Bohemians – Královské Vinohrady 10:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Ostrava 15:2 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
10:0 (0:0, 5:0, 5:0)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 10.02.2024, 14:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka nakonec dává desátý gól! Patrik Šebek se z levé strany výborně podíval do hřiště přihrál na JANA ŘEHOŘE, který poslal po zemi míček do branky Aleše Křepelky! Asistence: Patrik Šebek.
     
    56:36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další branka Bohemians a bude dnes útočit na desítku! Vojtěch Bílek skvěle sklepl míček do středu hřiště, odkud natáhl ke střele ŠIMON BATKOVIČ a zamířil přesně k bližší tyči! Asistence: Vojtěch Bílek.
     
    55:57
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak nakonec to domácí zvládli v přesilové hře! Tomáš Kvasnica výborně našel před brankou úplně volného JAROSLAVA PETRÁKA, který míček uklidil bez problémů do branky Aleše Křepelky! Asistence: Tomáš Kvasnica.
     
    41:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Sedmý gól v brance Vinohrad! Matyáš Krebner nahrál na ONDŘEJE KAWULOKA, který se s ničím nemazal a propálil vše co mu stálo v cestě! Asistence: Matyáš Krebner.
     
    40:45
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme zde už šestý gól! Jaroslav Petrák přihrál na TOMÁŠE KVASNICU, který se dokázal dostat až před branku a zamířit přesně k bližší tyči Křepelkovy branky! Asistence: Jaroslav Petrák.
     
    35:41
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Skvělá třetina v podání Bohemky! Jakub Buršík dokázal najít volného JAROSLAVA PETRÁKA, který vypálil ze své oblíbené pozice přesně do branky Aleše Křepelky! Asistence: Jakub Buršík.
     
    32:40
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další branka je na světě! Karel Petrák z rozehrávky skvěle našel nabíhajícího ONDŘEJE KAWULOKA, který dokázal přesně nastavit hůl do nahrávky a zamířit do branky! Asistence: Karel Petrák.
     
    31:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Už to máme o tři branky! Jan Řehoř výborně našel na středu hřiště úplně volného PATRIKA ŠEBKA, který dokázal přesně zamířit k levé tyči a nedal šanci Aleši Křepelkovi na zákrok! Asistence: Jan Řehoř.
     
    24:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka odskakuje do dvoubrankového vedení! Ondřej Kawulok dokázal dostat míček na KARLA PETRÁKA, který celou šířku hřiště obkroužil a zakončil poté přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Ondřej Kawulok.
     
    24:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka se dostává do vedení! JAROSLAV PETRÁK se dostal sám ke střele od levého mantinelu, rychle se vytočil a zamířil přesně k bližší tyč, kde Aleš Křepelka nebyl! Bez asistence.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 24. J. Petrák, 25. K. Petrák (Kawulok), 32. P. Šebek (Řehoř), 33. Kawulok (K. Petrák), 36. J. Petrák (Buršík), 41. Kvasnica (J. Petrák), 42. Kawulok (Krebner), 56. J. Petrák (Kvasnica), 57. Batkovič (Bílek), 60. Řehoř (P. Šebek)


    Využití: 2:0. Zásahy brankářů: 10:17.
    FbŠ Bohemians: Hyršl (Mück) – Zezulka, Kawulok, Malič – Dobisík, P. Šebek (C), K. Petrák, Řehoř, Bílek, Buršík, Grézl, Gajdoš, Kyselka, Brynda, J. Petrák, T. Trnka, Virga, Kvasnica, Batkovič, Krebner.
    Trenér: Michal Jedlička

    TJ Sokol Královské Vinohrady: Křepelka (29.–29. Futschik) – Ji. Procházka, Čuda, Trojáček, Araks, Ja. Procházka (C) – Bajko, Keller, Žiška, P. Hájek, M. Horák, Pužman, T. Gärtner, Urbánek, Švejda, Z. Stuchlík, Pražák, D. Gärtner, Pergler.
    Trenér: Miroslav Purkrábek

    Rozhodčí: Jiří Kropáček a Tomáš Novák

    Diváci: 135
    bahis siteleri