Slavia – Helas Brno 8:3 (kon.) | Interobal Plzeň – FTZS Liberec 9:1 (kon.) | Rapid Ústí n/L – SKUP Olomouc 13:3 (kon.)
konec
FC Rapid Ústí nad Labem
13:3 (6:0)
SKUP Olomouc, z. s.
Pátek 09.02.2024, 20:30 • Sportcentrum Sluneta, Jateční 1026/18, Ústí nad Labem 10-Klíše • 1. Futsal liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:22
    Rapid právě vstřelil branku!
    Kosmetická úprava skóre – 13:3! Do listiny střelců se zapsal dnes podruhé ONDŘEJ ŽEŽULKA. Asistence: Jaroslav Zápotocký.
     
    38:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté potřetí čestně skórují! Domácí defenziva pozapomněla na NIKOLASE TILKERIDISE, který proměňuje přečíslení dva na nikoho. Asistence: Petr Brázdil.
     
    37:47
    Rapid právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje! Hattrick završuje po přihrávce Ondřeje Žežulky JIŘÍ ZÁPOTOCKÝ. Asistence: Ondřej Žežulka.
     
    36:07
    Rapid právě vstřelil branku!
    Jedenáctou branku zajišťuje hráč s číslem jedenáct! Pohlednou zadovkou se blýskl VÁCLAV KOC, jenž tečoval do sítě pokus Jaroslava Nováka. Asistence: Jaroslav Novák.
     
    34:34
    Rapid právě vstřelil branku!
    O platícím je rozhodnuto! Desátý gól Rapidu vsítil JIŘÍ NOVOTNÝ, jenž to bude mít v kabině zřejmě hodně drahé. Asistence: Alex Vávra.
     
    25:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté snižují! Po menším tlaku se ze závaru prosazuje NIKOLAS TILKERIDIS. Asistence: Jan Křižák.
     
    23:38
    Rapid právě vstřelil branku!
    Martin Dlouhý posílá do hry i původní náhradníky, kteří si rovněž chtějí říct o místo v základní sestavě. Důkazem je i další exekutor MATĚJ ČAPEK, jenž upravuje skóre na 9:1. Asistence: Jaroslav Zápotocký.
     
    20:59
    Rapid právě vstřelil branku!
    S odpovědí na inkasovanou branku nenechal Rapid dlouho čekat! Václav Koc druhou asistencí v krátkém časovém sledu přispěl ke vstřelené brance JIŘÍMU NOVOTNÉMU. Asistence: Václav Koc.
     
    20:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Varování v podobě břevna domácím nestačilo! Nikolas Tilkeridis z pravé strany servíroval míč JANU KŘIŽÁKOVI, který zblízka uklidil míč za záda Martina Džudži. Asistence: Nikolas Tilkeridis.
     
    20:26
    Rapid právě vstřelil branku!
    Ústečtí pokračují s palbou i po přestávce! Václav Koc nalezl křižnou přihrávkou ALEXE VÁVRU, který se do odkryté brány nemýlil. Asistence: Václav Koc.
     
    19:50
    Rapid právě vstřelil branku!
    To je pro Hanáky hodně krutý závěr úvodního dějství! Michal Čurda uznává branku ONDŘEJE ŽEŽULKY, když se míč odrazil od zadní tyče. Asistence: Jaroslav Zápotocký.
     
    19:35
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili popáté! Přečíslení dva na jednoho využil ke skórování JIŘÍ ZÁPOTOCKÝ. Asistence: Ondřej Žežulka.
     
    18:31
    Rapid právě vstřelil branku!
    Gól do šatny! Pojistku a větší klid domácím futsalistům dodává JAROSLAV ZÁPOTOCKÝ, jenž obstaral čtvrtý přesný zásah Ústí nad Labem. Asistence: Jiří Zápotocký.
     
    09:57
    Rapid právě vstřelil branku!
    Rapid zvyšuje svůj náskok! Šimon Filipský stačil na první střelu JAROSLAVA NOVÁKA, na dorážku ale byl již krátký. Bez asistence.
     
    01:14
    Rapid právě vstřelil branku!
    Svěřenci Martina Dlouhého na svého soka doslova vlétli! Zafungovala spolupráce bratrského dua, když do černého se trefil JAROSLAV ZÁPOTOCKÝ. Asistence: Jiří Zápotocký.
     
    00:36
    Rapid právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají brzkého vedení! V prostoru před střídačkou soupeře si Ondřej Žežulka vyměnil míč s JIŘÍM ZÁPOTOCKÝM, který zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Ondřej Žežulka.

    Zdeněk Kamínek ml.

    Branky: 1. Jiří Zápotocký (Žežulka), 2. Jaroslav Zápotocký (Jiří Zápotocký), 10. Novák, 19. Jaroslav Zápotocký (Jiří Zápotocký), 20. Jiří Zápotocký (Žežulka), 20. Žežulka (Jaroslav Zápotocký), 21. Vávra (Koc), 21. Novotný (Koc), 24. Čapek (Jaroslav Zápotocký), 35. Novotný (Vávra), 37. Koc (Novák), 38. Jiří Zápotocký (Žežulka), 40. Žežulka (Jaroslav Zápotocký) – 21. Křižák (Tilkeridis), 26. Tilkeridis (Křižák), 39. Tilkeridis (Brázdil)


    FC Rapid Ústí nad Labem: Džudža (26. Skokan, připraven Grümann) – Vondrka, Jiří Zápotocký, Jaroslav Zápotocký, Žežulka – J. Novotný, J. Novák, M. Gajdoš, A. Vávra – od 21. M. Čapek, od 21. Koc, 33. – 33. Vobořil.
    Trenér: Martin Dlouhý.

    SKUP Olomouc, z. s.: Filipský – Lapčík, Brázdil, Kmínek, Tilkeridis – Hořava, Langer, Křižák.
    Trenér: Jakub Řičica (vedoucí).

    Rozhodčí: Čurda – Vrtal, M. Vlašič; delegát: J. Hanzlík

    Diváci: 165
    bahis siteleri