Boston – Toronto 4:1 (kon.) | Carolina – Montreal 4:1 (kon.) | Columbus – Edmonton 4:2 (kon.)
Florida – Philadelphia 1:2 (kon.) | New Jersey – St. Louis 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 0:6 (kon.)
Tampa – Calgary 3:6 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:2 (kon.) | Arizona – Minnesota 2:5 (kon.)
Vegas – Vancouver 1:3 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 4:3 (po pr.) | San Jose – NY Islanders 2:7 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
Calgary Flames
Pátek 08.03.2024, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Tampa Bay stále balancuje na hranici postupu do play-off. Aktuálně má na kontě 72 bodů, které si vybojovala v 63 zápasech. Co se týče konkurence, Tampa je v divizi aktuálně pátá a na kontě má stejně bodů, jako čtvrtý Detroit. Zdola už jí patrně nikdo neohrozí, protože Buffalo je vzdálené na 10 bodů a pak už tam operují pouze Montreal s ještě horší Ottawou. Tampa ale z posledních pěti zápasů vyhrála jen tři, a minule právě proti Montrealu zvítězila až v prodloužení. Stále ji navíc chybí Brown, Jeannot a Sergačjov.
     
    Calgary neprožívá vůbec dobrou sezónu. V 61 zápasech získalo pouze 65 bodů a ve své divizi je až šesté, za ním už je jen trápící se Anaheim a San Jose se zmařenou sezónou. Flames ještě mají šanci na postup do play-off, ale poslední postupovou pozici nyní drží Vegas, které už je vzdálené na osm bodů, a to je mezi Rytíři a Plameny ještě Seattle s 67 body. Calgary ale nyní hraje v poměrně dobré formě, protože za posledních pět zápasů získalo hned čtyři výhry a podlehlo pouze Seattlu. Plamenům ale budou chybět zranění Greer a Zary, potrestaný Pospíšil a Dube kvůli osobním důvodům.
     
    Vzájemné zápasy

    Calgary – Tampa 4:2 (17.12.2023)
    Calgary – Tampa 6:3 (21.2.2023)
    Tampa – Calgary 4:1 (18.11.2022)
     
    Úvodní sestavy:

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – D. Raddysh, Hedman (A), Černák, de Haan, Crozier, Lilleberg – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Chaffee, Cirelli, Hagel – Sheary, Paul, Eyssimont – Watson, Glendening, Motte.

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Weegar, R. Andersson, Pachal, Kylington, Gilbert – Coronato (A), Šarangovič, Huberdeau – Pelletier, Kadri (A), Kuzmenko – Coleman, Backlund (C), Mangiapane – Dr. Hunt, Rooney, Duehr.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Tampa Bay vyhrála úvodní buly dnešního utkání.
     
    01:12
    Raddysh pálil od modré čáry. Stamkos před brankou clonil a snažil se tečovat, ale rána letěla hodně mimo branku Calgary.
     
    01:24
    Jeden z domácích se snažil najet s pukem do pásma, ale upadl a kotouč upustil z hole. Soupeř tak mohl otočit hru.
     
    02:15
    Tampa zatím téměř celou odehranou dobu tráví v útočném pásmu. Těch střel ale ještě moc nevyprodukovala.
     
    02:36
    Po dlouhém snažení v útočném pásmu Tampa ztratila kotouč ve prospěch Flames. Ti ale pouze vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    03:08
    Nyní se Tampě nepodařilo dobře přejít do pásma a musela ho rychle opustit kvůli signalizovanému ofsajdu.
     
    03:16
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Erik Černák – 2 min., držení.
     
    03:37
    Vasilevskij má na kontě první zákrok při přesilovce soupeře. Kotouč ale bezpečně ukryl ve výstroji a přerušil hru.
     
    04:01
    Hagel při vlastním oslabení vyvezl kotouč až do útočného pásma. Podpořit ho jel ještě Cirelli, ale soupeř už jim nedovolil pokračovat v akci dále.
     
