvolil brankáře bostonu Jeremyho Swaymana.
     
    7
    Bobrovskij zachytal parádně! Nathan MacKinnon jej překonal pouze dvakrát za jeden bod. Bobrovskij je velkým aspirantem na zisk šeku na sto tisíc dolarů. MacKinnon pak se dvěma body je naopak aspirantem na vyřazení ze soutěže.
     
    7
    Nathan MacKinnon zvolil Sergeje Bobrovského.
     
    7
    William Nylander zaznamenal celkem 9 bodů, když překonal Talbota šestkrát. Třikrát za jeden bod, což byly puky seřazené před kruhy a třikrát z nájezdů od modré čáry.
     
    7
    William Nylander si vybral za soupeře brankáře Los Angeles Cama Talbota.
     
    Ve hře jeden na jednoho jde o sto tisíc dolarů. Brankář, který předvede nejvíce úspěšných zákroků v této disciplíně, obdrží právě takto hodnotný šek. Hráči mají minutu na libovolný počet nájezdů, přičemž není povoleno puky dorážet. Je možné střílet z různých pozic, avšak po překročení stanovené značky.
     
    Do nájezdů tedy nepostoupí David Pastrňák, Leon Draisaitl, Quinn Hughes a Nikita Kučerov.

    do sedmé disciplíny postupují Connor McDavid, Cale Makar, Mathew Barzal, Elias Pettersson, Auston Matthews, JT Miller, Nathan MacKinnon a William Nylander.
     
    Pořadí All-Star Skills
    1. Connor McDavid (EDM) 15
    2. Cale Makar (COL) 11
    2. Mathew Barzal (NYI) 11
    4. Elias Pettersson (VAN) 10
    5. Auston Matthews (TOR) 8
    6. JT Miller (VAN) 7,5
    7. Nathan MacKinnon (COL) 7
    7. William Nylander (TOR) 7
    ---
    9. David Pastrňák (BOS) 4,5
    9. Leon Draisaitl (EDM) 4,5
    11. Quinn Hughes (VAN) 4
    12. Nikita Kučerov (TBL) 0,5
    Auston Matthews
     
    6
    Auston Matthews zvládl čtyři terče za 9,341 sekundy! Proháněl McDavida, který ale palbu konkurenta z Toronta ustál a tuto disciplínu vyhrál.
     
    6
    Leon Draisaitl zapomněl přesnost v Edmontonu. Čtyři terče mu trvalo sestřelit 46 sekund. Nepostoupí do nájezdů, stejně jako David Pastrňák a Nikita Kučerov.
     
    6
    William Nylander se prodral na třetí příčku, povedlo se mu střílet velmi rychle, takže jej nemuselo mrzet několik minutých terčů.
     
    6
    Cale Makar také nebude bodovat. S časem 19,069 sekundy se dostává těsně před Pastrňáka.
    David Pastrňák
     
    6
    David Pastrňák minul první čtyři střely. Pak sice čtyři střely trefil, ale s časem přes 19 sekund bodovat nebude. A nyní to nevypadá vůbec dobře s jeho postupem do samostatných nájezdů. Bude v nich s nejvyšší pravděpodobností chybět.
     
    6
    JT Miller se tlačí na druhé místo, když sestřelil čtyři terče za 13,587 sekundy.
     
    6
    Quinn Hughes zaznamenal čas 14,815 sekundy a ani zdaleka neohrozil vedoucího McDavida.
    Connor McDavid
     
    6
    Connor McDavid zvládl sestřelit všechny terče za 9 sekund a 158 tisícin! Čtyři střely, čtyři zásahy. To byla fantastická přesnost ostřelovače.
     
    6
    Calemu Makarovi nadělal velké problémy poslední terč v levém horním rohu. Nakonec ale dokázal po několika minelách terčík trefit a zapsal čas 19,069 sekundy.
     
    6
    Nikita Kučerov sestřelil čtyři terčíky za 16,460 sekundy!
     
    Závěrečnou disciplínou před vyřazením čtyř hráčů z dovednostních soutěží bude přesnost střelby na čtyři terče umístěné v brance. V této disciplíně už nestartují Elias Pettersson a Mathew Barzal, kteří však posbírali dostatek bodů, aby se udrželi v elitní osmičce a postoupili do sedmé disciplíny, kterou budou nájezdy.
     
