Havířov – Technika Brno 2:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Technika Hockey Brno
Pátek 08.03.2024, 19:00Liga juniorů • 40. kolo
Partner:
     
    59:59
    Technika právě vstřelila branku!
    Brňané, ani při hře domácích bez brankáře, svého soka nepustili k žádné střele, natož šanci, v samém závěru ještě ujeli dva na jednoho a pečetili skóre. Gól vsřelil MATĚJ TROGNER, asistenci Tomáš Spanel.
     
    36:31
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté se dlouho drželi v pásmu, domácí zamkli a sevřeli, měli několik slibných pokusů, tím třeba pátým v rozmezí několika vteřin se nakonec prosadili. Gól vstřelil JINDŘICH SLADKÝ, asistence Tomáš Staněk a Jonáš Novotný.
     
    29:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    Wow! Tak tohle byla nádhera a lahůdka. Domácí využívají svou přesilovku. Ale jak! Kolat poslal z levého kruhu křížnou přihrávku napříč pásmem na druhou stranu, tam měl z první napřaženo ADAM MIDDLETON, trefil to z první skoro jak Pasta běžně v Bostonu, puk zazněl o břevno, možná i o tyč, a zapadl za záda Kalinichenka. Asitence Dominik Kolat a Adam Kreutz.
     
    25:45
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté svou přesilovku nakonec přeci jen využívají. Nahrávka z modré na pravé křídlo, střela první, kterou vyslal JAKUB SPANEL, Michalikovi prošla mezi betony. Asistence Jakub Zduba.
     
    10:48
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou přesilovku, ve středním pásmu nabral velikou rychlost JINDŘICH SLADKÝ, dostal se až před Michalika, toho ošálil hezkou fintou a kotouč zasunul do prázdné brány. Bez asistence.
     
    09:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Trochu kuriózní branku nyní viděli diváci v Gascontrol aréně. Po veliké chybě Kalinichenka, který si vyjel pro puk až k mantinelu, se ke kotouči dostal JAKUB LIPKA a v poklidu jej dovezl až do prázdné brány. Bez asistence.

    Lukáš Jandora

    Branky a nahrávky: 10. Lipka, 30. Middleton (Kolat, Kreutz) – 11. Sladký, 26. Spanel (Zduba), 37. Sladký (Staněk, Novotný), 60. Trögner (Spanel)


    AZ Havířov: Michalik (Maňásek) – Jurček, Ćmiel, Kreutz "A", Bohatý, Juřík – Siekierka, Ščerba, Toma, Kolat "C", Middleton, Zálesňák, Jarolím, Konesz, Kubečka, Lipka "A", Apolenář, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Technika Hockey Brno: Kalinichenko (Hnízdil) – Kadaňka, Spanel, Svoboda "C", Mráček, Žák, Čaňo, Rossokha – Trogner, Sladký "A", Frimel, Langmann, Škodík, Zduba, Smrž, Szemmelroth, Staněk, Novotný, Klouda, Straka
    Trenér: Zdeněk Balabán
    bahis siteleri