    04:35
    A nyní se podařilo Tampě Bay čistě vyhodit až do útočného pásma. Následně Blesky zabránili Plamenům vstup do pásma a donutily ho zahrát na ofsajd.
     
    05:08
    A další vyhození Lightning. Přesilová hra tedy Calgary zatím vůbec nevychází, Flames stihli pouze jednu, absolutně ne nebezpečnou střelu.
     
    05:16
    Domácí v plném počtu.
     
    05:49
    Nyní si hosté najeli do pásma v zajímavé formaci, ale protivník jim kotouč přebral ještě před střelou a rychle směr hry otočil.
     
    06:27
    Nyní si zahrál hokejkou i brankář, a to ne za brankou, ale klasicky v brankovišti. A to přestože se k němu sjížděli dva hráči Tampy.
     
    06:47
    Nick Perbix si to tentokrát vzal na sebe a vypálil velice tvrdě od modré čáry. Jeho střela byla nepříjemná, ale Markström ji dokázal zkrotit.
     
    07:16
    Vasilevskij si nyní připsal dobrý zákrok proti víceméně nečekané střele. Kotouč ale vyrazil do rohu a Tampa zase rychle přejela o útoku.
     
    08:24
    Nazem Kadri přebral kotouč ve vlastním pásmu a dotáhl ho až do útočného pásma podél levého mantinelu, ale nedokázal vystřelit a ani kotouč nikomu předat.
     
    09:03
    Nick Perbix má na kontě druhý střelecký pokus. Ani tentokrát ale Markstöma nijak neohrozil, protože jeho rána šla značně mimo branku.
     
    09:38
    Lilleberg dostal křižný pas na levý vrcholek kruhu, kde byl úplně sám, ale nedokázal vypálit ideálně, a pouze zasáhl Markströma.
     
    10:42
    Glendening našel Motta, který prokličkoval několik hráčů, ale dotáhl kotouč pouze do pravého růžku v útočném pásmu.
     
    11:11
    Kučerov se nyní dostal ke dvou střelám za sebou. Poprvé zasáhl pouze Markströma, podruhé se vůbec netrefil do na branku.
     
    11:40
    5/5
    Calgary právě vstřelilo branku! Hosté se ujímají vedení a otevírají střelecké konto dnešního utkání. Šarangovič dokázal udržet kotouč za brankou a najít si prostor pro přihrávku. Puk pak naservíroval před svatyni do prostoru, kde se nacházel DRYDEN HUNT, který už jednoduše doklepl kotouč do branky. Asistence: Jegor Šarangovič.
    Hunt Dr., Šarangovič J., Coronato M., Kylington O., Pachal B.
    Point B., Stamkos S., Kučerov N., Crozier M., Hedman V.
    11:40 Dryden HUNT - 0:1
     
    14:28
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí dokázali docela rychle odpovědět! Nick Paul zatáhl kotouč na pravý kruh. Odtamtud poslal opravdu ukázkový pas bekhendem, a to na zadní tyč, kde se nacházel CONOR SHEARY, který už pouze tečoval touš dovnitř svatyně Calgary. Asistence: Nick Paul a Victor Hedman.
    Sheary C., Paul N., Eyssimont M., Crozier M., Hedman V.
    Rooney K., Duehr W., Hunt Dr., Hanley J., Andersson R.
    14:28 Conor SHEARY - 1:1
     
    16:01
    Glendening zkoušel kotouč poslat z rohu střelou do chumlu hráčů před branku. Tam ale nikdo nedokázal doklepnout.
     
    16:06
    Eyssimont dostal od dvou soupeřů několik ran do hlavy. Pak se strhla menší potyčka, ve které ale právě hráč Tampy nebyl vůbec aktivní, zatímco soupeř do něj agresivně bušil, a tak dostane větší trest, než hokejista Lightning.
     
    16:06
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Michael Eyssimont – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Nazem Kadri – 2+2, hrubost.
     