    Pořadí All-Star Skills
    1. Cale Makar (COL) 11
    1. Mathew Barzal (NYI) 11
    3. Connor McDavid (EDM) 10
    3. Elias Pettersson (VAN) 10
    5. Nathan MacKinnon (COL) 7
    6. William Nylander (TOR) 5
    7. JT Miller (VAN) 4,5
    7. David Pastrňák (BOS) 4,5
    7. Leon Draisaitl (EDM) 4,5
    10. Auston Matthews (TOR) 4
    11. Quinn Hughes (VAN) 3
    12. Nikita Kučerov (TBL) 0,5
     
    5
    William Nylander pokazil hned úvodní část slalomu, kvůli čemuž nabral ztrátu. Přesto předvedl neskutečnou práci a navzdory záseku zapsal třetí nejrychlejší čas.
     
    5
    Mathew Barzal zaznamenal čas 26,929 sekundy a vybojoval průběžné druhé místo za Connorem McDavidem. Tímto si v podstatě zajistil postup do nájezdů. Z elitní osmičky už nemůže být vyřazen.
    David Pastrňák
     
    5
    David Pastrňák zvládl slalom vcelku obstojně a útočil na čtvrté místo. Jenže pak minul branky a musel se pro puk vracet. S časem přes 38 sekund nebude v této disciplíně bodovat.
     
    5
    Nathan MacKinnon, jeden z nejproduktivnějších hokejistů této sezony se lehounce zasekl ve středním pásmu. S časem 27,715 tedy přebírá druhé místo a nepovedlo se mu překonat čas McDavida.
     
    5
    Čas 28,677 sekundy řadí Leona Draisaitla na druhé místo za stále vedoucího McDavida. Superhvězdy z Edmontonu skvělé cítění pro puk i rychlost.
     
    5
    Nikitovi Kučerovovi při první části slalomu ujel puk do strany, takže nabral výraznou časovou ztrátu. Nakonec dostává puk do branky v čase 44,178.
    Pád Eliase Petterssona
     
    5
    Jako další se na ledě představil Elias Pettersson, který ale ve středovém kruhu spadl poté, co mu podjely brusle. Přesto se dostal svým časem přes Hughese.
    Connor McDavid a jeho velmi rychlý slalom
     
    5
    Connor McDavid je zkrátka fantastický na puku, proto je nejlepším hokejistou současnosti! Stlačil svůj čas pod 26 sekund na 25,755 sekundy!
    Quinn Hughes
     
    5
    Quinn Hughes zvládl slalom za 29,038 sekundy. Precizní práce holí. Celý slalom musí být zakončen střelou do branky.
     
    Následovat bude soutěž ve vedení puku po naplánované trase, zkráceně řečeno slalom. V této disciplíně se představí celkem osm hokejistů. Jde samozřejmě o čas a o to, aby hráčům neujel puk od hole. V takovém případě musí začít znovu, přičemž je na celou trať časový limit.
     
    Pořadí All-Star Skills
    1. Cale Makar (COL) 11
    2. Elias Pettersson (VAN) 10
    3. Mathew Barzal (NYI) 7
    4. Connor McDavid (EDM) 5
    4. Nathan MacKinnon (COL) 5
    6. JT Miller (VAN) 4,5
    6. David Pastrňák (BOS) 4,5
    8. Auston Matthews (TOR) 4
    9. Leon Draisaitl (EDM) 3,5
    10. Quinn Hughes (VAN) 3
    11. William Nylander (TOR) 2
    12. Nikita Kučerov (TBL) 0,5
     
    4
    Ellias Pettersson trefil prvním pokusem puk rychlostí 98,5 míle v hodině a jde na třetí pozici. Bere tři bodíky. David Pastrňák odchází z tvrdosti střelby s jedním bodem.
     
    4
    JT Miller zaostal za Makarem o dvě desetiny míle v hodině! Tak málo chybělo k prvnímu místu v této disciplíně.
    Druhá střela Davida Pastrňáka
     
    4
    Druhá střela byla rychlejší, měřila 95,27 mil v hodině. Český útočník je ale zatím poslední. Nicméně má jistotu jednoho bodu z této disciplíny.
    První střela Davida Pastrňáka
     
    4
    David Pastrňák prvním pokusem zaznamenal 93,28 mil v hodině.
    Cale Makar vítězem tvrdosti střelby
     
    4
    Cale Makar hned prvním pokusem trefil puk rychlostí 102,56 mil v hodině! To je neskutečný projektil. Druhým pokusem zaznamenal rychlost 101,5 mil.
     
    4
    Kdo dokáže vyslat nejtvrdší střelu z pěti přihlášených hokejistů? Auston Matthews svým druhým pokusem zaznamenal rychlost 96,22 mil v hodině.
     
    Následuje krátká přestávka, po které se bude pokračovat dalšími disciplínami. Těmi budou přesnost střelby, vedení puku a tvrdost střelby.
     
