Los semifinále MOL Cupu (kon.)
konec
Los semifinále MOL Cupu

Pátek 01.03.2024, 10:00Losování soutěží
     
    Tímto vám děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (10:10:38)
     
    Termín semifinále bude upřesněn, ale Sparta by měla v Opavě hrát v původním termínu, tedy 3. dubna.
     
    Semifinále MOL Cupu:

    Opava – Sparta
    Jablonec/Plzeň – Zlín
     
    Dle slov Zdeňka Grygery chtějí Zlínští až do finále, ačkoliv je nečeká nic lehkého. I nadále se soustředí hlavně na záchranu v lize, ale pohárové finále je velké lákadlo.
     
    2
    Znamená to, že vítěz duelu mezi Jabloncem a Plzní přivítá na domácím hřišti Zlín.
     
    Martin Latka si pochvaluje los, protože nechtěl jet na Spartu. Coby zástupce Opavy však jakékoliv myšlenky na Evropu odmítá, společně s fanoušky si chce užít parádní domácí zápas.

    Tomáš Sivok s nadsázkou nepochválil Jana Kollera, že Spartu opět nalosoval k venkovnímu utkání. Bývalý reprezentant ví, že s celým týmem nesmí Opava podcenit, protože doma bude nepříjemná.
     
    1
    Opava se pokusí vybojovat senzační finále doma! A může se těšit na parádní zápas, jelikož přijede Sparta.
     
    Tak jdeme na věc!
     
    Losu už nic nebrání. Nemáme žádné nasazení ani omezení, doma začíná tým, který bude vylosován jako první.
     
    Amabasador Jan Koller si pochvaluje úroveň derby, které ovládla Sparta. Líbil se mu také zápas Zlína proti Liberci. Za favorita zbývajícího průběhu však považuje právě Pražany.
     
    Aby jeden z potenciálních semifinalistů v této fázi soutěže chyběl, to se stalo naposledy v ročníku 2010/2011. Tehdy se mezi nejlepší čtyřku dostaly Slavia, Olomouc, Kroměříž a pozdější vítěz z Mladé Boleslavi.
     
    V osudí máme tři jisté účastníky. Sparta předvedla skvělý obrat na hřišti Slavie, načež si výhrou 3:2 po prodloužení zajistila postup mezi nejlepší čtyřku. V nastavení se radoval také Zlín, který si poradil s Libercem, tudíž může živit naději na zopakování triumfu z roku 2017.

    Ve finále tehdy narazil na Opavu, se kterou se může potkat i tentokrát! Slezané ve druholigovém souboji zdolali Duklu, ale stejně jako ostatní si musí na čtvrtého počkat. Odložené utkání mezi Jabloncem a Plzní se odehraje 2. dubna.
     
    Hezké páteční dopoledne! Pohár míří do finiše, proto nás od 10:00 čeká los semifinále MOL Cupu.

    Daniel Ryl

    bahis siteleri