Brentford – Chelsea 2:2 (kon.) | Everton – West Ham 1:3 (kon.) | Fulham – Brighton 3:0 (kon.)
Newcastle – Wolverhampton 3:0 (kon.) | Nottingham – Liverpool 0:1 (kon.) | Tottenham – Crystal Palace 3:1 (kon.)
Luton – Aston Villa 2:3 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
3:1 (0:0)
Crystal Palace FC
Sobota 02.03.2024, 16:00 • Tottenham Hotspur Stadium • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
    ze hřiště odchází Yves Bissouma, přichází Giovani Lo Celso,
    ze hřiště odchází Son Hung-min, přichází Dane Scarlett.
    88. Son HUNG-MIN - 3:1
     
    88
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Korejský útočník HEUNG-MIN SON po šťastném odrazu utíkal sám na hostující branku a střelou k právě tyči poslal brankáře Johnstonea na druhou stranu a stvrzuje vítězství Spurs – 3:1! Asistence: Brennan Johnson
     
    82
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
    ze hřiště odchází James Maddison, přichází Pape Matar Sarr,
    ze hřiště odchází Timo Werner, přichází Pierre-Emile Højbjerg.
     
    80
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Domácí dvěma brankami za tři minuty otáčí skóre utkání! Maddison z pravé strany pokutového území kopnul míč do výšky a ten se snesl přímo na hlavu CHRISTIANA ROMERA a ten hlavou zavěsil k levé tyči hostující branky – 2:1! Asistence: James Maddison
     
    77
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Konečně je vyrovnáno! Tottenhamský stadion burácí! Série odrazů a štěstí pomohla Brennanu Johnsonovi k proniknutí do pokutového území a z úhlu posílal míč před branku, kde stál osamocený TIMO WERNER a zaslouženě vyrovnává na 1:1! Asistence: Brennan Johnson
     
    75
    Sam Johnstone z rozehrávkou od branky míč nepospíchal a toho si všiml i rozhodčí Brooks a ocenil brankáře hostí žlutým kartónkem.
     
    75
    Son nebezpečně vypálil z levé strany pokutového území a míč jen o kousek minul hostující branku! Tottenhamu dnešní není přáno.
     
    71
    Střídání v týmu Crystal Palace FC:
    ze hřiště odchází Adam Wharton, přichází Will Hughes,
    ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Odsonne Édouard.
     
    66
    Střídání v týmu Crystal Palace FC:
    ze hřiště odchází Eberechi Eze, přichází Matheus França.
     
    65
    Další velká šance Tottenhamu! Werner z levé strany ještě zastihl balón na hrací ploše a odcentroval před branku. Míč chtěl zakončit Heung-Min Son, který ale míč netrefil a šťastně prodloužil na svého spoluhráče Johnsona, který ale minul branku Crystal Palace!
     
    63
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur:
    ze hřiště odchází Rodrigo Bentancur, přichází Brennan Johnson.
     
    59
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Když EBERECHI EZEMU nedovolil Bentancur vystřelit z protiútoku, mohl si to hostující útočník zopakovat v přímém kopu a s touto šancí vyložil nádherně! Obstřelil zeď a náramně se trefuje pod pravou šibenici domácí branky, kam Vicario dosáhnout nemohl – 0:1!
     
    57
    Podruhé se v dnešním utkání žlutí, poprvé na straně Spurs. Eze se skvěle protáhl až před vápno Tottenhamu a ke střele mu zabránilo pouze zatáhnutí za záchrannou brzdu od Rodriga Bentancura!
     
    54
    Skvělá akce Spurs. Kulusevski našel z levé strany hřiště přihrávkou těsně před pokutové území Sona, jeho krásná střela z první orazítkovala pouze pravou tyč branky Crystal Palace! Obrovská škoda pro domácí.
     
    50
    Jsme svědky první žluté karty v utkání, tu obdržel za odhození svého protihráče Jefferson Lerma.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti, za maličkou chvíli odstartuje druhý poločas 27.kola Premier League mezi Tottenhamem a Crystal Palace. Rozehrávat bude hostující celek.
     
    31
    Obrovská šance hostů! Ayew se objevil ve vápně nikým nehlídaný sám před brankářem Vicariem, vypálil do pravé šibenice, ale domácí gólman předvedl parádní zákrok. Asistent rozhodčího později uvedl praporek, Ayew se zřejmě nacházel v ofsajdové pozici.
     
    21
    Šance i na straně Crystal Palace. Zmatky ve vápně nakonec vzešly ke střele jednoho z hostů kousek za hranicí vápna, která byla zblokována a jeden z hostujících hráčů se jí snažil dorazit, ale brankář Tottenhamu i praporek asistenta rozhodčího byli proti. Nutno dodat, že toto ofsajd rozhodně nebyl a kdyby hostující útočník dokázal poslat míč do sítě, tak by branka nejspíše platila.
    18. Timo Werner (TOT)
     
    18
    Obrovská šance Tottenhamu! Son skvěle vysunul Tima Wernera, který upaloval sám na branku Crystal Palace. Snažil se brankáři Johnstoneovi udělat klíčku do pravé strany, ale ten se s domácím útočníkem skvěle dokázal přesunout a nedovolil Wernerovi otevřít skóre utkání.
     
    17
    Dlouhý míč na Sona s trochou štěstí vyřešil brankář Johnstone. Vyrazil proti němu a skluzem míčem trefil právě běžícího Sona, od kterého se balón odrazil až za autovou čáru. Následuje odkop od branky.

    Matyáš Hampl

    Branky: 77. Werner (Br. Johnson), 80. Romero (Maddison), 88. Son Hung-min (Br. Johnson) – 59. Eze

    Karty:   57. Bentancur (TOT) – 50. Lerma (CRP), 75. Johnstone (CRP)


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 7:16.
    Tottenham Hotspur: Vicario – Emerson Royal, Romero, van de Ven, Udogie – Bissouma (90. Lo Celso), Bentancur (63. Br. Johnson) – Kulusevski, Maddison (82. P. Sarr), Werner (82. Højbjerg) – Son Hung-min (C) (90. Scarlett).
    Náhradníci: Austin – B. Davies, Drăgușin, Skipp.

    Crystal Palace FC: Johnstone – Ward (C), J. Andersen, C. Richards – Muñoz, Wharton (71. Hughes), Lerma, Mitchell – Ayew (71. Édouard), Eze (66. França) – Mateta.
    Náhradníci: Henderson – Ahamada, Clyne, Ozoh, Plange, Tomkins.

    Rozhodčí: Brooks – Betts, Greenhalgh

    Diváci: 61 339
    bahis siteleri