Mostečtí Lvi – Letňany 4:5 (kon.) | Vyškov – Šumperk 5:0 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Písek – Hronov 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Val. Meziříčí 3:6 (kon.) | Havířov – Žďár n/S 7:2 (kon.)
SHKM Hodonín – Kopřivnice 6:5 (po pr.) | Vel. Meziříčí – Opava 3:6 (kon.) | Tábor – Děčín 8:1 (kon.)
Cheb – Benátky n/J 3:4 (1:2 po s.n.) | Nový Jičín – Technika Brno 4:7 (kon.) | Vrchlabí – Chomutov 3:7 (kon.)
Řisuty – Kobra 4:5 (kon.)
konec
HHK Velké Meziříčí
3:6 (0:3, 1:2, 2:1)
HK Opava
Sobota 17.02.2024, 17:302. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:41 Richard ORSECH - 3:6
     
    53:41
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Po hrubé chybě dávají branku i Velkomeziříčští! Marek Slíž vyjel rozehrát daleko od své branky, přihrál ale přímo na hůl RICHARDA ORSECHA. Domácí zadák bez potíží trefuje opuštěnou klec. Bez asistence.
    51:38 Tomáš KÁŇA - 2:6
     
    51:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Červenobílí trestají hrozivou rozehrávku Horáků! Jejich zadák zpoza vlastní branky poslal kotouč přímo na hůl Tomáše Rouska. Ten počkal na ideální moment a pak u branky našel najíždějícího TOMÁŠ KÁŇU, kterému puk stačilo usměrnit za záda Jaroslava Judy. Asistence: Tomáš Rousek.
    43:58 Adam PALEČEK - 2:5
     
    43:58
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Jiskřička naděje pro domácí, kteří i svou druhou branku v utkání dávají z přesilovky! Miroslav Juda přenesl těžiště hry na ADAMA PALEČKA, který si na levém kruhu nejprve puk posunul a následnou střelou zápěstím propálil Marka Slíže. Asistence: Miroslav Juda, Jan Ludvík.
    37:32 Tomáš ROUSEK - 1:5
     
    37:32
    Opava právě vstřelila branku!
    Zřejmě rozhodující branka duelu, teď už to budou mít domácí nesmírně těžké! Andrej Adamec nabil na konci přesilovky TOMÁŠI ROUSKOVI, jehož rána z první se třepotá v síti. Opavský snajpr má políčeno na hattrick. Asistence: Andrej Adamec, Kryštof Stuchlík.
    31:29 Tomáš ROUSEK - 1:4
     
    31:29
    Opava právě vstřelila branku!
    Teď už se Opava ze čtvrté trefy raduje! Tomáš Káňa v útočné třetině vyčkával s přihrávkou. Nakonec si na ose kluziště vybral TOMÁŠE ROUSKA, který udělal Judovi kličku do forhendu a puk následně uklidil do prázdné klece. Asistence: Tomáš Káňa.
    24:06 Miroslav JUDA - 1:3
     
    24:06
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Už jsem měl rozepsaný příspěvek o tom, že ani tato přesilovka nevychází domácím podle představ, rázem je tady ale snížení na 1:3! MIROSLAV JUDA přejel útočnou modrou, přes obránce vystřelil a Slíž máchl lapačkou naprázdno! Asistence: Aleš Trnka, Pavel Ambrož.
    17:07 Daniel HÄRING - 0:3
     
    17:07
    Opava právě vstřelila branku!
    Horáci jsou zralí na ručník! Jeden z domácích zadáků vyrobil hrubku přímo před vlastní brankou a volného kotouče se zmocnil DANIEL HÄRING. Opavský útočník udělal Judovi kličku a kotouč pohodlně zasunul do branky. Kus práce odvedl i Jakub Voznica. Asistence: Jakub Voznica.
    15:01 Jakub VOZNICA - 0:2
     
    15:01
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do trháku! Adam Beránek měl puk na levém kruhu a všiml si na ose najíždějícího JAKUBA VOZNICI. Ten pohotově vypálil a Juda na kotouč nedosáhl. Asistence: Adam Beránek, Radim Štěpánek.
    13:28 Tomáš KÁŇA - 0:1
     
    13:28
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan udeřil ve vlastním oslabení! Petr Slabý na modré přišel o kotouč, kterého se zmocnil TOMÁŠ KÁŇA. Tomu se otevřela dálnice a v úniku si položil Judu na zem. Puk poté zkušenému útočníkovi utekl a Káňovi hrací předmět sice utekl, zkušený forvard ale z nulového úhlu nakonec dostal puk do branky. Bez asistence.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 25. M. Juda (Trnka, Ambrož), 44. Paleček (M. Juda, Jan Ludvík), 54. Orsech – 14. Káňa, 16. Voznica (Beránek, Štěpánek), 18. Häring (Voznica), 32. Rousek (Káňa), 38. Rousek (Adamec, K. Stuchlík), 52. Káňa (Rousek)


    HHK Velké Meziříčí: J. Juda (P. Juda) – Trnka, Lašák, Slabý (A), Ambrož (C), Kochánek, Orsech – Vedral, Juráň (A), Paleček – Jan Ludvík, M. Juda, Šantora – D. Dolníček I, Burian, Kotrba – Nesvadba, Broža.
    Trenér: Jiří Adam.

    HK Opava: Slíž (Nowak) – Adamec, Štěpánek, Ervasti, Jak. Ludvík, Kalus, Lehotský, Foltýn – Káňa (A), K. Stuchlík (A), Rousek (C) – Vašenka, Beránek, Kadula – Hendrych, Häring, Voznica – Pachula, Kotásek, Buršík.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    Rozhodčí: Kohoutek – Tichý, Vískot
    bahis siteleri