Villarreal – Granada 5:1 (kon.) | Atlético – Real Betis 2:1 (kon.) | Mallorca – Girona 1:0 (kon.)
Ath. Bilbao – Barcelona 0:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
5:1 (3:0)
Granada CF
Neděle 03.03.2024, 14:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Granada právě vstřelila branku!
    THEODOR CORBEANU si narazil se Sergiem Ruizem, jeho dloubáček si hezky zpracoval na prsou a z úhlu ušpinil Reinovo čisté konto šajtlí za háčky vzdálenější tyče. Domácím se kosmetická úprava skóre nelíbí, protože chvilku před gólovou akcí ležel na malém vápně zraněný Mosquera a Granada nezakopla míč, ale to na platnosti gólu nic nemění.
     
    66
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Hattrick slaví ALEXANDER SØRLOTH! Po dvou trefách pravačkou ho završil prudkou hlavičkou po rohovém kopu Daniho Pareja, když na zadní tyči přeskočil Miquela a zavěsil.
     
    47
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí sehráli bleskovou kombinační akci a zpětnou přízemní přihrávku Alejandra Baeny uklidil bez přípravy do granadské brány počtvrté střídající GONÇALO GUEDES.
     
    32
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Na bližší tyči si rohový kop Daniho Pareja našel ÉTIENNE CAPOUE a hlavičkou za sebe v obklíčení zapisuje svou první trefu v soutěžním ročníku. Žlutá ponorka směřuje k jasnému vítězství.
     
    19
    Villarreal právě vstřelil branku!
    I druhá gólová akce začala u Traorého, který podobným způsobem prostrčil míč zprava do šestnáctky. Dani Parejo okamžitě prodloužil míč na zadní tyč a ALEXANDER SØRLOTH z voleje trefil odkrytou bránu podruhé.
     
    7
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Traoré prostrčil míč zprava po zemi do vápna, Gerard Moreno pohotovou střelou napálil břevno, odražený míč ovšem zachytil ALEXANDER SØRLOTH a dorážkou napnul síť.

    Karel Jedlička

    Branky: 7. Sørloth (G. Moreno), 19. Sørloth (Parejo), 32. Capoue (Parejo), 47. Go. Guedes (Baena), 66. Sørloth (Parejo) – 90+1. Corbeanu (S. Ruiz)

    Karty:   15. Piątkowski (GRN), 71. R. Sánchez (GRN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:15.
    Villarreal CF: Reina – Femenía, Bailly (46. Mándí, 62. Leković), Mosquera, A. Moreno – Traoré (75. Morales), Parejo, Capoue, Baena (62. Trigueros) – G. Moreno /C/ (46. Guedes), Sørloth.
    Náhradníci: Jørgensen, Álvarez – Comesaña, Coquelin, Achúmáš, Budesca.

    Trenér: Marcelino García

    Granada CF: Batalla – Sánchez, Piątkowski (63. Méndez), Miquel, Neva /C/ – Ruiz, Hongla (63. Corbeanu), Villar (82. Melendo) – Pellistri (82. Jóźwiak), Boyé (82. Puertas), Uzuni.
    Náhradníci: Martínez – Torrente, Rubio, Maouassa, Callejón, Arezo.

    Trenér: Alexander Medina

    Rozhodčí: Pulido – Escuela, Alonso

    Diváci: 17 251
    bahis siteleri