K. Vary – Plzeň 2:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Sobota 17.02.2024, 17:00 • Sparkasse Vogtland Arena, Klingenthal • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:59
    5/4
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici přece jen snižují, TOMÁŠ BARTEJS se prosazuje svižnou střelou z hranice levého kruhu! Rána prolétla Samuelu Hlavajovi mezi rukou a tělem, a to nejspíše i proto, že neměl čistý výhled přes své spoluhráče. Asistence: Vít Jiskra.
    Bartejs T., Jiskra V., Černoch J., Stříteský M., Beránek O.
    Jansa F., Mertl T., Laakso A., Bučko M.
     
    45:55
    5/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá pro Plzeň velmi dobře, ALEKSI LAAKSO využil zmatečné situace před Frodlem a přidává pátou trefu indiánů. Laakso si najel naproti kotouči, který k němu jel do prostoru pravého kruhu. Finský zadák do puku plácnul z první a poslal jej nechytatelně do horní části Frodlovy klece. Ten nejspíše pustí na svou pozici Vladislava Habala. Bez asistence.
    Laakso A., Bučko M., Mertl T., Lev J., Šiler J.
    Beránek O., Stříteský M., Černoch J., Jiskra V., Huttula J.
     
    42:49
    5/4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni využívají přesilovku a Plzeň navyšuje vedení! JAKUB LEV stál v na první pohled nevhodné pozici pro střelu, jelikož byl v ostrém úhlu. Po nahrávce Adriána Holešinského ale vyslal puk po ledě na vzdálenější tyč a překonal v tu chvíli již bezmocného Frodla. Asistence: Adrián Holešinský, Jan Schleiss.
    Lev J., Holešinský A., Schleiss J., Zámorský P., Rekonen A.
    Stříteský M., Jiskra V., Bartejs T., Procházka O.
     
    32:17
    4/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se prosazují ve vlastní početní nevýhodě! Ten využil zaváhání od Dalimila Mikysky, který kotouč ve své třetině poslal do jeho hloubky naslepo. V jeho cestě ale stál JAN SCHLEISS, který poskytnutou šancí nepohrdl a kotouč zavezl a dobouchal za Dominika Frodla. Ten hráčům před sebou za toto nedorozumění rozhodně nepoděkuje. Bez asistence.
    Schleiss J., Mertl T., Piskáček J., Bučko M.
    Kangasniemi I., Gríger D., Procházka O., Mikyska D., Rachůnek T.
     
    27:04
    5/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni jdou opět do vedení! ADRIÁN HOLEŠINSKÝ dostal předloženou lahůdkovou nahrávku do brankoviště od Jana Schleisse. Slovenský reprezentant před sebou měl velmi jednoduchou úlohu v podobě zasunutí touše do odkryté karlovarské branky. Asistence: Jan Schleiss.
    Holešinský A., Schleiss J., Piskáček J., Dujsík T., Indrák M.
    Koffer F., Kangasniemi I., Hladonik J., Dlapa O., Huttula J.
     
    02:34
    5/5
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu další trefa, Karlovy Vary vyrovnávají zhruba po dvou minutách hry! DANIEL KRUŽÍK si vzal kotouč a z prostoru pravého kruhu se odhodlal ke střele lehce nad ledem. Samuel Hlavaj si na tento pokus nedokázal sáhnout, a tak hrajeme znovu od nuly. Asistence: Ondřej Dlapa.
    Kružík D., Dlapa O., Váňa M., Kofroň D., Bartejs T.
    Malák D., Zámorský P., Indrák M., Holešinský A., Schleiss J.
     
    00:30
    5/5
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Blesková branka utkání pod širým nebem, jejímž autorem je MIROSLAV INDRÁK! Tomu kotouč předložil do ideální pozice před Frodlem Adrián Holešinský a před plzeňským borcem s číslem 95 se zjevila téměř odkrytá klec. S tím neměl Indrák již větší problém a předvedl rychlé otevření skóre zápasu. Asistence: Adrián Holešinský.
    Indrák M., Holešinský A., Zámorský P., Schleiss J., Malák D.
    Černoch J., Jiskra V., Bartejs T., Procházka O., Huttula J.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 3. Kružík (Dlapa), 51. Bartejs (Jiskra) – 1. Indrák (Holešinský), 28. Holešinský (Schleiss), 33. Schleiss, 43. Lev (Holešinský, Schleiss), 46. Laakso


    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (46. Habal) – Bartejs, Huttula, McFadden, Stříteský, Mikyska, Havlín, Dlapa – Jiskra, Černoch (C), O. Procházka – Rachůnek (A), Gríger, O. Beránek (A) – Kangasniemi, Hladonik, Koffer – Váňa, Kofroň, Kružík.
    Trenér: Václav Eismann

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Klouček) – Malák, Zámorský, Piskáček (A), Bučko, Laakso, Dujsík, Kvasnička – Holešinský, Indrák, Schleiss (C) – Šiler, Mertl, Lev (A) – Pour, Benák, Rekonen – Matýs, M. Soukup, Jansa.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Gerát, Hynek

    Diváci: 13000
    bahis siteleri