Královské Vinohrady – Česká Lípa 5:4 (kon.) | Bohemians – Mladá Boleslav 6:5 (po pr.) | Vítkovice – Tatran 11:6 (kon.)
Karlovy Vary – Pardubice 8:2 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
11:6 (2:2, 2:2, 7:2)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 18.02.2024, 18:00 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    59:23 Martin GATTNAR - 11:6
     
    59:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Šindler připravil útočníky Tatranu o míček, ten si vzal Matejčík a utíkal s ním po pravé straně a pak jej přehrál doleva na MARTINA GATTNARA a ten dokončil svůj hattrick. Asistence: Marek Matejčík.
    53:48 Rostislav GATTNAR - 10:6
     
    53:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Šmíd po odebrání míčku hráčům Střešovic postupoval po pravém mantinelu a procedil přes bránící přihrávku na střed na ROSTISLAVA GATTNARA, který zakončil do prázdné brány a připsal si již svůj čtvrtý dnešní gól. Asistence: Adam Šmíd.
    52:57 Martin ŠINDELÁŘ - 9:6
     
    52:57
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po střele Meliše z levé strany se míček odrazil k MARTINU ŠINDELÁŘOVI, který dorážkou do prázdné brány zkompletoval svůj hattrick. Asistence: Milan Meliš.
    52:14 Rostislav GATTNAR - 9:5
     
    52:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po souboji u pravého mantinelu poslal Sidunov přihrávku na střed na ROSTISLAVA GATTNARA, který zakončoval do téměř prázdné brány poté, co se Jurco zapomenul u levé tyče. Asistence: Ondřej Sidunov.
    52:02 Matěj HAVLAS - 8:5
     
    52:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Při hře v šesti si balónek s Markem Benešem vyměnil MATĚJ HAVLAS a pak vyslal ránu, kterou domácí brankář Jasiok nebyl schopný chytit. Asistence: Marek Beneš.
    50:48 Rostislav GATTNAR - 8:4
     
    50:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po velmi rychlé rozehrávce a nahrávce Matyáše Šindlera se z levé strany dostal ke střele ROSTISLAV GATTNAR, který ránou k pravé tyči neminul. Asistence: Matyáš Šindler.
    49:58 Adam ŠMÍD - 7:4
     
    49:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po Gattnarově přihrávce k levé tyči střílel Štěpán Kaleta, ten ještě neuspěl, ale míček se odrazil k ADAMU ŠMÍDOVI, který si jej zpracoval a následně svou šanci proměnil. Asistence: Štěpán Kaleta.
    49:46 Lukáš FUKALA - 6:4
     
    49:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po přihrávce se dostal na středu ke střele LUKÁŠ FUKALA, který střelou z otočky překonal brankáře Střešovic. Asistence: Martin Gattnar.
    44:25 Adam ZUBEK - 5:4
     
    44:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Od pravého mantinelu poslal na střed přihrávku Adam Šmíd na ADAMA ZUBKA, který si balónek zpracoval a střelou pod Jurcovu levou ruku vsítil branku. Asistence: Adam Šmíd.
    32:51 Martin ŠINDELÁŘ - 4:4
     
    32:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Marek Beneš poslal od pravého mantinelu střílenou přihrávku před bránu na volného MARTINA ŠINDELÁŘE, který poslal míček do protipohybu brankáře Jasioka. Asistence: Marek Beneš.
    31:50 Adam ZUBEK - 4:3
     
    31:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po přihrávce zpoza brány Střešovic od Šimona Halaty se ke střele dostal ADAM ZUBEK, který brankáře Tatranu Jurca překonal. Asistence: Šimon Halata.
    29:54 Milan MELIŠ - 3:3
     
    29:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice dlouho kombinovali na vítkovické polovině, teprve až Tomáš Hanák ale našel volného MILANA MELIŠE, který střelou z otočky uspěl v souboji proti domácímu brankáři. Asistence: Tomáš Hanák.
    21:45 Martin GATTNAR - 3:2
     
    21:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Adam Tlapák ztratil při útoku míček, který zachytil MARTIN GATTNAR a ten svou střelou překonal Tomáše Jurca. Asistence: Marek Matejčík.
    Tomáš HANÁK - 2:2
     
    18:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Matěj Havlas dlouho naznačoval střelu, nakonec posílal přihrávku před Jasiokovu bránu, kde se po sérii odrazů od domácích hráčů ke skákajícímu míčku dostal TOMÁŠ HANÁK, který ze vzduchu balónek poslal do sítě. Asistence: Matěj Havlas.
    Martin GATTNAR - 2:1
     
    17:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po zachycení míčku u vlastní brány poslal Lukáš Fukala do úniku MARTINA GATTNARA, který se střelou z levé strany na vzdálenější tyč nemýlil. Asistence: Lukáš Fukala.
    Rostislav GATTNAR - 1:1
     
    16:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po standartní situaci z rohu, kterou rozehrával Šmíd, dostal nabídku ke střele Sidunov, jeho rána šla jen za bránu, kde si míček našel ROSTISLAV GATTNAR, který balónek zasunul do brány. Asistence: Ondřej Sidunov.
    Martin ŠINDELÁŘ - 0:1
     
    10:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po zachycení přihrávky poslal Kreysa dopředu MARTINA ŠINDELÁŘE, ten se nejprve probojoval přes domácí obránce, následně pak střelou k levé tyči prostřelil domácího gólmana. Asistence: Jonáš Kreysa.

    Matěj Juřík


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 17. R. Gattnar (Sidunov), 18. M. Gattnar (Fukala), 22. M. Gattnar (Matejčík), 32. Zubek (Hatala), 45. Zubek (A. Šmíd), 50. Fukala (M. Gattnar), 50. A. Šmíd (Kaleta), 51. R. Gattnar (Šindler), 53. R. Gattnar (Sidunov), 54. R. Gattnar (A. Šmíd), 60. M. Gattnar (Matejčík) – 11. Šindelář (Kreysa), 19. T. Hanák (Havlas), 30. Meliš (T. Hanák), 33. Šindelář (Mare. Beneš), 53. Havlas (Mare. Beneš), 53. Šindelář (Meliš)


    Zásahy brankářů: 15:16.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Jasiok (Souček) – Kaleta, Hubálek, Šebesta (C), Jankovský, Hatala, Vít – Sidunov, Šindler, R. Gattnar, A. Šmíd, Fukala, M. Gattnar, Matejčík, Palčinský, Zubek, L. Hájek, Slončík, Galia.
    Trenér: Daniel Folta

    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Körber) – Meliš, Kisugite, Tlapák, Sládeček, F. Eliáš – A. Kučera, Vavroušek, Mare. Beneš (C), Havlas, T. Hanák, Kolísko, Šindelář, Kreysa, Čelakovský, J. Boček, Šimek, Sádlo.
    Trenér: Martin Pánek

    Rozhodčí: Pavel Kačer, Ondřej Vašíček

    Diváci: 589
    bahis siteleri