Singapur – Írán 8:5 (kon.) | Hongkong – Filipíny 9:5 (kon.) | KLDR – Bosna a Hercegovina 2:4 (kon.)
konec
Hongkong
9:5 (3:1, 3:3, 3:1)
Filipíny
Čtvrtek 29.02.2024, 16:30 • Skenderija Sports Arena - Sarajevo • Mistrovství světa - III. B Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Hongkong právě vstřelil branku! Gól při powerplay hostů do prázdné branky. Autorem branky je RYAN CHU. Je to 9:5 a o bodech je rozhodnuto.
     
    56:59
    Hongkong právě vstřelil branku! Využitá přesilovka. Hongkongští odskakují na tři branky a tady to vypadá, že je hotovo. Krásná střela zápěstím od modré pod vyrážečku. Je to 8:5. Autorem branky je YIN LOK LOKEL WONG. Asistence: Yin Hay Yannick Wong.
     
    52:31
    Hongkong právě vstřelil branku! Autorem branky je YI YAM. Asistence: Justin Pan Chung Cheng. Střela od modré čáry zápěstím a skvělá teč, která změnila dráhu letu kotouče. Yam skóruje a je to 7:5.
     
    41:21
    Filipíny právě vstřelily branku! Snížení skóre na jednogólový rozdíl. Přihrávka jednoho beka na druhého a modré čáře, střela zápěstím k tyči a gól. Filipínci snižují na 6:5. Autorem branky je BENJAMIN JORGE IMPERIAL.
     
    38:48
    Hongkong právě vstřelil branku! Autorem branky je ALVIN CHEUK HIMM SHAM. Delší přesilovkový tlak. Pasy přes celou šíři pásma. Výměna kotouče mezi útočníky, přihrávka zpoza branky na levé křídlo a rána do horních pater branky.
     
    33:40
    Hongkong právě vstřelil branku! Další otoča skóre, tentokrát vedení překlápí na svou stranu Hongkong. Ten hodil puk na branku, tam ho ztečoval Sham, změnil dráhu letu a Perez nedokázal reagovat, je to 5:4 pro Hongkong.
     
    31:29
    Hongkong právě vstřelil branku! Jenže radost Filipín netrvala dlouho. Je opět srovnáno. Domácí se dostali s pukem před branku a nadvakrát překonali z dorážky Pereze. Autorem branky je ALVIN CHEUK HIM SHAM.
     
    30:49
    Filipíny právě vstřelily branku! Hosté obracejí skóre ještě ve ruhé periodě. Neskutečná událost. Hongkong prošustorval veení a nyní prohrává o gól. Autorem branky je KENWRICK SZE. Asistence: John Steven Fuglister.
     
    29:52
    Filipíny právě vstřelily branku! Hosté srovnávají, stejně se nepodařilo udržet vedení. Další využitá přesilovka. Hosté tak využili obě části čtyřminutové přesily.
     
    27:49
    Filipíny právě vstřelily branku! Autorem branky je BILLONES. Asistence: Regencia. Pěkná přesilovková souhra, několik výměn puku, několik rotací a střela od modré tahem, která zapadla do branky, 3:2.
     
    18:53
    Hongkong právě vstřelil branku! Mezitím skóruje Hongkong, hosté se neprosadili a domácí trestají. Autorem branky je YAU YAM. Asistence: Justin Pan Cung Cheng, Ho Chun Cheng. Signalizovaná výhoda, projetí hřiště až do útočného pásma hráče Yama. Ten se vydal ne neohrožený výlet, který skončil pukem v brance Pereze. Ten neměl šanci proti střele zápěstím Yama na bližší tyč. Ani se neohlédl, byl hned překonán.
     
    13:49
    Hongkong právě vstřelil branku! Hongkong jde do vedení, opět. Autorem branky je YAU YAM. Chyba na vlastní modré čáře, za to trenéři trhají ruce. Hongkongský plejer se vydal podél pravého mantinelu do hloubky pásma, odsud nahrál těsně před modrou čáru, a tam přišla tvrdá rána k bližší tyči do horní poloviny branky. Perez v rozkleku inkasuje. Asistence: Justin Pan Chung Cheng.
     
    10:14
    Filipíny právě vstřelily branku! Pozor!!!! Tak přece jen gól v oslabení Filipíny ujely do brejku 2 na 1 a po přihrávce zleva doprava pravák chytil kotouč na čepel a poslal ho nadd lapačku. Je srovnáno 1:1. Autorem branky je PATRICK DANIEL ABIS. Assistence: Kenwrick Sze.
     
    05:25
    Hongkong právě vstřelil branku! Domácí nastřeiili puk před branku a tam stále jeden z jejich hráčů, který puk usměrnil do branky, pěkná akce, dobré nastřelení a Hongkong zakládá gólovou listinu. Autorem branky je ELVIS HSU. Asistence: Cheuk Long Ngan, Alvin Cheuk Him Sham.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 6. E. Hsu (Ngan, Sham), 14. Yam (Cheng), 19. Yam (J.P. Cheng, H.Ch.Cheng), 32. Sham, 34. Sham, 39. Sham (J.P.Ch. Cheng), 53. Yam (Cheng), 57. Y.L.L. Wong (Wong), 60. Chu – 11. Abis (Sze), 28. Billones (Regencia), 30. Sibug (Fuglister, Regencia), 31. Sze (Fuglister), 42. Imperial (Tigaronita)


    Hongkong: Ho (Keung) – Y. Wong, H. Cheng, T. Leung, Y.W.A. Law, CH.Y. Yeung, Y. Yam. – J.P.Ch. Cheng, Yau Yam, Y.L.L: Wong – Shum, Chu, M. Hsu – Ngan, Sham, E. Hsu – Ch.L. Chau, L.L.L. Au Yeung, H.Ch. Cheng
    Trenér: Nikita Smirnov

    Filipíny: Perez (Spafford) – Lancero (A), Billones, Sibug, Ham, Pastrana, Macdonald, Santiago, De Guzman – Regencia, Fuglister, Sze – Abis, Imperial, Tigaronita – MIller, Yu, Lagleva
    Trenér: Andrej Timo Juhani Ijas

    Rozhodčí: Kosaka – Button, Chan
    bahis siteleri