    Pořadí All-Star Skills
    1. Elias Pettersson (VAN) 7
    1. Mathew Barzal (NYI) 7
    3. Cale Makar (COL) 6
    4. Connor McDavid (EDM) 5
    4. Nathan MacKinnon (COL) 5
    6. David Pastrňák (BOS) 3,5
    6. Leon Draisaitl (EDM) 3,5
    8. Quinn Hughes (VAN) 3
    9. Auston Matthews (TOR) 2
    9. William Nylander (TOR) 2
    11. Nikita Kučerov (TBL) 0,5
    11. JT Miller (VAN) 0,5
     
    3
    Leon Draisaitl minul až příliš přihrávek z jízdy. V kruzích to pak už nezachránil. Získal 12 bodů a bodovat za tuto disciplínu nebude. Petterssonových 25 bodů nadále platí, takže je vítězem disciplíny.
     
    3
    Křižné pasy z kruhu po kruhů pokazily Austonovi Matthewsovi bilanci. I tak je z toho solidních 19 bodů a jistota minimálně jednoho bodu z této disciplíny.
    Elias Pettersson
     
    3
    Elias Pettersson zaznamenal 25 bodů! Ale je otázkou, jestli poslední přihrávka bude platit, protože přišla až po skončení časového limitu. Pokud nebude platit, pak má na kontě 22 bodů a nedokázal překonat Caleho Makara.
     
    3
    Connor McDavid příliš přesný nebyl, což je s nadsázkou řečeno důvodem, proč letos není tak produktivní jako v minulých letech. To je samozřejmě pouze vtip. McDavid zakončil disciplínu ziskem 10 bodů.
     
    3
    Quinn Hughes byl neskutečně přesný při pasech z jízdy. Křižné přihrávky z kruhu k protilehlému mantinelu naopak hodně pokazil a výsledkem je zisk 15 bodů.
     
    3
    Nikita Kučerov se ovšem také zrovna nepředvedl. I u něho platí, že přesnost nebyla silnou stránkou. Dokonce bere pouhých pět bodů, a to se bavíme o nejproduktivnějším hokejistovi sezony. Ale je rozdíl přihrávat živému člověku a trefovat přihrávkami malé kužely.
     
    3
    JT Miller jednoznačně musí zapracovat na přesnosti. Minul tolik kuželů, až je záhadou, že má v této sezoně na kontě 46 asistencí! Pouhých sedm bodů.
     
    3
    Mathew Barzal rovněž trefil řadu tříbodových kuželů, ale zároveň hodně nahrávek pokazil. Nevyužil šance, jak překonat Makara a bere 21 bodů.
    Cale Makar v přesnosti přihrávek prozatím vede
     
    3
    Na nadarmo je Cale Makar elitním nahravačem Colorada! Zejména z kruhů předvedl precizní práci při trefování tříbodového kuželu a získal výborných 23 bodů.
     
    3
    William Nylander zejména díky přesnosti křižných pasů z postoje v kruzích dokázal vydolovat z jedenácti přihrávek celkem 16 bodů.
     
    3
    Ale nyní k soutěži v přesnosti přihrávek. Nathan MacKinnon v pětačtyřicetisekundové výzvě získal třináct bodů. Z nejrůznějších pozic přihrával z jízdy či pevné pozice v kruhu na kužely, které jsou označeny počtem bodů.
     
    Pořadí All-Star Skills
    1. Connor McDavid (EDM) 5
    1. Nathan MacKinnon (COL) 5
    3. Mathew Barzal (NYI) 4
    4. David Pastrňák (BOS) 3,5
    4. Leon Draisaitl (EDM) 3,5
    6. Quinn Hughes (VAN) 3
    7. Cale Makar (COL) 2
    7. Elias Pettersson (VAN) 2
    9. William Nylander (TOR) 1
    10. Nikita Kučerov (TBL) 0,5
    10. JT Miller (VAN) 0,5
     
    Nakonec došlo k úpravám v bodování předchozí disciplíny, kvůli čemuž Nathan MacKinnon byl vítězem střelby z voleje. David Pastrňák se podělil o druhé místo s Leonem Draisaitlem a má tedy na kontě 3,5 bodu.
     
    V této disciplíně se představí všichni hokejisté s výjimkou Davida Pastrňáka, který se bude soustředit na závěrečné tři disciplíny, kterými budou nejtvrdší střela, přesnost střelby a vedení puku po naplánované trase.
     
