Chomutov – Mostečtí Lvi 8:2 (kon.) | Tábor – Příbram 5:2 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 5:0 (kon.)
Letňany – Vrchlabí 1:4 (kon.) | Písek – Cheb 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Hronov 7:3 (kon.)
Kopřivnice – Havířov 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 1:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 3:4 (po pr.)
SHKM Hodonín – Vyškov 6:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 2:0 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Kobra 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Bobři Valašské Meziříčí
3:4 (0:0, 1:3, 2:0 - 0:1)
HK Opava
Středa 28.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 41. kolo
Partner:
    63:05 Tomáš ROUSEK - 3:4
     
    63:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Bonusový bod putuje na konto Opavy! Vašenka zavezl kotouč do pásma, obkroužil s ním branku a poté ho zleva předložil mezi kruhy úplně volnému TOMÁŠI ROUSKOVI, který střílel z první nad Pavlíčkovu lapačku. Asistence: Jan Vašenka a Jan Vojtovič.
    53:36 Michal POPELKA - 3:3
     
    53:36
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Velká chyba Antonína Nowaka. MICHAL POPELKA se vydal proti přesile. Kotouč mu utekl. Opavský brankář ho rozehrál přímo na hul domácího útočníka a o vteřinu později litoval. Asistence: Tomáš Vávra.
    51:17 Lubomír ŠTACH - 2:3
     
    51:17
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři bleskově využívají přesilovku a radují se z kontaktního gólu. Vavřík posunul po buly na levé straně puk za sebe na LUBOMÍRA ŠTACHA a jeho vyšší nahození skončilo překvapivě v opavské brance. Nowak měl zřejmě zakrytý výhled, puk letěl nad jeho levé rameno. Asistence: Michael Vavřík.
    38:27 Andrej ADAMEC - 1:3
     
    38:27
    Opava právě vstřelila branku!
    A další gól Opavy! Marek Brada vymíchal na pravé straně protihráče a předložil puk na zadní tyč, kde jej doklepl do branky dojíždějící ANDREJ ADAMEC. Asistence: Marek Brada a Jan Vojtovič.
    37:59 Jan VAŠENKA - 1:2
     
    37:59
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané jdou po vyhraném vhazování v útočném pásmu podruhé do vedení. Brada posunul po buly kotouč za sebe na JANA VAŠENKU a ten mířil zápěstím přesně k bližší levé tyči. Asistence: Marek Brada.
    27:59 Tomáš VÁVRA - 1:1
     
    27:59
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři proměňují přesilovou hru. Michal Popelka přihrál z levého kruhu do toho pravého proti holi osamoceného TOMÁŠE VÁVRY a ten pálil nápřahem do pravého horního růžku opavské klece. Asistence: Michal Popelka a Lubomír Štach.
    20:24 Tomáš ROUSEK - 0:1
     
    20:24
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté jdou z následného protiútoku do vedení. Káňa zavezl kotouč do pásma a po tečované zadovce Šindeláře se do puku nápřahem opřel TOMÁŠ ROUSEK. Dělovka opavského kanonýra z vrcholku levého kruhu zamířila ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Jiří Šindelář a Tomáš Káňa.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 28. Vávra (M. Popelka, Štach), 52. Štach (Vavřík), 54. M. Popelka (Vávra) – 21. Rousek (Šindelář, Káňa), 38. Vašenka (Brada), 39. Adamec (Brada, Vojtovič), 64. Rousek (Vašenka, Vojtovič)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) – Baroš, Sviták, Holomek (C), Liss, Štach, Holiš, Hladiš – Stodůlka, Vavřík (A), Kozubík – Finsterle (A), Martiník, Gola – M. Popelka, Vávra, Melenovský – Kuchařík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    HK Opava: Slíž (27. Nowak) – Lehotský, Šindelář (C), Adamec, Štěpánek, Ervasti, Jak. Ludvík, Foltýn – Káňa, K. Stuchlík (A), Rousek (A) – Krejsa, Brada, Kadula – Vašenka, Häring, Vojtovič – Kotásek, Buršík, Hradil – Wendelin.
    Trenér: Pavel Zdráhal

    Rozhodčí: Koziol – Vengřín, Smetková
    bahis siteleri