Slavia – Třebíč 3:2 (po pr.) | Přerov – Zlín 0:2 (kon.) | Jihlava – Sokolov 4:1 (kon.)
Litoměřice – Frýdek-M. 3:5 (kon.) | Vsetín – Kolín 4:2 (kon.) | Pardubice B – Znojmo 4:2 (kon.)
Poruba 2011 – Prostějov 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Berani Zlín
Středa 28.02.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    - 0:2
     
    58:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    A ze ztráty pásma se zřejmě definitivně rodí zlínské vítězství! Do prázdné branky se přes bránícího Krisla prosadil NICOLAS WERBIK! Asistence: Martin Novák.
     
    57:38
    Přerov to zkouší v šesti bez brankáře.
     
    57:15
    Tak Černý si teď otřel z čela pořádně velkou kapku potu! Jako poslední hráč zaváhal při střele, kotouč mu sjel a do samostatného úniku se rázem hrnul Zdeněk Sedlák! Toho ale Michal Postava parádně vychytal lapačkou!
     
    55:41
    Zubři vůbec nejsou schopni přenést hru ze svého pásma. Zničehonic se teď ke střele dostal Werbik, který napálil horní tyč!
     
    51:26
    Darek Hejcman si technicky na soupeře věří! Opět několikrát zamíchal kotoučem, získal výhodnou pozici a vypálil z mezikruží, jenže těsně přestřelil!
     
    50:17
    Dobrá šance Zlína! Do pásma dobruslil Warg, který vypálil z druhé vlny. Jeho ránu povyjetý Postava vyrazil před sebe, díky čemuž zkoušel bleskově dorážet v krkolomné pozici Süss, odkrytou branku ale minul!
     
    43:42
    Zubři slavili vyrovnání z hole Zeleňáka, to ale přišlo díky zakolísání Romana Pšurného, který srazil Hufa. Puk navíc do branky doletěl až po přerušení.
     
    43:24
    A ševci potřetí v zápase zahrozili v oslabení! Gagovu ránu k tyči Postava vykopl betonem!
     
    41:38
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Martin Novotný – 2 min., podrážení.
     
    39:00
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Aleksi Salonen – 2 min., nedovolené bránění.
    - 0:1
     
    29:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Těsně před polovinou zápasu je tady úvodní branka zápasu! Černý svedl těsný bruslařský souboj o kotouč se soupeřem, přičemž uspěl, zakázané uvolnění ale čároví rozhodčí neodpískali. Záhy se kotouč dostal z rohu přes Pavla Sedláčka na BEDŘICHA KÖHLERA a ten vysoko mířenou příklepem překonal Postavu! Asistence: Pavel Sedláček.
     
    26:51
    Kudělkovi se nepodařilo vybojovat kotouč a po odrazu se přímo před Postavu dostal Šlahař! Jeho rozvážné zakončení ale k úvodní brance zápasu nevedlo!
     
    15:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Březina – 2 min., sekání.
     
    15:43
    Ševci podruhé zahrozili ve vlastním oslabení! Před domácí brankou zůstal navzdory přesile nehlídaný Jan Süss, faulem ho ale zastavil Březina!
     
    14:52
    Hejcman dobře obešel soupeřova obránce a naslepo hledal spoluhráče před brankou. Nikdo z domácích se zde nenacházel, Přerov ale vybojoval alespoň druhou přesilovku. Jakub Šlahař putuje na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    13:06
    Michal Postava si zapsal v samotném závěru vlastní přesilovky velmi důležitý zákrok! Krislova rána letěla mimo tři tyče a z běžného vyhození o mantinel se dostal za přerovskou obranu do úniku Jesse Paukku! Jeho záměr domácí gólman přečetl a levou tyč si skvěle pohlídal!
     
    11:07
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Denis Kindl – 2 min., krosček.
     
    09:41
    Pechanec se zničehonic ocitl v dobré šanci! Mezi čtyřmi hráči hostů se dostal ke střele na levém kruhu, vše ale zastavil Hufův beton. Hraje se ve velmi dobrém tempu a atmosféře. Z obou mužstev jde cítit, že play-off je za dveřmi.
     
    08:40
    Postava skvěle přečetl hru a vytáhl v závěru oslabení důležitý zákrok! Werbik propašoval kotouč na u tyče čekajícího Sedláka, na jeho zakončení ovšem čekal levý beton domácího gólmana!
     
    06:46
    Je tady první vyloučení v dnešním zápase. Přesilovku si zahraje Zlín poté, co je za hákování vyloučení Darek Hejcman. Přísný trest po souboji, ve kterém se oba soupeři prezentovali stejnou intenzitou, Zlínský jej ovšem neustál.
     
    02:47
    Další dobrá šance Hanáků! Z protiútoku dostal přihrávku nablízko Dobša, ten ale z bezprostřední vzdálenosti pro čtvrtou domácí formaci první body zápasu nezapsal! Huf sklapl betony k ledu včas.
     
    00:35
    A brzy přichází první velká šance zápasu! Zubři se dostali do přečíslení, které řídil Jakub Svoboda, David Březina ale po pasu z ostrého úhlu nedokázal překonat Hufa v přesunu!
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 30. Köhler (P. Sedláček), 59. Werbik (Novák)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Schnattinger) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, Zeleňák, Krisl (C), F. Němec, J. Adámek – Březina, Pechanec, Jak. Svoboda – Chludil, Hejcman, Pospíšil – T. Doležal (A), Pšurný, Ministr – Goiš, Zembol, Dobša.
    Trenér: M. Mikeska

    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Salonen, Riedl, Čáp, Warg, Zbořil, M. Novotný, Suhrada – P. Sedláček (A), Gago, Köhler (C) – Šlahař, Holík, Paukku – M. Lang, Werbik, Süss – Novák, Kindl, Z. Sedlák.
    Trenér: J. Srdínko

    Rozhodčí: Skopal, Zeliska – Štofa, Zídek
    bahis siteleri