    Jako další bude na programu passing challenge, tedy přenost přihrávek.
    David Pastrňák při střelbě z voleje
     
    2
    Z první pozice získal šest bodů, z druhé pozice devět bodů a z poslední pozice také devět bodů! To znamená zisk 24 bodů ve střelbě z voleje a první místo! Pět bodů za tuto disciplínu, což je významný počin!
     
    2
    Soutěž uzavře David Pastrňák!
     
    2
    Mathew Barzal zapisuje 17 bodů a nezíská ze střelby z voleje žádný bod. Zůstanou mu tedy čtyři bodíky za bruslařskou soutěž.
     
    2
    Auston Matthews nečekaně selhal! Zapisuje pouhých 15 bodů a nebude v této disciplíně určitě bodovat. Bude mít ještě tři příležitosti, aby ztrátu dohnal a vybojoval postup do nájezdů.
     
    2
    JT Miller několikrát minul branku, výsledkem čehož je pouhých 18 bodů a poslední místo.
     
    2
    Nikita Kučerov s 19 body nemůže být spokojený. Pro něho to znamená, že by z této soutěže měl vyjít s prázdnou, boduje totiž jen elitní pětice.
     
    2
    Leon Draisaitl dokázal vystřílet z nahrávek Sidneyho Crosbyho celkem 22 bodů na své konto a řadí se v pořadí za MacKinnona.
    Nathan MacKinnon
     
    2
    Nathan MacKinnon, jemuž nahrával Bedard, pálil ostrými a povedlo se mu zapsat na konto 23 bodů. Několikrát se trefil pod víko, což mu pomohlo zejména se ztrátou z první střelecké pozice, na které se jednou vůbec netrefil.
     
    2
    Jako první se ke střelbě staví Elias Pettersson. Celkem mají hráči na svou střelbu minutu a ze všech tří pozic musí vystřelit třikrát. Pettersson ze svých devíti střel vydoloval 20 bodů.
     
    O nahrávky se budou starat Connor Bedard, který v současnosti je mimo zápasový kolotoč kvůli zlomenině čelisti, a Sidney Crosby.
     
    Střela po víko je oceněna čtyřmi body, střela do horní poloviny branky u obou tyčí je oceněna třemi body. Za trefu do zbytku celé branky se udělují dva body.
     
    Jako další bude na programu Tim Hortons NHL One Timers, tedy střelba z voleje. Do této disciplíny se přihlásilo celkem osm hokejistů včetně Davida Pastrňáka. Hokejisté budou dostávat přihrávky do celkem tří pozic, ze kterých budou střílet z první na branku. Podle umístění svých střel budou dostávat body, na jejichž základě se pak rozhodne o jejich pořadí.
     
    Pořadí All-Star Skills
    1. Connor McDavid (EDM) 5
    2. Mathew Barzal (NYI) 4
    3. Quinn Hughes (VAN) 3
    4. Cale Makar (COL) 2
    5. William Nylander (TOR) 1
    Connor McDavid potvrdil pověst nejrychlejšího bruslaře
     
    1
    Connor McDavid soutěž uzavřel a předvedl podle očekávání nejrychlejší okruh! Čas 13,408 sekundy! McDavid tedy bere za první disciplínu pět bodů.
     
    1
    Mathew Barzal háže McDavidovi rukavici! Jeho čas činí 13,519 sekundy!
     
    1
    Cale Makar dělal, co jen mohl, ale s Hughesem v souboji dvou obránců prohrál o jednu tisícinu sekundy!
     
    1
    Obránce Vancouveru Quinn Hughes byl rychlejší než Nylander! Zaznamenal čas 14,088 sekundy.
     
    1
    První se na start postavil William Nylander, který celé kluziště obkroužil za 14,164 sekundy.
     
    Jako první by se mělo soutěžit v soutěži o nejrychlejšího bruslaře. Do této disciplíny se přihlásilo pouze pět hokejistů a hlavním favoritem by měl být Connor McDavid, kterého označil za hlavního favorita například také Elias Pettersson. Petterssonův spoluhráč Quinn Hughes v první disciplíně rovněž nastoupí.
     
    Největší aplaus si vyloužil Auston Matthews, hvězda místních Toronto Maple Leafs. Bouřlivě byl přivítán rovněž jeho spoluhráč William Nylander, avšak ne až tak bouřlivě.
     
