Sassuolo – Neapol 1:6 (kon.) | Inter – Atalanta BC 4:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:6 (1:3)
SSC Neapol
Středa 28.02.2024, 18:00 • Mapei Stadium, Reggio Emilia • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    75. Chviča KVARACCHELIJA - 1:6
     
    75
    Neapol právě vstřelila branku!
    CHVIČA KVARACCHELIJA přenechal realizaci rohového kopu Raspadorimu. Po hlavičce Vopata se gruzínský fotbalista nejprve dostal k zablokované střele a pak i k dorážce, při níž narval míč do bližšího horního rohu brány.
    51. Chviča KVARACCHELIJA - 1:5
     
    51
    Neapol právě vstřelila branku!
    CHVIČA KVARACCHELIJA doběhl Osimhenovu přihrávku z obranné poloviny. Zleva si navedl míč na střed a parádně uklidil míč ze svého pohledu k pravé tyči, ke které se Consigli ani nesnažil odrazit.
    48. Victor OSIMHEN - 1:4
     
    48
    Neapol právě vstřelila branku!
    Další strašidelná chyba v rozehrávce Sassuola! Při rozehrávce z vlastního vápna Ruan Tressoldi namazal Kvaracchelijovi. Gruzínec nesobecky vyhledal VICTORA OSIMHENA a Nigerijec se mu odvděčil hattrickem.
    41. Victor OSIMHEN - 1:3
     
    41
    Neapol právě vstřelila branku!
    Domácí inkasují potřetí během deseti minut! Matheus Henrique u svého vápna odevzdal míč přihrávkou na nepřipraveného Ferrariho. VICTOR OSIMHEN se okamžitě nabídl Politanovi na přihrávku za obranu a chladnokrevně přehodil vybíhajícího Consigliho.
    31. Victor OSIMHEN - 1:2
     
    31
    Neapol právě vstřelila branku!
    „I Partenopei“ otáčí stav z takřka totožné souhry, na jejímž začátku byla Di Lorenzova přihrávka do vápna! Anguissovu zadovku z předchozí akce napodobil Politano. V roli zakončujícího Rrahmaniho se ocitl VICTOR OSIMHEN a před malým vápnem uklidil míč k vzdálenější tyči.
    29. Amir RRAHMANI - 1:1
     
    29
    Neapol právě vstřelila branku!
    Z pohledné akce dávají hosté vyrovnávající gól! Di Lorenzovu přihrávku Anguissa vrátil za sebe originální patičkou. Tou našel v meziprostoru zapomenutého NEDIMA RRAHMANIHO a kosovský reprezentant pravačkou procedil míč za Consigliho, který si na něj jen nepatrně sáhl.
    17. Uroš RAČIĆ - 1:0
     
    17
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Hned první zakončení domácího týmu skončilo gólem! Pinamonti se po sklepnutí od Bajramiho netrefil do akrobatického zakončení. Ve finále to bylo ku prospěchu věci, protože míč vypadl před vápno a UROŠ RAČIĆ ho dobře umístěnou přízemní střelou napasoval za Mereta.

    Michal Břuchanský

    Branky: 17. Račić – 29. Rrahmani (Anguissa), 31. Osimhen (Politano), 41. Osimhen (Politano), 48. Osimhen (Kvaracchelija), 51. Kvaracchelija (Osimhen), 75. Kvaracchelija


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 1:6. Rohy: 5:10. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 3:5.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Pedersen, Tressoldi (77. Kumbulla), Ferrari (C), Doig (57. Missori) – Račić (56. Volpato), Henrique – Bajrami (77. Defrel), Thorstvedt, Laurienté – Pinamonti (87. Kumi).
    Náhradníci: Cragno, Pegolo – D. Berardi, Ceïde, Erlić, Lipani, Mulattieri, Obiang.

    Trenér: Emiliano Bigica

    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo (C), Rrahmani (62. Jesus), Östigaard, Rui – Anguissa, Lobotka (80. Dendoncker), Traorè (76. Zieliński) – Politano (62. Raspadori), Osimhen (76. Simeone), Kvaracchelija.
    Náhradníci: Contini, Gollini – Lindström, Mazzocchi, Natan, Olivera.

    Trenér: Francesco Calzona

    Rozhodčí: Chiffi – Peretti, Imperiale
    bahis siteleri