Hlučín – Bohunice 1:0 (kon.)
konec
FC Hlučín
1:0 (1:0)
TJ Tatran Bohunice
Pátek 08.03.2024, 17:00 • Hřiště Hlučín • Moravskoslezská fotbalová liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. MSFL má na programu zápas 18. kola, ve kterém vyzve Hlučín celek TJ Tatran Bohunice. Favoritem tohoto zápasu je domácí celek, ale uvidíme, jak duel nakonec dopadne a kdo se bude po závěrečném hvizdu radovat z bodového zisku.
     
    FC Hlučín

    Po sedmnácti zápasech má domácí Hlučín na svém kontě 27 bodů a v tabulce se nachází na průběženém 6. místě. V posledním podzimním zápase Hlučín nestačil na Zlínko. Nyní se jedná o vůbec první zápas v jarní části třetiligové soutěže. V přípravě odehrál Hlučín šest přípravných zápasů, ale vyhrál pouze jednou, přehrál Bílovec.
     
    TJ Tatran Bohunice

    Hostujícímu celku se během podzimní části vůbec nedařilo. Celek Bohunic totiž v sedmnácti zápasech nasbíral jen 12 bodů a přezimoval na posledním 18. místě. Hosté měli problémy zejména směrem dopředu, nastříleli totiž jen 14 branek. Z posledních tří podzimních zápasů celek Bohunic vybojoval tři body, když třikrát remizoval.
     
    Poslední vzájemný zápas

    Bohunice – Hlučín 0:3
     
    Začátek tohoto utkání je naplánován na 17. hodinu a my budeme samozřejmě u toho.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Hlučín: Murin – Kovala, Kobza, Cabadaj, Praus, Kania, Mládek (K), Stoklásek, Moučka, Kolaska, Buchvaldek
    Náhradníci: Šindler, Hasala, Holzer, Ptáček, Havránek, Levčík, Švrčina
    Trenér: Jan Woznica

    TJ Tatran Bohunice: Kunický (K), Krejčí, Tilkeridis, Souček, Šmerda, Přerovský, Ulbrich, Němec, Doubravský, Bednář, Vítek
    Náhradníci: Král, Řeřucha, Koreň, Bala, Ševčík, Formánek, Kotoun
    Trenér: Luboš Kučerňák

    Rozhodčí: Lukašík – Mikeska, Jurajda.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Začátek utkání je opatrný, ani jeden celek nechce v samotném úvodu chybovat, což je pochopitelné.
     
    3
    Domácí Hlučín vybojoval první rohový kop v utkání.
     
    4
    Z prvního rohu v tomto utkání nic nebylo. Hosté se po zisku míče vydali dopředu, ale nevymysleli vůbec nic. Na tahu je tak opět domácí Hlučín.
     
    5
    Akce domácích skončila útočným faulem.
     
    7
    Ale poslednímu celku tabulky se směrem dopředu zatím vůbec nedaří. Domácí získali míč a opět se tlačí před branku soupeře.
     
    8
    Druhý rohový kop pro Hlučín.
     
    9
    Ale ani z tohoto rohu nic nebylo. Hosté byli u míče pouze chvíli, poté o něj zase přišli a na tahu je tak znovu domácí Hlučín, který v úvodu utkání jasně dominuje. Zatím ale na první šanci stále čekáme.
     
    12
    Žlutou kartu vyfasoval hostující Nikolas Tilkeridis.
     
    14
    Obraz hry je stále stejný. Domácí diktují tempo hry, drží míč a tlačí se dopředu, ale zatím se nedostali do zakončení, hosté pozorně brání.
     
    16
    Ani tentokrát to domácím nevyšlo. Po zisku míče se dopředu vydali hosté, ale byla z toho jen další ztráta a už se opět brání.
     
    17
    Po ztrátě míče se hosté vydali dopředu, ale byla z toho jen nepřesná přihrávka a od své branky bude rozehrávat brankář Murin.
     
    20
    Je za námi úvodních dvacet minutek. Zápas mezi Hlučínem a Bohunicemi zatím branku nenabídl a stav je tedy stále 0:0. Nutno dodat, že mnohem aktivnější je domácí celek, ale ve finální fázi se mu zatím nedaří podle představ.
     
