Prešov – Malženice 5:0 (kon.) | Považská Bystrica – Púchov 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – KFC Komárno 0:2 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
5:0 (2:0)
Dynamo Malženice
sk Sobota 02.03.2024, 14:00 • Štadión MFK Vranov nad Topľou • MONACObet liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Prešov dorazil Malženice po prestávke. Ujali sa zimné úlovky Pavúk a Špyrka, ktorí strelili dva góly. Tatran tak pokračuje v tabuľkovom naháňaní Komárna. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (15:48:21)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Druhý polčas sa bude nadstavovať o 1 minútu.
     
    89
    Žltá karta pre tím FC Tatran Prešov (Bobrovský).
     
    88
    Pokus Patricka Karhana bol ukážkový! Mladík vystrelil pravačkou smerom na ľavú šibenicu! Kučinsky tam vyskočil, ale k zásahu sa nakoniec nedostal!
     
    86
    Hraničná kĺzačka Bobrovského v stredovom kruhu. Jeden z hosťujúcich hráčov sa nakoniec udržal na nohách.
     
    85
    Duel sa už očividne iba dohráva. Malženice rezignovali, Šarišania sa len tak pohrávajú s loptou a posúvajú si ju.
     
    Dnešný zápas sleduje 673 divákov.
     
    80
    Prešov dal gól! 5:0 pre Tatran. Patrik Vasiľ slabo boxoval loptu z rohového kopu. Petko pustil projektil z hranice šestnástky, Baran trafil pravú žrď, ale JOZEF ŠPYRKA bol už presný.
     
    79
    Dolný nechal loptu na malom priestore pre Jendreka. Ten sa púšťal k bránke napriek tomu, že bolo jasné, ako skončí center. Na druhej strane sa to oplatilo. Je tu rohový kop.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Tatran Prešov:
    z ihriska odchádza Milunović, prichádza Diao,
    z ihriska odchádza Kopásek, prichádza Petko.
     
    75
    Kotlár zaúradoval v strede poľa. Nasledoval rýchly prechod nováčika. Karhanovi odobral loptu čistým spôsobom Župa, ktorý je platný od prvej minúty.
     
    74
    V druhom polčase strieľa za hostí len Nigérijčan Bolaji. Vyloženú šancu mu v 58. minúte zlikvidoval Kučinsky, a teraz si prešovský brankár bez problémov poradil s pokusom po zemi.
     
    70
    Zápas je už rozhodnutý. Prešov s prehľadom kontroluje hru aj výsledok. Zaslúžene vyhráva jednoznačne 4:0.
     
    68
    Malženice postupne čoraz častejšie horia v obrannej činnosti! Dolný však teraz nezvládol pätičku za seba, kde boli osamotení Špyrka s Pavúkom!
     
    67
    Prešov dal gól! Zimné posily dávajú o sebe vedieť v plnej miere. Presadil sa i JOZEF ŠPYRKA delovkou pod brvno.
     
    66
    Lopta je momentálne v opatere Malženíc. Nováčik ju získal pomocou autového vhadzovania, ktoré zahral legionár Bolaji.
     
    64
    Hostia predviedli pekné zrýchlenie hry. Kotlár predĺžil do šprintu Kurejovi. Tomu vyšiel pokus na ľavú nohu. Kopol to ale tesne vedľa pravej žrde.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Tatran Prešov:
    z ihriska odchádza Káčerík, prichádza Jendrek,
    z ihriska odchádza Gladiš, prichádza Bobrovský.
     
    60
    Prešov dal gól! Malženice sú snaživé, Prešov efektívny. Takto to vyzerá vo Vranove. Druhý presný zásah má DANIEL PAVÚK, ktorý si vo vnútri šestnástky spracoval Ujlakyho a nedal šancu Vasiľovi.
     
    58
    Pekná súhra Malženíc na jeden dotyk! Bolaji sa sústredil na úspešné zakončenie! Kučinsky správnym vybehnutím zmaril túto šancu!
     