    16:45
    Kučerov dostal dobrý pas na pravé křídlo, ale jeho tvrdá rána šla pouze do boční síťky Markströmovy branky.
     
    17:06
    Calgary vyhodilo, ale Point v mžiku zase zavezl kotouč do útočného pásma. Tam se snažili vypálit dva z hráčů domácího celku, ale ani jednou se puk nedostal až k brance.
     
    18:06
    Hosté v plném počtu.
     
    18:45
    Tyler Motte uštědřil soupeři velice tvrdý hit, který však byl v rámci pravidel. Následně odjel na střídačku, zatímco soupeř se ještě chvíli sbíral z ledu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    19:16
    Steven Stamkos dostal přihrávku do své klasické pozice na levém kruhu. Kotouč rychle vypálil směrem těsně pod víko, ale Markström touš zkrotil někde na lícní kosti.
     
    19:53
    Chvíli před koncem ještě Tampa zaznamenala icing a vhazovalo se tak před její brankou. Buly ale vyhráli domácí a už si pohlídali zbývající čas.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Viděli jsme docela zajímavý hokej. Oba týmy měly dobré záblesky v ofenzívě, ale taky hrály poctivě defenzivě. Calgary šlo do vedení ve 12. minutě trefou Hunta, Tampa reagovala o tři minuty později pěknou akcí, po které tečoval kotouč do branky Sheary. A tak je zatím stav nerozhodný.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrála Tampa Bay Lightning.
     
    20:22
    Pachal si podal Chafeeho nevybíravým hitem. Vše ovšem bylo v rámci pravidel.
     
    21:30
    Andersson vrátil tvrdý náraz Paulovi, který ho hitoval chvíli předtím.
     
    24:24
    Mangiapane se natlačil před branku a dostal kotouč, ale nedokázal do něj plácnout dostatečně tak, aby překonal brankáře Tampy.
     
    24:52
    Další nájezd Calgary do pásma rychle zkrotili obránci Tampy Bay, a přenesli hru do středního pásma.
     
    25:09
    Flames znovu nahodili puk za branku Vasilevského, ale už nedokázali kotouč v pásmu získat zpět do své moci.
     
    25:38
    Markström se musel mít na pozoru, soupeř totiž pálil z nebezpečné pozice. Nakonec mu kotouč proletěl kousek nad ramenem, ale mimo branku.
     
    26:11
    5/5
    Calgary právě vstřelilo branku! Hosté se znovu dostávají do mírného náskoku. Huberdeau sei výborně zpracoval vzdušný kotouč, udržel ho i proti obráncům, a následně ho neskutečně přesunul na druhou stranu, kde
    už čekal připravený JEGOR ŠARANGOVIČ, jenž ho parádní střelou poslal do branky. Asistence: Jonathan Huberdeau a MacKenzie Weegar.
    Šarangovič J., Huberdeau J., Coronato M., Andersson R., Weegar M.
    Eyssimont M., Paul N., Sheary C., Crozier M., Hedman V.
    26:11 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:2
     
    28:01
    Markström byl nyní dost odvážný, najel si za branku, i když tam byli dva soupeři. I tak ale dokázal vypáchnout kotouč a rozehrát ho.
     
    28:22
    Následující zajímavě se tvořící akci Nicka Paula zastavil ofsajd. Vhazuje se tedy před modrou čarou.
     
    28:34
    5/5
    Calgary právě vstřelilo branku! Flames poprvé v zápase odskakují do dvoubrankového náskoku. Coronato připravil pozici na slotu pro JEGORA ŠARANGOVIČE, který následně vymetl pravou šibenici Vasilevského branky. Asistence: Matt Coronato.
    Šarangovič J., Coronato M., Huberdeau J., Kylington O., Pachal B.
    Eyssimont M., Paul N., Sheary C., Lilleberg E., Perbix N.
    28:34 Jegor ŠARANGOVIČ - 1:3
     
