Frýdek-M. – Prostějov 5:1 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Zlín – Slavia 2:0 (kon.)
Znojmo – Třebíč 5:0 (kon.) | Pardubice B – Vsetín 3:2 (2:1 po s.n.) | Sokolov – Kolín 3:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 12.02.2024, 17:30Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., sekání.
     
    55:29
    Zubři znovu nedaleko čtvrtého gólu! Krásnou přihrávkou našel u odkryté tyče Pšurný Antonína Pechance, ani ten ale druhou dnešní trefu zatím nezapsal!
     
    55:22
    Akcie Poruby teď výrazně klesají. Marek Tvrdoň jde na 2 minuty za podrážení na trestnou lavici.
     
    54:23
    Chludil opět útočil na třetí bod! Tentokráte se mu po skvělé přihrávce otevřel prostor na střelu, Bláhovu klec ale přestřelil!
     
    50:50
    Chludil mohl mít třetí kanadský bod v zápase! Klimíčkovi propadla přihrávka na modré, z čehož se urodil domácí brejk. Právě Chludil na sebe natáhl obránce a šikovnou přihrávkou uvolnil prostor Pospíšilovi, ten ale v nájezdu mířil pouze do Bláhova betonu!
     
    47:40
    Klímek bleskově po buly pálil do břevna!
     
    46:13
    Další velká šance Přerova! O přihrávku zpoza branky si řekl Zembol, ten ale prudkou ranou horní rožek těsně netrefil.
    45:46 Antonín PECHANEC - 3:0
     
    45:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Aktivní napadání u mantinelu ve třech hráčích se ale Porubě stává osudným! V pásmu totiž zůstalo až příliš mnoho pásma pro ANTONÍNA PECHANCE, kterého pasem od modré našel Černý. Domácí forvard měl před Bláhou doslova moře času, nevymýšlel ale žádné složitosti a hostujícího brankáře překonal mezi betony! Asistence: Robert Černý.
     
    45:00
    Zubři si zahrají první přesilovou hru v dnešním zápase.

    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011:
    Aaron Berisha – 2 min., sekání.
     
    43:30
    Zubři teď svého soupeře dobře zatlačili v útočné třetině! Množství střel od modré a následné dorážky však Bláha vždy dokázal pokrýt!
     
    37:30
    Dobrá kombinace po ose Střondala – Lednický – Razgals končí na Postavově betonu!
     
    36:13
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:00
    První vyloučení přichází až nyní, přesto se bude pokračovat v pěti na obou stranách. Doudera se do sebe zaklesl s Goišem po souboji v rohu kluziště, jejich strkanice, ve které spadly oběma aktérům i helmy, končí dvěma minutami pro každého za hrubost.
     
    31:22
    Michal Postava si teď vysloužil pořádně hlasité ovace domácího stadionu! Po buly v pásmu Poruby totiž zřejmě i s přičiněním soupeřovy hole upadl Indrák a hosté jeli sami ve dvou na brankáře. Tvrdoň nakonec zvolil nahrávku na Mrázka, Postava ale parádním přesunem stoprocentní příležitost vykryl!
     
    24:23
    Poruba už slavila kontaktní branku, při Zubrech teď ale stálo všechno štěstí! Střondala vyslal do bleskového úniku Mrázka, který Postavu překonal mezi betony, puk ale za brankovou čáru nestihl doklouzat před tím, než ho odsud vylovil Chroboček!
     
    15:49
    Na opačné straně se zase skvěle prezentoval Honejsek. Ladným pohybem a skvělou kličkou se zbavil dvojice soupeřů, na Postavu už si ale zblízka nepřišel!
     
    14:57
    Bláha neudržel nahození kotouče, z čehož vyplynula nebezpečná dorážka pro Pechance! Ten však z ostrého úhlu rozvlnil síťku pouze zvenčí.
    12:12 Lukáš CHLUDIL - 2:0
     
    12:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Dlouhá pasáž bez přerušení končí druhou přerovskou brankou! Ani jednomu z týmů se nedařilo získat klid na hokejkách v útočném pásmu, Zubři to však dokázali. Hosté se dostali pod tlak a za brankou si skvěle počínal Nemec, který svým pohybem zmátl obránce a předložil puk před branku LUKÁŠI CHLUDILOVI. Ten si opět velmi dobře našel svůj prostor, uvolnil se v mezikruží a ranou z první k tyči nenechal Bláhu zakročit! Asistence: Richard Nemec, Tomáš Kudělka.
    02:58 Jiří KRISL - 1:0
     
    02:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jsou to ovšem domácí, kdo po třech minutách zápasu otevírá skóre! Díky vyhranému vhazování ve vlastním pásmu se dopředu mohl vydat Chludil, který dobře přečetl roztaženou obranu Poruby a předložil puk do jízdy JIŘÍMU KRISLOVI, který dobrusloval z druhé vlny. Ten využil velké rychlosti a přesnou střelou zápěstím prostřelil Bláhu! Asistence: Lukáš Chludil, Tomáš Pospíšil.
     
    02:47
    Lukáš Krenželok byl ve stoprocentní příležitosti, když dostal kotouč na hokejku u odkryté Postavovy tyče, zpracování mu ale nevyšlo a zároveň se na něj okamžitě nalepil domácí Březina, který celou situaci zachránil!
     
    00:27
    Poruba se ihned po vyhraném buly vydala do útočné třetiny a pro Postavu si nachystala zaměstnání! Velmi dobrou pozici měl v mezikruží špatně pohlídaný Tvrdoň, domácí brankář ale zasáhl ramenem a kotouč udržel.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Krisl (Chludil, Pospíšil), 13. Chludil (Nemec, Kudělka), 46. Pechanec (R. Černý)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Schnattinger) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Zeleňák, Krisl (C), Cubo, F. Němec – Březina, Pechanec, Mácha – Chludil, Nemec, Pospíšil – Ministr, Pšurný, Indrák – Goiš, Zembol, Dobša.
    Trenér: M. Mikeska

    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – Doudera, A. Sedlák, Klimíček, Voráček, Gutwald, Lemcke, J. Stehlík – Tvrdoň, Střondala (A), P. Mrázek – Berisha, Honejsek, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Klímek – Lednický, Christov, Krenželok (C).
    Trenér: J. Režnar

    Rozhodčí: Kostourek, Šudoma – Roischel, Hájková
    bahis siteleri