Jihlava – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Prostějov – Kolín 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 1:5 (kon.)
Znojmo – Slavia 2:3 (kon.) | Pardubice B – Přerov 3:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
1:5 (0:3, 0:2, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 17.02.2024, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:13 Kamil WALEGA - 1:5
     
    43:13
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Sotva jsem pochválil Mičána, tak loví tento brankář puk ze své sítě. Marosz přihrál na modrou, kde byl připraven Haman, ten jen přiťukl puk KAMILU WALEGOVI, která z první trefil puk na bližší tyč a snižuje na čtyřbrankový rozdíl. Asistence: Filip Haman, Rostislav Marosz.
    33:59 Daniel POIZL - 0:5
     
    33:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Tak to byla nádhera! Dočekal vjel do pásma, přihrál na modrou volnému DANIELU POIZLOVI, ten přihrál na levé křídlo Ferdovi, ten mu pas z první vrátil a Poizl střílel z první do zcela odkryté klece. Asistence: Radim Ferda, Martin Dočekal.
    29:02 Martin DOČEKAL - 0:4
     
    29:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Stejná situace jako u předchozích branek, znovu se ocitl v předbrankovém prostoru osamocený MARTIN DOČEKAL, jenž dostal přihrávku, troufnu si tvrdit, naslepo od Ferdy a Třebíč vede už 4:0. Asistence: Radim Ferda.
    13:14 Martin DOČEKAL - 0:3
     
    13:14
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Přesilovka ze strany Třebíče nevypadala ideálně, nicméně pak si puk na pravé straně převzal MARTIN DOČEKAL, který trefil vzdálenější růžek Švančarovy branky neskutečně. Třebíč odskakuje na rozdíl tří branek. Asistence: Miha Štebih, Matěj Psota.
    09:07 Ladislav BITTNER - 0:2
     
    09:07
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Další chyba v rozehrávce. Havránek ztratil puk za brankou, kde jej získal Psota. Právě Psota předložil puk ideálně znovu do pozic mezi kruhy LADISLAVU BITTNEROVI, který se z podobných pozic nemýlí a posílá Třebíč do dvoubrankového vedení. Asistence: Matěj Psota, Michal Vodný.
    01:17 Martin DOČEKAL - 0:1
     
    01:17
    5/5
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! A právě MARTIN DOČEKAL si našel prostor mezi kruhy, kde byl nikým nehlídán a střelou po ledě otevírá skóre. Asistence: Radim Ferda, Michal Furch.
    Dočekal M., Ferda R., Furch M., Vodička P., Malý J.
    Šenkeřík P., Marosz R., Haas O., Hotěk M., Haman F.
    Marken.cz

    Jakub Vaněček

    Branky a nahrávky: 44. Walega (Haman, Marosz) – 2. Dočekal (Ferda, Furch), 10. Bittner (Psota, Vodný), 14. Dočekal (Štebih, Psota), 30. Dočekal (Ferda), 34. Poizl (Ferda)


    HC Frýdek-Místek: Švančara (Šindelka) – Š. Havránek, Haman (A), Urbanec (A), Šenkeřík, Výtisk (C), D. Kowalczyk, Homola – R. Veselý, Walega, Svačina – Hotěk, Marosz, Haas – Doktor, Šuhaj, Krajč – Geidl, Macháček, Ramik.
    Trenér: Martin Hrnčár

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Štebih, Baláž, Vodička, Furch, Poizl, Kříž – Vodný, Bittner (C), Psota – Dočekal (A), Malý, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Michálek, Ondráček – Matě. Svoboda, Kučera, Frömel – Michalčuk.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Obadal, Rapák – Štofa, Veselý
    bahis siteleri