Mostečtí Lvi – Letňany 4:5 (kon.) | Vyškov – Šumperk 5:0 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Písek – Hronov 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 3:6 (kon.) | Havířov – Žďár n/S 7:2 (kon.)
SHKM Hodonín – Kopřivnice 6:5 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Opava 3:6 (kon.) | Tábor – Děčín 8:1 (kon.)
Cheb – Benátky n/J 3:4 (1:2 po s.n.) | Nový Jičín – Technika Brno 4:7 (kon.) | Vrchlabí – Chomutov 3:7 (kon.)
Řisuty – Kobra 4:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:3, 1:1, 1:2)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 17.02.2024, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Daniel STODŮLKA - 3:6
     
    59:01
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Michal Popelka nahodil kotouč těsně vedle brány, nejblíže k němu ale měl DANIEL STODŮLKA, jenž poslal touš do prázdné brány.
    56:31 Lukáš ENDÁL - 3:5
     
    56:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři tři a půl minuty před koncem snižují na rozdíl dvou branek. LUKÁŠ ENDÁL nabral na pravé straně rychlost, natlačil se přes obránce před bránu a objel i brankáře, který se mu snažil vypíchnout puk. Asistence: Jan Novák.
    48:40 Lukáš FINSTERLE - 2:5
     
    48:40
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Jan Novák nastřelil od modré pouze LUKÁŠE FINSTERLEHO, jenž se poté dostal do úniku. Kapitán Valašského Meziříčí udělal dlouhou kličku na levou tyč a přehodil beton bezmocného brankáře. Bez asistence.
    23:39 Lukáš FINSTERLE - 2:4
     
    23:39
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři si berou dvoubrankové vedení rychle zpět! Hosté se dostali po pravé straně do útoku a Richard Liss poté vystřelil. Nedvěd vyrazil puk na levou stranu, kde byl připravený LUKÁŠ FINSTERLE. Ten si ještě zpracoval kotouč a přesnou střelou na protější tyč zavěsil. Asistence: Richard Liss, Daniel Stodůlka.
    21:33 Filip PÁRTL - 2:3
     
    21:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři zkraje druhé části snižují. Marek Kopic nabral na pravé straně rychlost a téměř z rohu kluziště nahrál před bránu, odkud z první vystřelil FILIP PÁRTL, jenž překonal brankáře soupeře. Asistence: Marek Kopic, Lukáš Endál.
    13:39 Patrik GOLA - 1:3
     
    13:39
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři jdou do dvoubrankového vedení! Vojtěch Baroš dojel nahození hostů a poslal puk na modrou, kde stál Matěj Sviták. Ten hned nahrál před bránu, kde byl úplně volný PATRIK GOLA. Ten měl plno času obhodit si brankáře a zasunout puk do brány. Asistence: Matěj Sviták, Vojtěch Baroš.
    09:58 Michal POPELKA - 1:2
     
    09:58
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři jdou znovu do vedení! Tomáš Vávra dostal puk do prostoru mezikruží, kde Marek Melenovský hrací předmět skvěle podržel, a uvolnil tak na levé straně MICHALA POPELKU, který pak zakončil do odkryté klece. Asistence: Marek Melenovský, Tomáš Vávra.
    08:09 Milan VALÁŠEK - 1:1
     
    08:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině je vyrovnáno! Bruslaři chvíli kombinovali v útočném pásmu a nakonec Marek Tecl našel na levém kruhu volného MILANA VALÁŠKA. Ten si ještě srovnal kotouč a přesnou střelou zavěsil. Asistence: Marek Tecl, Michal Kerber.
    04:33 Michael VAVŘÍK - 0:1
     
    04:33
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Přes Daniela Stodůlku se dostal kotouč až za bránu, kde hrací předmět přebral MICHAEL VAVŘÍK. Ten se naprosto nehlídán dostal obloukem až do prostoru pravého kruhu, odkud přesnou trefou do rohu na přední tyč otevřel skóre utkání. Asistence: Daniel Stodůlka, Michal Popelka.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 9. Valášek (Tecl, Kerber), 22. Pártl (Kopic, Endál), 57. Endál (Ja. Novák) – 5. Vavřík (Stodůlka, M. Popelka), 10. M. Popelka (Melenovský, Vávra), 14. Gola (Sviták, Baroš), 24. Finsterle (Liss, Stodůlka), 49. Finsterle, 60. Stodůlka (M. Popelka)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Kukeně) – Ja. Novák (A), A. Dvořák, D. Vacík, Kerber, M. Krejčí, Benák – Tecl, Valášek, P. Kuchta (C) – Endál, Pártl, Kopic – Bureš, Havlát, Voříšek (A) – Pavelec.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) – Štach, Hladiš, Liss, Sviták, Baroš, Holiš, Kozubík – Kuchařík, Vavřík (A), Stodůlka – Gola, Romančík, Finsterle (C) – Melenovský, Vávra (A), M. Popelka.
    Trenér: Lukáš Plšek

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Jaroslav Štěrba, Patrik Augusta

    Diváci: 375
    bahis siteleri