    22
    Až nyní to domácím vyšlo a konečně se dočkali do zakončení, ovšem se střeleckým pokusem si poradil pozorný Kunický.
     
    25
    Domácí se stále tlačí dopředu a snaží se něco kloudného vymyslet, ale zatím bez úspěchu. Hosté pozorně brání a drží nerozhodný výsledek.
     
    27
    Nyní se hraje hlavně uprostřed hrací plochy. Domácí drží míč, kombinují, ale nedostávají se do zakončení.
     
    29
    Další kombinační akce Hlučína skončila ofsajdem, takže na tahu jsou hráči Bohunic, kteří v dnešním zápase zatím spoléhají hlavně na rychlé brejky.
     
    32
    Hosté vybojovali svůj první rohový kop v tomto utkání.
     
    33
    Ale ani z tohoto rohu nic nebylo. Domácí se ubránili, jsou u míče a znovu pospíchají před branku soupeře.
     
    34
    Hlučín právě vstřelil branku! Domácí se konečně dočkali úvodní branky a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Po rychlé akci se prosadil TOMÁŠ BUCHVALDEK. Hlučín jde tedy do vedení 1:0.
     
    37
    Hosté se snažili o rychlé vyrovnání, usadili se na polovině soupeře, ale nakonec z jejich kombinační akce byla pouze další ztráta míče.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá zhruba pět minutek, tak uvidíme, zda se ještě něčeho dočkáme.
     
    42
    Po rychlé akci se jeden z domácích hráčů dostal do zakončení, ale jeho pokus tentokrát neměl gólové parametry a stav utkání se tedy nemění.
     
    43
    Žluté napomenutí uviděl domácí Matěj Praus.
     
    44
    Domácí se usadili na polovině svého soupeře a těsně před poločasovou přestávkou se ještě snaží něco kloudného vymyslet.
     
    45
    Hraje se poslední minuta prvního poločasu.
     
    45
    Domácí hráč na své polovině fauloval a hosté zahrávali zajímavou standardní situaci, ale střela z dobré pozice nebyla přesná a Murin byl tak bez práce.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavil dvě minutky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí. Sledujeme duel, ve kterém jsou aktivnější domácí, kteří se stále tlačí dopředu a nakonec se také zcela zaslouženě dostali do vedení. Hlučín tedy vede po prvním poločase nad Bohunicemi 1:0. Druhý poločas začne přibližně v 18:02 hodin.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    48
    V úvodu druhého poločasu drží míč domácí, kteří zatím trpělivě kombinují na své polovině a nikam se příliš netlačí.
     
    50
    Začátek druhého poločasu je zatím hodně opatrný. Domácí drží míč, ale nedaří se jim vymyslet kloudnou akci směrem dopředu, hosté pozorně brání.
     
    52
    Hosté získali míč, hned se vydali dopředu, ale ani tento brejk jim nevyšel. Po nepřesné přihrávce skončil míč v zámezí a od své branky bude rozehrávat Murin.
     
    55
    Domácí drželi míč na polovině soupeře, ale tentokrát je zastavil útočný faul a na tahu je tak celek Bohunic, který stále prohrává o jednu branku.
     
    57
    Hosté podnikli další rychlý brejk, dostali se až do vápna soupeře, ale zakončení z toho nebylo.
     
    58
    Po zblokované střele je tu rohový kop pro hostující celek.
     
    59
    Dobrá pasáž hostujících hráčů, kteří zatlačili svého soupeře, ale nakonec z toho byla jen nepřesná přihrávka před branku, od které bude nyní rozehrávat Murin.
     
    61
    Je před námi posledních zhruba 30 minutek. Hlučín stále vede nejtěsnějším možným rozdílem, takže je jasné, že to bude ještě hodně zajímavé.
     
    62
    Po bleskové akci Hlučína se dostal do zakončení jeden z domácích hráčů, ale jeho pokus přesný nebyl a Kunický tak zasahovat nemusel.
     
    63
    Akci hostů ukončil nyní hlavní rozhodčí Lukašík, který odpískal útočný faul, takže u míče už jsou opět domácí fotbalisté.
     