    29:25
    5/5
    Calgary právě vstřelilo branku! Tak toto je absolutní pohroma pro Tampu. Během čtyř minut dokázalo Calgary odskočit o tři branky. I když nyní to bylo trochu kontroverzní, protože Kuzmenko najel do brankoviště a tak trochu znemožnil Vasilevskému orientaci a pohyb, zatímco JAKOB PELLETIER vmetl střelou na bližší tyč kotouč do branky. Bez asistence.
    Pelletier J., Kadri N., Kuzmenko A., Hanley J., Pachal B.
    Eyssimont M., Cirelli A., Chaffee M., de Haan C., Černák E.
    29:25 Jakob PELLETIER - 1:4
     
    29:25
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    HL – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva, odpyká Michael Eyssimont.
     
    30:23
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Nazem Kadri – 2 min., podrážení.
     
    30:40
    Markström hned po buly vychytal parádním zákrokem Perbixe, který to zkoušel hodně tvrdě.
     
    31:25
    Domácí v plném počtu.
     
    31:50
    Tampa už hraje v přesilovce, ale zatím se jí moc nedaří. Calgary už dvakrát vyhodilo kotouč na druhou stranu kluziště.
     
    32:29
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí konečně také snižují! Už nehráli v přesilovce, ale i tak našli dost prostoru. Stamkos pálil z levého kruhu, puk se dostal až k zadní tyči, kde zrovna příhodně stál ANTHONY CIRELLI, jenž ho došprtal do branky. Asistence: Steven Stamkos a Nikita Kučerov.
    Cirelli A., Point B., Stamkos S., Kučerov N., Hedman V.
    Backlund M., Rooney K., Kadri N., Weegar M., Pachal B.
    32:29 Anthony CIRELLI - 2:4
     
    32:29
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Brandon Hagel – 2 min., krosček.

    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Blake Coleman – 2 min., nedovolené bránění.
     
    34:05
    Tampa vyhrála buly v útočném pásmu. Chvíli kroužila třetinou, ale následně byla vyhnána a musela až za svou branku.
     
    34:45
    Nyní si do pásma najelo Calgary, které obkroužilo branku, ale pak se nepřesnou přihrávkou po mantinelu, která mířila až za modrou, samo vyhnalo z útočné třetiny.
     
    35:10
    A znovu se Calgary velice zbytečně vyprovodilo z útočného pásma. Při následném nájezdu zpět dovnitř se Flames dopustili ofsajdu.
     
    35:45
    Oba týmy stále hrají ve čtyřech. Vhazovalo se před Vasilevského branku, ale buly vyhrála Tampa a rychle otočila hru.
     
    36:29
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    37:08
    De Haan pálil od modré čáry, ale při střele zlomil svou hokejku, a musel si zajet pro novou. Neměl to ale kvůli prohozeným střídačkám v druhé třetině zase tak daleko.
     
    38:24
    Teď se zase Calgary postaralo o nějaký závar před brankou soupeře. Nakonec ho ale vyřešil Černák, který se vložil do rány.
     
    38:48
    Na druhé straně se pokusil vypálit Kučerov, ale ani jeho rána neměl parametry na úspěch. Kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Eyssimont poslal dobrý puk zpoza branky do mezikruží. Tam se ale zrovna nenacházel nikdo z jeho spoluhráčů. Škoda pro Tampu, byla by to dobrá pozice ke střele.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. A viděli jsme úplně něco jiného, než v té první. Hlavní tedy byly neskutečné tři minutky, ve kterých dokázalo Calgary nastřílet tři branky. Nejdříve se prosadil Šarangovič, který o dvě minuty později přidal další branku, a časový úsek zkázy Tampy završil Pelletier. Domácí pak dokázali odpovědět alespoň brankou Cirelliho, ale stále prohrávají o dva góly.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí třetiny vyhrála Tampa Bay Lightning.
     
    41:53
    Perbix dobře sebral kotouč z obloučkové přihrávky vzduchem a předal ho Kučerovovi, který ho zavezl do útočného pásma.
     
