Česká Lípa – Ostrava 5:4 (po pr.)
po prodl.
FBC 4CLEAN Česká Lípa
5:4 (2:0, 1:3, 1:1 - 1:0) Stav série: 1:1
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Pátek 08.03.2024, 19:30 • SH Česká Lípa • Livesport Superliga • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    68:15
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa rozhoduje toto utkání a posílá sérii do třetího zápasu! Daniel Štěrba dokázal skvěle přihrát přesně na ANTONÍNA STÁRKA, který z velké dálky zamířil přesně na teploměr hostujícího gólmana Jana Bindera! Asistence: Daniel Štěrba.
     
    52:35
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava srovnává, ale stala se ta samá situace i na druhé straně! Jan Daniš skvělou přihrávkou dokázal dostat míček na ŠIMONA KUCZERU, který vymetl dolní roh domácí branky! Asistence: Jan Daniš.
     
    51:20
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Tak nakonec to branka je! Jan Dvořák dokázal dostat míček na LADISLAVA PEKÁRKA, který vymetl horní roh branky v brance Jana Bindera! Asistence: Jan Dvořák.
     
    30:25
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Daniel Štěrba se dokázal skvěle podívat a poslat krosovou přihrávku na volného VÁCLAVA VAVRUŠKU, který dokázal na teploměr prostřelit hostujícího gólmana, který v této třetině neměl zatím moc práce! Asistence: Daniel Štěrba.
     
    25:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    To je tedy otočka jako hrom! Adam Mikoláš dokázal poslat pas k pravému mantinelu na MARKA BRÄUERA, který bez větších potíží dokázal najít místečko v horní části branky u bližší tyče! Asistence: Adam Mikoláš.
     
    25:20
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava vyrovnává na 2:2 velmi rychle! Jan Daniš dokázal prostrčit míček na střed hřiště, kde si míček vzal DANIEL CHATRNÝ vyjel si k pravému mantinelu a následně dokázal dostat míček ke vzdálenější tyči! Asistence: Jan Daniš.
     
    23:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava střílí první branku a je v kontaktu! Lukáš Pobořil dokázal skvěle zpoza branky najít volného ADAMA MIKOLÁŠE, který se ničeho nebál a poslal míček co nejrychleji do branky Jana Dvořáka! Asistence: Lukáš Pobořil.
     
    17:53
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení o dvě branky! Daniel Štěrba skvěle našel volného RADKA KRAJCIGRA na druhé straně hřiště a ten už dokázal bez problému míček umístit za Binderovy záda! Asistence: Daniel Štěrba.
     
    8:13
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Česká Lípa jde do vedení! Vladimír Trčka ze své poloviny skvěle našel přihrávkou po zemi nabíhajícího VÁCLAVA VAVRUŠKU, který šel sám na brankáře Ostravy a zamířil přesně k levé tyči! Asistence: Vladimír Trčka.

    Adam Náhončík

    Branky a nahrávky: 9. Vavruška (Trčka), 18. Krajcigr (Štěrba), 31. Vavruška (Štěrba), 52. Pekárek (Dvořák), 69. Stárek (Štěrba) – 24. Mikoláš (Pobořil), 26. Chatrný (Daniš), 26. Bräuer (Mikoláš), 53. Kuczera (Daniš)


    Využití: 2:1. Zásahy brankářů: 15:18.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dvořák (Jukl) – Mlejnek, Seibert, Stárek, Slaný, Štěrba, F. Šedivý, Křenek – Dzierža, Pekárek, Vavruška, Trčka, Kouba, Pšenička, Cobl, Kopič, Jirsa, Slánský, Krajcigr (C).
    Trenér: Vladimír Trčka

    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Strakoš (Binder) – Friedel, Šulc, Pum, Jakubec (C), Šubert, Němec – Chatrný, Herblich, Mikoláš, D. Prašivka, Daniš, Bräuer, Kuczera, Pešat, Košarišťan, Murín, Tomek, Pobořil.
    Trenér: Robert Segeťa

    Rozhodčí: Přemysl Bališ a Peter Varga

    Diváci: 409
    Česká Lípa 2 1 Ostrava
    #1 Úterý 05.03.2024 • 19:30
    Ostrava - Česká Lípa 3:2
    #2 Pátek 08.03.2024 • 19:30
    Česká Lípa - Ostrava 5:4 po prodl.
    #3 Sobota 09.03.2024 • 18:00
    Ostrava - Česká Lípa 3:5
    bahis siteleri