Kometa Brno – Poruba 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
HC RT TORAX Poruba
Pondělí 04.03.2024, 16:00 • Winning Group Arena • Extraliga dorostu • O účast v play-off
Partner:
     
    47:56
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo se prosazuje ve vlastním oslabení! Byl to opět Vojtěch Kubín, kdo zavezl přes celé hřiště kotouč do obranného pásma hostí, kde následně vyslal přihrávku z pravé strany hřiště přímo před Láryšovu klec. Tam na pas již čekal skvěle najíždějící DAVID ŠTULO, který poté poslal kotouč za záda hostujícího brankáře. Třetím gólem v utkání tak zpečeťuje svůj hattrick!
    Štulo D., Kubín V., Šebela F., Mátl M., Panasenko J.
    Majkowski M., Ostřížek J., Skorochod D., Stryczek L., Žídek J.
     
    50:18
    Kometa se snažila bránit Ostravanům v rozehrávce, rezultoval z toho však pouze faul Jakuba Šully, jenž si odsedí následující dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    41:32
    4/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se opět dostávají do rozdílu dvou gólů! Vojtěch Kubín zkušeně zavezl kotouč do útočného pásma Komety, kde předal držení puku svému spoluhráči DAVIDU ŠTULOVI. Tomu se následně zadařilo zasadit svoji druhou branku zápasu a vrátit tak svému mužstvu dvoubrankový náskok!
    Štulo D., Kubín V., Mátl M., Panasenko J.
    Majkowski M., Korbel A., Bobok T., Indrst J., Václavek O.
     
    41:51
    5/5
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hned začátkem třetiny je zde další branka a Poruba stahuje vedení Komety zpět na jednobrankový rozdíl! Ondřej Václavek zavezl kotouč před Váňovu klec, kde následně vznikla další tlačenice v předbrankovém prostoru před Váňou. Z této situace nakonec vytěžil druhou branku Ostravanů TOMÁŠ BOBOK.
    Bobok T., Václavek O., Majkowski M., Indrst J., Korbel A.
    Stibůrek M., Šebela F., Kerbler J., Krämer T., Panasenko J.
     
    41:04
    Po obratu ve středním pásmu se do samostatné akce dostal Jakub Žídek, Váňa však jeho střelu zkušeně zneškodnil.
     
    39:21
    Semen Viktorovič Stasjuk vypálil od modré čáry, Váňu ovšem neohrozil. Po následném střídaní hostí, při němž se hostujících hráčů ocitlo na ledové ploše o jednoho více dostává Poruba menší dvouminutový trest, který si odpyká Ondřej Václavek.
     
    38:00
    Daniil Skorochod nyní šikovně zavezl kotouč až před přímo před Váňu, odkud vyslal pas na svého spoluhráče, ten však prázdný rožek brněnské sítě těsně minul.
     
    34:42
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Tobias Krämer – 2 min., napadení.
     
    32:27
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jan Brabenec – 2 min., nedovolené bránění.
     
    30:56
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme tu alší gól a prosazuje se opět domácí mančaft! Vojtěch Kubín započal akci tím, že šikovně pronikl skrze obranu Ostravanů do vlastního útočného pásma, kde následně vyslal křižnou přihrávku na levý kruh. Jakub Šulla jej hned vzápětí posunul až do předbrankového prostoru, odkud nakonec za Láryšova záda kotouč dotlačil DAVID ŠTULO a získal tak Brnu zpět dvoubrankové vedení.
    Štulo D., Šulla J., Kubín V., Polák J., Vyhlídal M.
    Majkowski M., Korbel A., Bobok T., Indrst J., Václavek O.
     
    26:14
    5/5
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané stahují vedení Brna zpět na rozdíl jediného gólu! Tobiáš Vehovský poslal pas na pravý kruh, odkud vyslal tvrdou ránu DANIIL SKOROCHOD. Jeho střela následně nalezla místo za zády domácího gólmana.
    Skorochod D., Vehovský T., Ostřížek J., Majkowski M., Korbel A.
    Kubín V., Krämer T., Štulo D., Šulla J., Veselý J.
     
    22:55
    5/5
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané zvyšují svůj náskok na dvě branky! Po delším tlaku ze strany brněnských hráčů došlo ke skrumáži před Láryšovou klecí. Kotouč se během této situace odrazil na hůl MATĚJE STIBŮRKA, jenž jej šikovně doklepl až za gólmana hostí.
    Stibůrek M., Prchal J., Kubín V., Veselý J., Krämer T.
    Stasjuk S., Michalík R., Ignatěnko M., Bobok T., Indrst J.
     
    17:20
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Filip Šebela – 2 min., podrážení.
     
    12:02
    Daniil Skorochod zavezl kotouč do obranného pásma Komety. Poté se však kvůli chybnému střídaní Brňanů pískalo příliš mnoho hráčů na ledě a Poruba tak dostává šanci k dorovnání v přesilové hře.
     
    09:26
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba:
    Semen Viktorovič Stasjuk – 2 min., hákování.
     
    06:50
    Matěj Stibůrek se nyní dostal do skvělé šance před Láryšovou klecí, svojí bekhendovkou však hostujícího gólmana neoblafnul.
     
    01:49
    5/4
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu úvodní branka dnešního střetu! Po několika kombinacích v útočném pásmu kotouč na pravém kruhu vybojoval Jan Brabenec, kotouč za brankovou čáru následně dopravil jeho spoluhráč JAN KERBLER a dostal tak svůj tým hned zpočátku střetu do vedení.
    Asistence: Jan Brabenec.
    Kerbler J., Brabenec J., Šulla J., Krämer T., Panasenko J.
    Majkowski M., Bobok T., Indrst J., Korbel A.
     
    00:46
    Brněnští hráči se snažili vybojovat kotouč ve vlastním obranném pásmu, dříve nž stihli však rozehrát se podrážení dopustil Jan Ostřížek a jde si odsedět dvě minuty na trestné lavici.
    Marken.cz

    Eliška Knapková

    Branky a nahrávky: 2. Kerbler (Brabenec), 23. Stibůrek (Prchal, Kubín), 31. Štulo (Šulla, Kubín), 42. Štulo (Kubín, Panasenko), 48. Štulo (Kubín) – 27. Skorochod (Vehovský, Ostřížek), 42. Bobok (Václavek, Majkowski)


    HC Kometa Brno: J. Váňa (Hradil) – Polák, Vyhlídal (A), Panasenko, M. Mátl (C), Krämer, J. Veselý, Beroun – Šulla, Kubín, Štulo (A) – Šebela, Brabenec, Kerbler – Stibůrek, Š. Daněk, Prchal – Čajka.
    Trenér: Jan Zachrla

    HC RT TORAX Poruba: Láryš (Bernard) – Majkowski, Korbel, Stasjuk, Dragon, Michalík, Planka – Skorochod (A), Vehovský (C), Ostřížek – J. Žídek, Stryczek, Dietrich – Bobok, Indrst (A), Ignatěnko – Václavek.
    Trenér: David Moravec

    Rozhodčí: Grygera – Holub, Tomanička
    bahis siteleri