    57
    Kurej centroval veľmi dobre zľava doprava, ale jeho spoluhráči si museli zájsť po loptu, ktorá išla od Káčeríka.
     
    55
    Kopásek posunul do pokutového územia Gladiša! Za hostí zabral Bolaji, ktorý bol pochopiteľne opatrný, ale zároveň úspešný!
     
    54
    Patrik Šimko drží loptu v rukách. Hľadá spoluhráčov, ktorým pošle autové vhadzovanie.
     
    52
    Tatran urobil poriadny tlak na bránku! Gladiš dal loptu Špyrkovi a začalo dusno! Spoza šestnástky výborne vypálil Kopásek, ktorý vyprášil Vasiľove rukavice! Neujala sa ani dorážka Pavúka!
     
    51
    Nová posila na ihrisku Kurej zo svojej počiatočnej práce prináša hosťom štandardnú situáciu. Menovaný hráč si naskočil na center medzi Pavúka a Špyrku, no minul Kučinskeho žrde.
     
    49
    Alexander Horvát spadol na zem, keď stratil rovnováhu po odcentrovaní lopty. Už mu dávajú dokopy boľavú pravú nohu. Na striedanie to však nevyzerá, čo určite teší hosťujúci realizačný tím.
     
    48
    Zaujímavý nakop Dolného. Zamieril to presne do stredu pokutového územia. Vbehol tam Gladiš, ale nepredĺžil loptu do Vasiľovej siete.
     
    47
    Tréner Malženíc Pavol Bartoš ráznym spôsobom zasiahol do základnej jedenástky. Verí však tejto trojnásobnej zmene, že povedie k lepšiemu.
     
    46
    Striedanie v tíme Dynamo Malženice:
    z ihriska odchádza Chovan, prichádza Bilčík,
    z ihriska odchádza Krizmanić, prichádza Krajčovič,
    z ihriska odchádza Rapavý, prichádza Kurej.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne o 15:00.
     
    Do polčasovej prestávky ešte vystrelil z väčšej vzdialenosti Chovan. Kučinsky odprevadil loptu očami mimo bránky. Tatran vybehol nabudený a dlhodobo bol v tlaku. Prvé najväčšie šance skončili na brvne Patrika Vasiľa, no Prešov získal vedenie 2:0 zásluhou Pavúka a Župu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    43
    Bolajiho zahnal za postrannú čiaru Gladiš. Autové vhadzovanie hosťujúcich futbalistov.
     
    42
    Nováčik neznížil! Varovanie z kopačky Kotlára zastavila ľavá žrď!
     
    39
    Prešov dal gól! Zeleno-bieli strieľajú druhý gól. Špyrka poskytol šancu RICHARDOVI ŽUPOVI, ktorý pravačkou trafil súpera do ramena. Situácia sa zopakovala a prešovský strelec v druhom prípade zvolil zakončenie hlavou.
     
    37
    Brankár Kučinsky ostáva pri nule. Župa zohral kľúčovú rolu pri bránení štandardnej situácie hostí.
     
    36
    Kučinsky postavil veľmi dobrý múr. Chovan v ňom nastrelil Barana. Malženice mieria za rohovým kopom.
     
    35
    Priestor na prípadnú odpoveď rovnakou mincou dostávajú aj hostia. Vybojovali si priamy kop spoza pokutového územia. Nedovolene bol zastavený Horvát.
     
    33
    Prešov dal gól! Gladiš namiesto Dolného poslal loptu DANIELOVI PAVÚKOVI. Toho nedôsledne bránil kapitán Malženíc Rehák. Strelecký pokus skončil pod brvnom bezmocného Vasiľa.
     
    30
    Zodpovednosť na seba zobral Jozef Dolný. Podarilo sa mu nad zemou obstreliť múr, ale Vasiľ ostal neohrozený. Po polhodine svieti vo Vranove výsledok 0:0.
     
