Banská Bystrica – Zvolen 4:3 (kon.) | Košice – Spišská N. Ves 1:2 (2:3 po s.n.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Nové Zámky – Michalovce 3:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 1:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HK DUKLA Trenčín
6:5 (3:0, 4:1, 1:2 - 0:0)
HK Nitra
sk Pátek 01.03.2024, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Sojčík dáva gól a rozhoduje, že HK DUKLA Trenčín získava 2 body do tabuľky Tipos extraligy!
     
    58:21
    Nitra dáva gól a vyrovnáva stav stretnutia! Gatesova strela od modrej bola tečovaná Lackom, ktorý mal postavenú hokejku vo vyššej polohe a vyzerá to, že sa bude telefónovať práve kvôli tejto nejasnosti. Gól napokon platí a vyzerá to, že sa pôjde do predĺženia!
    Asistencie: Gates
     
    54:20
    Nitra dáva gól a využíva presilovú hru! MIKKO KOUSA dáva kontaktný gól na 5:4 a dáva hosťom šancu poriadne zdramatizovať tento neobyčajný zápas!
     
    51:18
    Trenčín dáva gól a využíva presilovú hru! Nastrelený puk skončil na hokejke FILIPA AHLA, ktorý skvelým tečom zvýšuje skóre a udáva tak 2-gólový náskok domácich 8 minút pred koncom riadnej hracej doby.
    Asistencie: Pietroniro, Immo
     
    37:15
    Trenčín dáva gól! ŠIMON PETRÁŠ otáča stav stretnutia a zo stavu 0:3 po prvej tretine sa teraz Trenčania môžu radovať z prvého vedenia v zápase. Asistencie: Škvarek
     
    33:20
    A je vyrovnané! DENIS HUDEC sa po výbornom forechecku dostali k puku a z prihrávky okamžite vypálil na Aittokallia, ktorý už bol bezmocný.
     
    31:53
    Nitra zvyšuje skóre! MILOŠ BUBELA dáva gól, čím dostáva Nitru do dvojgólového vedenia. Bajtek sa pošmykol pred Borákovov bránou, ale stihol posunúť puk nebránenému Bubelovi, ktorý mal pred sebou už len odkrytú bránu.
     
    31:04
    Trenčín strieľa gól! Trenčania budú odmenení za svoju výbornú aktivitu z posledných minút a MATUŠ HLAVÁČ strieľa svoj prvý gól v Tipos extralige!
     
    23:29
    Trenčín strieľa gól! Immo dokázal prekonať Aittokallia ako prvý Trenčiansky hráč v tomto zápase a tak domáci využívajú presilovú hru, čím znižujú stav stretnutia na 1:3!
    Asistencie: Pietroniro
     
    13:22
    Nitra dáva gól! ROBBY JACKSON strieľa druhý gól v tomto zápase a zvyšuje tak stav stretnutia na 3:0! Po zaváhaní v obrane domácich sa Jackson dokázal dostať ku Borákovi úplne osamotaný a po odrazenom puku ho už iba dorazil.
    Asistencie: Gates, Newell
     
    07:23
    Nitra dáva 2. gól! ROBBY JACKSON okamžite využíva presilovú hru hostí, kde strelou zápastím nebol bránený a do ľabého horného rohu bráni triafa Borákovu sieť.
    Asistencie: Kousa, Newell
     
    04:56
    Nitra dáva gól! ALEX COTTON strieľa 7. gól tejto sezóny a otvára tak skóre stretnutia! Veľmi pekná kombinančná hra zo strany Nitry, Borák bol už prakticky bez šance.
    Asistencie: Stacha, Čederle

    Branky a nahrávky: 5. Cotton (Stacha, Čederle), 8. Jackson (Kousa, Newell), 14. Jackson, 24. Immo, 32. Hlaváč (Škvarek), 34. Hudec, 38. Petráš (Škvarek), 52. Ahl, rozh. náj. Sojčík – 32. Bubela (Bajtek), 55. Kolsa, 59. Lacka (Gates)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Škvarek (TRE)
    0:0   Hrnka (NIT)
    2. série:
    1:0   Hudec (TRE)
    1:1   Jackson (NIT)
    3. série:
    1:1   Charbonnau (TRE)
    1:1   Kousa (NIT)
    4. série:
    1:1   Baláž (TRE)
    1:1   Gates (NIT)
    5. série:
    1:1   Conway (TRE)
    1:1   Gill (NIT)
    6. série:
    1:1   Jackson (NIT)


    HK DUKLA Trenčín: Borák (LaCouvee) – Kupec, Pietroniro, Petrovický, Kielb, Hlaváč, Hudec, Nátny – Petráš, Baláž, Immo – Ahl, Conway, Charbonneau, Hudec, Sojčík, Giľák – Krajčovič, Mikúš, Škvarek
    Trenér: Milan Bartovič

    HK Nitra: Aittokallio (Berzinec) – Mezei, Valent, Kousa, Gajdoš, Stacha, Cotton, Bača, Fatul – Bajtek, Gill, Bubela – Jackson, Gates, Newell – Okoličány, Čederle, Lacka – Pobežal, Hrnka, Bačo
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    Rozhodčí: Vladimir Fridrich
    bahis siteleri