Slavia – Chomutov 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 2:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 29.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    47:13
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia se dostává znovu do vedení. Filip nahrál MIKULÁŠI JANOUŠKOVI, který se dostal do útočného pásma a z mezikruží vypálil. Střela se otřela o tyčku Štěrbovy branky a skončila za jeho zády. Asistence: Nikolas Filip a Jakub Dráb.
     
    26:12
    Piráti právě vstřelili branku! Chomutov využívá přesilovku a v Edenu je srovnáno! Velký tlak v útočném pásmu vyvrcholil střelou Grosskopfa, kterou vyrazil Tesař před sebe. Před bránou byl připravený MAKSYM BON, který doklepl puk do odkryté brány. Asistence: David Grosskopf a Jaroslav Pospíšil.
     
    24:15
    Piráti právě vstřelili branku! Hosté využívají dobrého tlaku v úvodu druhé třetiny a snižuje. Pěknou přihrávku dostal od Kloboučka DAVID GROSSKOPF, který se dostal před bránu a Tesaře překonal povedenou kličkou do bekhendu, kterou poslal do odkryté brány. Asistence: Šimon Klobouček a Matyáš Kincl.
     
    15:56
    Slavia právě vstřelila branku! A je tu druhý gól domácích. Slavia se dostala do útočného pásma, ve kterém se ke střele od modré dostal Dráb, který nahrál Krumsovi. Ten si ještě všiml na druhé straně lépe postaveného MARTINA VAŠÍČKA, který rychlou střelou prostřelil Štěrbu. Asistence: Ernests Krums a Jakub Dráb.
     
    09:10
    Slavia právě vstřelila branku! Je tady první gól! VOJTĚCH POLÁK dostal přihrávku za obranu a z mezikruží poslal puk mezi betony Štěrby. Asistence: Martin Vašíček a Ernests Krums.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 10. Polák (Vašíček, Krums), 16. Vašíček (Krums, Dráb), 48. Janoušek (Filip, Dráb) – 25. Grosskopf (Klobouček, Kincl), 27. Bon (Grosskopf, Pospíšil)


    HC Slavia Praha: Tesař (Papež) – Hubinka, Jokl (C), Brotánek, Dráb, Hron (A), Sýkora, Málek – Vašíček, R. Štípek, Hasman, Polák, N. Filip, V. Štípek (A), Sander, Krums, Skalský, Kříženecký, Vosmík, Janoušek
    Trenér: Luboš Jenáček

    Piráti Chomutov: Štěrba (Vavřena) – Procházka, Svoboda, Žižka, Zachariáš, Hynek (A), O. Filip (A), Česnohlídek – Bečvář, Pospíšil, Kincl, Vostiňák (C), Grosskopf, Klobouček, Hlaváček, Rindoš, Friš, Bon
    Trenér: Jan Minčák

    Rozhodčí: Čamra — Bernard, Motl
    bahis siteleri