    29
    Prešovský priamy kop. Špyrka sa dohaduje s kapitánom Dolným aj Župom.
     
    28
    Prešovčania výborne časovanou loptou aktivovali na ľavom krídelnom priestore Káčeríka. Od hostí nedostal žiadny priestor na rozvin. Čisto bol odstavený od lopty.
     
    27
    Štandardná situácia pre Malženice. Prudký centrovaný pokus dopadol do prešovskej šestnástky. Dolný vykopával do bezpečia.
     
    26
    Nešportové správanie hosťujúceho Chovana. Loptu pred ním si pokryl Milunović, ktorý následne išiel na kolená po drgnutí. Vyviazol z toho s dohovorom rozhodcu Kolofíka.
     
    25
    Prehadzovanie lopty z kopačky Horváta ponad prešovskú defenzívu na Rapavého sa neprejavilo pozitívne. Zeleno-bieli boli vzadu pozorní.
     
    22
    Druhý lopta na brvne! Zo Špyrkovho centra neskóroval Richard Župa!
     
    21
    Hostia sa motali v pokutovom území. Bolaji nebol dohodnutý s Karhanom. Kopásek narobil neplechu a získal rohový kop pre Tatran.
     
    18
    Chovan nebezpečne strieľal! Vľavo ho dokázal uvoľniť Chorvát Krizmanić! Kučinsky však nebol nútený zasahovať, keďže muška súpera bola vychýlená!
     
    17
    Patrik Šimko vystúpil vyššie zo svojej pozície, pričom fauloval. Lopta určená pre hráčov Malženíc.
     
    16
    Obaľovačku vyslal Adrián Káčerík. Od úspešného konca to však malo poriadne ďaleko. Lopta putovala mimo trávnika.
     
    15
    Župov presný center vpravo. Na opačnú stranu rovnakým spôsobom prenášal hru Kopásek. Pavúk nedostal možnosť ohroziť Vasiľa.
     
    14
    Kotlár vytlačil Káčeríka. Prešovský hráč trochu naivne išiel do rohu hracej plochy proti dvojitej presile.
     
    12
    Malženice prvý raz boli hlbšie v útočnej zóne. Zeleno-bieli toto ale rýchlo stopli. Na druhej strane sa podarilo Dolnému jemne liznúť pätou loptu. Hra sa presunula do stredu poľa.
     
    11
    Marko Milunović vybehol späť na ihrisko. Výraz jeho tváre ale navráva, že asi neskôr dôjde k striedaniu. Ako alternatíva prichádza do úvahy Gáll.
     
    10
    Do bolestivej situácie sa dostal aj Gladiš. Tomu sa vypomstil osobný súboj s Ujlakym. Rozhodca v tom však nevidel úmysel.
     
    9
    Milunović hlási zdravotný problém. Prešov terajšie sekundy hrá s desiatimi mužmi. Srb je v opatere lekárskeho tímu. Uvidíme, či sa vráti.
     
    8
    Druhá šanca Prešova a opäť pálil Kopásek! Smerom na neho výborne centroval Káčerík! Prešovský mladík prekopol Vasiľovu svätyňu!
     
    7
    Vranovský štadión zachvátil potlesk! Samuel Kopásek šprintoval pred šestnástku a spoza nej vyslal skvelý projektil! Vasiľa podržalo brvno!
     
    6
    Tatran tlačí nováčika prostredníctvom rohových kopov. Ale nič veľké sa nepodarilo favoritovi vyprodukovať. Župa hlavičkoval zo zadnej žrde, ale nedal gól.
     
    5
    Daniel Pavúk sa nepresadil na pravej strane, kde ho poslala predošlá spolupráca Župu s Kopásekom.
     
    4
    Prešov má druhý rohový kop v prvých piatich minútach. Špyrka teraz centroval od pravej zástavky. Rapavý sa zmocnil lopty.
     
    3
    Vasiľov výkop z päťky. Lopta letela krivo, ktorej sa dotkli zeleno-bieli. Malženice získavajú výhodu autu. Rozohrávka v rukách Bolajiho.
     
