Chomutov – Mostečtí Lvi 8:2 (kon.) | Tábor – Příbram 5:2 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 5:0 (kon.)
Letňany – Vrchlabí 1:4 (kon.) | Písek – Cheb 1:2 (po pr.) | Benátky n/J – Hronov 7:3 (kon.)
Kopřivnice – Havířov 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 1:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 3:4 (po pr.)
SHKM Hodonín – Vyškov 6:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 1:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Technika Brno 2:0 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Kobra 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
8:2 (4:1, 2:0, 2:1)
Mostečtí Lvi
Středa 28.02.2024, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:34 Pavel PÍSAŘÍK - 8:2
     
    57:34
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Nešťastný gól pro domácího brankáře. PAVEL PÍSAŘÍK tísněn vystřelil, Richard Běhula puk vyrazil nad sebe a ten se obloučkem o jeho záda odrazil do branky. Asistence: Josef Rykl.
    49:51 Jakub VÁCHAL - 8:1
     
    49:51
    Piráti právě vstřelili branku! Jakub Chrpa nabil na modrou JAKUBOVI VÁCHALOVI a ten střelou z nápřahu překonal Hosnedla. Asistence: Jakub Chrpa a František Mála.
    49:13 Richard ZÁRUBA - 7:1
     
    49:13
    Piráti právě vstřelili branku! Jakub Veselý zavezl puk do útočné třetiny, jeho první střelu Hosnedl vyrazil a tak s pukem objel branku a našel úplně volného RICHARDA ZÁRUBU a ten se zakončením do prázdné branky neměl problém. Asistence: Jakub Veselý, Daniel Jouza
    32:04 Jakub ZAJÍČEK - 6:1
     
    32:04
    Piráti právě vstřelili branku! Vít Seemann vypálil těsně za modrou čárou puk, Lukáš Hosnedl ho beton vyrazil před sebe a k puku se jako první dostal JAKUB ZAJÍČEK, pro kterého nebyla problém puk poslat do branky. Asistence: Vít Seemann a Lukáš Stehlík.
    31:10 František MÁLA - 5:1
     
    31:10
    Piráti právě vstřelili branku! Tomáš Koblížek nejprve tečoval puk těsně před Hosnedlem, následně se dotaz k dorážce, kterou hostující brankář vyrazil do břevna a vše dokonal FRANTIŠEK MÁLA, který trefil ve vzduchu puk a dává pátý gól. Asistence: Tomáš Koblížek
    15:28 Tadeáš SVOBODA - 4:1
     
    15:28
    Piráti právě vstřelili branku! A máme tady hattrick! TADEÁŠ SVOBODA dostal přihrávku mezi kruhy od Martina Tůmy a prostřelil Lukáše Hosnedla . Asistence: Martin Tůma a Patrik Kadeřávek.
    11:21 Jakub PROCHÁZKA - 3:1
     
    11:21
    Mostečtí Lvi právě vstřelili branku! Obrovskou minelu teď vyrobil Jakub Váchal, který namazal puk přímo na hokejku JAKUBA PROCHÁZKY, který rychlou ranou prostřelil bezmocného Richarda Běhulu .
    07:50 Filip ELIÁŠ - 3:0
     
    07:50
    Piráti právě vstřelili branku! První přesilová hra a hned ji domácí využívají. Jan Svoboda posunul na modré puk na Jakuba Chrpu, který z první vystřelil a odražený puk si jako první před brankou našel FILIP ELIÁŠ, jež ho poslal do prázdné branky. Asistence: Jakub Chrpa a Jan Svoboda.
    04:31 Tadeáš SVOBODA - 2:0
     
    04:31
    Piráti právě vstřelili branku! To byla parádní kombinační akce Pirátů! Richard Záruba obešel za modrou čarou obránce Mostu, naznačil střelu, ale místo ní poslal milimetrově přesnou přihrávku na volného TADEÁŠE SVOBODU, který zakončoval do prázdné branky.. Asistence: Richard Záruba.
    02:28 Tadeáš SVOBODA - 1:0
     
    02:28
    Piráti právě vstřelili branku! Hostující obránce udělal hrubku v rozehrávce. K puku se jako první dostal TADEÁŠ SVOBODA, který svojí první střelou Hosnedla nepřekonal, ale z dorážky se už nemýlil.

    Tadeáš Kožený

    Branky a nahrávky: 3. T. Svoboda, 5. T. Svoboda (Záruba), 8. Eliáš (Chrpa, J. Svoboda), 16. T. Svoboda (M. Tůma, Kadeřávek), 32. Mála (Koblížek), 33. Zajíček (Seemann, Stehlík), 50. Záruba (J. Veselý), 50. Váchal (Chrpa, Mála) – 12. J. Procházka, 58. Písařík (Rykl)


    Piráti Chomutov: Běhula (Altrichter) – Kadeřávek, Březák, Eliáš, Ulrych, Záruba, Havel (A), Váchal, Seemann – Stehlík, Hübl (C), Zajíček – J. Svoboda, Eret, M. Tůma – J. Veselý, T. Svoboda, Mála – Koblížek, Chrpa.
    Trenér: Martin Pešout

    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Rykl, Havlůj (C), Hocelík, Vojíř, Havlík, Křen – Berčík, Písařík, J. Procházka – Jindra, Řehoř, Šimeček – Kýhos (A), Böhm, Buberl – V. Král, Pačan.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    Rozhodčí: Domský – Kurtin, Beneš

    Diváci: 1623
    bahis siteleri