    Probíhá doprovodný program. Na led postupně přichází jednotliví aktéři dovednostních soutěží. Jedná se o tuto dvanáctku:

    David Pastrňák, BOS
    Nathan MacKinnon, COL
    William Nylander, TOR
    Cale Makar, COL
    Mathew Barzal, NYI
    J.T. Miller, VAN
    Nikita Kučerov, TBL
    Quinn Hughes, VAN
    Connor McDavid, EDM
    Elias Pettersson, VAN
    Auston Matthews, TOR
    Leon Draisaitl, EDM
     
    Pomalu se chystá start dnešního programu dovednostních soutěží v rámci All-Star víkendu. Jak již bylo zmíněno, těchto soutěží se zúčastní celkem 12 hokejistů. Všichni se zúčastní čtyř ze šesti disciplín. Nejlepších osm postoupí do samostatných nájezdů a nejlepších šest do závěrečné disciplíny, ve které bude potřebovat dovednosti zkombinovat.
     
    Ještě přes začátkem celé akce bylo v průběhu odpoledne oznámeno, že hokejisté NHL se vrátí na olympijské hry. Prozatím pro olympiády v letech 2026 a 2030. Kromě toho bylo také oznámeno, že příští rok se nebude pořádat All-Star víkend, místo něhož proběhne turnaj čtyř zemí (USA, Kanada, Švédsko, Finsko), tedy jakási obdoba Světového poháru.
     
    1) Fastenal NHL Fastest Skater (nejrychlejší bruslař)

    William Nylander, TOR
    Quinn Hughes, VAN
    Cale Makar, CO
    Mathew Barzal, NYI
    Connor McDavid, EDM

    2) Tim Hortons NHL One Timers (střelba z voleje)

    Elias Pettersson, VAN
    Nathan MacKinnon, COL
    Leon Draisaitl, EDM
    Nikita Kučerov, TBL
    J.T. Miller, VAN
    Auston Matthews, TOR
    Mathew Barzal, NYI
    David Pastrňák, BOS

    3) Scotiabank NHL Passing Challenge (přesnost přihrávky)

    Nathan MacKinnon, COL
    William Nylander, TOR
    Cale Makar, COL
    Mathew Barzal, NYI
    J.T. Miller, VAN
    Nikita Kučerov, TBL
    Quinn Hughes, VAN
    Connor McDavid, EDM
    Elias Pettersson, VAN
    Auston Matthews, TOR
    Leon Draisaitl, EDM

    4) Rogers NHL Hardest Shot (nejtvrdší střela)

    Auston Matthews, TOR
    Cale Makar, COL
    David Pastrňák, BOS
    J.T. Miller, VAN
    Elias Pettersson, VAN

    5) Upper Deck NHL Stick Handling (vedení puku po naplánované trase)

    Quinn Hughes, VAN
    Connor McDavid, EDM
    Elias Pettersson, VAN
    Nikita Kučerov, TBL
    Leon Draisaitl, EDM
    Nathan MacKinnon, COL
    David Pastrňák, BOS
    Mathew Barzal, NYI
    William Nylander, TOR

    6) Cheetos NHL Accuracy Shooting (přesnost střelby)

    Nikita Kučerov, TBL
    Cale Makar, COL
    Connor McDavid, EDM
    Quinn Hughes, VAN
    J.T. Miller, VAN
    David Pastrňák, BOS
    Nathan MacKinnon, COL
    William Nylander, TOR
    Leon Draisaitl, EDM
    Auston Matthews, TOR

    7) Honda / Hyundai NHL One-on-One (nájezdy)

    Brankáři na výběr pro osm nejlepších po šesti disciplínách
    Jeremy Swayman, BOS
    Alexandar Georgijev, COL
    Jake Oettinger, DAL
    Sergej Bobrovskij, FLA
    Cam Talbot, LAK
    Igor Šesťorkin, NYR
    Thatcher Demko, VAN
    Connor Hellebuyck, WPG
     
    All-Star víkend, který hostí letos Toronto, nabídne v noci na sobotu dovednostní soutěže. Ty prošly změnou formátu a celkem 12 hokejistů bude bojovat o odměnu ve výši 1 milion dolarů. Každý z hráčů nastoupí ke čtyřem z šesti naplánovaných disciplín. Osm nejlepších z těchto dvanácti se dostane do nájezdů proti vybraným brankářům (nejlepší z těchto brankářů, který vychytá nejvíce nájezdů, obdrží šek na 100 tisíc dolarů). Z této osmičky se pak šest nejlepších podívá do závěrené finálové disciplíny, což bude jakási opičí dráha na ledě, na které budou muset hokejisté zkombinovat nejrůznější dovednosti a budou závodit na čas.

    Jak již bylo zmíněno, tak muž, který bude mít na konci celého programu nejvíce bodů, obdrží šek na milion dolarů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:00.

    Jan Vojkůvka

    bahis siteleri