    65
    Jeden z hráčů byl ošetřován, takže se chvíli nehrálo. Nyní už je v pořádku, takže duel může pokračovat. U míče jsou domácí fotbalisté.
     
    67
    Ve druhém poločase je k vidění velká spousta nepřesných přihrávek. Ani jednomu celku se směrem dopředu nedaří podle představ, takže na další branku stále čekáme.
     
    70
    Dvacet minutek mají hostující hráči na to, aby minimálně vyrovnali. Celek Bohnic stále prohrává o jednu branku, takže ke třem bodům má mnohem blíže domácí Hlučín.
     
    71
    Jeden z hostujících hráčů se odhodlal ke střele, ale jeho pokus přesný nebyl a Murin zasahovat nemusel.
     
    73
    Domácí samozřejmě nikam příliš nepospíchají a spíše vyčkávají. Není se čemu divit, hrát musí především hosté, kteří stále prohrávají.
     
    75
    Další útok hostujícího celku skončil nepřesnou přihrávkou. Hostům se směrem dopředu nedaří, hlavně tedy ve finální fázi.
     
    78
    Nic zajímavého se na trávníku nyní neděje. Hlavně se hraje uprostřed hrací plochy, bez šancí, což samozřejmě vyhovuje zejména Hlučínu.
     
    79
    Žlutá karta pro tým TJ Tatran Bohunice (Ševčík).
     
    81
    Je před námi posledních zhruba deset minutek. Domácí i nadále vedou nejtěsnějším možným rozdílem, čeká nás zajímavý závěr tohoto duelu.
     
    83
    Hosté se povedenou kombinací dostali až do vápna soupeře, ale zakončení z toho nebylo. Murin byl tedy i tentokrát bez práce.
     
    85
    Hráči Bohunic jsou v posledních minutách o poznání aktivnější, ale stále ještě netrefili branku Hlučína. Ani tentokrát jim to nevyšlo, opět byl k vidění jen nepřesný centr.
     
    87
    Hosté se usadili na polovině svého soupeře a snaží se něco vymyslet, ale zatím kombinují daleko od branky, kterou střeží Murin.
     
    90
    Hraje se poslední minuta řádné hrací doby.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavil 6 minut!
     
    90+3
    Hraje se hlavně na polovině domácího celku, který v samotném závěru utkání brání své těsné vedení.
     
    90+5
    Domácí ale dobře brání a nepouští hosty do zakončení. Vypadá to, že Hlučín si v úvodním utkání jarní části dokráčí pro všechny tři body.
     
    90+6
    Rohový kop pro Bohunice.
     
    90+6
    Z rohového kopu nic nebylo a vypadá to, že v tomto utkání se už nic nestane.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Sledovali jsme zajímavý duel, který nakonec rozhodla jedna jediná branka. V prvním poločase se prosadil Tomáš Buchvaldek a rozhodl tak o tom, že domácí Hlučín získá všechny tři body. Hosté ve druhém poločase přidali a snažili se s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale ve finální fázi se jim nedařilo a na první bodový zisk ve druhé polovině sezony si tak musí počkat.
     
    Přeji hezký zbytek pátečního dne. (18:59:25)

    Jakub Kopřiva

    Branky: 34. Buchvaldek

    Karty:   43. Praus (HLU) – 12. Tilkeridis (BHN), 79. Ševčík (BHN)


    FC Hlučín: Murin – Kovala, Kobza, Cabadaj (63. Ptáček), Praus, Kania (77. Šindler), Mládek (K), Stoklásek, Moučka, Kolaska, Buchvaldek
    Náhradníci: Šindler, Hasala, Holzer, Ptáček, Havránek, Levčík, Švrčina

    Trenér: Jan Woznica

    TJ Tatran Bohunice: Kunický (K), Krejčí, Tilkeridis (83. Řeřucha), Souček, Šmerda (75. Ševčík), Přerovský, Ulbrich (83. Bala), Němec, Doubravský, Bednář, Vítek (90. Koreň)
    Náhradníci: Král, Řeřucha, Koreň, Bala, Ševčík, Formánek, Kotoun

    Trenér: Luboš Kučerňák

    Rozhodčí: Lukašík – Mikeska, Jurajda

    Diváci: 215
    bahis siteleri