Hodonín – Gamaspol Jeseník 4:4 (kon.)
konec
FC Tango Hodonín
4:4 (1:2)
AC Gamaspol Jeseník
Sobota 17.02.2024, 20:30 • TEZA Hodonín • 2. Futsal liga východ • 16. kolo
     
    36:25
    Hodonín právě vstřelil branku! Tak tenhle gól si Jakub Till za rámeček nedá. Nepříliš povedený přízemní pokus FILIPA VANDY mu prolétl mezi nohama a skončil v bráně.
     
    32:24
    Gamaspol právě vstřelil branku! Jeseník si bere okamžitě vedení zpět. Domácí tým probudil z euforie přesným zakončením PATRIK PLHÁK. Asistence: Michal Žák.
     
    31:45
    Hodonín právě vstřelil branku! Máme srovnáno! Ke střele z poměrně velké vzdálenosti napřáhl DAVID BENEŠ a dokonale zaskočil brankáře Tilla. Asistence: Tomáš Ťok.
     
    23:36
    Hodonín právě vstřelil branku! Smolný okamžik pro Jeseník. Střelu TOMÁŠE ŤOKA tečoval jeden z hostujících hráčů, Till neměl šanci včas zareagovat. Asistence: Tomáš Vamuža.
     
    22:09
    Gamaspol právě vstřelil branku! Krásná kombinace. JAN VAVRAČ si narazil míč s Liborem Demeterem a z bezprostřední blízkosti prostřelil Kůřila. Asistence: Libor Demeter.
     
    19:42
    Gamaspol právě vstřelil branku! Tak tohle se domácím nepovedlo. Hodonínský hráč zazmatkoval a přišel o míč, čehož využil JAN VAVRAČ a poslal balón do prázdné brány.
     
    15:28
    Hodonín právě vstřelil branku! Nedůraz v hostující obraně potrestal VOJTĚCH ČECH! Ten se nejdříve vyčítavě díval na rozhodčího, vzápětí se však znova zapojil do hry, soupeře před bránou obral o míč a srovnal stav utkání.
     
    11:20
    Gamaspol právě vstřelil branku! Obrovské zaváhání v domácí obraně. Chyby využil DAVID MARCINOV, jenž se zmocnil míče a prosadil se střelou k protější tyči.

    Michal Hladký

    Branky: 16. Čech, 24. Ťok (Vamuža), 32. Beneš (Ťok), 37. Vanda – 12. Marcinov, 20. Vavrač, 23. Vavrač (Demeter), 33. Plhák (Žák)

    Karty:   19. Vanda (HOD) – 35. Demeter (JES), 40. Vavrač (JES)


    FC Tango Hodonín: Kůřil (Jankovič) – Vanda, Janulík, Krajča, Ťok (C), Čech, Varmuža, Beneš, Lamáček
    Trenér: Miroslav Bartyzal

    AC Gamaspol Jeseník: Till – Vavrač, Marcinov, Bajza, Demeter, Žák, Plhák (C), Vencálek, Obšil
    Trenér: Patrik Plhák

    Rozhodčí: Zapletal, Gasnárek
    bahis siteleri