    42:23
    Vasilevskij si nyní hodně zahrál a zariskoval. Počkal, až hráč dojede úplně k němu, pak si kotouč stáhl a o mantinel ho prohodil spoluhráči.
     
    42:52
    Hedman dostal kotouč do útočné třetiny a následně si ho připravoval ke střele. K té ale nedošlo, byl totiž dobře hlídán hned dvěma soupeři.
     
    43:48
    Stamkos zatáhl kotouč na pravou stranu k mantinelu a snažil se kotouč žabičkou přehodit na dojíždějícího spoluhráče na středu, což se mu ale nepodařilo.
     
    44:02
    MacKenzie Weegar pálil na druhé straně z velice dobré pozice, ale ani jeho střela nebyla tou, která měl nárok na úspěch proti připravenému Vasilevskému.
     
    44:28
    Point nabral velkou rychlost a najel s kotoučem až k brance, ale nakonec byl soupeřem přece jen vytlačen a ani nezakončil.
     
    45:02
    Stamkosovu střelu příklepem jednoduše vyrazil Markström. Tampa sice musela z pásma, ale hned se tam dostala zpět.
     
    45:20
    Tentokrát se ale domácím při přechodu do útočné třetiny nezadařilo, a zahráli kotouč na zakázané uvolnění. Vhazuje se tak před Vasilevským.
     
    46:04
    5/5
    Calgary právě vstřelilo branku! Flames znovu odskakují! Tohle ale byl naprosto parádní počin od BLAKA COLEMANA. Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu právě s Tampou nyní svému bývalému týmu vstřelil gól parádní tečí po střele Šarangoviče. Kotouč změnil absolutně směr a Vasilevskij s tím nemohl vůbec nic udělat. Asistence: Jegor Šarangovič a Jonathan Huberdeau.
    Coleman B., Huberdeau J., Šarangovič J., Kylington O., Pachal B.
    Point B., Kučerov N., Hagel B., Crozier M., Lilleberg E.
    46:04 Blake COLEMAN - 2:5
     
    48:05
    Eyssimont se zjevil před brankou a dostal kotouč. Snažil se ho propíchnout mezi nohama gólmana Markströma, což mu ale nevyšlo.
     
    48:35
    Tampa se snažila přejí přes střední pásmo do útoku, což jí ale nevyšlo. A tak to domácí stáhli za svou branku a prostřídali řady.
     
    49:01
    Kučerov zkusil přihrát na střed zpoza branky, jestli si tam třeba někdo nesjede z druhé vlny. To se ovšem nestalo a kotouč jen přebrali hosté.
     
    49:38
    Nick Perbix poslal za svou brankou k zemi bývalého spoluhráče Blakea Colemana. Ten se ale rychle zvedl a pokračuje v utkání
     
    50:24
    Vasilevskij má další zákrok na kontě. Po něm se hra přeruší a bude následovat komerční pauza.
     
    52:05
    Eyssimont poslal kotouč, který vyloženě roloval k Marströmovi. Nebyl to rozhodně příjemný zákrok, ale brankář si s tím poradil.
     
    52:07
    Branka Tampy je prázdná téměř osm minut před koncem!
     
    52:17
    5/6
    Calgary právě vstřelilo branku! No, tak tenhle risk bez brankáře se Tampě opravdu nepovedl. Téměř osm minut před koncem to domácí zkoušeli s odkrytou klecí, ale trvalo to jen pár sekund, než se uvolnil ANDREW MANGIAPANE, který poslal do odkryté branky svůj kotouč. Asistence: Mikael Backlund a MacKenzie Weegar.
    Mangiapane A., Backlund M., Weegar M., Coleman B., Andersson R.
    Point B., Cirelli A., Stamkos S., Kučerov N., Hagel B., Hedman V.
    52:17 Andrew MANGIAPANE - 2:6
     
