Banská Bystrica – Zvolen 4:3 (kon.) | Košice – Spišská N. Ves 1:2 (2:3 po s.n.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Nové Zámky – Michalovce 3:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 1:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 01.03.2024, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:47
    Zvolen dal gól! Hostia odvolali brankára a po tlaku sa im podarilo znížiť! RADOVAN BONDRA tečoval strelu od modrej čiary. Jeho teč preloboval Rabčana a padol do brány. Črtá sa nám ešte dráma. Asistencie: S: Hain, M. Hults.
     
    31:16
    Banská Bystrica dala gól! Domáci využívajú aj štvrtú presilovú hru v zápase! MATHEW WILKINS si puk pekne potiahol na na stred a parádnou strelou prekonal Kupskeho. Asistencie: F. Hora, C. Turnbull.
     
    26:54
    Banská Bystrica dala gól! Domáci využívajú aj tretiu presilovú hru a idú do vedenia! FRANK HORA napriahol od modrej čiary a jeho bomba skončila až za chrbtom Kupskeho. Asistencie: A. Výhonský, A. Bíreš.
     
    16:58
    Banská Bystrica dala gól! Domáci využívajú druhú presilovú hru v zápase a vyrovnávajú tak stav stretnutia. CARTER TURNBULL ukázal svoje majstrovstvo. Výborne sa dostal medzi troch hráčov Zvolena a presnou strelou prekonal Kupskeho. Asistencie: M. Vela, F. Hora.
     
    13:40
    Zvolen dal gól! Hostia využívajú presilovú hru a idú opäť do vedenia v tomto zápase! Hults našiel prihrávkou JARIDA LUKOSEVICIUSA, ktorý zodvihol hlavu a krásnou strelou nedal Krošeljovi v domácej bráne žiadnu šancu. Asistencie: C: Hults, M. Hecl.
     
    06:11
    Banská Bystrica dala gól! Domáci využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia! Wilkins našiel perfektnou prihrávkou pred bránou MARCUSA VELU a ten už nemal problém dopraviť puk do brány. Asistencie: M. Wilkins, C. Turnbull.
     
    00:33
    Zvolen dal gól! Hostia idú bleskovo do vedenia! PETER MARCINEK sa presúval pred domácu bránu a veľmi šikovne tečoval strelu od modrej čiary a prekvapil tak Krošelja. Asistencie: C. Hults, J. Šiška.

    Lissko

    Branky a nahrávky: 7. Vela (Wilkins, Turnbull), 17. Turnbull (Vela, Hora), 27. Hora (Výhonský, Bíreš), 32. Wilkins (Hora, Turnbull) – 1. Marcinek (Hults, Šiška), 14. Lukosevicius (Hults, Hecl), 57. Bondra (Hain, Hults)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Krošelj (Rabčan) – Bačík, Luža, D. Stránsky, Hora, Ďatelinka, Nielsen, Žabka – Wilkins, Vela, Turnbull – Matoušek, Bíreš, Výhonský – Faith, Langkow, Gašpar – Štrauch, Petriska, Macek
    Trenér: Raimo Helminen

    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – C. Hults, Mudrák, Rauhauser, Gachulinec, Andersson, Hain, Sládok – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Kašlík, Fortin, Bondra – Zuzin, Šiška, Marcinek – Csányi, Kolenič
    Trenér: James Russel

    Rozhodčí: Snášel, Štefík – Durmis, Bogdaň
    bahis siteleri