FC Praha – Nástěnky Brno 3:1 (kon.) | Interobal Plzeň – Gamaspol Jeseník 4:0 (kon.) | Nástěnky Brno – Gamaspol Jeseník 5:1 (kon.)
FC Praha – Interobal Plzeň 4:1 (kon.)
konec
FC Praha
4:1 (1:1)
SK Interobal Plzeň
Sobota 02.03.2024, 16:30 • MSH Háje, Slaný • Final four 1. Futsal ligy žen • Finále
     
    37:33
    Tým FC Praha právě vstřelil branku! Parádu a definitivní razítko na vítězství svého týmu dává brankářka HEDVIKA VACÍKOVÁ, která se trefuje do prázdné branky Plzeňanek přes celé hřiště!
     
    36:57
    Tým FC Praha právě vstřelil branku! Zřejmě je rozhodnuto. Z rychlého protiútoku se prosazuje střelou do protipohybu brankářky JANA ČERVEŇÁKOVÁ. 3:1.
     
    22:19
    Tým FC Praha právě vstřelil branku!
    Pražanky udeřily po pěkném kontru a otáčejí skóre zápasu. Vargová poslala dlouhou přihrávku dopředu. MICHAELA BERÁNKOVÁ si zpracovala míč a pak jej poslala přesně k levé tyčce, 2:1.
     
    10:34
    Tým FC Praha právě vstřelil branku!
    FC Praha v polovině prvního dějství srovnává skóre. Hrtánková z levé strany poslala míč na svou kapitánku. No a KLÁRA ZEMJÁKOVÁ z první poslala míč do sítě, 1:1.
     
    03:35
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Interobal jde do vedení po jednoduchém nástřelu. ADÉLA ŠTURMOVÁ z dálky prostřeluje všechno, co jí stálo v cestě, 0:1.

    Vít Káňa

    Branky: 11. Zemjáková (Hrtánková), 23. Beránková (Vargová), 37. Červeňáková (Barnet), 38. Vacíková – 4. Šturmová (Krejčová)

    Karty:   37. Švábová (PLZ)


    FC Praha: Vacíková – Tulachová, Beránková, Dudová, Dvorská, Zemjáková (K), Mehič, Vargová, Hrtánková, Fedoroková, Červeňáková, Barnet.
    Trenér: Martin Hora

    SK Interobal Plzeň: Marešová (Krákorová) – Cardová, Němcová, Šimicová, Kabourková (K), Karasová, Štichová, Beštová, Šturmová, Hyťhová, Švábová, Krejčová.
    Trenér: Karel Rozboud

    Rozhodčí: Alice Vévodová, Věra Soukupová