    54:35
    5/5
    Tampa právě vstřelila branku! Domácí přece jen ještě skórují a usměrňují výsledek na 3:6. Byla to krásná spolupráce dnes skvěle hrajícího Shearyho, který si sjížděl k levé tyči, ale následně naservíroval puk do výhodné pozice pro dnes velice aktivního MICHAEL EYSSIMONT, jenž ho střelou o beton Markströma dokázal do branky procpat. Asistence: Conor Sheary a Nick Paul.
    Eyssimont M., Sheary C., Paul N., Raddysh D., Perbix N.
    Rooney K., Duehr W., Hunt Dr., Weegar M., Kylington O.
    54:35 Michael EYSSIMONT - 3:6
     
    56:27
    Cirelli chtěl přebruslit soupeře podél pravého mantinelu a přejít do útoku, neměl ale potřebnou rychlost a nakonec se nechal obrat.
     
    56:41
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Nazem Kadri – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:49
    Tampa už vypálila dvakrát v probíhající přesilovce, ale ani jednou nedokázala trefit soupeřovu branku.
     
    57:09
    Tvrdou ránu Hedmana téměř od modré nyní nepěkně schytal Cirelli, který odjel vystřídat.
     
    57:29
    Z pravé strany to tvrdě zkoušel Kučerov, který ale nedokázal procpat kotouč mezi brankáře a tyčku jeho branky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minutky zápasu.
     
    58:04
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning:
    Victor Hedman – 2 min., hákování.
     
    58:19
    Hraje se tedy na chvíli na obou stranách ve čtyřech. Zatím se ale ani jeden z týmů nedokázal usadit v pásmu, natož tak ještě vystřelit.
     
    58:42
    Hosté v plném počtu.
     
    59:36
    Weegar pálil docela tvrdě, do jeho střely si ale najel Černák, který ji tak zablokoval.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce. Třetí třetina opět nabídla zajímavou podívanou. V 47. minutě zvýšil už na 5:2 bývalý hráč Tampy a dvojnásobný držitel Stanley Cupu právě v modrobílém dresu. Následně to téměř osm minut před koncem zkoušela Tampa bez brankáře a po pár sekundách inkasovala z hokejky Mangiapaneho. Poslední změna stavu nastala v 55. minutě, kdy kosmeticky upravil na 3:6 Eyssimont. Calgary tak vyhrálo a odvezlo si z Floridy dva body.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 22 – 23 | Přesilová hra: 0/3 – 0/3 | Trestné minuty: 10 – 10

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Andrej Vasilevskij (TBL) – 17 zákroků, 5 OG, úspěšnost 77,3 %, odchytal 59:48
    Jacob Markström (CGY) – 19 zákroků, 3 OG, úspěšnost 86,4 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Erik Černák (TBL) – 0+0, -1 účast, 0 střel na bránu, TM 2, čas na ledě 17:35

    Tři hvězdy utkání
    1. Jegor Šarangovič (CGY) 2+2
    2. Jonathan Huberdeau (CGY) 0+2
    3. Anthony Cirelli (TBL) 1+0 (03:47:33)

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 15. Sheary (Paul, Hedman), 33. Cirelli (Stamkos, Kučerov), 55. Eyssimont (Sheary, Paul) – 12. Dr. Hunt (Šarangovič), 27. Šarangovič (Huberdeau, Weegar), 29. Šarangovič (Coronato), 30. Pelletier, 47. Coleman (Šarangovič, Huberdeau), 53. Mangiapane (Backlund, Weegar)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (J. Johansson) – D. Raddysh, Hedman (A), Černák, de Haan, Crozier, Lilleberg, Perbix – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Chaffee, Cirelli, Hagel – Sheary, Paul, Eyssimont – Watson, Glendening, Motte.
    Trenér: Jon Cooper

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Weegar, R. Andersson, Pachal, Kylington, Hanley, Gilbert – Coronato (A), Šarangovič, Huberdeau – Pelletier, Kadri (A), Kuzmenko – Coleman, Backlund (C), Mangiapane – Dr. Hunt, Rooney, Duehr.
    Trenér: Ryan Huska

    Rozhodčí: J. Samuel-Thomas, W. McCauley
    bahis siteleri