    2
    Tentoraz to Prešovčania doviedli k prvému rohu. Jozef Špyrka zakrútil loptu na zadnú žrď. Kopásek sa nedostal do finálneho zakončenia.
     
    1
    Káčerík zahrával autové vhadzovanie. Dolný sklepol loptu na Župu, ale hostia ju znovu dostali za čiaru. Repete pre Tatran.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Tatran Prešov: Kučinsky – Kopásek, P. Šimko, Baran, Župa, Káčerík, Milunović, Špyrka, Gladiš, Dolný (C), D. Pavúk.

    Náhradníci: Fojtíček, Jendrek, Diao, Bobrovský, Petko, Gáll, D. Keresteš, J. Štefánik.

    Tréner: Marek Petruš.

    Dynamo Malženice: Vasiľ – Rehák (C), Ujlaky, Karhan, Bolaji, Horvát, Benovič, Chovan, Kotlár, Krizmanić, Rapavý.

    Náhradníci: Kurej, Rusnák, Šarmír, Slovák, Krajčovič, Bilčík, S. Smieško.

    Tréner: Pavol Bartoš.

    Rozhodca: Kolofík – Čajka, Bobko.
     
    Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 18. kola MONACObet ligy medzi Prešovom a Malženicami.

    FC Tatran Prešov

    Úvodné jarné kolo nebudú hrať Prešovčania na štadióne v Ličartovciach. Zeleno-biela výprava sa predstaví na umelej tráve vo Vranove, kde neúspešne odohrala generálku s Liptákmi, ktorú prehrala 2:3. Káder Tatranu opustili šiesti futbalisti – Tjurín, Popović, Traoré, Nemtinov, Rakyta a Sokol. Samozrejme, pribudli aj nové tváre – Fojtíček, Dlugoš, Káčerík, Špyrka, Legnani a Daniel Pavúk. Tréner Marek Petruš nedávno vyhlásil, že Tatran je ešte silnejší ako na jeseň. V tabuľke mu patrí druhé miesto, so sedembodovým mankom na Komárno. Prešov je však jediný celok súťaže s najlepšou obranou. Inkasoval iba deväť gólov.

    Dynamo Malženice

    Farma Spartaka Trnava podľa dostupných informácii odohrala v zimnej príprave len dva duely. S Hodonínom sa zrodila remíza 1:1, no Hlohovec si to poriadne odskákal a odchádzal z ihriska po debakli 0:6. Malženice potrebovali ako každý jeden nováčik čas na zohranie sa i zoznámenie s ligou. Tabuľkovo sa dokázalo zdvihnúť na 14. pozíciu. Pod sebou má Dolný Kubín a poslednú Spišskú Novú Ves.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Ivan Harčár

    Branky: 33. D. Pavúk, 39. Župa, 60. D. Pavúk, 67. Špyrka, 80. Špyrka

    Karty:   89. Bobrovský (PRE)


    FC Tatran Prešov: Kučinsky – Kopásek (77. Petko), P. Šimko, Baran, Župa, Káčerík (63. Jendrek), Milunović (77. Diao), Špyrka, Gladiš (63. Bobrovský), Dolný (C), D. Pavúk.
    Náhradníci: Fojtíček, Jendrek, Diao, Bobrovský, Petko, Gáll, D. Keresteš, J. Štefánik.

    Trenér: Marek Petruš.

    Dynamo Malženice: Vasiľ – Rehák (C), Ujlaky, Karhan, Bolaji, Horvát, Benovič, Chovan (46. Bilčík), Kotlár, Krizmanić (46. Krajčovič), Rapavý (46. Kurej).
    Náhradníci: Kurej, Rusnák, Šarmír, Slovák, Krajčovič, Bilčík, S. Smieško.

    Trenér: Pavol Bartoš.

    Rozhodčí: Kolofík – Čajka, Bobko.

    Diváci: 673.
    bahis siteleri